Na lang wikken en wegen besloten om voor mijn eerste Rolex te gaan "shoppen". Samen met mijn vrouw vanochtend naar Zoetermeer gereden en dit bleek een zeer goede keuze. Gastvrij ontvangen en er werd... Se mere
Virksomheden har svaret
Zeer goed ontvangen door Merill. Gaf ons alle nodige uitleg over het klokje, onderhoud, enz. Zeer goed gevoel bij deze verkoop en een hele leuke babbel gehad over verschillende andere zaken. Alhoewel... Se mere
Virksomheden har svaret
Vandaag m'n eerste Rolex aangeschaft! Via een lid van 'Dutch Rolex Forum' op Facebook ben ik hier terecht gekomen. Een hele aardige, geduldige en spontane meneer met verstand en passie voor horloge'... Se mere
Virksomheden har svaret
Vandaag bij Toptijd geweest voor de aanschaf van een nieuwe Rolex. ( Datejust Wimbledon 36mm) Ik werd hartelijk ontvangen door Merrill die de tijd nam om mij te voorzien van specifieke en algemen... Se mere
Virksomheden har svaret
Exclusieve Rolex horloges kopen en verkopen met vertrouwen. Toptijd is gespecialiseerd in het kopen en verkopen van authentieke Rolex-horloges. Het bedrijf biedt een zorgvuldig samengestelde collectie van exclusieve en hoogwaardige horloges voor verzamelaars en liefhebbers. Echtheid, transparantie en persoonlijke service vormen de kern, zodat klanten met vertrouwen een Rolex aanschaffen of verkopen.
Kelvinstraat 5K, 2723RJ, Zoetermeer, Holland
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Wat een topservice 💯
Vanmorgen gebeld voor een horloge en meteen kunnen komen.
Ben super geholpen 😃
Super gastvrij en uitleg
Dankje en tot de volgende keer

Besvarelse fra Toptijd
Ik kreeg een warm welkom, een warme kop koffie en een heel mooi exemplaar.
Toptijd is de juiste plek voor als je een mooie en nette horloge zoekt!
Ik voel de mij heel erg op mijn gemak en zal er zeker weer naartoe gaan. Heel erg bedankt!

Besvarelse fra Toptijd
Vandaag, zondag, mijn eerste Rolex gekocht. Fantastische service, goede uitleg en toelichting in vertrouwde omgeving. Als nieuwkomer in wereld van Rolex ook alle tijd genomen om uit te leggen hoe het eraan toe gaat want je verbaast je toch hoe het kan dat er zo'n schaarste heerst. Zeer content dus en van harte aanbevolen!

Besvarelse fra Toptijd
Wat een verademing! Als rookie in de horlogewereld kwam ik bij Toptijd en dus Merril terecht. Toch spannend zo’n aankoop. Echter is de spanning totaal niet nodig, Merril is een erg vriendelijke, kundige man die met veel geduld te werk gaat. Legt alles uit over het model, de basics en verdere mogelijkheden van het horloge, ook erg fijn om achteraf altijd ergens terecht te kunnen. Al met al een top ervaring, ik zou dit bij iedereen aanraden! Bij een volgende koop zou ik zeker eerst hier informeren!
Bedankt voor het prachtige horloge Merril en heel veel succes met de zaak! En wie weet... tot snel😁 het ga je goed!

Besvarelse fra Toptijd
Toptijd, de naam zegt het het al, top service en top horloges!
Prachtige Rolex aangeschaft bij Merrill, die alle tijd voor je neemt, je als klant serieus neemt en 24/7 bereikbaar is.
Voor mij het adres in Rotterdam e.o. als het om Rolex en andere exclusieve horloges gaat.

Besvarelse fra Toptijd
Een zeldzame uitzondering en verademing in het “grijze circuit” als het gaat om Rolex!
De ontvangst en benadering door Merrill waren beide buitengewoon vriendelijk, correct, aardig.
Merrill is een zeer aimabel persoon die alle tijd voor je neemt en met veel passie en bevlogenheid zijn “waar” aan de man brengt. Je gaat met een goed gevoel de deur uit, sterker nog je denkt hier kom ik gegarandeerd ooit weer terug voor een eventuele volgende aankoop.
Merrill zorgt dan ook zelf door zijn opstelling, benadering en uitstraling voor een hoge gunfactor.
Een pareltje in deze tak van sport!
Wat mij betreft nooit meer een ander adres voor mijn Rolexen.
Alle lof en driewerf chapeau Merrill.

Besvarelse fra Toptijd
Gisteren mijn eerste Rolex gekocht bij Merril. Ik kan niets anders doen dan complimenten geven. Deze ervaring had niet beter gekund en ik ben erg blij dat ik heb gekozen voor TopTijd.
Mochten de mogelijkheden er in de toekomst zijn, dan kom ik hier zeker terug en ik zal mijn vrienden / familie dit bedrijf natuurlijk aanraden!

Besvarelse fra Toptijd
Onlangs een prachtige Rolex Datejust 41mm met Rhodium dial gekocht bij Merril. Via een vriend die al goede ervaringen had met TopTijd ben ik in contact gekomen en vrij snel kon ik mijn eerste Rolex al ophalen. Niets dan lof voor Merril, een man met veel verstand van klokken waar hij ook graag over verteld. Ik kom hier zeker nog eens terug voor een volgende Rolex!
Gr.
Rick

Besvarelse fra Toptijd
Wij zijn gister langs geweest bij Merrill voor mijn eerste rolex .Wat een superfijn persoon !! Hij heeft ons in alle rust geholpen en ook alle tijd voor ons genomen .Wij hadden hier een super goed gevoel bij .En hij was ook oprecht geïnteresseerd in ons .En dat voelde heel fijn . Enorm bedankt voor het goede advies !! En wie weet zien we elkaar nog eens
En als ik van iemand hoor dat hij/zij van plan is een rolex te kopen .Zal ik je 💯 procent aanraden !!!

Besvarelse fra Toptijd
Ik heb bij Merrill mijn eerste horloge aangeschaft.
Na uitgebreid te hebben gepraat over onze interesses buiten horloges om heeft hij mij alles verteld over het horloge wat ik heb aangeschaft.
Ik had mijn ervaring tijdens het kopen van mijn eerste horloge niet beter kunnen krijgen en kan iedereen aanraden om een horloge bij Merrill te bezichtigen

Besvarelse fra Toptijd
Top gast die door zijn passie weet waarover hij praat. Een en al rust en neemt ruimschoots de tijd om je te woord te staan. Ben dan ook met een zeer goed gevoel en een mooi horloge naar huis gegaan. Dik te vreden💯👌
Grtz, Frenck

Besvarelse fra Toptijd
Een paar dagen geleden mijn GMT master II opgehaald. Merrill heeft veel kennis van zaken wat betreft Rolex horloges. De afspraak was zeer aangenaam en ik kan Toptijd in Zoetermeer zeker aanbevelen om je Rolex aan te schaffen. Alles is 100% betrouwbaar en Merrill komt zijn afspraken na. Voor verdere uitbreiding ga ik zeker weer terug naar Toptijd ik houd dan ook zijn website en social media goed in de gaten. Nogmaals super bedankt voor je uitstekende service en support!

Besvarelse fra Toptijd
Toptijd.De eigenaar fijne rustige man die veel kennis heeft .Goed de tijd voor je neemt met uitleg .Heb er een heel mooie klok gekocht dik tevreden.
Thanks Meril!!

Besvarelse fra Toptijd
Uiterst betrouwbaar. Zeer aangename ervaring!

Besvarelse fra Toptijd
Ik was er voor het eerst dus alles was heel nieuw voor mij. Heb geen plus of min punten ben super geïnformeerd twee duimen van mij voor Toptijd! Ik heb letterlijk een “Toptijd” gehad.
Super veel dank naar Toptijd!

Besvarelse fra Toptijd
Toptijd via internet leren kennen. Een afspraak gemaakt en merril maakte tijd voor ons. Aangekomen zijn we goed verwelkomt en voelde ons al snel thuis. Merril gaf ons de juiste info en sprak met de nodige kennis en kunde. Was echt een topervaring bij toptijd. Daarom namen we 2 rolex horloges mee. Wil je een mooie horloge met goede informatie en betrouwbaarheid dan ben je hier aan het juiste adres!

Besvarelse fra Toptijd
Mooi om de passie bij Merill te zien voor de uurwerken! Neemt echt de tijd voor je zeker de moeite waard een echte professional ben er blij mee!

Besvarelse fra Toptijd
Topservice bij topwatch voor topprijs!
Vandaag vanuit Laren naar Zoetermeer afgereisd, horloge was exact zoals aangeboden op internet!

Besvarelse fra Toptijd
Prachtige zaak met mooie horloges! De eigenaar is zeer kundig en liefhebber van zijn vak. Neemt de tijd voor je en komt oprecht en eerlijk over. Een aanrader!

Besvarelse fra Toptijd
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.