Banner for Van Mossel Nissan

Van Mossel Nissan Anmeldelser

TrustScore 4.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Het kunststof gedeelte onder de achterbumper van m'n Nissan Juke was bij het achteruitrijden bij een probleempje met een fietsenrek half losgetrokken; ik hoopte dat het gerepareerd kon worden en reed... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

We werden netjes gebeld tijdens de onderhoudsbeurt dat er extra werkzaamheden moesten gebeuren. In een toelichting waarbij ook de prijs en akkoord werd gevraagd werkte dit zeer prettig. Ook het wassen... Se mere

Virksomhedsoplysninger

Om Van Mossel Nissan

Skrevet af virksomheden

BEKIJK ONZE VOORRAAD PLAN EEN WERKPLAATS AFSPRAAK NEEM CONTACT MET ONS OP

Over Van Mossel Nissan:
Van Mossel is officieel Nissan-dealer en heeft vestigingen in Amsterdam, Dordrecht, Gorinchem, Rotterdam, Tiel en Vlaardingen.

Over Van Mossel:
Mobiliteitsbedrijf Van Mossel Automotive Group is in ruim 75 jaar tijd uitgegroeid tot het grootste automotive bedrijf van de Benelux. Hieronder vallen de dealerbedrijven, schadeherstelbedrijven, leasebedrijven en tal van andere mobiliteitsoplossingen. Daarnaast biedt de groep diverse diensten onder één dak zoals verzekeringen, financieringen, signing/inbouw/carrosserie en autoverhuur. Meer lezen? Ga naar www.vanmossel.nl

Onze visie:
Meer lezen over onze visie? https://www.vanmossel.com/over-ons/

Kontaktoplysninger

Promotion box for Van Mossel Nissan

Profiteer nu van topdeals!

Ontdek alle lopende acties nu op onze website.

Fremragende

TrustScore 4.5 ud af 5

491 anmeldelser

5 stjerner
4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

259 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Fijne verkoper

Fijne verkoper, niet te opdringerig. Bij de aflevering bleek de autoradio niet te werken, alles bij elkaar moesten we een uur langer wachten maar toen werkte alles gelukkig. Jammer dat dit niet gecheckt wordt vóór dat de klant op de stoep staat. Er was ook een misverstand over onze winterbanden. Er werd gezegd dat onze banden die van onze oude Qashqai kwamen zeker zouden passen, dat bleek bij nader inzien niet het geval. Wij moesten andere winterbanden aanschaffen en de garage was niet van plan onze banden over te nemen. Dat vonden wij wel erg jammer. We zijn wel blij met de auto!

19. oktober 2025

Besvarelse fra Van Mossel Nissan

Fijn dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling voor ons achter te laten op Van Mossel Rotterdam. We zijn blij dat we aan uw verwachtingen hebben kunnen voldoen! We kijken uit naar uw volgende bezoek. Fijne dag!

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Onderhoudsbeurt met juiste prijsopgave vooraf.

Onderhoudsbeurt goed uitgevoerd, met prijsopgave vooraf. Goede haal en brengservice. Nadeel was wel dat we lang vantevoren een afspraak hebben moeten maken.

26. september 2025

Besvarelse fra Van Mossel Nissan

Beste Inge Verhoog,fijn dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling voor ons achter te laten op Van Mossel Vlaardingen. We zijn blij dat we aan uw verwachtingen hebben kunnen voldoen! We kijken uit naar uw volgende bezoek waarbij we gaan voor de 5 sterren. Fijne dag!

Bert Vrolijk
Manager aftersales
06-50291248

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wij kwamen voor de 1e keer bij jullie…

Wij kwamen voor de 1e keer bij jullie met een kapotte accu, we werden super geholpen het leek net of we al jaren bij jullie kwamen.

25. oktober 2025

Beste Marijke,

Wat fijn dat we u zo goed hebben kunnen helpen met uw accu! We zijn blij te horen dat u zich direct welkom voelde bij ons. Bedankt voor uw mooie woorden!

Tevreden!!!

Ik ben tevreden over de service beurt!

24. oktober 2025

Besvarelse fra Van Mossel Nissan

Fijn dat u tevreden bent met de servicebeurt!
Wij waarderen uw positieve feedback enorm.

Super goed geholpen

Super goed geholpen

23. oktober 2025

Besvarelse fra Van Mossel Nissan

Beste Joke Hoogervorst, fijn dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling voor ons achter te laten op Van Mossel Vlaardingen. We zijn blij dat we aan uw verwachtingen hebben kunnen voldoen! We kijken uit naar uw volgende bezoek. Fijne dag!

Bert Vrolijk
Manager aftersales
06-50291248

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik ben zeer tevreden over de snelle…

Ik ben zeer tevreden over de snelle service met het wisselen van een batterij van de afstandsbediening. Top

20. oktober 2025
Uopfordret anmeldelse

Besvarelse fra Van Mossel Nissan

Wat fijn dat u tevreden bent over onze snelle service bij het vervangen van de batterij van uw afstandsbediening! Hartelijk dank voor uw positieve feedback.

Zijn bij van Mossel Tiel/ Nissan zeer professioneel

Zijn bij van Mossel Tiel/ Nissan zeer professioneel en kundig. Klantvriendelijk én houden zich aan de afspraak..

19. september 2025

Beste heer Dirksen,

Wat fijn dat u een positieve ervaring had met onze klantvriendelijkheid en professionaliteit. We zijn blij met uw feedback en de mooie score!

Prima geregeld

Prima geregeld

18. oktober 2025

Geachte heer van der Meij,

Dank u wel voor deze review, ik ben benieuwd hoe wij onze dienstverlening nog kunnen optimaliseren om 5 sterren te verdienen ?

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Altijd vriendelijk en behulpzaam.

Altijd vriendelijk en behulpzaam.
Prijzen zijn netjes voor een officiële dealer.

18. oktober 2025

Beste Dave,

Wat fijn te horen dat u onze service en prijzen waardeert! We zijn blij met uw positieve feedback en dankbaar voor uw vriendelijke woorden.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Jullie zaten ernaast met de diagnose,ik…

Jullie zaten ernaast met de diagnose,ik ben blij dat ik niet verder ben ingegaan met jullie advies/oplossing.ik had gelijk met mijn instinc en had daar geen apparaat voor nodig.de transmissie is inmiddels gereviseerd en ben van het euvel af.

17. oktober 2025

Geachte heer Harpal,
De diagnose was zeker niet verkeerd door ons bepaald, alleen heeft u nu de versnellingsbak laten reviseren terwijl wij preventief het vervangen van de versnellingsbak hadden opgegeven als mogelijke eind oplossing.
Fijn dat het reviseren, voor nu het probleem heeft opgelost.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

snel en goed geholpen met uitleg wat er…

snel en goed geholpen met uitleg wat er is gedaan.

17. oktober 2025

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Goede service word netjes te word…

Goede service word netjes te word gestaan word ook naar jou probleem geluisterd top bedankt werkplaats receptie M.garskamp

15. oktober 2025

Besvarelse fra Van Mossel Nissan

Wat fijn dat u tevreden bent over onze service en dat er goed naar uw probleem is geluisterd. Hartelijk dank voor uw positieve feedback over de werkplaats en receptie.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

zeer tevreden echter een duidelijke boodschap

In het algemeen ben ik uiterst tevreden. Echter bij de laatste beurt ging alles mis. Mijn auto stond bij Van Mossel schade. Was op ca. 5.000 km na toe aan een grote beurt. Men vroeg of er ook meteen een grote beurt uitgevoerd kon worden. Heb ik 2 x schriftelijk Sandra Nijssen in toegestemd. Deze mail is nooit aangekomen. Heb auto opgehaald bij Van Mossel schade. Bij controle bleek dat de beurt niet was uitgevoerd. Wel was inspectie gedaan. Bij nadere controle bleek dat de voorstelde reparaties niet nodig waren. Attentie: mijn auto is meer dan 10 jaar oud. Heeft ca. 230.000 kk gelopen. Heeft alle beurten conform instructie boekje gekregen. Wil Van Mossel mijn auto nog in de werkplaats terugkrijgen, dan dienen ze uit een ander vaatje te tappen: beter hun best doen en tarieven voor oude auto's hanteren. Jaag de oude auto's niet weg met zeer hoge tarieven

4. september 2025

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Na een plezierig contact met de garage is Slechte ervaring en slechte afhandeling

APK keuring na 3 dagen en aantal malen bellen pas klaar. Ook moest een slot gemaakt worden waarvan 6 weken tevoren al overgesproken was. Onderdelen werden pas de 2e dag 's middags besteld. Bij ophalen van de auto was het rammelende geluid nog steeds aanwezig. Bij terugkomst na het weekend werd een soort losliggende demper gevonden. Onbekend voorwerp? Na raadpleging van internet behoort het bij het slot!! Kontakten met Nissan Benelux heeft nog steeds niet geleid tot contact van de garage met ondergetekende.
Aanvulling op het bovenstaande. Na een plezierig telefoon gesprek met de garage is de demper op 30 oktober geplaatst en zijn we tevreden hoe de zaak is afgerond.

12. oktober 2025

Besvarelse fra Van Mossel Nissan

Goedemiddag mevrouw Verbraak-Wuisman, ik heb geprobeerd met u in contact te komen, maar helaas is dit niet gelukt. Kunt u mij aub even bellen. Met vriendelijke groet, Jan de Winter Vestigingsdirecteur Mijlweg 06-15448882

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Meestal tevreden .

Altijd wel tevreden geweest nu wat minder ,maar een klein onderzoekje werd gelijk berekend terwijl hij net zijn APK had gehad .4 nieuwe banden 1049 euro . Auto had schade gehad was gemaakt maar constateerde dat wiel scheef stond . Werden door verwezen naar het schade herstel bedrijf Hedin waar hij gerepareerd was ,omdat van Mossel de eerste 4 maanden geen plek had en geen vervangend vervoer , toen ik vroeg waar ik dan eventueel te recht kon was het antwoord zou ik niet weten ,moet u bedrijven bellen . Ondanks het scheve wiel was hij wel bij van Mossel goed gekeurd voor de APK . Emails die je stuurt wordt niet op gereageerd .

10. oktober 2025

Besvarelse fra Van Mossel Nissan

Beste Yoanne, wat vervelend te lezen dat u geen goede ervaring heeft gehad. Graag zou ik met u in contact willen komen om te kijken hoe we dit de volgende keer beter kunnen doen.

Ik hoor graag van u.

jeroen.vandongen@vanmossel.nl

De werkplaats,en monteurs

Na het constateren van het probleem,dit snel opgelost

8. oktober 2025

Beste heer Hacken,

Fijn om te horen dat het probleem snel is opgelost. Dank u wel voor uw terugkoppeling, wij waarderen dit enorm!

Goede informatievoorziening

Goede uitleg, snel geholpen, informatievoorziening op website en d.m.v. folders zeer uitgebreid.

30. september 2025

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Omdat de problemen zijn opgelost

Omdat de problemen zijn opgelost, en het contact was ontspannen en duidelijk, goede mensen daar in zuid-oost.

4. oktober 2025

Besvarelse fra Van Mossel Nissan

Fijn dat de problemen zijn opgelost en dat u het contact als prettig heeft ervaren. We zijn blij met uw positieve feedback over onze mensen in Zuid-Oost. Dank u wel!

van Mossel Nissan Amsterdam

Onderhoud volgens afspraak uitgevoerd, er moest eea vervangen worden.
Leen voertuig mee gekregen.
Alles volgens afspraak optijd afgerond.

3. oktober 2025

Besvarelse fra Van Mossel Nissan

Fijn dat het onderhoud volgens afspraak is verlopen en dat we een leenvoertuig konden aanbieden. We waarderen uw positieve feedback enorm!

Topdealer!

Vorige week kocht ik een Nissan Qashqai bij Van Mossel Nissan Tiel. Sam van Weelden is prettig in de omgang en het hele proces van proefrit, taxatie inruil en onderhandeling tot de uiteindelijke aflevering verliep vlekkeloos. De attenties bij het ondertekenen van de overeenkomst en de aflevering heb ik op prijs gesteld. Als de auto over enkele jaren aan vervanging toe is kom ik graag terug.

26. september 2025

Beste Marcel,

Wat fijn dat de aankoop van uw Nissan Qashqai bij ons zo positief is verlopen! We zijn blij te horen dat u de proefrit, taxatie en aflevering vlekkeloos vond verlopen en de attenties waardeerde. Hartelijk dank voor uw mooie woorden en graag tot ziens in de toekomst!