De gesprekken, inruil van onze Kuga naar de nieuwe Kuga waren informatief en goed, zodat we juiste keuzes konden maken. Geen druk opgelegd, alles in goede en open gesprekken afgerond, wij zijn echt... Se mere

Se, hvad kunderne siger
Na jaren klant te zijn geweest bij Van Mossel Ford Breda, kom ik hier nooit meer terug. Mijn Toyota Aygo heb ik hier gekocht. Binnen de garantieperiode heb ik een klacht gemeld over de achterruiten... Se mere
Mijn man en ik hebben bij Luna een Ford Kuga uitgezocht voor 1 jaar lease. We zijn ontzettend goed en vriendelijk te woord gestaan en met alles geholpen. Zelfs de winterbanden die we via een ander... Se mere
Wordt altijd prima geholpen. Ervaring met aanschaf van occasion en voor garantie en allerlei werkzaamheden. Als ze extra dingen die uitgevoerd moeten worden tegen komen, dan word je hierover geïnfo... Se mere
Virksomheden har svaret
Virksomhedsoplysninger
Om Van Mossel Ford - Breda
Skrevet af virksomheden
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/
Kontaktoplysninger
Minervum 7001 / c, 4817 ZL, Breda, Nederland, Holland
- 088 001 4650

Profiteer nu van topdeals!
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Goede ontvangst maar slechte…
Goede ontvangst maar slechte communicatie werkplaats. Vorig jaar te vroeg een service beurt uitgevoerd en nu een blijvende olie melding in het dashboard tot de volgende beurt ( volgend jaar).

Prima service
Prima service, van de mevrouw achter de balie tot aan de monteurs on de garage!!

Top Ford dealer voor de omgeving Breda
Als ze extra dingen die uitgevoerd moeten worden tegen komen, dan word je hierover geïnformeerd.
Ook altijd goed advies en goede kennis in huis.
Bij aanschaf van een Ford occasion elders ook bij Van Mossel Ford Breda een aankoop check uit laten voeren.

Besvarelse fra Van Mossel Ford - Breda
Goede service, vriendelijke medewerkers. Je merkt dat de klant centraal staat. En een uitstekende auto die netjes is opgeleverd. Mocht er iets niet werken, er wordt direct actie ondernomen. Aanrader!

Wij zijn dankbaar
Luna heeft ons heel goed geholpen met het uitzoeken van onze auto. Ze was erg behulpzaam en heeft veel tijd en moeite gestopt om de beste auto voor ons uit te zoeken. Wij zijn erg dankbaar.

Snelle en persoonlijke service
In December een nieuwe Ford Focus besteld bij het filiaal in Breda. Super goede en persoonlijke service van verkoper Sven. Ontzettend blij mee!

Besvarelse fra Van Mossel Ford - Breda
In oktober 2022 ford focus gekocht bij…
In oktober 2022 ford focus gekocht bij van mossel breda, nu in 2025 een ford kuga st line x gekocht bij verkoper willem heinen, zeer prettige garage en verkoper, komen er graag en worden altijd netjes behandeld. Geeft fijn gevoel bij nieuwe auto.

Besvarelse fra Van Mossel Ford - Breda
We zijn we blij met onze nieuwe occasion
Vlotte en vriendelijke behandeling, en afhandeling.
Het zou wel prettig zijn geweest als de meldcode op de factuur was vermeld om het met de vezekering wat vlotter af te kunnen werken. Of vermelden dat de meldcode de laatste 4 cijfers van het chassisnummer zijn.

Besvarelse fra Van Mossel Ford - Breda
Hele fijne en persoonlijke (deskundige)…
Hele fijne en persoonlijke (deskundige) verkoper gesproken. Hij heeft al zijn beloftes waargemaakt. Over de prijs waren we het niet direct eens maar ook daar heeft hij heel goed in bemiddeld. We rijden nu weer een jongere Ford Puma
Jammer dat de verkoper nu in Roosendaal is gaan werken bij van Mossel

Besvarelse fra Van Mossel Ford - Breda
Altijd correct en netjes afhandeling…
Altijd correct en netjes afhandeling van onderhoud aan m’n auto

Besvarelse fra Van Mossel Ford - Breda
Zoals altijd was Van Mossel snel en was…
Zoals altijd was Van Mossel snel en was de service goed!

Hulp op Vrijdag 4 mei
Vrijdag 4 mei, ben ik langs gegaan met mijn ford focus voor advies. Gijs mouwen heeft mij goed geholpen. Zo nam hij de tijd en heeft me nuttige informatie verstrekt! We waren erg spreken over zijn professionaliteit en kundigheid.

Besvarelse fra Van Mossel Ford - Breda
Klantvriendelijk en problemen worden zonder gedoe verholpen
Super klantvriendelijk.
Gebruikte Ford Kuga gekocht, er waren wat problemen met het bedieningspaneel spiegels en op het stuur.
Allemaal snel opgelost.
Geen gedoe of gezeur.

Aanschaf Peugeot e2008
Onze nieuwe auto (Peugeot e2008) gekocht bij Bryan Willems van van Mossel Breda.
In 1 woord geweldig geholpen.
Is echt een top verkoper, die alle tijd voor je neemt en ook met je meedenkt.

5 sterren Ford dealer
In oktober 2024 heb ik het eerste contact met Van Mossel Ford Breda gehad, over het prive leasen van een Ford Kuga. De Kuga is eind februari geleverd. Gedurende het gehele traject ben ik uitstekent begeleidt door verkoopadviseur Kerim Mujĉić . De mailtjes met vragen van mij werden altijd snel beantwoord en bij de aflevering heb ik een goede uitleg gekregen. Top!
Het is natuurlijk moeilijk om na zo'n korte tijd een oordeel te geven over de Kuga, maar de eerste
800 KM zijn in ieder geval super.