Toptijd Anmeldelser

TrustScore 5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Na lang wikken en wegen besloten om voor mijn eerste Rolex te gaan "shoppen". Samen met mijn vrouw vanochtend naar Zoetermeer gereden en dit bleek een zeer goede keuze. Gastvrij ontvangen en er werd... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Zeer goed ontvangen door Merill. Gaf ons alle nodige uitleg over het klokje, onderhoud, enz. Zeer goed gevoel bij deze verkoop en een hele leuke babbel gehad over verschillende andere zaken. Alhoewel... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Vandaag bij Toptijd geweest voor de aanschaf van een nieuwe Rolex. ( Datejust Wimbledon 36mm) Ik werd hartelijk ontvangen door Merrill die de tijd nam om mij te voorzien van specifieke en algemen... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Urforretning

Skrevet af virksomheden

Exclusieve Rolex horloges kopen en verkopen met vertrouwen. Toptijd is gespecialiseerd in het kopen en verkopen van authentieke Rolex-horloges. Het bedrijf biedt een zorgvuldig samengestelde collectie van exclusieve en hoogwaardige horloges voor verzamelaars en liefhebbers. Echtheid, transparantie en persoonlijke service vormen de kern, zodat klanten met vertrouwen een Rolex aanschaffen of verkopen.

Kontaktoplysninger

2 stjerner
1 stjerne

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

11 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Aankoop Rolex Datjust II Jubilee…

Vandaag mijn Rolex Datjust II Jubilee Wimbledon Roman 41mm aangekocht. Merrill een zeer vakkundige vakenthousiast welke exact weet hoe de markt inelkaar zit en daar super netjes mee omgaat en je echt heel prettig helpt. Dus voor mij een dikke 10+. Merrill je hebt er een nieuwe vaste klant bij.

Dank voor de prettige ervaring en tot de volgende deal.

Martin

8. december 2020

Besvarelse fra Toptijd

Beste Martin, Hartelijk dank voor je mooie review. Was Top om je te ontvangen vandaan en blij te maken met een bijzonder uurwerk. Heel fijn om klanten te ontvangen die net als jij positief in het leven staan. Dat geeft energie! Nogmaals hartelijk dank voor je mooie woorden. Tot ziens weer, Toptijd

Vandaag m'n eerste Rolex aangeschaft

Vandaag m'n eerste Rolex aangeschaft! Via een lid van 'Dutch Rolex Forum' op Facebook ben ik hier terecht gekomen. Een hele aardige, geduldige en spontane meneer met verstand en passie voor horloge's! Deze beste meneer geeft je een oprecht en eerlijk gevoel en mede dankzij die redenen een echte aanrader wanneer je overweegt een Rolex aan te schaffen! Top geregeld allemaal!

Jeffrey.

27. november 2020

Besvarelse fra Toptijd

Dag Jeffrey, Hartelijk dan voor je komst en deze review. Fijn om ook steeds meer klanten uit de buurt te mogen bedienen. Het is inderdaad je eerste Rolex en direct een topper. Heel veel draagplezier gewenst en mocht je ooit weer vragen hebben kun je altijd hier terecht. Groeten Toptijd

Top zaak!

Gisteren mijn eerste Rolex gekocht.
Na veel wikken en wegen ben ik terecht gekomen bij Toptijd in Zoetermeer. Goede adviezen en Merril geeft je een prettig gevoel! Een aanrader voor iedereen die overweegt een Rolex aan te schaffen.

Jacco.

26. november 2020

Besvarelse fra Toptijd

Het blijf ontzettend leuk om iemand aan zijn eerste Rolex te helpen. Ook hier weer heeft het uurwerk de perfecte match met de drager. Ik ben dan ook zeer gelukkig met de waardering van 5 sterren want daar doen we het voor. Heel veel draag plezier gewenst met je Topaankoop.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Verleden week een mooie Rolex Submariner gekocht. Ben zeer goed en vakkundig geholpen zal voor mijn volgende zeker weer bij toptijd gaan.van het eertst telefoontje tot de aankoop goed en vriendelijk .

Verleden week een mooie Rolex submariner gekocht bij toptijd.
Ben van af het eertste telefoontje tot de aankoop zeer goed en vakkundig geholpen.
Zal zeker weer naar toptijd terug gaan voor de volgende horloge.

25. november 2020

Besvarelse fra Toptijd

Hartelijk dank voor uw review. Heel fijn om u te mogen ontvangen. Uw vertrouwen in ons wordt zeer op prijs gesteld. Ik ben u daarom graag weer van dienst en wens u heel veel draagplezier. Dank u wel.

Professional approach

Professional approach, fast reaction, excellent service. Very satisfied with my purchase

24. november 2020

Besvarelse fra Toptijd

Thank you very much for this review. It was a pleasure to receive you. I wish you both the best. Regards, Toptijd

Een echte rolex specialist

Een echte rolex specialist. Na 2 jaar rustig zoeken kwam ik bij toptijd terecht. Deze meneer heeft enorm veel kennis. En neem de tijd voor je. Ik vond het heel erg prettig hoe hij me bijstond om een goeie keuze te maken!

Super bedankt

24. november 2020

Besvarelse fra Toptijd

Super om jullie wegwijs te hebben gemaakt in de diverse modellen van Rolex. Uiteindelijk de perfecte match voor jou gevonden. Hier zul je veel plezier aan beleven en mocht je ooit nog vragen hebben... Je bent altijd welkom! Groeten en een toptijd gewenst.

Zeer tevreden

Zeer tevreden! Kon de Rolex die ik wilde zeer snel regelen, heeft hem speciaal voor mij uit de UK gehaald. Snel geregeld en goede service. Aanrader!

15. november 2020

Besvarelse fra Toptijd

Hartelijk dank voor je aanbeveling en review. Wij proberen klanten altijd zo snel mogelijk te helpen met hun verzoeken. Gelukkig is dat deze keer weer gelukt. Hopelijk kunnen we je in de toekomst weer van dienst zijn. Groeten en een Toptijd gewenst.

Mijn eerste Rolex

Afgelopen week mijn eerste rolex gekocht bij Merrill, wat een top ervaring was dat zeg!
Ik kan het iedereen aanraden. Na eerst contact gehad te hebben over de mail, en die zelfde dag ook nog eens per telefoon in een zeer fijn en uitgebreid gesprek, heb ik de knoop doorgehakt en een afspraak met Merrill gemaakt.
Ik kon dus gewoon op zondag bij hem langs komen.
De ontvangst in zijn kantoor/showroom is ronduit prettig te noemen. Merrill is een echte liefhebber,hij weet waar hij over praat en geeft een erg goede en uitgebreide uitleg over het horloge.
Er is genoeg tijd om al je vragen beantwoord te krijgen.
Toen ik Merrill complimenteerde met de mooie foto’s aan de muur in zijn showroom
gaf hij aan dat hij mij de foto’s van mijn Datejust wel kon doormailen. En inderdaad bij thuiskomst had ik ze al via de mail ontvangen.
Kortom een zeer fijn adres voor iemand die voor zijn eerste of volgende Rolex gaat!

Bas van E

15. oktober 2020

Hi Bas,
Ik waardeer het enorm dat je voor mij hebt gekozen om je allereerste Rolex aan te schaffen. Als ik terugkijk op toen ik mijn eerste Rolex aanschafte kom ook ik tot de conclusie dat het even duurde voor ik de knoop doorhakte. En toen het moment daar was wil je dus optimaal genieten. Dat gevoel miste ik bij de geautoriseerde dealers. Een van mijn aandachtspunten is dus om dat anders te doen. Door open te staan voor veel vragen en praten over de geschiedenis van het merk is waar je op dat moment vaak behoefte aan hebt. Heel fijn om te zien dat je het als prettig hebt ervaren. Het uurwerk past echt heel goed bij je en kan je niet anders dan een Toptijd wensen. Groeten, Merrill

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Zeer goede eerste ervaring met Toptijd!

Zeer goede eerste ervaring met Toptijd!
Duidelijke uitleg, neemt de tijd, en niet onbelangrijk een goede prijs. C U next time

4. oktober 2020

Besvarelse fra Toptijd

Hi Mitchell, dank voor je review. Was erg leuk jullie te ontvangen. Echte liefhebbers! Keep up the good work👌.

Bijzonder goede ervaring

In een wereld waar best wel wat bedrijven zich bezighouden met in- & verkoop van horloges valt het niet mee om een adres te vinden waar alles klopt en precies volgens afspraak verloopt. Het draait om vertrouwen, van de verkoper naar de koper en omgekeerd...

Het is dan ook een verademing om met Merril zaken te doen. Sympathieke man, prachtig kantoor, heerlijk glas whisky en natuurlijk een goed gesprek over horloges. Op voorhand had Merril aangegeven dat uit veiligheidsoverwegingen alleen het horloge aanwezig was waar ik voor kwam. Tijdens de onderhandeling valt snel op dat het vooral gaat om het goede gevoel dat beide partijen willen hebben, en dan gaat de rest eigenlijk als vanzelf.

Bijzonder tevreden met de afhandeling, het zal niet de laatste keer zijn dat ik bij Toptijd geweest ben 😉

23. september 2020

Besvarelse fra Toptijd

Wat een genot om deze review te lezen. Dit is waar we het voor doen, de totale beleving. Het is echt een gave om je gedachte en gevoel op deze manier te verwoorden. Dit doet mij ontzettend goed. Hartelijk dank daarvoor. Natuurlijk staan we in de toekomst weer voor je klaar en wensen je ontzettend veel draagplezier met je prachtige klok. Groeten, Merrill Toptijd

Naast Rolex nu ook een IWC kenner in wording

Een aantal weken geleden vond ik na lang zoeken het juiste uurwerk op Chrono24. Toptijd stond als geverifieerd handelaar vermeld. Gebeld en meteen een goede uitleg gekregen over het horloge, de achtergrond en de voorwaarden waarvoor het werd aangeboden. Er volgde een afspraak voor bezichtiging na ca. een week. Merill belde mij twee dagen later met het bericht dat er veel interesse was. Aangezien ik als eerste had gereageerd stelde hij me in de gelegenheid ook als eerste te kunnen kopen. Met een geringe aanbetaling bevestigde ik mijn interesse. Met de keuze dit terug te krijgen wanneer ik niet zou overgaan tot aankoop. We werden ontvangen in zijn kantoor, waar we in alle rust onze passie konden delen. De klok voldeed aan alle wensen en was exact als beschreven. De deal was rond en ik had de tijd! Uitstekende service, nette en eerlijke behandeling en een fijne kerel om zaken mee te doen. Absoluut een aanrader om bij Toptijd een uurwerk aan te schaffen.

5. september 2020

Besvarelse fra Toptijd

Dank voor deze prachtige review. Heel fijn om te lezen hoe je je bezoek hebt ervaren. Door je komst ben ik me meer gaan verdiepen in IWC en begrijp daardoor je passie voor dit merk.
Ze fabriceren prachtige uurwerken. Het is altijd fijn om iemand te ontmoeten met dezelfde passie. Ik sluit niet uit in de toekomst meer met dit merk te gaan doen. Dankzij je enthousiasme. De koffie staat altijd voor je klaar. Nogmaals dank voor je mooie woorden. Zeer gewaardeerd. Groeten, Merrill - Toptijd

Gewoon Top!

Vandaag een hele mooie Rolex GMT II Pepsi gekocht bij Merrill, door wie ik zeer vriendelijk en professioneel ontvangen werd. Met alle geduld en passie kreeg ik uitleg over het horloge. Alles klopt en absoluut een aanrader! Top...

28. august 2020

Besvarelse fra Toptijd

Dag Coen, dankzij jou hebben we een mooie mijlpaal bereikt van 50 positieve reviews. Het stimuleert ons om nog meer ons best te doen om onze klanten een topservice te bieden.
Ik hoop je snel weer te ontvangen voor je volgende Top aankoop. Nogmaals dank, Toptijd

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Toptijd voor een top tijd!

Merrill is een prettig persoon om zaken mee te doen. Het is een echte horloge liefhebber met passie voor het vak. Hij neemt de tijd en beantwoord alle vragen snel en duidelijk. Eventuele vragen werden na de aankoop ook snel en duidelijk mbv filmpjes beantwoord.

Aanrader, én voorbeeld voor deze steeds corrupter wordende industrie. Dames en heren > het kan dus wel!

22. august 2020

Besvarelse fra Toptijd

Heel fijn om je review te lezen en dat de service wordt gewaardeerd. Altijd leuk om collega ondernemers te ontmoeten. We blijven van elkaar leren op die manier. Hele goede zaken gewenst en mocht je weer eens in de buurt zijn kom gerust een bakkie drinken.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Net mijn Rolex Hulk opgehaald super…

Net mijn Rolex Hulk opgehaald super geholpen heel vriendelijk in een gastvrije locatie zeker een aanrader 👍 nogmaals bedankt toptijd

13. august 2020

Besvarelse fra Toptijd

Heel hartelijk dank voor deze mooie 5-sterren waardering. Het was een voorrecht om je te bedienen en het fijne gesprek wordt zeer gewaardeerd. Veel plezier gewenst met je prachtige klok. Groeten, Toptijd

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Uitstekend geholpen door toptijd watches

Heldere communicatie, snel antwoord en uitleg. Kortom goede service en uitstekend geholpen met de aanschaf van een sea dweller.

6. juli 2020

Besvarelse fra Toptijd

Hartelijk dank voor deze review. Heel fijn om iemand aan zijn eerste Rolex te helpen en de nodige uitleg daarbij te geven. Dat vinden wij TOP. De koffie staat altijd klaar.

Everything was perfect

Everything was perfect, good tips and service

5. juli 2020

Besvarelse fra Toptijd

Great to have you as clients. Was very nice to serve you. Enjoy the watch en hope to see you soon. Kinds Regards

PARFAIT achat Submariner Hulk

Accueil excellent, présentation excellente et explications au top, rien à redire, si ce n'est allez-y en toute confiance.
Submariner "Hulk" répond parfaitement à la description faite. Je conseille ABSOLUMENT Toptijd et ce sera en toute confiance pour un éventuel achat futur. Merci et qui sait à bientôt. MD

4. juli 2020

Besvarelse fra Toptijd

Merci beaucoup pour votre recommandation et 5 étoiles. Je suis très reconnaissant de la confiance et j'aimerais vous aider à retrouver une belle montre.

Expert in het vak

Merril is een zeer fijn persoon om zaken mee te doen! Hij geeft je persoonlijk advies en toont serieus interesse. Een échte expert in het vak. Bedankt voor het horloge en ik zal zeker iedereen aanbevelen om hier een horloge aan te schaffen. 5 sterren voor Toptijd en succes met de verbouwing. Tot snel en groeten!

13. april 2020

Besvarelse fra Toptijd

Heel hartelijk dank voor je review en de 5-stars. Het was top om je te bedienen en te adviseren. Het is voor mij als verkoper echt een voorrecht iemand te voorzien van een horloge die perfect past bij de persoon. Ook bij jou is dat het geval geweest. Dank voor het vertrouwen en heel veel draagplezier. Groeten en we houden contact, Merrill Toptijd

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Top horloge bij een top zaak

Top horloge bij een top zaak. Eigenaar super vriendelijk in contact (mail/tel) en bij de “overdracht”. Alles was top en veel suc6 met je nieuwe ruimte Merrill. Zeker tot ziens.

10. april 2020

Besvarelse fra Toptijd

Hartelijk dank voor jullie komst naar Zoetermeer. Heel zijn dankbaar ben ik met je review. We zien uit dat we onze nieuwe deuren openen en mocht je in de buurt zijn ben je van harte welkom om een kijkje te nemen. Geniet van je nieuwe klok. Mvg, Merrill

Everything perfect

I have bought a ROLEX Daytona to a very fair price at Toptijd.

The contact was great and very professional. The watch was delivered to Munich fully secured. Condition is new and unworn as listed in the offering.

I would highly recommend buying a watch from Merrill and will probably buy my next rolex here as well!

2. april 2020

Besvarelse fra Toptijd

Thank you Alexander for your nice review. We are very happy to the way we made this deal happen. Thank you for your trust in us. I will be happy to help you in the future again. Please stay safe and releax during this Corona Crisis. Gruse from your neighbours.