We hebben bij Dennis Unk, werkzaam bij Mega Occasion Centrum Tilburg een BMW X1 gekocht. Het kostte enige tijd, maar de issues die er waren zijn onder Bovag garantie prima opgelost door zijn kordate b... Se mere

Virksomheden har svaret
De keuze bij Van Mossel Mega Occasion Centrum Tilburg is groot. Burak Yorulmaz heeft mij een Hyundai i10 verkocht. Dankzij, het deskundige, geduldige en eerlijke advies van Burak rijd ik nu in... Se mere
Virksomheden har svaret
Wij zijn erg tevreden over onze ervaring bij Van Mossel Tilburg. Vooral Eyüp Bey was gedurende het hele proces zeer behulpzaam, professioneel en vriendelijk. Hij nam de tijd om al onze vragen te bea... Se mere
Vraag nu – geheel vrijblijvend – uw inruilvoorstel aan of maak een afspraak voor een proefrit in de occasion van uw keuze! Ze kunnen het mooi presenteren in hun advertenties, maar eenmaal d... Se mere
Skrevet af virksomheden
Kraaivenstraat 6, 5048 AB, Tilburg, Nederland, Holland

Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Ze nemen de tijd en laten je op je gemak voelen eerste indruk was zeer geslaagd!
Mooie witte volkswagen up gekocht, dit is mijn 2de auto bij van mossel occasion centrum tilburg. Bedankt voor de goede service en advies. 👍🏼
In maart 2024 heb ik een auto gekocht bij Van Mossel Mega Occasion Center Tilburg, waar aanvankelijk enkele problemen mee waren. Vanaf het eerste moment dat ik contact zocht met Karim Khallad, werd ik uiterst professioneel en vriendelijk geholpen. Karim heeft keer op keer bewezen dat klanttevredenheid voorop staat.
Elke keer als er een probleem was, loste Karim het snel en efficiënt op. Zijn toewijding en inzet waren simpelweg buitengewoon. Het hoogtepunt van deze geweldige service was toen Karim mij de mogelijkheid bood om mijn occasion om te ruilen voor een andere auto naar keuze, zonder extra kosten. Dit was voor het bedrag waarvoor ik mijn eerdere auto had aangeschaft.
Deze ongeëvenaarde service overtrof al mijn verwachtingen. Dankzij Karim heb ik nu niet alleen een geweldige auto, maar ook een zeer positieve ervaring met Van Mossel Mega Occasion Center Tilburg. De klantvriendelijkheid en dienstverlening zijn van uitzonderlijk hoog niveau.
Ik raad Van Mossel Mega Occasion Center Tilburg, en in het bijzonder Karim Khallad, van harte aan voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare auto en uitstekende service.
Bedankt Karim en het team van Van Mossel Mega Occasion Center Tilburg!
Onze ervaring bij Van Mossel is heel goed. Inmiddels hebben we onze derde auto via Van Mossel Mega Occasion Centrum - Tilburg gekocht. De medewerkers zijn fijn en duidelijk in hun communicatie. We mochten twee keer een testrit maken, wat ons een goed beeld gaf van de auto. Bij aflevering was de auto schoon en netjes, en we kregen zelfs een leuke sleutelhanger. Het gevoel dat je te maken hebt met een betrouwbare dealer is doorslaggevend geweest.
We komen zeker terug!
Het is fijn dat je als bezoeker rustig rond kunt lopen om te zien wat er aangeboden wordt. Het is minder fijn als je op zoek moet gaan naar een verkoper die je kan helpen.
In de weken erna heb ik zelf steeds het initiatief moeten nemen voor een update rond de voortgang. Vervolgens was de auto niet afgetankt en stond ik 3 weken later bij een auto die nergens op reageerde, kon ik contact leggen met de wegenwacht en bleek dat er een nieuwe accu nodig was. Dit laatste heeft van Mossel in Breda netjes opgelost. Jammer genoeg was ik wel mijn auto 24 uur kwijt.

Besvarelse fra Van Mossel Mega Occasion Centrum - Tilburg
Gaat uiteindelijk om vertrouwen tussen verkoper en klant en dat is precies wat wij kregen. Dennis, bedank weer voor een prima deal.
Contact met verkoper verliep goed.
Echter dezelfde dag al problemen met de gekochte auto. Het was een gedoe om een afspraak te kunnen maken via van mossel wat eigenlijk pas eind juni zou kunnen.
Na doorverwezen te worden naar 3 verschillende van mossel garages vanuit centraal nummer van van Mossel kon het uiteindelijk na een paar dagen al bij een extern bedrijf op goedkeuring van van mossel (met hulp van verkoper anders kon ik het bekijken tot juni). Dit bedrijf was er niet heel blij mee naar mijn gevoel.
Ook geen vervangend vervoer gekregen tijdens reparatie ondanks ik hier niets aan kon doen en mij dit bij de service lijkt te horen zeker het de dag van afleveren al niet oké was met de auto.
Ondertussen contact gehouden met verkoper over deze situatie. Volgende keer kan ik mijn auto beter bij eigen garage laten maken, scheelt veel gedoe en geregel en wel vervangend vervoer. Alleen valt dit dan niet meer onder de garantie.
Jammer dat het zo moest lopen.

Besvarelse fra Van Mossel Mega Occasion Centrum - Tilburg
Goed aanbod, contact kan echt beter. Na sluiten deal is er nauwelijks interesse om de klant verder te helpen bij vragen.

Besvarelse fra Van Mossel Mega Occasion Centrum - Tilburg
Fijne en vakkundige gesprekken gehad over verschillende optie. Na proefritten tot een nette koop kunnen komen.

Besvarelse fra Van Mossel Mega Occasion Centrum - Tilburg
Qua verkoop erg tevreden. Goed kunnen onderhandelen en goede afspraken kunnen maken. Na levering twijfel of de auto wel echt goed is nagekeken bij de afleveringsbeurt (die een waarde van € 750,= zou hebben). Bij de eerste regenbui bleken de ruitenwissers te zijn verdroogd ( dus rammelend over de ramen). En toen die vervangen waren en men ter test de ruitensproeiers wilde testen bleek de pomp van de ruitensproeiers niet te werken. Dat wordt allemaal wel opgelost. Maar het levert een hoop ongemak op. En je gaat twijfelen wat die afleverbeurt nu precies allemaal voorstelt. Maar de verkoop ging prettig en de auto bevalt verder erg goed.
De reactie hierop van de verkoper is me een ster extra waard

Besvarelse fra Van Mossel Mega Occasion Centrum - Tilburg
Uiteindelijk goed gegaan, communicatie na aankoop zou iets beter kunnen. Ben wel tevreden over de verkoper en de auto.
Netjes en correct behandeld in het hele proces. Ook de garantie afwikkeling van een defecte laadkabel was goed geregeld door de samenwerking met de lokale BMW dealer.
Tot nu toe tevreden 👍🏻
Eerlijk en duidelijk contact vriendelijke verkoper en de aflevering was top met nog een leuk kadeautje
Ze hebben ons goed geholpen bij de aanschaf van de auto. Goede service en aardige medewerker! Een aanrader!