Bijzonder goed ontvangen door Martijn. Heeft op waarde weten in te schatten dat je een reis van Amsterdam naar Groningen niet zomaar doet. Rij nu heerlijk in onze nieuwe Range Rover Evoque.

Virksomheden har svaret
Prima ervaring! Ik heb mijn Jaguar XF wel verkocht inmiddels, vanwege de vele benodigde en dure reparaties ieder jaar (€7.400 in 3 jaar tijd): camera defect, knalpot die plotsklaps onder de auto uit v... Se mere
Virksomheden har svaret
Autobedrijf van Mossel heeft op een zeer correcte wijze de aankoop van de Defender verzorgt. Owen, de verkoper heeft van begin tot aflevering alles keurig en correct geregeld. De auto is tevens keurig... Se mere
Virksomheden har svaret
Geweldig werk! Na de aankoop van onze Jaguar ben ik voor het eerste onderhoud naar Apeldoorn gereden. Ik had telefonisch geregeld dat ik kon watchten, en het werd inderdaad ongeveer twee uur. Ze zijn... Se mere
Skrevet af virksomheden

Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Netjes en vriendelijk geholpen er wordt alle tijd voor je genomen. De auto werd goed afgeleverd. Alle afspraken zijn nagekomen, zelfs de aflevering op zaterdag voor de pasen. Keurige uitleg over de voor mij nieuwe snufjes in de auto.

Besvarelse fra Van Mossel Jaguar Land Rover
In 2018 een nieuwe Jaguar Ipace gekocht bij van Mossel.
Sinsdien is deze auto te vaak in reparatie geweest bij van Mossel Groningen met diverse storingen. Maar ben altijd netjes geholpen.
De laatste keer ben ik de auto van Januari tot Maart 2024 kwijt geweest met een hybride accustoring. Begin Maart eindelijk “gerepareerd” terug gekregen.
16 Maart 2024 heb ik deze auto in kunnen ruilen voor een andere auto (niet bij van Mossel), de deal was rond en contract getekend. Eindelijk af van de Ipace.
Krijg ik zondag 17 Maart tijdens het laden opnieuw de melding “hybride accustoring”.
Maandag gelijk naar van Mossel Groningen gereden, hoe we dit konden oplossen, want ik zit met een getekend contract.
Auto is uitgelezen, en inderdaad weer een deel van het accupakket kapot.
Nu meer dan 2 weken verder en vele telefoontjes met van Mossel Groningen en Jaguar Nederland weet ik nog steeds niet waar ik aan toe ben. Ik heb zelfs nog geen antwoordt op de simpele vraag: wanneer is mijn auto klaar, zodat ik mij wel/niet kan houden aan het contract met de andere garagehouder.
Het is blijkbaar voor de medewerker van van Mossel Groningen onmogelijk, om dit boven water te krijgen, en dit zegt meer over van mossel, dan over de medewerker, want hij doet zijn best, daar ben ik van overtuigd.
Ondertussen staat de garagehouder waar ik de Q8 gekocht heb, op het punt het contract te ontbinden. Dit gaat mij serieus geld kosten.
Uiteindelijk sta ik (zoals het nu lijkt en gaat) met lege handen en nog steeds een #%$# auto.
van Mossel, BEDANKT.
Ps.
Kom aub niet met de reactie dat het jullie spijt bla bla bla, maar doe er echt iets aan.
UPDATE 10-04-2024:
Er is vorige week contact geweest met van Mossel, en men heeft er alles aan gedaan om de auto z.s.m. weer klaar te krijgen. Dit is ondertussen ook gelukt. Ondanks, dat de Q8 helaas door de problemen niet meer beschikbaar is, ben ik toch tevreden met de snelle oplossing welke geleverd is. Dank hiervoor.
Auto stond keurig klaar voor ons. Men nam de tijd om alles goed uit te leggen in een gemoedelijke sfeer.

Besvarelse fra Van Mossel Jaguar Land Rover
Deze jongens luisteren tussen de regels door, waardoor ze heel snel doorhebben wat de behoefte van de klant is en spelen hierop in. Service is goed, showroom en werkplaats, mocht bijv. een reparatie langer duren dan verwacht, regelen ze vervangend vervoer.

Besvarelse fra Van Mossel Jaguar Land Rover
top ervaring/ geen gepush geen moeilijker gedrag/ ik had persoonlijk gezien goede begeleiding en goede adviseur, martijn topper

Besvarelse fra Van Mossel Jaguar Land Rover
Zeer klantvriendelijk, ze hebben mij pro-actief geholpen bij een verzekeringskwestie met een positief resultaat. Daarnaast is de service rondom het onderhoud van de auto uitstekend.

Besvarelse fra Van Mossel Jaguar Land Rover
Marten van Gastel, van van Mossel Apeldoorn heeft mij ontzettend fijn geholpen met de aanschaf van m’n eerste auto. Een super ervaring! Hartelijk dank

Besvarelse fra Van Mossel Jaguar Land Rover
Wij zijn heel fijn geholpen, heel persoonlijk en dat voelt goed. Zeer attent. Geen aanmerkingen; blijf zo doorgaan!!

Besvarelse fra Van Mossel Jaguar Land Rover
Zeer prettige begeleiding, vriendelijk, bekwaam, niet opdringerig, alle tijd. Kon zonder afspraak twee auto's proefrijden. Aan te bevelen!
gaat veel mis en diverse keren gecommuniceerd. Wordt eigenlijk niet opgelost of onvoldoende.

Besvarelse fra Van Mossel Jaguar Land Rover
Snelle reactie op vragen van de nieuwe auto.
En klein probleempje snel opgelost.

Besvarelse fra Van Mossel Jaguar Land Rover
We hadden na aankoop van onze range rover velar klein probleempje met de auto er werd alles aangedaan om het te verhelpen en niets was te veel
Voor ons zeker vijf sterren
Mvg Booij

Besvarelse fra Van Mossel Jaguar Land Rover
Super service, ik kreeg een leenauto mee en me eigen auto werd thuis gebracht toen die klaar was, de auto was zelfs van binnen en buiten schoon gemaakt

Besvarelse fra Van Mossel Jaguar Land Rover
De wijze waarop Martijn Scholten verkoopt is zeer professioneel en prettig: rustig, niet opdringerig, luistert goed, weet veel en geeft goede adviezen.

Besvarelse fra Van Mossel Jaguar Land Rover
Mijn ervaring is slecht wat betreft de communicatie tijdens het aankoopproces