Nu al de derde week dat we mogen genieten van onze Nissan Micra Kiiro en hij bevalt ons heel goed! Daarbij kregen we een heel mooi afleverpakket en werd de auto superleuk onthuld en gepresenteerd. Ook... Se mere

Virksomheden har svaret
Helaas ben ik teleurgesteld in van Mossel, Het betreft inruilprijs welke ik mocht ontvangen van het bedrijf in Tiel. De aangeboden prijs blijkt meer dan 45% lager te zijn dan andere autobedrijven. D... Se mere
Virksomheden har svaret
Vorige week kocht ik een Nissan Qashqai bij Van Mossel Nissan Tiel. Sam van Weelden is prettig in de omgang en het hele proces van proefrit, taxatie inruil en onderhandeling tot de uiteindelijke aflev... Se mere
Virksomheden har svaret
We hebben onze Nissan Ariya opgehaald en uiteindelijk was dit niet onze auto spijtig genoeg maar we zijn echt geweldig behandeld en er werd met ons gezocht naar een passende oplossing voor ons. We zij... Se mere
Skrevet af virksomheden
Stephensonstraat 1, 4004 JA, Tiel, Nederland, Holland

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Wij zijn heel goed geholpen, en alles werd heel goed uitgelegd nogmaals heeeel goed geholpen.
Had kleine schade aan mijn Nissan Juke.
Dit is netjes en perfect opgelost.
Mijn complimenten hiervoor.

Besvarelse fra Van Mossel Nissan - Tiel
Heel netjes geholpen , en alles volgens afspraak ! Ook prima uitleg van de bediening van de auto !

Besvarelse fra Van Mossel Nissan - Tiel
Gaan zorgvuldig te werk, en zijn vriendelijke klantgerichte medewerkers

Eerlijk betrouwbaar en constructief
in omgang en in handeling.

Besvarelse fra Van Mossel Nissan - Tiel
elke vraag over de diverse toeters en bellen op de lokatie direct uitgelegd

Besvarelse fra Van Mossel Nissan - Tiel
- Vooraf meegedeelde vaste prijs voor onderhoudswerkzaamheden.
- Vooraf overleg m.b.t. eventueel meerwerk.
- Op locatie kunnen wachten op werkzaamheden.
- Goed werk.
- Mogelijkheid tot maken afspraak via website.

Besvarelse fra Van Mossel Nissan - Tiel
Prettig geholpen bij de werkplaatsreceptie. Men denkt mee over wat wel en niet nodig is.

Besvarelse fra Van Mossel Nissan - Tiel
Prettig geholpen , wijze uitleg, vriendelijke benadering, prettige service.
Dhr. Eric van Rooij, fijne vriendelijke, symphatieke verkoper.

Besvarelse fra Van Mossel Nissan - Tiel
Onderhoudsbeurt keurig uitgevoerd. Tussendoor toestemming gevraagd voor kosten buiten de beurt i.p.v. er nadien mee geconfronteerd te worden. Auto van binnen en buiten schoongemaakt, wat wil een mens nog meer! Top!!!

Besvarelse fra Van Mossel Nissan - Tiel
Aardig personeel, makkelijk afspraak te maken en de auto rijdt prima :-)

Besvarelse fra Van Mossel Nissan - Tiel
Vriendelijk en behulpzaam geholpen. Ze denken met je mee en proberen op te lossen waar het kan.

Besvarelse fra Van Mossel Nissan - Tiel
Afspraken nagekomen. Vriendelijke ontvangst. Tijdens het wachten op de beurt van de auto, meerdere malen bij het bezoek aan de showroom leuk aangesproken. Men ziet je.

Besvarelse fra Van Mossel Nissan - Tiel
Al jaren met de onderhoudsbeurten bij van Mossel Tiel. Misschien niet de goedkoopste maar ze worden wel nauwkeurig en netjes uitgevoerd.

Besvarelse fra Van Mossel Nissan - Tiel
Læs mere om andre typer anmeldelser.