Banner for Van Mossel Ford - Breda

TrustScore 4 ud af 5

Minervum 7001 / c, 4817 ZL Breda, Nederland, NL

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

De gesprekken, inruil van onze Kuga naar de nieuwe Kuga waren informatief en goed, zodat we juiste keuzes konden maken. Geen druk opgelegd, alles in goede en open gesprekken afgerond, wij zijn echt... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Na jaren klant te zijn geweest bij Van Mossel Ford Breda, kom ik hier nooit meer terug. Mijn Toyota Aygo heb ik hier gekocht. Binnen de garantieperiode heb ik een klacht gemeld over de achterruiten... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Mijn man en ik hebben bij Luna een Ford Kuga uitgezocht voor 1 jaar lease. We zijn ontzettend goed en vriendelijk te woord gestaan en met alles geholpen. Zelfs de winterbanden die we via een ander... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wordt altijd prima geholpen. Ervaring met aanschaf van occasion en voor garantie en allerlei werkzaamheden. Als ze extra dingen die uitgevoerd moeten worden tegen komen, dan word je hierover geïnfo... Se mere

Virksomheden har svaret

Om Van Mossel Ford - Breda

Skrevet af virksomheden

BEKIJK ONZE VOORRAAD PLAN EEN WERKPLAATS AFSPRAAK NEEM CONTACT MET ONS OP

Over Van Mossel Ford:
Van Mossel is officieel Forddealer en heeft vestigingen in Breda, Den Bosch, Eindhoven, Goes, Helmond, Hulst, Middelharnis, Roermond, Roosendaal, Terneuzen, Tilburg, Veghel, Terneuzen, Tilburg, Veghel, Waalwijk en Weert.

Over Van Mossel:

Onze visie:
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/

Kontaktoplysninger

• Minervum 7001 / c, 4817 ZL, Breda, Nederland, Holland

• 088 001 4650
Promotion box for Van Mossel Ford - Breda

Profiteer nu van topdeals!

Ontdek alle lopende acties nu op onze website.

God

TrustScore 4 ud af 5

144 anmeldelser

5 stjerner
4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

496 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik ben goed geholpen en geadviseerd bij…

Ik ben goed geholpen en geadviseerd bij van Mossel Ford Breda. Verkoopadviseur Kerim heeft mij in het gehele proces (van oriëntatie, proefrit , bestelling en afhandeling) heel goed begeleid. daarbij altijd bereikbaar voor vragen via telefoon, mail of app.

28. februar 2025

Geacht heer Drummen,

Veel dank voor uw vertrouwen en positieve feedback!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Prima resultaat in vele opzichten.

Prima resultaat werkzaamheden.
Uitlopen werkzaamheden uitstekend opgevangen door tussendoor op- en neer-brengen naar huis door medewerker. Klasse!

26. februar 2025

Geachte heer Middelhoff,

Dank voor uw positieve feedback en uw vertrouwen!

Alles verliep zoals afgesproken

Alles verliep zoals afgesproken.
Tijdens het wachten was er koffie met gebak.
Ondanks dat het niet regende, kregen we een mooie paraplu en toen we bij onze Ford kwamen zagen we meteen dat die keurig was gewassen.

21. februar 2025

Geachte heer Vlemmings,

Dank voor uw reactie en vertrouwen!

Hartelijke groet,

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik ben zo blij met mijn nieuwe auto!

Ik ben zo blij met mijn nieuwe auto!
Ik heb een volledig elektrische Ford Explorer gekocht bij Van Mossel.
Het hele traject, van de eerste keuze, de proefrit tot de uiteindelijke aankoop, verliep soepel. De verkoper (Kerim) was zeer deskundig, vriendelijk en beantwoordde al mijn vragen.
De auto zelf rijdt geweldig, heeft zelfs meer functies dan ik aanvankelijk had aangevraagd en ziet er fantastisch uit! Het proces van het registreren van de auto en het voorbereiden voor levering verliep erg snel en soepel. Bij de levering kreeg ik uitgebreide uitleg over de functies van de auto en de benodigde registratiedocumenten. Ik kreeg ook antwoorden op andere vragen, zoals de beste pas om de auto op te laden.
Nadat ik de auto had ontvangen, werd ik zelfs gebeld door Kerim om te vragen hoe de auto was en of er nog iets nodig was of om vragen te stellen. Ik was daar onder de indruk van.
Ik zou Van Mossel Ford zeer waarderen voor een betrouwbare auto en klantenservice. Een echte aanrader!

19. februar 2025

Beste Mostafa,

Heel veel dank voor het gestelde vertrouwen en de positieve feedback.
Wij wensen veel veilige kilometers!

Snelle service en zeer vriendelijk

Snelle service en zeer vriendelijk

23. januar 2025

Geachte heer Uters,

Dank voor uw vertrouwen en uw positieve feed back. Wij wensen u veel veilige kilometers.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Geweldige ervaring bij de aankoop van…

Geweldige ervaring bij de aankoop van onze nieuwe auto!

Onlangs hebben wij een auto gekocht bij Van Mossel, Breda en zijn wij ontzettend blij met onze keuze! Vanaf het moment dat wij de showroom binnenstapte, werd wij vriendelijk begroet door AL het personeel. Dit wordt niet overal gedaan, is onze ervaring ;) Ze namen de tijd om naar onze wensen te luisteren en gaven ons eerlijk en duidelijk advies over de verschillende opties die beschikbaar waren.

Het hele proces, van de eerste proefrit tot de uiteindelijke aankoop, verliep soepel en professioneel. De verkoper (Kerim) was zeer deskundig en beantwoordde al onze vragen met veel geduld. Wij voelde ons nooit gehaast en kreeg alle tijd om de beslissing te nemen.

De auto zelf is precies wat wij zochten: hij rijdt geweldig, heeft alle functies die wij op dit moment nodig hebben, en ziet er fantastisch uit! De afhandeling van de verkoop was snel en probleemloos, en wij kregen uitgebreid uitleg over de werking van de auto en de benodigde documenten.

Wij zijn zeer tevreden over onze aankoop en zouden Van Mossel Ford ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare auto en uitstekende klantenservice. Zeker een vijfsterrenervaring!

Dank voor de fijne ervaring bij Van Mossel! Dit was voor ons een belangrijke factor in het maken van de beslissing om bij Van Mossel Ford in Breda een auto aan te schaffen.

20. februar 2025

Beste Natascha,

Veel dank voor de uitgebreide en positieve terugkoppeling, maar bovenal voor het gestelde vertrouwen in Ford Breda! We wensen jullie nogmaals heel veel veilige kilometers en plezier in met de auto.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Al 5 maanden alarmen in custom

mei vorig jaar werd mijn custom geleverd
begin oktober kreeg ik allerlei alarmen en vielen vele functies uit, bijv cruise control , hillhold etc
Na een week de custom bij van Mossel werd vast gesteld dat er een schakelaar in stoel kapot was. Na veel gezeur en bellen, hulp van Ford Nederland, is er uiteindelijk een datum voor plaatsen nieuwe schakelar op 18 maart. Alle tijd rijd ik met alarmen, ook wanneer ik minder dan 9km/uur rijd, gaan alle bellen af. Ik word gewoon gek in die auto. Daarom raad ik iedereen af, koop nooit een Ford. Al was dit alleen voor de slechte service van van Mossel.

18. februar 2025

Geachte heer Van der Stel,

Zoals telefonisch met u besproken gaan we de auto eerder in orde maken aangezien de onderdelen binnen zijn.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Fijne en zuinige auto.auto

De auto rijdt uitstekend. Heel tevreden over de aankoop hiervan. Jammer van de begeleiding bij de aankoop. Het duurde vrij lang voor ik de auto in mijn bezit kreeg door ziekte van de medewerker en vergeetachtigheid. Eind goed al goed.

17. februar 2025
Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Er wordt goed geluisterd en gerichte…

Er wordt goed geluisterd en gerichte vragen gesteld. Er wordt goed moeite gedaan om het probleem wat wij hebben op te lossen. Wij hebben een leen auto ter beschikking gehad en als we moeten wachten kregen we koffie aangeboden.

13. februar 2025
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Snelle afspraak kunnen maken voor…

Snelle afspraak kunnen maken voor onderhoud. Handig om via de sms op de hoogte gehouden worden van de afspraak. Op tijd klaar. Lekker koffie en koeken

12. februar 2025

Geachte heer Schakel,

Dank voor uw bezoek en vertrouwen!

10. februar 2025

Geacht heer Vreeswijk,

Dank voor de mooie review en het vertrouwen!
Ik wens u veel veilige kilometers.

Vestgingsdirecteur Van Mossel Ford Breda

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Goede service. Ben goed geholpen.

7. februar 2025

Geachte heet Chan,

Dank voor uw review en het vertrouwen.
Wij wensen u veel veilige kilometers.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Een prachtige Ford Fiesta Red Edition…

Een prachtige Ford Fiesta Red Edition uit 2016 gekocht. Na de onderhandeling met de verkoper met een goed gevoel naar huis gegaan. De auto is vervolgens netjes volgens de afspraken afgeleverd.

3. januar 2025

Geachte heer Verhoeven,

Graag wil ik u danken voor het vertrouwen en uw positieve feedback!
Ik wens u veel veilige kilometers.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Prima geholpen bij van Mossel Ford Breda…

Nieuwe leaseauto besteld bij van Mossel Ford Breda. Prima geholpen, en door extra inzet verkoper ook nog net voor het aflopen van het oude leasecontract (van andere leasemaatschappij) uitgeleverd gekregen net voor kerst! Daardoor geen gehannes met een tijdelijke leaseauto.

23. december 2024

Beste Arno,

Veel dank voor uw vertrouwen en uw positieve feedback!
Wij wensen u veel veilige kilometers toe.

Eerst even overleggen

Geen onnodige extra handelingen verrichten zonder eerst te overleggen. De batterij van de sleutel is vervangen zonder overleg maar wel de kosten in rekening gebracht 10 euro belachelijk.

2. december 2024

Geachte heer Donkers,

Zoals besproken zijn we u dankbaar voor uw feedback. We zijn juist blij met uw bericht zodat we er iets mee kunnen verbeteren binnen onze organisatie. Zoals tevens besproken kunt u mij altijd bellen mocht dat nodig zijn in de toekomst. 06-25021087.

Vestigingsdirecteur Van Mossel Breda

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Slecht bereikbaar...lastig om lokale…

Slecht bereikbaar...lastig om lokale garage aan de telefoon te krijgen...ik voel me meer een kenteken dan een persoonlijke klant.

25. december 2024

Geachte heer Blom,

Zoals zojuist met u besproken kan ik het enkel met u eens zijn. Bereikbaarheid is topprioriteit voor ons en we werken er hard aan om dit te verbeteren. Zoals afgesproken kunt u mij ook altijd bellen op 06-25021087.

Geachte heer Van Bergen,

Allereerst dank voor uw bericht en wat vervelend om te horen dat u niet geheel tevreden bent. Ik heb zojuist geprobeerd u te bereiken, maar dat is niet gelukt helaas. Ik zou graag kort met u overleggen om te achterhalen welke issues nog niet 100% zijn opgelost na de recente software update en hoe we mogelijk in de toekomst een lange wachttijd kunnen voorkomen.
Ik blijf het uiteraard proberen, maar mocht u in de gelegenheid zijn of vragen hebben, dan kunt u mij tevens bereiken op 06-25021087.

Vestigingsdirecteur

Complimenten

Eind november is mijn Ford Explorer afgeleverd door van Mossel Breda. Ik kan niets anders zeggen dan dat zowel het aankooptraject als de aflevering naar volle tevredenheid is verlopen.
Mijn complimenten zijn zeker voor Kerim, die hierbij zeer betrokken en attent was; alleen maar lof.

25. november 2024
Uopfordret anmeldelse

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.