Upway Belgium Anmeldelser 281

4,4

Recent e-bike gekocht. Zeer vlot bestelling geplaatst, snelle bevestiging via email. Levering thuis al na 5 dagen. Fiets geleverd in grote kartonnen doos, prima. Jammer voorlichtje kapot maar hebben d... Se mere

Bonjour, Je voulais un vélo électrique mais j'avais d'un côté les revendeurs via différents sites qui vende leur unique marque, qui je trouvais manquait d'objectivité. Les magasins traditionnels qui... Se mere

Tweede keer een fiets gekocht bij Upway. Een uitgebreid aanbod die ook steeds veranderd over tijd. Veel uitleg en specificaties beschikbaar. Heb helaas de fiets moeten retouren omdat deze te klein was... Se mere

4,4

Support Upway moet beter

Ik kocht een speedpedelec waar Upway niet de nodige documenten voor in bezit had en die niet verkocht had mogen worden in België. Kan gebeuren. Uiteindelijk is de fiets ook terug bij Upway geraakt en kreeg ik mijn geld terug, maar de support van Upway zit echt niet ok. Het duurt veel te lang voor er reactie komt op mail, de chat stond vaak gewoon niet aan, reactie komt heel traag, of een gesprek wordt niet verder beantwoord. Dat is jammer, want daardoor is mijn vertrouwen in Upway helemaal weg. En dat ligt niet aan het feit dat er iets was fout gelopen, maar aan de manier waarop het is opgelost.

30. marts 2026

Upway : Des Prix Haut de Gamme, un Service Déplorable

Upway vend des vélos reconditionnés et d’occasion presque au prix du neuf en magasin. Leur politique tarifaire est très incohérente : le même vélo peut perdre 50, 100, voire 350 euros en très peu de temps. Cela donne l’impression que les prix ne sont pas fixés selon la vraie valeur du produit, mais selon le prix qu’ils arrivent à obtenir de chaque client. De plus, ils rachètent vos vélos à des prix très bas pour ensuite les revendre avec une marge importante.

J’ai personnellement acheté trois vélos chez eux, et malheureusement, ma troisième expérience a été une vraie déception. J’ai payé 3 650 euros, plus 50 euros de frais de livraison, et après deux semaines, je n’ai toujours aucune nouvelle de mon vélo. Pire encore, c’est moi qui dois courir après la société de logistique pour savoir où se trouve mon vélo et s’il leur a bien été remis.

Pendant ce temps, ils ont baissé le prix du même vélo de 350 euros, sans faire le moindre geste commercial malgré tous les désagréments subis. Et en plus, ils m’envoient un message du type : « Avez-vous bien reçu votre vélo ? », comme si la situation était normale. Leur sens du commerce et du service client est malheureusement très faible.

En résumé, si vous ne voulez pas payer le prix du neuf pour un ancien modèle ou un vélo d’occasion, et si vous ne voulez pas gérer vous-même tous les problèmes de livraison, je vous conseille de vous tourner vers d’autres marques de vélos reconditionnés.

7. april 2026

Topbedrijfje zijn jullie!

Heel kwalitatieve fiets voor een zeer goede prijs. Levering was echt aangenaam - doos, uitleg, alles erop en eraan. Van zo'n leveringen wordt men goedgezind!

7. april 2026

Besvarelse fra Upway Belgium

Wat fijn dat onze kwalitatieve fiets en de levering zo goed zijn bevallen! We zijn blij te horen dat de doos en uitleg in orde waren en dat u er zo'n goed gevoel bij had. Dank voor uw feedback!

Afhandeling was correct

Afhandeling was correct. Enige minpunt waren de pedalen. 1 nieuw pedaal paste niet (vermoedelijk 2x zelfde kant in de doos), maar 1 origneel pedaal in de doos en meegeleverde pedalen waren van slechte kwaliteit.

26. marts 2026

Besvarelse fra Upway Belgium

Bedankt voor uw feedback. We waarderen het dat de afhandeling correct was. Het spijt ons te horen over de problemen met de pedalen. We zullen dit zeker intern bespreken om de kwaliteit te verbeteren.

Snelle levering

Snelle levering. Tevreden van de fiets.

Besvarelse fra Upway Belgium

Fijn om te horen dat de levering snel was en dat je tevreden bent met de fiets. Bedankt voor de positieve feedback!

Everything went fine with the ordering…

Everything went fine with the ordering and delivery but unfortunately my bike wasn’t working properly. Customer service was very fast and helpful but I had to get the bike fixed at a local repair shop which wasn’t very convenient and not what I had hoped when choosing a brand new bike.

6. april 2026

goeie fiets,

goeie fiets,
correcte afhandeling
geen problemen

Besvarelse fra Upway Belgium

Fijn om te horen dat de fiets goed is en de afhandeling correct verliep. Bedankt voor de positieve terugkoppeling!

Correcte tijdlijn

Correcte tijdlijn, zeer goede opvolging, zelfs waneer mezelf een verkeerd leverings adres deelde, op 1 dag opgelost, één minpunt (niet echt) de foto van de fiets en staat zijn 10x beter in levende wijze

2. april 2026

Besvarelse fra Upway Belgium

Fijn dat de tijdlijn correct was en de opvolging goed! We zijn blij dat we het verkeerde adres snel konden aanpassen. Bedankt voor het compliment over hoe de fiets er in het echt uitziet. We waarderen uw feedback!

Fiets is goed, service minder

Fiets is kwalitatief zeer goed. Levering kon ik enkel een datum kiezen maar moest ik dan de hele dag beschikbaar zijn (pas de dag zelf of laat de dag voordien kreeg ik een tijdslot en dit kon ik ook zelf niet kiezen). Het instellen van de fiets (zadel en stuur) voor mezelf vond ik moeilijk zonder duidelijke uitleg (in het boekje stonden meerdere types van van bevestigingen). Ik koop dus een volgende keer in een fietsenwinkel owv deze redenen.