We hebben bij Dennis Unk, werkzaam bij Mega Occasion Centrum Tilburg een BMW X1 gekocht. Het kostte enige tijd, maar de issues die er waren zijn onder Bovag garantie prima opgelost door zijn kordate b... Se mere

Virksomheden har svaret
De keuze bij Van Mossel Mega Occasion Centrum Tilburg is groot. Burak Yorulmaz heeft mij een Hyundai i10 verkocht. Dankzij, het deskundige, geduldige en eerlijke advies van Burak rijd ik nu in... Se mere
Virksomheden har svaret
Wij zijn erg tevreden over onze ervaring bij Van Mossel Tilburg. Vooral Eyüp Bey was gedurende het hele proces zeer behulpzaam, professioneel en vriendelijk. Hij nam de tijd om al onze vragen te bea... Se mere
Vraag nu – geheel vrijblijvend – uw inruilvoorstel aan of maak een afspraak voor een proefrit in de occasion van uw keuze! Ze kunnen het mooi presenteren in hun advertenties, maar eenmaal d... Se mere
Skrevet af virksomheden
Kraaivenstraat 6, 5048 AB, Tilburg, Nederland, Holland

Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
We hadden de auto op zaterdag middag gekocht, binnen 5 dagen betaald. Zoals afgesproken. De auto zou binnen 2 a 3 weken geleverd worden. Er moest nog het een en ander aan gebeuren zoals krasjes zouden weggepoetst worden , veer van de achterbak moest vernieuwd worden, en de velgen zouden mooi gemaakt worden.
Na 2 weken zelf gaan bellen, de auto stond ergens bij een garage voor de velgen, komt goed mevrouw!!
Derde week maar weer gebeld , de velgen waren gebracht, eerst stond de auto daar, maar ze moesten er nog op. Ook waren ze vergeten de veer voor achterbak te bestellen, en de krasjes op de auto daar was niet naar gekeken, laat staan het na lopen van de 40 punten check.
De reparatie van achterbak zelf afspraak gemaakt. En zelf naar de garage moeten gaan.
Bij aflevering nog geen bakje koffie, Meneer wilde eigenlijk niet eens mee lopen naar de auto! En dit voor een auto van € 32000
Meer dan waardeloos echt , verkopers zijn arrogant en totaal niet klantvriendelijk of klant gericht.
Al met al meer dan waardeloos.
VW Golf GTE gekocht, goede afspraken vooraf kunnen maken voor beurt, distributieriem vervangen en 12 maanden Bovag garantie. Goede communicatie en auto netjes afgeleverd.
Zeer netjes en goed behandeld. Auto rijdt ook 100% zoals ik had verwacht.
De aflevering duurde onnodig lang.
De zogenaamde aflever beurt,ik heb er mijn twijfels over,kan nergens terug vinden of dat ook gebeurd is.
Als ik na twee weken een mailtje krijg ,"volgens onze gegevens heeft uw auto een servicebeurt nodig,"krijg ik mijn twijfels.
Bij de aflevering heb ik zelf moet constateren dat er een verkeerde kentekenplaat op die auto zat.
Zeer,zeer,slecht voor z'n groot bedrijf.
Ben buitengewoon teleurgesteld, nooit meer van Mossel.
Ik kreeg het gevoel dat de verkoper na het sluiten van de overeenkomst dacht “ op naar de volgende verkoop”. Ik heb 8 weken op de auto moeten wachten, als ik niet zelf telkens gebeld had hoever de auto in het proces zat (het was een import auto, dus er moesten een aantal stappen ondernomen worden voordat de auto op naam gezet kon worden) had het denk ik nog langer geduurd.
De klant ervaring voelde alsof ik een pakje boter had gekocht en niet zo moest zeuren.

Besvarelse fra Van Mossel Mega Occasion Centrum - Tilburg
Niet volgens afspraak en met mankementen afgeleverd.
Wel opgelost maar 3 keer terug moeten naar de garage met een pas gekochte auto schept geen vertrouwen voor de toekomst.

Besvarelse fra Van Mossel Mega Occasion Centrum - Tilburg
De verkoper is afstandelijk en legt weinig tot niets uit over de auto ik wil kopen. Weet ook heel weinig technische info over de auto te vertellen.
Communicatie kon beter. Overal zelf achteraan bellen. Concrete vragen werden moeizaam beantwoord en sommige vragen meerdere keren herhalen zonder echt een sluitend antwoord.
Ophalen van de auto was een fiasco. Bij aankomst stond de auto niet klaar en was de verkoper niet aanwezig. Uiteindelijk met een andere verkoper afgerond. De verkoop werd behandeld alsof je een pizza kwam afhalen. Zeer teleurstellend.

Besvarelse fra Van Mossel Mega Occasion Centrum - Tilburg
Over een maandje mag ik alweer mijn tweede auto bij Hakan (de vestigingsdirecteur van Van Mossel Occasion Center Tilburg) ophalen.
Ik ben super blij en tevreden met de service die hij levert. De communicatie verloopt altijd heel soepel, en ik kan altijd bij hem terecht voor al mijn vragen. Wat ook heel fijn is bij Van Mossel is dat je een jaar lang garantie hebt. Al bij al, ik ben een super blije klant en zal altijd terugkeren bij Van Mossel!

Besvarelse fra Van Mossel Mega Occasion Centrum - Tilburg
Goed geholpen met de aanschaf van een andere auto!
Enkele dagen terug een zeer fraaie wagen gekocht hier! Ook een goede prijs teruggekregen voor mijn oude wagen. Werkelijk alles was zeer goed geregeld, en geen nare dingen achteraf! Zeker te weten een aanrader! 12 maanden garantie is natuurlijk ook erg fijn. Zelf ben ik geholpen door de verkoper Karim, dankjewel je hebt me erg duidelijk en fijn geholpen 👍👍👍 Top ervaring!
Wat een top bedrijf!!! Ik ben enorm goed geholpen bij mijn keus en tot de dag van vandaag geen spijt van! Ik kom hier zeker nog eens terug.
Mannen van Mega Occasion Centrum Tilburg, bedankt!!!
Bij het kopen van een Opel Corsa bij Van Mossel Occasion Centrum in Tilburg ben ik uitstekend geholpen. Ik werd hartelijk ontvangen, waarna ik rond ben gaan kijken en direct de kans kreeg om een proefrit te maken. Het personeel heeft veel kennis over de auto’s waardoor er gedetailleerde antwoorden op al mijn vragen gegeven konden worden. Ik ben zeer tevreden met mijn aankoop en de service die ik heb ontvangen. Van Mossel Occasion Centrum is zeker een aanrader!
Hele mooie zaak en heel fijn geholpen door Karim
top service snel geholpen
Zeer vriendelijk
Ik had de gelegenheid om Van Mossel Mega Occasion Centrum in Tilburg te bezoeken, en mijn ervaring was over het algemeen zeer positief.
Bij aankomst werd ik meteen vriendelijk begroet door het personeel. Ze waren behulpzaam en niet opdringerig, wat een prettige eerste indruk gaf. De showroom was goed georganiseerd en de auto's waren netjes gepresenteerd, wat het makkelijk maakte om een goed overzicht te krijgen van het aanbod.
De verkoopadviseur met wie ik sprak was zeer deskundig en nam de tijd om mijn vragen te beantwoorden. Hij bood een uitgebreide uitleg over de verschillende modellen en hun specificaties, en hij was transparant over de prijzen en eventuele extra kosten. Dit creëerde een gevoel van vertrouwen en zorgde ervoor dat ik me op mijn gemak voelde tijdens het aankoopproces.
De proefrit was ook een hoogtepunt. De auto die ik wilde testen was in uitstekende staat, en de medewerker zorgde ervoor dat ik voldoende tijd had om de auto goed uit te proberen. Hij gaf nuttige feedback en tips zonder opdringerig te zijn.
Het papierwerk en de uiteindelijke aankoop verliepen soepel en efficiënt. Er waren geen verborgen verrassingen, en alles werd duidelijk uitgelegd. De aftersales service was ook indrukwekkend; ik kreeg een follow-up call om te controleren of alles naar wens was met mijn nieuwe auto.
Al met al ben ik zeer tevreden met mijn ervaring bij Van Mossel Mega Occasion Centrum in Tilburg. De professionele en vriendelijke benadering van het personeel, gecombineerd met een breed scala aan kwaliteitsauto's, maakte het tot een plezierige en stressvrije ervaring. Ik zou dit centrum zeker aanraden aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare occasion.