Banner for Van Mossel Nissan - Tiel

TrustScore 4.5 ud af 5

Stephensonstraat 1, 4004 JA Tiel, Nederland, NL

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Goede service en klantvriendelijk. Alleen wel jammer dat we naar Tiel ipv omgeving Gouda waar wij wonen moesten voor een wat betere prijs.

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

N.a.v mijn verzoek op de onderhoudsbeurt te kunnen wachten, kreeg ik telefoon, dat dit niet mogelijk was. Huurauto moest nog gevonden worden, was ontiegelijk smerig. Waarvoor uiteindelijk n nette o... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Nu al de derde week dat we mogen genieten van onze Nissan Micra Kiiro en hij bevalt ons heel goed! Daarbij kregen we een heel mooi afleverpakket en werd de auto superleuk onthuld en gepresenteerd. Ook... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

We hebben onze Nissan Ariya opgehaald en uiteindelijk was dit niet onze auto spijtig genoeg maar we zijn echt geweldig behandeld en er werd met ons gezocht naar een passende oplossing voor ons. We zij... Se mere

Virksomhedsoplysninger

Om Van Mossel Nissan - Tiel

Skrevet af virksomheden

BEKIJK ONZE VOORRAAD PLAN EEN WERKPLAATS AFSPRAAK NEEM CONTACT MET ONS OP

Over Van Mossel Nissan:
Van Mossel is officieel Nissan-dealer en heeft vestigingen in Amsterdam, Dordrecht, Gorinchem, Rotterdam, Tiel en Vlaardingen.

Over Van Mossel:
Mobiliteitsbedrijf Van Mossel Automotive Group is in ruim 75 jaar tijd uitgegroeid tot het grootste automotive bedrijf van de Benelux. Hieronder vallen de dealerbedrijven, schadeherstelbedrijven, leasebedrijven en tal van andere mobiliteitsoplossingen. Daarnaast biedt de groep diverse diensten onder één dak zoals verzekeringen, financieringen, signing/inbouw/carrosserie en autoverhuur. Meer lezen? Ga naar www.vanmossel.nl

Onze visie:
Meer lezen over onze visie? https://www.vanmossel.com/over-ons/

Kontaktoplysninger

• Stephensonstraat 1, 4004 JA, Tiel, Nederland, Holland

• 0344 621 818
Promotion box for Van Mossel Nissan - Tiel

Profiteer nu van topdeals!

Ontdek alle lopende acties nu op onze website.

Fremragende

TrustScore 4.5 ud af 5

101 anmeldelser

5 stjerner
4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

269 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wij kwamen voor de 1e keer bij jullie…

Wij kwamen voor de 1e keer bij jullie met een kapotte accu, we werden super geholpen het leek net of we al jaren bij jullie kwamen.

25. oktober 2025

Beste Marijke,

Wat fijn dat we u zo goed hebben kunnen helpen met uw accu! We zijn blij te horen dat u zich direct welkom voelde bij ons. Bedankt voor uw mooie woorden!

Zijn bij van Mossel Tiel/ Nissan zeer professioneel

Zijn bij van Mossel Tiel/ Nissan zeer professioneel en kundig. Klantvriendelijk én houden zich aan de afspraak..

19. september 2025

Beste heer Dirksen,

Wat fijn dat u een positieve ervaring had met onze klantvriendelijkheid en professionaliteit. We zijn blij met uw feedback en de mooie score!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Altijd vriendelijk en behulpzaam.

Altijd vriendelijk en behulpzaam.
Prijzen zijn netjes voor een officiële dealer.

18. oktober 2025

Beste Dave,

Wat fijn te horen dat u onze service en prijzen waardeert! We zijn blij met uw positieve feedback en dankbaar voor uw vriendelijke woorden.

De werkplaats,en monteurs

Na het constateren van het probleem,dit snel opgelost

8. oktober 2025

Beste heer Hacken,

Fijn om te horen dat het probleem snel is opgelost. Dank u wel voor uw terugkoppeling, wij waarderen dit enorm!

Topdealer!

Vorige week kocht ik een Nissan Qashqai bij Van Mossel Nissan Tiel. Sam van Weelden is prettig in de omgang en het hele proces van proefrit, taxatie inruil en onderhandeling tot de uiteindelijke aflevering verliep vlekkeloos. De attenties bij het ondertekenen van de overeenkomst en de aflevering heb ik op prijs gesteld. Als de auto over enkele jaren aan vervanging toe is kom ik graag terug.

26. september 2025

Beste Marcel,

Wat fijn dat de aankoop van uw Nissan Qashqai bij ons zo positief is verlopen! We zijn blij te horen dat u de proefrit, taxatie en aflevering vlekkeloos vond verlopen en de attenties waardeerde. Hartelijk dank voor uw mooie woorden en graag tot ziens in de toekomst!

Prima geholpen

2. oktober 2025

Beste heer Verbeek,

Bedankt voor het achterlaten van deze 5 sterren beoordeling!

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Goeie service

Goeie service

28. september 2025

Beste heer Schoneneberg,

Dank voor het achterlaten van deze review!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Alles volgens afspraak gedaan en op…

Alles volgens afspraak gedaan en op tijd.
Dus gedaan wat werd beloofd.
Betrouwbaar

28. september 2025

Besvarelse fra Van Mossel Nissan - Tiel

Fijn om te horen dat alles volgens afspraak is verlopen en op tijd was. We zijn blij dat we de beloften zijn nagekomen en uw vertrouwen hebben verdiend. Dank voor de positieve feedback!

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Helaas ben ik teleurgesteld in van…

Helaas ben ik teleurgesteld in van Mossel, Het betreft inruilprijs welke ik mocht ontvangen van het bedrijf in Tiel. De aangeboden prijs blijkt meer dan 45% lager te zijn dan andere autobedrijven. Dus voordat u een auto aanbied voor inruil en de koop bevestigd. Kijk even om je heen dit kan aardig wat schelen in je portemonnee.

22. september 2025

Beste heer Gerlagh,

Bedankt voor het prettige telefoongesprek van zojuist.
Ik ben blij dat ik u heb kunnen uitleggen hoe de waarde tot stand is gekomen. Zoals besproken wil ik de waarde graag heroverwegen door een taxatie op locatie uit te voeren voor u.
Later deze week hebben we hier nog even contact over.

Voor nu fijne avond gewenst.

Jorrit de Groot
Vestigingsdirecteur
06-11855674

Vriendelijke en duidelijke uitleg

Vriendelijke en duidelijke uitleg. Goede service.

25. september 2025

Beste Rob,

Fijn dat onze uitleg en service zo goed zijn bevallen! Hartelijk dank voor uw feedback.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

De ontvangst was prettig en correct…

De ontvangst was prettig en correct volgens afspraak alles uitgevoerd

17. september 2025

Besvarelse fra Van Mossel Nissan - Tiel

Fijn dat de ontvangst prettig was en alles volgens afspraak is uitgevoerd. We zijn blij met uw positieve feedback en bedanken u hartelijk!

Heb een Nissan gekocht

Heb een Nissan gekocht, maar het Nederlandse instructie boekje zat er niet bij, nu na 2 weken netjes thuis afgeleverd door de verkoper.dat is pas service.

11. september 2025

Beste Erik,

We zijn blij dat de verkoper het boekje persoonlijk heeft afgeleverd. Bedankt voor de positieve feedback over onze service!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wat een super fijne hulp krijgt u hier

Wat een super fijne hulp krijgt u hier! Zelf mega goed geholpen door alle collega’s die werken als een hecht team! Alles is duidelijk en er liggen geen adders onder het gras. Al met al een super fijne ervaring die ik iedereen kan aanraden. Voor al u problemen kunt u bij Van Mossel Tiel zeker terecht! Complimenten en dank.

5. september 2025

Beste Tom

Wat fijn dat u zo goed geholpen bent en een fijne ervaring had. We zijn blij te horen dat ons team u duidelijkheid en een prettig gevoel heeft gegeven. Bedankt voor uw complimenten en aanbeveling!

Beste Ron,

Fijn om te horen dat onze afspraken zijn nagekomen. Dank u wel voor uw positieve feedback!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Dat je goed en vriendelijk word geholpen bij van Mossel in Tiel

vriendelijk personeel en erg goed geholpen. Bij het ophalen van onze auto werd er tijd genomen om alles goed aan ons uit te leggen.

24. august 2025

Beste Thea,

Wat fijn dat onze medewerkers zo vriendelijk waren en u goed hebben geholpen. We zijn blij te horen dat er tijd is genomen om alles duidelijk uit te leggen. Dank voor uw feedback!

Prima service check

Prima service check, geheel volgens afspraak.

21. august 2025

Beste heer de Lugt,

Fijn dat alles naar wens was en volgens afspraak is verlopen. Hartelijk dank voor uw positieve feedback!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

heb op een heel prettige manier een…

heb op een heel prettige manier een auto gekocht die ook loopt als een trein , en het was nu al de derde keer dat ik bij van mossel zaken doe, had ook een prettige verkoper

14. august 2025

Beste Hans,

Wat fijn dat de aankoop zo prettig is verlopen en dat de auto goed bevalt! We zijn blij te horen dat dit al de derde keer is dat we u van dienst mochten zijn. Dank voor uw feedback.

Onderhoud

Onderhoud, APK perfect uitgevoerd.
Auto netjes schoon opgeleverd.

2. august 2025

Beste heer Gerritse,

Fijn dat het onderhoud en de APK perfect zijn uitgevoerd en de auto schoon was. Hartelijk dank voor uw feedback!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Goede service, vriendelijk personeel.

7. august 2025

Beste heer Arendonk,

Fijn om te horen dat onze service en ons personeel zo goed bevallen zijn. Bedankt voor de positieve feedback!

prima garage

alles is goed nagekeken

30. juli 2025

Beste heer Janssen,

Bedankt voor deze review! We waarderen uw feedback enorm.