Banner for Van Mossel Nissan

Van Mossel Nissan Anmeldelser

TrustScore 4.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Het kunststof gedeelte onder de achterbumper van m'n Nissan Juke was bij het achteruitrijden bij een probleempje met een fietsenrek half losgetrokken; ik hoopte dat het gerepareerd kon worden en reed... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Vorige week kocht ik een Nissan Qashqai bij Van Mossel Nissan Tiel. Sam van Weelden is prettig in de omgang en het hele proces van proefrit, taxatie inruil en onderhandeling tot de uiteindelijke aflev... Se mere

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

APK keuring na 3 dagen en aantal malen bellen pas klaar. Ook moest een slot gemaakt worden waarvan 6 weken tevoren al overgesproken was. Onderdelen werden pas de 2e dag 's middags besteld. Bij ophale... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

We werden netjes gebeld tijdens de onderhoudsbeurt dat er extra werkzaamheden moesten gebeuren. In een toelichting waarbij ook de prijs en akkoord werd gevraagd werkte dit zeer prettig. Ook het wassen... Se mere

Virksomhedsoplysninger

Om Van Mossel Nissan

Skrevet af virksomheden

BEKIJK ONZE VOORRAAD PLAN EEN WERKPLAATS AFSPRAAK NEEM CONTACT MET ONS OP

Over Van Mossel Nissan:
Van Mossel is officieel Nissan-dealer en heeft vestigingen in Amsterdam, Dordrecht, Gorinchem, Rotterdam, Tiel en Vlaardingen.

Over Van Mossel:
Mobiliteitsbedrijf Van Mossel Automotive Group is in ruim 75 jaar tijd uitgegroeid tot het grootste automotive bedrijf van de Benelux. Hieronder vallen de dealerbedrijven, schadeherstelbedrijven, leasebedrijven en tal van andere mobiliteitsoplossingen. Daarnaast biedt de groep diverse diensten onder één dak zoals verzekeringen, financieringen, signing/inbouw/carrosserie en autoverhuur. Meer lezen? Ga naar www.vanmossel.nl

Onze visie:
Meer lezen over onze visie? https://www.vanmossel.com/over-ons/

Kontaktoplysninger

Promotion box for Van Mossel Nissan

Profiteer nu van topdeals!

Ontdek alle lopende acties nu op onze website.

Fremragende

TrustScore 4.5 ud af 5

491 anmeldelser

5 stjerner
4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

259 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Vestigingsmanager peter groes is super

Vestigingsmanager peter groes is super
Klantvriendelijk. Heeft ons bij panne met onze nieuwe qashqai geholpen aan vervangende auto zodat we toch op vakantie konden. Hulde veel dank

16. november 2025

Geachte heer Wesseling,
Dank u wel voor deze mooie review en ik ben blij dat wij uw vakantie hebben kunnen redden door een vervangende auto voor u in te zetten.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Goede service, erg behulpzaam en altijd correct behandeld

14. november 2025

Besvarelse fra Van Mossel Nissan

Wat fijn om te horen dat u onze service, behulpzaamheid en correcte behandeling waardeert. Hartelijk dank voor uw positieve feedback!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Terug voor je onze 2e aankoop.

Voor de 2e keer hier een auto gekocht, deze keer een occasion.
Goede service en kreeg een goede inruilprijs voor mijn oude auto.
Deal netjes en snel gesloten.
Persoonlijk en vriendelijke benadering en zeer servicegericht. Toppers zijn het daar.

29. oktober 2025

Besvarelse fra Van Mossel Nissan

Beste Michel, fijn dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling voor ons achter te laten op Van Mossel Rotterdam. We zijn blij dat we aan uw verwachtingen hebben kunnen voldoen! We kijken uit naar uw volgende bezoek. Fijne dag!

Goede service fijn personeel

Goede service fijn personeel
Alleen de parkeerplaats is ruk

13. november 2025

Besvarelse fra Van Mossel Nissan

Beste Mary, fijn dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling voor ons achter te laten op Van Mossel Rotterdam. We zijn blij dat we aan uw verwachtingen hebben kunnen voldoen!

U mag ook achter ons pand parkeren, hier zijn ook nog 40 parkeerplaatsen.

We kijken uit naar uw volgende bezoek. Fijne dag!

Fijn contact

Omdat er op een uiterst vriendelijke manier werd meegedacht over het wel of niet uitvoeren van een reparatie. Ik werd vriendelijk en rustig te woord gestaan gestaan ondanks de drukte in de werkplaats

13. november 2025

Besvarelse fra Van Mossel Nissan

Wat fijn dat u onze vriendelijkheid en meedenkendheid waardeert, ondanks de drukte! We zijn blij te horen dat u rustig en goed geholpen bent. Dank voor uw feedback.

Jaarlijks onderhoud aan mijn MG4 bij van Mossel Tiel

Ik kwam voor de jaarlijkse service beurt aan de MG4, en werd door een vriendelijke medewerker aan de service balie ontvangen. Er werd me verteld wat de kosten van het onderhoud was en dat hetin ongeveer 2 uur klaar zou zijn.
Hij gaf me ook nog een uitleg van de koffiemachine.
Na 1 uur en 45 minuten kon ik weer op pad.

13. oktober 2025

Beste heer Werkhoven,

Wat fijn om te lezen dat alles naar wens is verlopen.
Bedankt voor de mooie review.

Jorrit de Groot

Geen goede service

Geen goede service

9. november 2025

Geachte heer Goerdat,

Hartelijk dank voor uw review. Wat hadden wij beter moeten doen om u tevreden te krijgen, of wat is er fout gegaan.

Graag hoor ik van u.

jeroen.vandongen@vanmossel.nl

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Goeden service en vriendelijk personeel…

Goeden service en vriendelijk personeel achter de balie.
Proberen je altijd te helpen met een lach.
Zeker de moeite waard om er keer te kijken.
Staan een hoop mooie modellen en gezellige verkopers

17. oktober 2025
Uopfordret anmeldelse

Besvarelse fra Van Mossel Nissan

Wat fijn dat onze service en vriendelijkheid zo gewaardeerd worden! We zijn blij te horen dat u een positieve ervaring had en het de moeite waard vond. Bedankt voor uw feedback!

Je voelt je welkom

Je voelt je welkom en wordt attent te woord gestaan ook telefonisch

9. oktober 2025

Beste Rene,

Bedankt voor de mooie review!
Van Mossel Tiel

QQ uit 2013 werd QQ 2020

Onze 12 jaar oude QQ bleek een dure reparatie te moeten ondergaan, dus Inruil en kijken naar een jonger exemplaar bleek de beste optie.
Binnen een uur met verkoper Leon een andere QQ uitgezocht: wij blij!
De financiering bleek echter een ergernis opwekkende administratieve hindernisbaan!
De oorzaak leek te liggen aan kennelijke slordigheden bij de financiële afdeling, heel jammer, de levering liep hierdoor onnodig veel vertraging op.
Maar: heerlijke auto, we hopen er nog vele jaren van te mogen genieten!

30. oktober 2025

Besvarelse fra Van Mossel Nissan

Beste Hanno, fijn dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling voor ons achter te laten op Van Mossel Rotterdam. Fijn dat alles alsnog is opgelost en u met veel plezier in de Qashqai rijdt.

Vakkundige mensen.

Vakkundige mensen.
Heel vriendelijk.
Nette prijzen.
Eerlijk.

2. november 2025

Besvarelse fra Van Mossel Nissan

Wat fijn dat u zo'n goede ervaring met ons heeft gehad! We waarderen uw vriendelijke woorden over onze eerlijkheid en prijzen.

Onderhoudsbeurt en APK

Bij het aanbieden van mijn auto voor een onderhoudsbeurt en APK is alles naar tevredenheid uitgevoerd, ook de haal en breng service is een prima oplossing.

1. november 2025

Besvarelse fra Van Mossel Nissan

Beste Andries Bongaards, fijn dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling voor ons achter te laten voor Van Mossel Vlaardingen. We zijn blij dat we aan uw verwachtingen hebben kunnen voldoen! We kijken uit naar uw volgende bezoek. Fijne dag!

Bert Vrolijk
Manager aftersales
06-50291248

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

We zijn heel goed geholpen door Tom bij…

We zijn heel goed geholpen door Tom bij de Nissan van Mossel Tiel .Hij nam de tijd om alles goed uit te leggen en was erg vriendelijk en professioneel. Dankzij hem hebben we met een goed gevoel onze auto gekocht. Echt een aanrader!

1. november 2025
Uopfordret anmeldelse

Beste heer mevrouw,

Wat fijn om te lezen dat u zo goed geholpen bent.
Ik zal de complimenten overdragen!
Fijne dag.
Jorrit de Groot

Topservice en fijne communicatie

Onlangs mijn Nissan Qashqai Tekna+ e-Power gebracht voor de eerste servicebeurt bij Van Mossel. De ontvangst was vriendelijk en professioneel. Ik werd goed geïnformeerd over wat er gedaan zou worden en kreeg netjes bericht toen de auto klaar was. Bij het ophalen werd alles duidelijk uitgelegd, inclusief een overzicht van de uitgevoerde werkzaamheden. Ook de eventuele aandachtspunten werden helder toegelicht.
Kortom: een prettige ervaring en een service waar je vertrouwen in krijgt.

31. oktober 2025

Gabriel,

Fijn om te horen dat u een prettige ervaring had bij uw eerste servicebeurt. We zijn blij dat de ontvangst vriendelijk en professioneel was en dat we u goed hebben kunnen informeren. Bedankt voor het vertrouwen en de positieve feedback!

Met vriendelijk groet,

Auto was zeer net

Auto was netjes, geen zaken die nog geregeld moesten worden (evt reparaties)

31. oktober 2025

Geachte heer van Elburg,
Bedankt voor uw mening, het is goed om te lezen dat u zo tevreden bent, jammer dat we net geen 5-sterren beoordeling hebben mogen ontvangen van u. Kunt u mij mij ander even bellen? Met vriendelijke groet, Jan de Winter Vestigingsdirecteur Mijlweg 06-15448882

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Ik heb geen factuur ontvangen alleen…

Ik heb geen factuur ontvangen alleen een werk bon na telefonisch contact is mijn beloofd een factuur toe te sturen maar ik heb alleen de werk bon toe gestuurd gekregen die ik al had maar ik wil een bon waar alles op staat wat er voor mijn service beurt is gebruikt en is gedaan ik ben over het onderhoud van mijn auto wel tevreden

26. oktober 2025

Besvarelse fra Van Mossel Nissan

Beste John, Wat vervelend te lezen dat niet alles naar wens is verlopen.
Heeft u ondertussen al de gevraagde stukken ontvangen?
Zo niet hoor ik het graag van u op jeroen.vandongen@vanmossel.nl

Goede service.

Oke. Oké. Oke.

30. oktober 2025

Besvarelse fra Van Mossel Nissan

Beste W.Beima, ik zou graag van het Oké een heel goed willen maken , kan ik je wellicht bellen?

Eerlijk en duidelijk advies

Hartelijke ontvangst, duidelijke uitleg en informatie. Afspraken correct nagekomen.

20. oktober 2025

Besvarelse fra Van Mossel Nissan

Wat fijn dat u een hartelijke ontvangst en duidelijke uitleg heeft ervaren. We zijn blij dat de afspraken correct zijn nagekomen. Dank voor uw feedback!

APK-keuring vergeten tijdens…

APK-keuring vergeten tijdens onderhoudsbeurt.

25. oktober 2025

Besvarelse fra Van Mossel Nissan

Geachte heer Koster, Vervelend dat de APK keuring niet heeft plaatsgevonden, maar uiteindelijk toch wel is uitgevoerd en uw auto is goedgekeurd. Oprechte excuses dat dit heeft plaatsgevonden, onze monteur heeft zich vergist in de datum van de APK. Met vriendelijke groet, Van Mossel Nissan