Banner for Van Mossel Nissan

Van Mossel Nissan Anmeldelser

TrustScore 4.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Het kunststof gedeelte onder de achterbumper van m'n Nissan Juke was bij het achteruitrijden bij een probleempje met een fietsenrek half losgetrokken; ik hoopte dat het gerepareerd kon worden en reed... Se mere

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Heel prettig thuisgebracht en weer opgehaald. Dat het geplande werk niet lukte is niet de schuld van van Mossel. Direct weer nieuwe afspraak vastgelegd met thuisbrengen en ophalen. Prima dus.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Alles keurig op tijd, vriendelijk, goede bak koffie en prijs zoals afgesproken. Prettig rondkijken in de showroom. Auto rijdt nog steeds prima.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Alles werd netjes, duidelijk en op een professionele en klantvriendelijke manier uitgelegd en geregeld. Ze nemen de tijd om alles goed toe te lichten en denken met je mee. Zeer tevreden over de servic... Se mere

Virksomhedsoplysninger

Om Van Mossel Nissan

Skrevet af virksomheden

BEKIJK ONZE VOORRAAD PLAN EEN WERKPLAATS AFSPRAAK NEEM CONTACT MET ONS OP

Over Van Mossel Nissan:
Van Mossel is officieel Nissan-dealer en heeft vestigingen in Amsterdam, Dordrecht, Gorinchem, Rotterdam, Tiel en Vlaardingen.

Over Van Mossel:
Mobiliteitsbedrijf Van Mossel Automotive Group is in ruim 75 jaar tijd uitgegroeid tot het grootste automotive bedrijf van de Benelux. Hieronder vallen de dealerbedrijven, schadeherstelbedrijven, leasebedrijven en tal van andere mobiliteitsoplossingen. Daarnaast biedt de groep diverse diensten onder één dak zoals verzekeringen, financieringen, signing/inbouw/carrosserie en autoverhuur. Meer lezen? Ga naar www.vanmossel.nl

Onze visie:
Meer lezen over onze visie? https://www.vanmossel.com/over-ons/

Kontaktoplysninger

Promotion box for Van Mossel Nissan

Profiteer nu van topdeals!

Ontdek alle lopende acties nu op onze website.

Fremragende

TrustScore 4.5 ud af 5

483 anmeldelser

5 stjerner
4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

251 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Afkeur met hele waslijst .....

Kwamen met een hele lijst van afkeurpunten en adviespunten, totale kosten rond de €3000,= inclusief de onderhoudsbeurtbeurt, o.a. afkeur van de koplampen welke vervangen moesten worden á €1040,= andere oplossing was er niet voor !
Zelf deze koplampen gepolijst, hoogstens 20 minuten werk en naar een garage in de buurt gegaan, meteen goedgekeurd.
Nee dit zijn oplichters, sorry dat ik het zeg .....

6. maj 2026

Werkzaamheden naar behoren uitgevoerd

Werkzaamheden naar behoren uitgevoerd, ze doen wat ze moeten doen.Meer vraag ik niet.

6. maj 2026

Besvarelse fra Van Mossel Nissan

Fijn dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling voor ons achter te laten op Van Mossel Rotterdam. We zijn blij dat we aan uw verwachtingen hebben kunnen voldoen! We kijken uit naar uw volgende bezoek. Fijne dag!

Oplichters

De hoofdprijs vragen voor een reparatie hier nier mee akkoord gegaan.
Diezelfde reparatie elders laten uitvoeren voor meer als de helft minder.
Oplichters!!

..,

Wij betreuren het dat u onze prijsopgave als te hoog heeft ervaren. We waarderen uw feedback.

Van Mossel Nissan Vlaardingen

Jaarlijks onderhoud

Alles werd netjes, duidelijk en op een professionele en klantvriendelijke manier uitgelegd en geregeld. Ze nemen de tijd om alles goed toe te lichten en denken met je mee. Zeer tevreden over de service.

R.K. Dhawan ,

Wat fijn om te horen dat alles netjes en duidelijk is uitgelegd en geregeld! We waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om deze positieve feedback met ons te delen. Het is ons doel om altijd professioneel en klantvriendelijk te zijn.

Met vriendelijk groet Peter Groes Van Mossel Nissan Amsterdam

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Slecht bereikbaar.

Slecht bereikbaar.

Besvarelse fra Van Mossel Nissan

Fijn dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling voor ons achter te laten op Van Mossel Rotterdam. We kijken uit naar uw volgende bezoek. Fijne dag!

Aardige mensen

Aardige mensen

6. juni 2026

Geachte heer/mevrouw Mie,

Bedankt voor uw hoge waardering, helaas geen 5-sterren beoordeling. Als ik u zeg dat we hele aardige mensen aan het werk hebben, zou u dan de beoordeling willen overwegen van een 4 naar 5 sterren beoordeling. :)
Met vriendelijke groet, Jan de Winter Vestigingsdirecteur

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ongevraagd was mijn auto van binnen…

Ongevraagd was mijn auto van binnen schoongemaakt bij een servicebeurt.

5. juni 2026

Besvarelse fra Van Mossel Nissan

Beste mevrouw Groenenberg,, Ons team streeft ernaar om een uitstekende ervaring te bieden en we zijn blij dat u dit tijdens uw bezoek ook heeft ervaren. Als u nog meer wensen of vragen heeft, neem dan contact op!

Goede en snelle service

Goede en snelle service, prettige medewerkers

5. juni 2026

Wim,

We zijn blij te horen dat u tevreden bent met onze snelle service en medewerkers. Bedankt voor uw feedback!

Vriendelijke ontvangst.

Vriendelijke ontvangst.
Grote beurt en APK keuring gehad. Auto weer keurig terug gekregen.

2. juni 2026

Alles in orde

Alles in orde. Snel geregeld. Service terwijl u wacht

4. juni 2026

Besvarelse fra Van Mossel Nissan

Beste Sjannie, Ons team streeft ernaar om een uitstekende ervaring te bieden en we zijn blij dat u dit tijdens uw bezoek ook heeft ervaren. Als u nog meer wensen of vragen heeft, neem dan contact op!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Jaarlijks kom ik voor het onderhoud van…

Jaarlijks kom ik voor het onderhoud van mijn Nissan Qashqai, prima service, prettig en vriendelijk personeel.
Degelijke en prima uitleg van het gedane onderhoud.
Ook de vestiging in Tiel nodigt uit voor een bezoek, prachtige uitstraling.

4. maj 2026

Gerd Bakker,

Wat fijn om te horen dat u jaarlijks tevreden bent over het onderhoud van uw Nissan Qashqai en ons personeel. We zijn blij dat de uitleg duidelijk was en dat u de vestiging in Tiel waardeert. Bedankt voor uw positieve feedback!

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Goede uit leg je wordt vrindelijk…

Goede uit leg je wordt vrindelijk geholpen goede sevice.

3. juni 2026

Geachte heer de Bondt,

Bedankt voor uw hoge waardering, helaas geen 5-sterren beoordeling. Als ik u zeg dat we "hele" vriendelijke mensen aan het werk hebben, zou u dan de beoordeling willen overwegen van een 4 naar 5 sterren beoordeling. :)
Met vriendelijke groet, Jan de Winter Vestigingsdirecteur

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Breng je EV hier niet voor APK of beurt!

Woensdagochtend 15 april bracht ik de auto naar uw vestiging voor een APK en een onderhoudsbeurt.
In de middag werd ik gebeld door een monteur
- kapot dimlicht rechts voor
- voorbanden op
- de V12 accu begeeft het vandaag of morgen
- batterij van de afstandsbediening van de sleutel vrijwel leeg
- achter schijfremmen en remblokken moeten vervangen
Ruim 1600 euro
Onmiddellijk zei ik de accu zelf te kunnen vervangen. Nog geen maand geleden een minibusje met accu pech ermee gestart, dus kon me niet voorstellen dat die er heel slecht aan toe zou zijn. Prima zei uw collega aan de telefoon. Ook zei ik zelf wel het batterijtje van mijn afstandsbediening te wisselen mocht dat mogelijk zijn. Dat vond uw collega ook prima. Ik stelde ook voor om mijn voorlampje te vervangen maar daarvan zei uw collega dat het niet mogelijk was omwille van de APK.
Toen heb ik de uw garage medewerker die ik aan de lijn had gevraagd, expliciet gevraagd of alle andere reparaties echt nodig waren om door de APK te komen.
Hierop zei u garage medewerker dat de achterschijfremmen en blokken volledig verrot waren en absoluut niet door de APK waren gekomen.
Nu staan elektrische auto’s er om bekend dat ze over het algemeen weinig onderhoudskosten hebben en de remmen vrijwel altijd in goede staat zijn omdat je in bijna alle gevallen op de motor remt. Dus hoe een Leaf met net aan een ton op de teller dus danig verrotte remmen zou hebben dat hij er op afgekeurd moest worden leek me al gek.
Maar u collega was stellig dat het nodig was voor de APK
Bleef over een kleine 1600 euro wat bij het ophalen van de auto de volgende dag 1537,18 euro bleek te zijn.

Bij thuiskomst en een nadere blik op het keuringsrapport zag ik dat de auto inderdaad niet was afgekeurd op de schijfremmen en blokken, enkel de voorbanden en dimlichten. De vervanging van de schijfremmen en blokken a 589,26 euro zijn dus niet in mijn opdracht uitgevoerd omdat deze onderdelen duidelijk volgens het keuringsrapport niet waren afgekeurd.

16. april 2026
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Doe hier geen APK of onderhoudsbeurt op je EV!

In de middag werd ik gebeld door een monteur
Ruim 1600 euro
Maar u collega was stellig dat het nodig was voor de APK

16. maj 2026
Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Tevreden over de uitvoering van de…

Tevreden over de uitvoering van de kleine beurt van mijn nissan juke hybrid.

31. maj 2026

Paul,

We zijn blij te horen dat u tevreden bent met de kleine beurt van uw Nissan Juke Hybrid. Dank u wel voor uw positieve feedback.

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Hoge onderhoudskosten, geen verklaring

Onderhoud was prima maar onderhoudskosten onverwacht hoog voor standaard onderhoudsbeurt (meer dan 2x hoger dan afgelopen 7 jaar). Dealer zegt dat het standaard tarieven zijn, Nissan zegt dat dealer het zelf mag bepalen.
Op vraag om specificatie te ontvangen op 2 april is op 29 mei nog niet gereageerd, ondanks aantal keer vragen.
Lijkt toch niet helemaal zuiver want anders zouden ze wel transparant zijn over de handelingen en kosten.

Toegevoegd: dealer heeft gereageerd maar meer inzicht dan een totaalprijs kunnen of willen ze niet geven. Geen onderbouwing voor de hogere kosten. Handelingen tijdens de 96 maanden beurt zijn identiek aan 48 maanden maar de kosten dus niet.

30. april 2026

Besvarelse fra Van Mossel Nissan

Goedenavond meneer/mevrouw de Wildt, vervelend dat u nog geen reactie heeft ontvangen op uw vraag. Dit kan zeker niet niet bedoeling zijn om u dit antwoord te geven. Wij kunnen natuurlijk onderbouwen waaruit de kosten van het onderhoud zijn opgebouwd. Ik zal daar persoonlijk voor zorgen dat deze alsnog nog naar u toe wordt gestuurd.

Jan de Winter Vestigingsdirecteur Mijlweg Dordrecht

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Administratie en communicatie

administratief kan er nog wel het eea verbeterd worden en communicatief ook. Het gevoel “de klant is koning” is ver te zoeken.

18. marts 2026

Heer Streefkerk,

Bedankt voor uw feedback. We betreuren het dat u het gevoel had dat de klant niet centraal stond en dat de administratie en communicatie tekortschoten. We nemen uw opmerkingen serieus en zullen deze intern bespreken om onze processen te verbeteren.

Van Mossel Nissan Vlaardingen

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Alles is naar wens verlopen

Alles is naar wens verlopen. De reparaties waren snel klaar.

23. maj 2026

Besvarelse fra Van Mossel Nissan

Beste heer/mevrouw Hubers, Bedankt voor de terugkoppeling. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen en dat de reparaties snel zijn uitgevoerd. Goed om te weten!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Verkoper heeft mij gebeld om te vragen…

Verkoper heeft mij gebeld om te vragen hoe het bevalt en of er nog opmerkingen waren. Heeft hierbij meteen geholpen. Ik wacht nog wel op de levering van de trekhaak. Hopelijk gaat dit lukken voordat we op vakantie gaan.

24. maj 2026

heer Ruitenbeek,

Wat fijn om te horen dat ons telefoontje gewaardeerd werd! We doen ons uiterste best om de trekhaak zo snel mogelijk te leveren, ruim voor uw vakantie. Bedankt voor uw begrip en geduld.

Team Van Mossel Tiel

Læs mere om andre typer anmeldelser.