Bijzonder goed ontvangen door Martijn. Heeft op waarde weten in te schatten dat je een reis van Amsterdam naar Groningen niet zomaar doet. Rij nu heerlijk in onze nieuwe Range Rover Evoque.

Virksomheden har svaret
Prima ervaring! Ik heb mijn Jaguar XF wel verkocht inmiddels, vanwege de vele benodigde en dure reparaties ieder jaar (€7.400 in 3 jaar tijd): camera defect, knalpot die plotsklaps onder de auto uit v... Se mere
Virksomheden har svaret
Autobedrijf van Mossel heeft op een zeer correcte wijze de aankoop van de Defender verzorgt. Owen, de verkoper heeft van begin tot aflevering alles keurig en correct geregeld. De auto is tevens keurig... Se mere
Virksomheden har svaret
Geweldig werk! Na de aankoop van onze Jaguar ben ik voor het eerste onderhoud naar Apeldoorn gereden. Ik had telefonisch geregeld dat ik kon watchten, en het werd inderdaad ongeveer twee uur. Ze zijn... Se mere
Skrevet af virksomheden

Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Besvarelse fra Van Mossel Jaguar Land Rover
Niet meteen de juiste diagnose, weken (5-6!)moeten wachten op onderdelen, bleek het probleem nog niet verholpen te zijn. Moeten weer andere onderdelen besteld worden, duurt weer weken. Voor 1 melding op het dashboard zijn we inmiddels ruim 3K verder. Auto niet netjes achtergelaten met allerlei onderdelen/gereedschap rondslingerend in de auto, (vet) vlekken in het interieur. Hier valt nog veel te verbeteren.

Besvarelse fra Van Mossel Jaguar Land Rover
Bijzonder goed geholpen bij inruil en aanschaf auto.
Erg prettig open contact . Alles perfect geregeld en we zijn erg blij met onze nieuwe auto. Deze van Mossel vestiging zal bij toekomstige autowisseling zeker ons eerste doel zijn.

Besvarelse fra Van Mossel Jaguar Land Rover
De aankoop is soepeltjes verlopen. Alle administratie in orde gebracht en de auto keurig afgeleverd

Besvarelse fra Van Mossel Jaguar Land Rover
Het hele proces (van eerste contact en proefrit tot koop en uiteindelijk de levering) heb ik als zeer prettig ervaren.

Besvarelse fra Van Mossel Jaguar Land Rover
Alle afspraken zijn nagekomen. De verkoper was niet opdringerig.
Nette snelle afhandeling terwijl ik kon wachten op de APK. Geen onverwachte kosten. APK kosten gelijk aan andere garages.
Ik wil jullie danken voor de fantastische dag gisteren tijdens de rally.
Het was zeer goed georganiseerd, alles niet vlekkeloos, de route was prachtig.
Graag geef ik een groot compliment voor het team en de bijdrage aan de merkvoorkeur van Range Rover.
Andre Hagelen

Besvarelse fra Van Mossel Jaguar Land Rover
Het was een perfect georganiseerde dag. Alles was tot in de puntjes geregeld door het team van van Mossel! De eerste Range Rover van Mossel Rally is geslaagd!

Besvarelse fra Van Mossel Jaguar Land Rover
Prachtige dag en mooi evenement.
Goed georganiseerd
Erg gezellig, mooie rit, goed georganiseerd, we doen volgend jaar graag weer mee
Top rally!
Erg leuke mensen ontmoet. Zeker voor herhaling vaatbaar.

Zeer teleurstellende ervaring met Van Mossel en Range Rover Velar
In november 2022 kocht ik vol verwachting een Range Rover Velar bij Van Mossel Land Rover Groningen voor €60.735, inclusief een extra garantiepakket. Dit voertuig werd verondersteld uitvoerig gecontroleerd te zijn op 180 punten. Echter, binnen een jaar moest ik de auto minstens 20 keer terugbrengen naar de dealer vanwege aanhoudende problemen die nooit permanent opgelost werden.
Mijn ervaring met deze auto kan alleen maar omschreven worden als een nachtmerrie. Meerdere keren heb ik mijn vakantie moeten uitstellen of stond ik met pech langs de weg. Het ergste probleem is dat ik constant uitlaatgassen binnen krijg terwijl ik rijd, wat een serieuze gezondheidshazard vormt. Ondanks dat de auto hiervoor 4-5 keer naar de garage is teruggekeerd, blijft dit probleem onopgelost.
Recentelijk las ik een artikel waarin zelfs de directeur van Land Rover toegeeft dat er kwaliteitsproblemen zijn bij Range Rovers. Desondanks biedt Van Mossel een uiterst slechte service, wat de situatie alleen maar verergert. Ik heb ook €3.000 betaald voor groot onderhoud, maar dit bleek zinloos omdat de auto voortdurend gerepareerd moest worden en soms zelfs maandenlang stilstond wegens het ontbreken van onderdelen.
Deze ervaring heeft niet alleen mijn vertrouwen in het merk geschaad, maar ook in Van Mossel als dealer. Ik ben van plan mijn volledige ervaring gedetailleerd te delen in een blogpost, inclusief bewijs, om anderen te waarschuwen voor deze teleurstellende aankoop. Denk goed na voordat je een voertuig koopt bij Van Mossel!

Besvarelse fra Van Mossel Jaguar Land Rover
Goed geholpen en een auto naar onze wens kunnen uitzoeken

Besvarelse fra Van Mossel Jaguar Land Rover
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.