Linqnet Anmeldelser 235

TrustScore 1.5 ud af 5

1,6

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Pas op oplichters! In eerste instantie mij een product op valse informatie per telefoon verkocht. Vaak voor dit soort malafide praktijken gewaarschuwd maar toch erin getrapt. Meerdere klachten in... Se mere

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Vorige week opgebeld door Thijs van Dijk word wel vaker gebeld voor marketing doeleinde, toch besloten om voor een x te luisteren en niet meteen weg te drukken. MIJN COMPLIMENTEN! enthousiaste jo... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Zéér onbetrouwbaar bedrijf. Telefonisch (telnr 0316-728190, Zevenaar) werd er direct de mededeling gedaan dat was geconstateerd dat er glasvezel van Ziggo bij ons was aangelegd terwijl we bij KPN aang... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Agressieve verkoper met oneindige bron van nonsense argumenten. “U heeft nu internet van [bedrijf]. Klopt dat? Uit marktonderzoek blijkt dat 90% ontevredenheid dus u ook.” En: “[bedrijf] kan u straks... Se mere

Kontaktoplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

linqnet is een onbetrouwbare partner van Ziggo.

Vreemde gang van zaken. Ben gebeld in mei 2025 met een aanbieding. Klonk goed dus akkoord gegaan met overstappen van Odido (internet en mobiel) naar Ziggo internet en Vodafone mobiel. Ziggo vrijwel meteen, vodafone na afloop van mijn contract dat nog ruim een jaar zou duren.
Blijkt dus na ruim 10 maanden dat mijn mobiel nummer nooit is aangemeld bij Vodafone.... IK maar denken waarom krijg ik geen bevestiging en dergelijke van Vodafone, is dus echt nooit aangemeld!

Nu zit ik dus met een duurder internet abonnement van Ziggo en blijf ik bij Odido mobiel....

Wat ik mij af vraag, als ik de klachten hier zo lees, waarom Ziggo zaken doet met zo'n onbetrouwbare bemiddelaar die zich ook nog eens voor doen als Ziggo....

Slechte zaak, van Linqnet zowieso want die zijn inderdaad niet te bereiken, maar zeker van Ziggo want die hebben schijnbaar contract met deze onheuse firma.

dus minpunt voor Linqnet en voor Ziggo!

edit 2 maart 2026 14:24

Ziggo bood een korting aan,
ik wil beeindiging van het contract....
Ziggo: 700€ afkoopsom:

Tot zover Ziggo!, op naar de geschillen commissie dan maar!

2. marts 2026
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Scammers who try to steal your money

Scammers who try to steal your money. They'll call and offer you a decent contract for mobile through odido, never provide you a sim-card, and then 8 months later try to charge you MORE than the contract amount. Their customer service phone lines don't work even in the hours they have posted. It's a scam. Run far away.

23. oktober 2025

Geen zaken mee doen

Om te beginnen misleiden ze je bij het afsluiten van een contract. Uiteindelijk betaal je meer dan verwacht. En als je een vraag hebt zijn ze telefonisch niet bereikbaar en reageren niet op e-mails.
Geen zaken mee doen.

13. oktober 2025

Misleidende praktijken

Misleidende praktijken. Ze kunnen je niet vertellen hoe ze aan je contactgegevens gekomen zijn. doen bewust wazig over of de genoemde prijzen in of ex btw zijn "dat is wat u betaald" zeggen ze dan. Jokken zelfs een beetje over of de contractkosten volledig BTW-aftrekbaar zijn op je thuisadres wat dus niet het geval is. Het ergste vind ik dat ze aangeven dat er 14 dagen bedenktijd is en als je dat opzoekt in de algemene voorwaarde van Ziggo zie je dat ook staan. Gemeen van Ziggo dat er een 2e document is waar dit artikel weer niet van toepassing wordt verklaard, misleiding noem je dat plat gezecht. Ik kon dus niet af van dit contract wat onder valse voorwaarde mij is aangeboden (die 14 dagen bedenktijd is dus niet van toepassing en probeer maar hun opname te krijgen waar ze je dit wel hebben aangeboden). Grappig is wel dat als ik er vanaf wilt ze wel precies weten waar staat waar dit in de voorwaarde is opgenomen.

Mijn geluk was dat ze een glasvezelabbonoment hebben verkocht en op mijn adres heb ik die aansluiting ook wel maar er is geen COAX meer. En Ziggo gebruikt COAX i.p.v. glasvezel dus ze konden ze de dienst niet leveren en kon ik het contract ontbinden. Ik adviseer iedereen die ook van een contract af wilt hetzelfde aan te geven.

Dus in het kort:
- hebben je persoonsgegevens zonder aan te kunnen geven hoe ze hier aan gekomen zijn (AVG?)
- liegen over dat er 14 dagen bedenktijd zal zijn
- bieden een glasvezelcontract aan waar je een COAX-aansluiting voor nodig hebt.

PS. "offerte aanvraag" is 1 word ;) en dit is een review op verzoek van Linqnet

28. april 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Slechte service en slecht bereikbaar

Aantal maanden geleden door Linqnet gebeld en heb een abonnement afgesloten voor Odido. Als ik mijn kaartje erin stop met mijn nieuwe abonnement, werkt het niet. Linqnet is slecht bereikbaar en als ik bel is degene die erover gaat niet op kantoor. Erg irritant. Bij het verkopen wezen zij erop dat het normaal is dat alle bedrijven zoals Linqnet een slechte score hebben op Trustpilot, maar dit is echt een super slechte service.

1. maj 2025

Spam

Spam, proberen internetcontracten aan te smeren (nog onbeleefd ook). Ze mogen je ook niet zomaar bellen. Als je hier ook last van hebt, rapporteer ze bij de consuwijzer.

3. maj 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Agressieve telefonische verkoop (niet doen)

Zoals ik nu meerdere keren lees, pushen een abonnement, wijzigen je provider zonder dit telefonisch door te geven. Contract even snel tekenen en u heeft het beste aanbod. De zender waarnaar gevraagd zit niet in het pakket van Ziggo. Tevens mis ik in het basispakket opties die ik bij KPN had. In plaats van €500 te besparen betaal ik nu €500 meer.
Wil dit nu terug draaien, ze zijn alleen bereikbaar van 10:00 tot 16:00 uur elke werkdag alleen deze nemen de telefoon niet op.
Ziggo opgebeld en zodra ik de naam Linqnet daar laat vallen, wensen hun mij succes met het contract ontbinden.

7. april 2025

Opdringerige verkoper

Ene Daniël (wilde natuurlijk zijn achternaam niet geven) van ‘linqnet’, volgens hemzelf de grootste telecom vergelijker van Nederland (gek dat ik daar dan nog nooit van heb gehoord!) probeerde me een abonnement te verkopen.

Melding bij ACM is gemaakt, belde met een 050-nummer.

17. april 2025

Niet doen!!!

Zoals ik nu meerdere keren lees, pushen een abonnement, wijzigen je provider zonder dit telefonisch door te geven. Contract even snel tekenen en u heeft het beste aanbod. Zonder ernaar gevraagd te hebben word ik overgezet van vodafone naar odiddo.
Odiddo opgebeld en zodra ik de naam Linqnet daar laat vallen, wensen hun mij succes met het contract ontbinden.

9. april 2025

Opdringerige oplichters

Zeer vervelende mensen die je ongevraagd bellen. Ze schenden de wet door zonder toestemming een telefonisch abonnement door je strot te duwen. Kom je terug op je 14 dagen bedenktijd, dan zijn ze niet meer te bereiken en negeren ze je. Aub niet in mee gaan!

27. marts 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Agressieve en onbeschofte verkopers.

Ik schrijf maar weer een nieuwe review, aangezien Linqnet mijn vorige review heeft gerapporteerd. Ik word keer na keer gebeld vanaf verschillende nummers, door totaal onbeschofte jongens die op een agressieve manier verkopen. Al meerdere keren hebben ZIJ abrupt opgehangen op het moment dat ik zei dat ik niet meer gebeld wilde worden. Verschrikkelijk bedrijf. Ik ben er eerder bijna ingestonken dat ze me een duur zakelijk abonnement aansmeerden en kon daar gelukkig via Ziggo zelf weer vanaf komen. Ik begrijp niet dat dit soort bedrijven kunnen bestaan en het gaat me zo aan het hart, dat ik gewoon lekker weer een review schrijf.

21. marts 2025
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Netjes opgelost!

Ik ben overgestapt via LinQnet naar Ziggo. Er was ook een Bol.com-cadeaubon beloofd, maar die had ik niet ontvangen. Dus ik heb even teruggebeld en het aangegeven. Deze is vervolgens direct via de mail opgestuurd. Netjes opgelost! Internet werkt goed. Bedankt!

1. april 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Linqnet is een malafide tussen bedrijf

Linqnet is een malafide tussen bedrijf.
Agressieve verkoop tot in het weekend toe.
Het gestuurde contract van Odido is niet volgens de telefonische afspraak met Linqnet en klopt van geen kanten.
Zowel Odido als Vodaphone zijn inmiddels op de hoogte. Maar wees gewaarschuwd. Geen zaken mee doen.

15. april 2025
Uopfordret anmeldelse

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.