Demo Corsa-E gekocht bij Ramon den Otter. Voelden ons uitstekend geholpen met juiste advies en creatieve ideeën voor hetgeen wij zochten. Ramon kwam al zijn toezeggingen en afspraken zorgvuldig na en... Se mere

Virksomheden har svaret
Opel combo gekocht, Wilde exact de zelfde als 5 jaar geleden. Alleen deze keer een benzine auto. Alles wat er mis kon gaan is dan ook echt gebeurd. Nul communicatie naar de klant , auto beste... Se mere
Virksomheden har svaret
Voor mij is dit de beste dealer waar ik ooit een auto heb gekocht, zeer klantvriendelijk, en mocht er wat zijn, ze geven je altijd tijd, goeie top monteurs, auto nog in de bovag, mocht er wat zijn wo... Se mere
Virksomheden har svaret
Wilden een reparatie uitvoeren die na second opinion absoluut niet nodig was. Toen wij geen akkoord gaven lieten ze ons nog extra lang wachten voordat de rekening van de uitgevoerde beurt werd gegeven... Se mere
Skrevet af virksomheden
Minervum 7001A, 4817 ZL, Breda, Nederland, Holland

Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Mijn ervaring met die verkoper Arthur van Dommelen waren leuk het was hem ook niet teveel om die wagen naar beneden te rijden terwijl hij niet wist of ik hem zou kopen

Besvarelse fra Van Mossel Opel - Breda
We zijn op een hele nette en keurige manier geholpen alle afspraken na gekomen.

Besvarelse fra Van Mossel Opel - Breda
Prima geholpen door de medewerkers
Met raad en daat .
Wij zijn zeer tevreden

Besvarelse fra Van Mossel Opel - Breda
Mijn ervaring bij Opel Garage Breda was zeer positief. De monteurs waren deskundig en vriendelijk. Bedankt voor alles!

Besvarelse fra Van Mossel Opel - Breda
Ik ben zeer tevreden over de service en reparatie van mijn auto bij Opel Van Mossel Breda. Vriendelijk personeel, snelle service en duidelijke communicatie. Zeker een aanrader!

Besvarelse fra Van Mossel Opel - Breda
Ben al gelijk bij binnenkomst in een warm bad gegaan fijne ontvangst vriendelijk personeel.

Besvarelse fra Van Mossel Opel - Breda
Ruitenvloeistof stond op de eindfactuur als zijnde bijgevuld, kan niet, heb reservoir vol afgeleverd!

Besvarelse fra Van Mossel Opel - Breda
Gewoon zoals het hoort: gastvrije wachtruimte met koffie en koek, onderhoud volgens afspraak en een wasbeurt van de auto toe. Top.

Besvarelse fra Van Mossel Opel - Breda
Vandaag bij Opel Breda geweest voor een nieuwe leaseauto.
We kregen een kopje koffie en werden netjes te woord gestaan.

Besvarelse fra Van Mossel Opel - Breda
Ze waren snel met de controle. Alles is overzichtelijk en volgens schema. Er loopt altijd nog iemand mee om te kijken of alles goed is en de monteur nietd heeft achtergelaten.

Besvarelse fra Van Mossel Opel - Breda
We zijn zeer teleurgesteld in Opel.
Accu laten testen van een elektrische Opel Corsa .
We kunnen met een volle accu nu nog minder dan de helft rijden. En dat vinden ze heel normaal !!! Auto is 3 jaar oud .
Dus voor ons geen Opel meer .fam Wagemakers

Besvarelse fra Van Mossel Opel - Breda
Mijn telefoon maakte geen contact meer met mijn opel.een behulpzame jongeman liet zijn lunch staan om mij te helpen. Hij nam er de tijd voor om het te laten slagen, uiteindelijk was het gelukt ik heel blij en jij ook .heel erg bedankt.
Super bedrijf. Hele fijne mensen die daar werken.
Het is altijd een goede ervaring. Mijn auto moest voor een beurt en APK keuring en toen ik naar huis reedwas hij weer als nieuw. Van buiten gewassen en van binnen gestofzuigd. Als dat geen service is.