Toptijd Anmeldelser

TrustScore 5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Na lang wikken en wegen besloten om voor mijn eerste Rolex te gaan "shoppen". Samen met mijn vrouw vanochtend naar Zoetermeer gereden en dit bleek een zeer goede keuze. Gastvrij ontvangen en er werd... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Zeer goed ontvangen door Merill. Gaf ons alle nodige uitleg over het klokje, onderhoud, enz. Zeer goed gevoel bij deze verkoop en een hele leuke babbel gehad over verschillende andere zaken. Alhoewel... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Vandaag m'n eerste Rolex aangeschaft! Via een lid van 'Dutch Rolex Forum' op Facebook ben ik hier terecht gekomen. Een hele aardige, geduldige en spontane meneer met verstand en passie voor horloge'... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Vandaag bij Toptijd geweest voor de aanschaf van een nieuwe Rolex. ( Datejust Wimbledon 36mm) Ik werd hartelijk ontvangen door Merrill die de tijd nam om mij te voorzien van specifieke en algemen... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Urforretning

Skrevet af virksomheden

Exclusieve Rolex horloges kopen en verkopen met vertrouwen. Toptijd is gespecialiseerd in het kopen en verkopen van authentieke Rolex-horloges. Het bedrijf biedt een zorgvuldig samengestelde collectie van exclusieve en hoogwaardige horloges voor verzamelaars en liefhebbers. Echtheid, transparantie en persoonlijke service vormen de kern, zodat klanten met vertrouwen een Rolex aanschaffen of verkopen.

Kontaktoplysninger

2 stjerner
1 stjerne

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

11 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Wat een topservice 💯

Wat een topservice 💯

Vanmorgen gebeld voor een horloge en meteen kunnen komen.
Ben super geholpen 😃

Super gastvrij en uitleg

Dankje en tot de volgende keer

10. april 2021

Besvarelse fra Toptijd

Heel hartelijk dank voor je review. Erg leuk om jullie te ontmoeten en te helpen aan dit mooie model. Past heel goed bij je en daar zul je veel plezier aan beleven. Dank voor het vertrouwen en mocht ik jullie in de toekomst weer kunnen helpen, dan zou dat echt top zijn. Heel veel draagplezier en geluk samen. Merrill - Toptijd

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Top service en warm welkom

Ik kreeg een warm welkom, een warme kop koffie en een heel mooi exemplaar.
Toptijd is de juiste plek voor als je een mooie en nette horloge zoekt!

Ik voel de mij heel erg op mijn gemak en zal er zeker weer naartoe gaan. Heel erg bedankt!

22. marts 2021

Besvarelse fra Toptijd

Heel hartelijk dank voor deze mooie review. Prachtig om jong talent te begeleiden bij de aankoop van een top-uurwerk. Ik heb ontzettend veel van je geleerd en wens je heel veel succes met je mooie onderneming. Groeten, Toptijd

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Mijn eerste Rolex in de wondere wereld van schaarste...

Vandaag, zondag, mijn eerste Rolex gekocht. Fantastische service, goede uitleg en toelichting in vertrouwde omgeving. Als nieuwkomer in wereld van Rolex ook alle tijd genomen om uit te leggen hoe het eraan toe gaat want je verbaast je toch hoe het kan dat er zo'n schaarste heerst. Zeer content dus en van harte aanbevolen!

21. marts 2021

Besvarelse fra Toptijd

Hartelijk dank voor je review. Fijn dat ik het voorrecht had om je te voorzien van je eerste Rolex. Top om het vertrouwen te ontvangen en om je extra uitleg te geven over Rolex uurwerken en de schaarste. Dit mooie uurwerk gaat naar een echte liefhebber. Nogmaals dank, Toptijd

Wat een verademing

Wat een verademing! Als rookie in de horlogewereld kwam ik bij Toptijd en dus Merril terecht. Toch spannend zo’n aankoop. Echter is de spanning totaal niet nodig, Merril is een erg vriendelijke, kundige man die met veel geduld te werk gaat. Legt alles uit over het model, de basics en verdere mogelijkheden van het horloge, ook erg fijn om achteraf altijd ergens terecht te kunnen. Al met al een top ervaring, ik zou dit bij iedereen aanraden! Bij een volgende koop zou ik zeker eerst hier informeren!

Bedankt voor het prachtige horloge Merril en heel veel succes met de zaak! En wie weet... tot snel😁 het ga je goed!

12. marts 2021

Besvarelse fra Toptijd

Heel fijn om jou review te lezen. Doet mij erg goed en laat zien dat de gekozen methode werkt. Heel veel plezier met je zorgvuldig uitgekozen uurwerk waar je heel lang van zult genieten. Mooie prestatie en hopelijk zien we elkaar weer snel. Groeten en Toptijd gewenst.

Top!

Toptijd, de naam zegt het het al, top service en top horloges!
Prachtige Rolex aangeschaft bij Merrill, die alle tijd voor je neemt, je als klant serieus neemt en 24/7 bereikbaar is.
Voor mij het adres in Rotterdam e.o. als het om Rolex en andere exclusieve horloges gaat.

10. marts 2021

Besvarelse fra Toptijd

Heel hartelijk dank voor je bericht en komst. En mooi dat je hebt vermeld dat we ook buiten de reguliere kantooruren bereikbaar zijn. Top en hopelijk zien we elkaar snel weer. Ondertussen heel veel draagplezier gewenst, Toptijd

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Een zeldzame uitzondering en verademing…

Een zeldzame uitzondering en verademing in het “grijze circuit” als het gaat om Rolex!
De ontvangst en benadering door Merrill waren beide buitengewoon vriendelijk, correct, aardig.
Merrill is een zeer aimabel persoon die alle tijd voor je neemt en met veel passie en bevlogenheid zijn “waar” aan de man brengt. Je gaat met een goed gevoel de deur uit, sterker nog je denkt hier kom ik gegarandeerd ooit weer terug voor een eventuele volgende aankoop.
Merrill zorgt dan ook zelf door zijn opstelling, benadering en uitstraling voor een hoge gunfactor.
Een pareltje in deze tak van sport!
Wat mij betreft nooit meer een ander adres voor mijn Rolexen.
Alle lof en driewerf chapeau Merrill.

20. februar 2021

Besvarelse fra Toptijd

Hier worden we natuurlijk stil van. Prachtige woorden van een geweldig persoon.
Hartelijk dank voor deze review. Het is altijd bijzonder om personen met mooie interesses te ontmoeten. Ik kijk daarom met blijdschap terug op een ontzettend gezellige en plezierige ervaring.
Nogmaals heel hartelijk dank.

100% aanrader!

Gisteren mijn eerste Rolex gekocht bij Merril. Ik kan niets anders doen dan complimenten geven. Deze ervaring had niet beter gekund en ik ben erg blij dat ik heb gekozen voor TopTijd.

Mochten de mogelijkheden er in de toekomst zijn, dan kom ik hier zeker terug en ik zal mijn vrienden / familie dit bedrijf natuurlijk aanraden!

20. februar 2021

Besvarelse fra Toptijd

Heel hartelijk dank voor je review. Natuurlijk wens ik je veel succes met het ondernemen en hopelijk weer tot ziens!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Onlangs een prachtige Rolex Datejust…

Onlangs een prachtige Rolex Datejust 41mm met Rhodium dial gekocht bij Merril. Via een vriend die al goede ervaringen had met TopTijd ben ik in contact gekomen en vrij snel kon ik mijn eerste Rolex al ophalen. Niets dan lof voor Merril, een man met veel verstand van klokken waar hij ook graag over verteld. Ik kom hier zeker nog eens terug voor een volgende Rolex!

Gr.
Rick

18. februar 2021

Beste Rick,
Heel hartelijk dank dat je de tijd hebt genomen om een review achter te laten. Mooi om te zien hoe mond op mond reclame werkt als klanten tevreden worden geholpen. Geniet van je prachtige uurwerk en nogmaals dank. Groeten, Toptijd

Toptijd echt een aanrader ⌚

Wij zijn gister langs geweest bij Merrill voor mijn eerste rolex .Wat een superfijn persoon !! Hij heeft ons in alle rust geholpen en ook alle tijd voor ons genomen .Wij hadden hier een super goed gevoel bij .En hij was ook oprecht geïnteresseerd in ons .En dat voelde heel fijn . Enorm bedankt voor het goede advies !! En wie weet zien we elkaar nog eens
En als ik van iemand hoor dat hij/zij van plan is een rolex te kopen .Zal ik je 💯 procent aanraden !!!

13. februar 2021

Besvarelse fra Toptijd

Ik ben heel dankbaar dat ik jullie aan de allereerste Rolex mocht helpen. Pracht stel en direct een fijn gesprek. Een mooi uurwerk geleverd die perfect bij u past. Altijd fijn om blijde gezichten te zien vertrekken en dat is echt waar wij voor willen staan. Nogmaals dank en hopelijk tot ziens.

Toptijd en Topservice

Ik heb bij Merrill mijn eerste horloge aangeschaft.
Na uitgebreid te hebben gepraat over onze interesses buiten horloges om heeft hij mij alles verteld over het horloge wat ik heb aangeschaft.

Ik had mijn ervaring tijdens het kopen van mijn eerste horloge niet beter kunnen krijgen en kan iedereen aanraden om een horloge bij Merrill te bezichtigen

10. februar 2021

Besvarelse fra Toptijd

Heel hartelijk dank voor je komst en mooie review. Altijd prettig om iemand aan zijn allereerste Rolex te helpen. Je hebt een horloge gekozen die perfect bij je past en een mooi trofee is voor je bereikte doelen. Heel veel draagplezier en hopelijk weer tot ziens. Groeten, Toptijd

Top zaak

Top gast die door zijn passie weet waarover hij praat. Een en al rust en neemt ruimschoots de tijd om je te woord te staan. Ben dan ook met een zeer goed gevoel en een mooi horloge naar huis gegaan. Dik te vreden💯👌

Grtz, Frenck

6. februar 2021

Besvarelse fra Toptijd

Top klant :-), die luistert naar zijn gevoel en verstand en op basis daarvan een keuze maakt. Mooi dat ik dit proces mocht faciliteren. Mooie gedachten kunnen uitwisselen en zie daarom ernaar uit ze weer te ontmoeten. Nogmaals hartelijk dank voor jullie komst en vertrouwen. Veel draagplezier en uiteraard succes met het ondernemen. Dankbaar, Toptijd

Omer

Top service, betrouwbaar en vriendelijk.

3. februar 2021

Besvarelse fra Toptijd

Beste Omer, Hartelijk dank voor je komst vandaag en mooie review. Leuk om kennis te maken en heel veel plezier met je prachtige horloge. Groeten Toptijd

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Perfecte partij om je Rolex aan te schaffen

Een paar dagen geleden mijn GMT master II opgehaald. Merrill heeft veel kennis van zaken wat betreft Rolex horloges. De afspraak was zeer aangenaam en ik kan Toptijd in Zoetermeer zeker aanbevelen om je Rolex aan te schaffen. Alles is 100% betrouwbaar en Merrill komt zijn afspraken na. Voor verdere uitbreiding ga ik zeker weer terug naar Toptijd ik houd dan ook zijn website en social media goed in de gaten. Nogmaals super bedankt voor je uitstekende service en support!

15. januar 2021

Besvarelse fra Toptijd

Beste Fouad, Heel hartelijk dank voor je review. Wordt zeer gewaardeerd. Altijd fijn om zaken te doen met lokale ondernemers. We kunnen elkaars netwerk goed versterken en zie daarom uit naar een verdere samenwerking. Succes met het runnen van je organisatie en hartelijk dank voor je aanschaf en review. Groeten, Toptijd

Toptijd

Toptijd.De eigenaar fijne rustige man die veel kennis heeft .Goed de tijd voor je neemt met uitleg .Heb er een heel mooie klok gekocht dik tevreden.
Thanks Meril!!

Besvarelse fra Toptijd

Dag Ron, Dank voor deze mooie review. We nemen graag de tijd om de GMT functie uit te leggen zodat je optimaal gebruik kunt maken van het horloge. Geniet ervan en nogmaals dank, Toptijd

Uiterst betrouwbaar

Uiterst betrouwbaar. Zeer aangename ervaring!

Besvarelse fra Toptijd

Dag Maxime, Ik vond het prachtig om jou te bedienen. Je bent een true gentleman en het horloge past uitstekend bij je. Heel veel draagplezier gewenst. Toptijd

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik was er voor het eerst dus alles was…

Ik was er voor het eerst dus alles was heel nieuw voor mij. Heb geen plus of min punten ben super geïnformeerd twee duimen van mij voor Toptijd! Ik heb letterlijk een “Toptijd” gehad.

Super veel dank naar Toptijd!

Besvarelse fra Toptijd

Hallo Tarik, Hartelijk dank voor deze prachtige review. Ik vond het een voorrecht je te ontvangen. We houden contact en als je in de buurt bent kom gerust eens langs.
Nogmaals dank je wel. Toptijd

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Toptijd is een Top ervaring!

Toptijd via internet leren kennen. Een afspraak gemaakt en merril maakte tijd voor ons. Aangekomen zijn we goed verwelkomt en voelde ons al snel thuis. Merril gaf ons de juiste info en sprak met de nodige kennis en kunde. Was echt een topervaring bij toptijd. Daarom namen we 2 rolex horloges mee. Wil je een mooie horloge met goede informatie en betrouwbaarheid dan ben je hier aan het juiste adres!

7. januar 2021

Besvarelse fra Toptijd

Dank je wel voor deze 5-sterren review. Ik neem graag de tijd voor mijn klanten, en dat ik daardoor twee topstukken kon overdragen is een mooi resultaat van die aanpak.
Top tijd gewenst met je prachtige uurwerk. Groeten, Toptijd

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Mooi om de passie bij Merill te zien…

Mooi om de passie bij Merill te zien voor de uurwerken! Neemt echt de tijd voor je zeker de moeite waard een echte professional ben er blij mee!

4. januar 2021

Besvarelse fra Toptijd

Heel hartelijk dank voor je review. Mooi om jullie waardering te zien voor onze uurwerken.
Veel draagplezier gewenst en nogmaals dank. Groeten Toptijd

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Topservice bij topwatch voor topprijs!

Topservice bij topwatch voor topprijs!
Vandaag vanuit Laren naar Zoetermeer afgereisd, horloge was exact zoals aangeboden op internet!

11. december 2020

Besvarelse fra Toptijd

Hartelijk dank voor je komst en review Jan. Wordt zeer gewaardeerd. Het uurwerk past perfect bij jou als persoon en wens je uiteraard heel veel draagplezier. Groeten, Toptijd

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Prachtige zaak met mooie horloges

Prachtige zaak met mooie horloges! De eigenaar is zeer kundig en liefhebber van zijn vak. Neemt de tijd voor je en komt oprecht en eerlijk over. Een aanrader!

10. december 2020

Besvarelse fra Toptijd

Heel hartelijk dank voor uw komst en review. Fijn om klanten uit alle delen van het land te ontvangen die een flinke rit over hebben om hun uurwerk te bemachtigen. Hartelijk dank voor het vertrouwen en we zijn u graag weer van dienst in de toekomst. Toptijd gewenst!