Banner for Van Mossel Ford - Breda

4,2

Minervum 7001 / c, 4817 ZL Breda, Nederland, NL

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Super goed geholpen door Luna. Wij waren opzoek naar een nieuwe auto voor mijn vrouw en de kinderen. Uiteindelijk met Luna in contact gekomen voor een nieuwe Ford Kuga. Luna heeft ons met alle vragen... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wordt altijd prima geholpen. Ervaring met aanschaf van occasion en voor garantie en allerlei werkzaamheden. Als ze extra dingen die uitgevoerd moeten worden tegen komen, dan word je hierover geïnfo... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Nieuwe Ford Explorer bij Ford van Mossel Breda een nieuwe Ford Explorer aangeschaft. Vanaf het eerste bezoek erg prettig geholpen door Lars. Goede uitleg in duidelijke taal in een fijne sfeer. Ook bi... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

In oktober 2024 heb ik het eerste contact met Van Mossel Ford Breda gehad, over het prive leasen van een Ford Kuga. De Kuga is eind februari geleverd. Gedurende het gehele traject ben ik uitstekent... Se mere

Virksomhedsoplysninger

Om Van Mossel Ford - Breda

Skrevet af virksomheden

BEKIJK ONZE VOORRAAD PLAN EEN WERKPLAATS AFSPRAAK NEEM CONTACT MET ONS OP

Over Van Mossel Ford:
Van Mossel is officieel Forddealer en heeft vestigingen in Breda, Den Bosch, Eindhoven, Goes, Helmond, Hulst, Middelharnis, Roermond, Roosendaal, Terneuzen, Tilburg, Veghel, Terneuzen, Tilburg, Veghel, Waalwijk en Weert.

Over Van Mossel:

Onze visie:
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/

Kontaktoplysninger

• Minervum 7001 / c, 4817 ZL, Breda, Nederland, Holland

• 088 001 4650
Promotion box for Van Mossel Ford - Breda

Profiteer nu van topdeals!

Ontdek alle lopende acties nu op onze website.

4,2

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Super goed geholpen door Luna.

Super goed geholpen door Luna.
Wij waren opzoek naar een nieuwe auto voor mijn vrouw en de kinderen. Uiteindelijk met Luna in contact gekomen voor een nieuwe Ford Kuga. Luna heeft ons met alle vragen goed geholpen en de deal was snel rond. Tevens heel goed ontvangen in de showroom met de aflevering van de auto. Zou iedereen aanraden als je opzoek bent naar een Ford om deze bij Luna te halen.

30. april 2026

Besvarelse fra Van Mossel Ford - Breda

Wat fijn te horen dat de aankoop van de Ford Kuga zo goed is verlopen! Ik ben blij dat we u en uw gezin goed hebben kunnen helpen en dat u tevreden bent met de service in onze showroom. Bedankt voor uw aanbeveling! Heel veel plezier met de nieuwe auto.

Beste mevrouw Belgraver,

Hartelijk dank voor uw positieve review! Wat fijn om te horen dat u zo goed geholpen bent. We stellen uw feedback erg op prijs en hopen u snel weer te mogen verwelkomen.

Team Ford Breda

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

betere uitleg over de rekening graag…

betere uitleg over de rekening graag specificatie

2. marts 2026

Beste heer Van Breugel,

Bedankt voor uw feedback. Het spijt ons te horen dat de factuur onduidelijkheden bij u oproept. Wij streven naar volledige transparantie, dus zullen wij zsm contact opnemen en het verder toegelichten.

Van Mossel Ford Breda

Weinig vertrouwen in service Van Mossel

Ik heb een gebruikte Ford Kuga gekocht en hoopte deze na een Welkoms Check bij Van Mossel Breda, daar in onderhoud te doen, maar alles ging daar mis, zo werden wij na aanmelding van onze afspraak voor Welkomst Check naar boven gestuurd ( mijn vrouw is slecht te been) en daar weer naar beneden gestuurd en uiteindelijk bij juiste balie gekomen, daar werd om onze sleutels gevraagd en moesten zelf maar een plekje zoeken om te wachten. Na anderhalf uur nog niets en ben naar balie gelopen en bleek auto allang klaar te staan, maar niet laten weten aan ons en ook zag ik thuis op de factuur, die 29 euro was i.p.v. 49 euro, dat ze een lentecheck hebben gedaan i.p.v. Welkoms Check. Geen vertrouwen meer in Van Mossel op deze manier.
Blijkt ook nu weer, als je na 2 maanden een aanmaning van een niet betaalde factuur krijgt die volgens afspraak met directeur Van Mossel Ford Breda gratis was.

4. marts 2026

Beste Ad,

Dank u voor uw tijd om dit met ons te delen. Het spijt ons te horen over uw ervaring op onze vestiging in Breda. Dit is absoluut niet de service die wij nastreven, zeker niet wat betreft de gastvrijheid naar uw vrouw. Wij willen uw vertrouwen graag herstellen met een passende oplossing en zullen contact opnemen met u.

Vriendelijke groet,
Team Van Mossel Ford Breda

Slechte service

Na overname door van Mossel was mijn onderhoudsgeschiedenis niet meer bekend en werd ik weggestuurd met een motorprobleem, die ik sinds de aankoop van de auto ervaarde. Voorgaande dealer verleende alle service en medewerking, maar dit kon niet meer sinds van de Mossel het dealerschap overnam met dezelfde medewerkers en op dezelfde locatie.

24. februar 2025

Beste heer Vroomans,

Hartelijk dank voor uw feedback. Het spijt ons enorm te horen dat de overgang naar Van Mossel voor u niet vlekkeloos is verlopen en dat uw onderhoudshistorie niet direct inzichtelijk was. Dit is niet de service die wij nastreven.

Wij willen dit graag voor u uitzoeken en alsnog een passende oplossing vinden. Zou u via het Van Mossel Klachtenformulier uw gegevens en het kenteken kunnen delen? Dan neemt een van onze specialisten contact met u op.

Avi Ramsoedh

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Laats mijn nieuwe auto gekocht top…

Laats mijn nieuwe auto gekocht top service ze zijn duidelijk eerlijk en transparant, ik konden zaken doen met Aron een professionele verkoper geen op of aanmerkingen eerlijk en betrouwbaar!

6. februar 2026

Besvarelse fra Van Mossel Ford - Breda

Wat fijn dat de aankoop van uw nieuwe auto zo positief is verlopen! We zijn blij te horen dat u onze service, eerlijkheid en transparantie waardeert. Bedankt voor het delen van uw ervaring.

Team Van Mossel Breda

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Goede ervaring

We zijn goed geholpen bij het kopen van onze auto. De service was goed. Vriendelijke verkoop medewerkers.
Ook de dag van ophalen goede uitleg gekregen over de auto. Nadien nog telefonisch contact gehad of alles naar wens was. Top!

8. december 2025

Besvarelse fra Van Mossel Ford - Breda

Wat fijn dat de aankoop van uw auto zo goed is verlopen! We zijn blij te horen dat u tevreden bent over de service en de uitleg over de auto. Bedankt voor uw positieve feedback!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Goed geholpen de tijd genomen zodat je…

Goed geholpen de tijd genomen zodat je een goede beslissing kan nemen.
Prettig contact .

9. december 2025

Besvarelse fra Van Mossel Ford - Breda

Fijn om te horen dat we u goed hebben kunnen helpen en de tijd hebben genomen voor een goede beslissing. Dank voor uw prettige feedback!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Top bedrijf met goede service

We zijn ontzettend goed en vriendelijk geholpen door Luna. Echt een toppertje. Onze volgende auto zullen wij zeker weer daar aankopen.

2. januar 2026

Besvarelse fra Van Mossel Ford - Breda

Wat fijn dat onze service zo goed is bevallen! We zijn erg blij met uw positieve ervaring en kijken ernaar uit u weer te mogen verwelkomen. Heel veel plezier met de nieuwe auto.

Luna van Linder

Prima service

Prima service, fijn contact

21. december 2025

Besvarelse fra Van Mossel Ford - Breda

Wat fijn om te horen dat u tevreden bent met onze service en het contact! Dank voor uw feedback.

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

heeeeeel lang wachten

Tja, moet je drie maanden van te voren een afspraak maken om een rammel bij het optrekken te laten onderzoeken. Dat vond ik echt te lang. Of wat dacht je van vier weken om een lamp te vervangen.

19. december 2025
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Omdat Luna mij geweldig heeft geholpen

Omdat Luna mij geweldig heeft geholpen!
Dank voor alles
Mvg Koenraad Engels

12. december 2025

Besvarelse fra Van Mossel Ford - Breda

Wat fijn dat we zo goed hebben kunnen helpen! We zijn blij met uw positieve feedback en danken u hartelijk.
Veel plezier met de mooie Audi TT.

Vriendelijke groet,

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Super lange wachttijd (enkele weken)…

Super lange wachttijd (enkele weken) bij gestrande bus. Collega dealer in de buurt fixt het in 2 dagen. Die heeft dus 5 sterren gekregen.

12. december 2025

Beste Corne,

Bedankt voor het goede gesprek. Nogmaals zeer spijtig om te horen dat we niet adequaat genoeg hebben gehandeld om u weer op weg te helpen. uiteraard wordt dit intern besproken.

Ruud Straten

Snel en goed geholpen

13. december 2025

Besvarelse fra Van Mossel Ford - Breda

Fijn dat we u snel en goed hebben kunnen helpen. Dank voor uw terugkoppeling.

Netjes geholpen en geslaagd

Afspraak gemaakt en netjes geholpen. Er wordt aan de hand van je wensen goed meegedacht en gezocht naar de perfecte auto voor jou.
Ook de proefrit en daarna de aankoop werden netjes geregeld.

21. november 2025

Besvarelse fra Van Mossel Ford - Breda

Wat fijn dat we u goed hebben kunnen helpen bij het vinden van de perfecte auto. We zijn blij te horen dat u tevreden bent met de proefrit en de aankoop. Dank voor uw feedback!

Prettig klantcontact

Prettig klantcontact tijdens de aankoop en levering van onze auto. Komen afspraken na.

10. november 2025

Geachte mevrouw Jacobs,

Dank voor uw reactie en uw vertrouwen! Wij wensen u veel veilige kilometers toe.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Luna heeft ons super geholpen met de…

Luna heeft ons super geholpen met de aankoop van de nieuwe Kuga en de inname van mijn in te ruilen auto.

24. oktober 2025

Geachte heer Backx,

Veel dank voor uw mooie review en uw vertrouwen!

Uitstekend en snel geholpen

Uitstekend en snel geholpen. Mooi ook het filmpje dat achteraf wordt toegestuurd over de staat van je auto. Geeft goed gevoel.

31. oktober 2025

Geachte heer Klootwijk,

Veel dank voor uw reactie en uw vertrouwen! Wij wensen u veel veilige kilometers toe!

Top auto verkoper

Vriendelijke, geïnteresseerde verkoper die op een positieve manier moeite deed om onze wensen te vervullen.

16. oktober 2025

Geachte heer/mevrouw Neefjes,

Veel dank voor de mooie woorden en het vertrouwen.

Vestigingsdirecteur Van Mossel Ford Breda

Læs mere om andre typer anmeldelser.