De gesprekken, inruil van onze Kuga naar de nieuwe Kuga waren informatief en goed, zodat we juiste keuzes konden maken. Geen druk opgelegd, alles in goede en open gesprekken afgerond, wij zijn echt... Se mere

Se, hvad kunderne siger
Na jaren klant te zijn geweest bij Van Mossel Ford Breda, kom ik hier nooit meer terug. Mijn Toyota Aygo heb ik hier gekocht. Binnen de garantieperiode heb ik een klacht gemeld over de achterruiten... Se mere
Mijn man en ik hebben bij Luna een Ford Kuga uitgezocht voor 1 jaar lease. We zijn ontzettend goed en vriendelijk te woord gestaan en met alles geholpen. Zelfs de winterbanden die we via een ander... Se mere
Wordt altijd prima geholpen. Ervaring met aanschaf van occasion en voor garantie en allerlei werkzaamheden. Als ze extra dingen die uitgevoerd moeten worden tegen komen, dan word je hierover geïnfo... Se mere
Virksomheden har svaret
Virksomhedsoplysninger
Om Van Mossel Ford - Breda
Skrevet af virksomheden
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/
Kontaktoplysninger
Minervum 7001 / c, 4817 ZL, Breda, Nederland, Holland
- 088 001 4650

Profiteer nu van topdeals!
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Top auto verkoper
Vriendelijke, geïnteresseerde verkoper die op een positieve manier moeite deed om onze wensen te vervullen.

Besvarelse fra Van Mossel Ford - Breda
Auto is twee maal voor reparatie naar…
Auto is twee maal voor reparatie naar de garage 05-03-2025 en 02-07-2025 gebracht 2 X betaald euvel nog steeds niet opgelost.

Je wordt hartelijk ontvangen
Je wordt hartelijk ontvangen, staat koffie en thee klaar. Aardige mensen. Auto is in goede handen daar. Kost allemaal wel veel geld voor een oliewissel maar ja autorijden is duur.

Tevreden
Tevreden, snelle en goede service tijdens de aankoop.

Besvarelse fra Van Mossel Ford - Breda
Snelle en orrecte afhandeling van de…
Snelle en orrecte afhandeling van de hulpvraag.

Hele goede werkplaats receptie
Hele goede werkplaats receptie, goede werkplaats, alleen absurd lange wachttijden voordat er plaats is in de werkplaats.

Besvarelse fra Van Mossel Ford - Breda
Een nieuwe (tweedehands) auto gekocht…
Een nieuwe (tweedehands) auto gekocht bij Van Mossel Ford Breda. Een hele prettige ontvangst, een mooie auto voor een nette prijs en vooral ook een keurige en goede service bij het afleveren van de auto. Ik heb echt ervaren dat ze een stapje extra voor je zetten. Ook bij vragen nadat de auto is geleverd.
Erg tevreden over Van Mossel Ford in Breda!

Besvarelse fra Van Mossel Ford - Breda
Er werd bijzonder goed geanticipeerd op…
Er werd bijzonder goed geanticipeerd op wat ik wilde, de prijsonderhandelingen verliepen correct en de uitleg bij ophalen was buitengewoon compleet

Accu
We hadden sinds de update van de accu problemen met de centrale vergrendeling. Bij de controle hebben ze besloten een nieuwe accu kosteloos te plaatsen.

Onze nieuwe Kuga ST-line X
Na jaren rijplezier in onze Fiesta en Focus werd het tijd voor een andere auto.
Aangezien onze gezinssamenstelling veranderde en we een trekpaard nodig hadden voor onze caravan, kwamen we uiteindelijk uit op de Ford Kuga. (Bewust omdat we toch merk getrouw wilden blijven).
Bij Ford van Mossel Breda voelden wij ons hartelijk onthaald door Luna!
Wat een fijn contact, heldere uitleg en fijne service! We kozen voor een nieuwe Kuga ST-line X. En omdat we graag al meteen met onze auto op vakantie wilden, werd er extra vaart gemaakt om onze auto snel af te leveren. Op zaterdag ochtend werden we hartelijk ontvangen en nam Luna alle tijd om ons alles uit te leggen! (We mochten letterlijk de deur niet uit voor alles geïnstalleerd en uitgelegd was!).
Zelfs aangepaste dakrails voor onze dakkoffer werden in versneld tempo besteld en geleverd.
We rijden nu al enkele weken rond in onze auto en wat is dat een genot!
Een dikke tien voor Team van Mossel in Breda!

Tegenvallende Onderhoudsbeurt
Onderhoudsbeurt niet volledig uitgevoerd, 2 dagen later na onderhoudsbeurt begon waarschuwing lampje vd motoren te branden en door de zomer drukte was er geen plek om te laten nakijken, het werd een maand later gepland. Ik kan geen dag missen ivm allerlei activiteiten (werk en privé), met gevolgd dat de auto helemaal stil is gevallen door een technische mankementen (distributie riem).
Zonde voor een dealer met een slogan "Mobiliteit voor iedereen"

Besvarelse fra Van Mossel Ford - Breda
Wij hebben er onze MG EHS ingeruild op…
Wij hebben er onze MG EHS ingeruild op een Mini Countryman. Zijn heel goed geholpen door Menno Pel!
Zijn wel erg teleurgesteld in de inruilwaarde van een MG 😢😢. Zeker in verhouding met andere ( Europesche ) auto’s.

Besvarelse fra Van Mossel Ford - Breda
Netjes geholpen en vragen werden goed…
Netjes geholpen en vragen werden goed afgehandeld.

Besvarelse fra Van Mossel Ford - Breda
Kerim is zeer vakbekwaam en heeft goed…
Kerim is zeer vakbekwaam en heeft goed geluisterd naar mijn belangrijkste wensen. Uiteindelijk mij van een Etron naar een orange yellow Mustang overtuigd. Prima auto, ben er zeer blij mee. Top bedrijf in Breda!

Besvarelse fra Van Mossel Ford - Breda
Al jaren klant,goed service en goede…
Al jaren klant,goed service en goede uitleg aan de balie

Sven
Sven, de verkoper, was zeer behulpzaam met beantwoorden van de vele vragen.
Hij heeft n zeer goede en uitgebreide uitleg gegeven over de auto.
Tevens was hij rustig en gastvrij, met andere woorden niet opdringerig.

Besvarelse fra Van Mossel Ford - Breda
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.