Bijzonder goed ontvangen door Martijn. Heeft op waarde weten in te schatten dat je een reis van Amsterdam naar Groningen niet zomaar doet. Rij nu heerlijk in onze nieuwe Range Rover Evoque.

Virksomheden har svaret
Prima ervaring! Ik heb mijn Jaguar XF wel verkocht inmiddels, vanwege de vele benodigde en dure reparaties ieder jaar (€7.400 in 3 jaar tijd): camera defect, knalpot die plotsklaps onder de auto uit v... Se mere
Virksomheden har svaret
Autobedrijf van Mossel heeft op een zeer correcte wijze de aankoop van de Defender verzorgt. Owen, de verkoper heeft van begin tot aflevering alles keurig en correct geregeld. De auto is tevens keurig... Se mere
Virksomheden har svaret
Geweldig werk! Na de aankoop van onze Jaguar ben ik voor het eerste onderhoud naar Apeldoorn gereden. Ik had telefonisch geregeld dat ik kon watchten, en het werd inderdaad ongeveer twee uur. Ze zijn... Se mere
Skrevet af virksomheden

Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Het systeem van contacten heeft teveel schijven. Bij telefonische aanmelding heb ik de storing uitgelegd en later bij het brengen van de auto opnieuw. de receptionist geeft dit weer door aan de monteur. Omdat de storingsmelding hierdoor verminkt raakte zijn er 2 dagen verloren gegaan.
Na rechtstreeks contact met de monteur is de storing alsnog goed verholpen. Geen menselijke fout dus, maar een systeemfout.

Besvarelse fra Van Mossel Jaguar Land Rover
3e keer bij de dealer voor hetzelfde euvel en nog steeds niet opgelost. Nu moet de nog geen 2 jaar oude auto voor een 4e keer heen straks.
Bovendien kreeg ik ookal een factuur terwijl dit binnen de garantietermijn viel en nog niet is opgelost.

Besvarelse fra Van Mossel Jaguar Land Rover
Hele goede service en geweldig vriendelijk personeel

Besvarelse fra Van Mossel Jaguar Land Rover
Positief is de snelle service om een storing aan mijn Range Rover evoque te verhelpen.
Negatief is de gevoerde rekening die ik kreeg voor het verhelpen van de storing van meer dan 200 euro terwijl er geen onderdelen vervangen hoefde te worden en de tijdsbesteding zeer beperkt was.

Besvarelse fra Van Mossel Jaguar Land Rover
Vlotte en prettige verkoop ondersteuning. Betrokken verkoper ook in de persoon van Martijn.

Besvarelse fra Van Mossel Jaguar Land Rover
De verwachtingen hebben ze waargemaakt. Vriendelijk en deskundig te woord gestaan gestaan door de receptionist. Vond wel de wachttijd om een onderhoud in te plannen redelijk lang.

Uitstekende ervaring.
Auto met kapotte voorruit bij ons thuis opgehaald en de volgende dag keurig gewassen weer teruggebracht.
De reparatie was naar volle tevredenheid uitgevoerd.
Hulde!

Besvarelse fra Van Mossel Jaguar Land Rover
De correcte en attente medewerkers onderstrepen de kwaliteit die past bij het merk Landrover

Besvarelse fra Van Mossel Jaguar Land Rover
Uitstekende kennis van zaken en alles is op een bijzonder eerlijke manier verlopen.
Bij offerte aanvraag 50% duurder dan dezelfde offerte van een andere Range Rover dealer, bij een appels en appels vergelijk.

Besvarelse fra Van Mossel Jaguar Land Rover
Toen mijn auto nog in de garantie zat werd geen enkel probleem opgelost, doch sinds de garantie verlopen is is het betaalde service geworden en zijn de problemen nog niet opgelost.

Besvarelse fra Van Mossel Jaguar Land Rover
De monteur is gedreven en verleend een goede service.

Besvarelse fra Van Mossel Jaguar Land Rover
Na aankoop van onze Jaguar nu dan voor een eerste onderhoudsbeurt naar Apeldoorn. Had telefonisch afgesproken dat ik kon wachten, inschatting was zo’n twee uur werk en dat klopte. Zijn er direct aan begonnen, prima professionele aanpak; monteur kwam eerst nog keurig vragen of het akkoord was om geadviseerde zaken uit te voeren / te vervangen. Auto ook nog gewassen en interieur schoongemaakt. Prettige wachtruimte / showroom, klantvriendelijke sfeer en ook nog eens lekkere koffie…. Kortom: goed werk, dik in orde!

Besvarelse fra Van Mossel Jaguar Land Rover
Directeur pakt pechgeval met vw caddy persoonlijk voortvarend op!! Top eindelijk echte service waar VW no show gaf!!!!

Besvarelse fra Van Mossel Jaguar Land Rover
Heel goed / professioneel geholpen, duidelijk alles uiteengezet, zeer netjes afgeleverd...een echt mooie velar Experience voordat we de motoren konden starten. Wel erg lekker dat je de auto aanschaft bij een Land Rover Dealer

Besvarelse fra Van Mossel Jaguar Land Rover
Service top. Niks is teveel. Afspraken worden nagekomen. Aandacht is meer dan goed. Alles gaat in rust. Kennis is hoog.

Besvarelse fra Van Mossel Jaguar Land Rover
Ik heb mijn geïmporteerde Jaguar Cabrio bij van Mossel gebracht, door op dat moment onbekende oorzaak kon de auto niet APK gekeurd worden, ondanks het op tijd aanmelden bij v Mossel.
Om die reden heeft men de auto opgehaald en na de keuring en de nodige aanpassingen weer terug gebracht, zo'n 45 km heen en 45 km terug. Er moest nog al wat aan de wagen gebeuren vanwege andere regelgeving in Nederland.
Alles keurig opgelost en geen extra kosten.
Personeel was uiterst correct, vriendelijk en behulpzaam in de periode waarin ik op de auto moest wachten.
HET LEIDT GEEN TWIJFEL DAT VAN MOSSEL MIJN JAGUAR ELK JAAR GAAT KEUREN EN SERVICEN.
BJK te Bunde (D).

Besvarelse fra Van Mossel Jaguar Land Rover
nog voor de zomervakantie effe snel een zomercheck

Besvarelse fra Van Mossel Jaguar Land Rover
De afgelopen keren dat de auto in onderhoud is geweest hebben wij totaal geen service gevoel mogen ervaren. Er is geen sprake van oplossingsgerichtheid of meedenken met de klant. Wij komen hier niet meer.

Besvarelse fra Van Mossel Jaguar Land Rover
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.