Se, hvad kunderne siger
Quincy heeft ons bedrijf rechtstreeks benaderd. Na meerdere telefoontjes overstag gegaan voor het inplannen van een afspraak. Ter plekke was zijn verhaal duidelijk. Weet addertjes onder gras bij dynam... Se mere
Na 5 jaar genieten van een mooie deal moest ik nu weer een nieuw contract afsluiten. Toen belde Serviceloket Nederland waar ik een afspraak maakte met Gabriëlla. Direct een vertrouwd gevoel, vriendel... Se mere
Onlangs contact gehad met Serviceloket Nederland, contact persoon was Marvin Hoogstra. Marvin is een vriendelijk persoon en hij zoekt uit welk contract het best bij iemand past. Het gaat ons veel gel... Se mere
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har besvaret 25 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 24 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Vandaag bezoek gehad van Quincy betreft…
Vandaag bezoek gehad van Quincy betreft een energiecontract voor mijn zaak. Het was een erg prettig gesprek, alles was duidelijk aangegeven en vooral mooi om te zien dat ze zich extra inzetten voor hun klanten. Geen algemeen telefoonnummer voor vragen, maar gewoon 1 toegewezen persoon met wie je persoonlijk in contact blijft. Geen raar gedoe, er wordt nergens omheen gedraaid. Deze transparantie zie je weinig meer tegenwoordig, chapeau! Tot dus ver dus erg tevreden en zal het anderen ook zeker aanraden!
Zeer goed geholpen door Marvin Hoogstra
Zeer goed geholpen door Marvin Hoogstra
Goed en duidelijk geholpen door Rinze…
Goed en duidelijk geholpen door Rinze wil je een eerlijk en goed advies vraag naar hem
Goed geholpen door chris
Goed geholpen door chris. Mooie vergelijking gemaakt.
Geld bespaard, aanrader!
Goed gesprek met Marvin, geld bespaard aanrader!
Goed gesprek gehad met Marvin.
Goed gesprek gehad met Marvin.
Duidelijk en heldere informatie.
Super geholpen door Quincy Gall!
Super geholpen door Quincy Gall!
Duidelijk uitleg en denkt met je mee
Chris langs geweest kort maar krachtig…
Chris langs geweest kort maar krachtig advies
Zorgt voor flinke kostenbesparing
En stuk minder zorgen wat voor mij ook erg belangrijk is
Top!!
sinds 01-04-2026 ben ik deelnemer
sinds 01-04-2026 ben ik deelnemer, had een probleem, maar is opgelost door hun kantoor
Heel fijn gesprek gehad met Quincy
Heel fijn gesprek gehad met Quincy, voelde gelijk heel vertrouwd en fijn alle info en het meedenken! Prettig dat zo’n gesprek ook zo ongedwongen kan verlopen!
Vriendelijk
Vriendelijk, amicaal. Ging wel erg snel naar een leverancier. Als klant kreeg ik weinig inzicht in mogelijke alternatieven. Desondanks heb ik er vertrouwen in.
Prima voorlichting door Quincy
Prima voorlichting door Quincy, gelijk 2 contracten afgesloten dus ook gelijk voor thuis.
Telemarketing voor energiecontract
Telemarketing voor energiecontract. ondanks dat dit verboden is. geven dan aan dat ze niet verkopen, maar iemand vrijblijvend langs sturen.
geen kvk op website. lijkt onderdeel / dekmantel te zijn van Call IT-marketing
correcte en fatsoenlijke collega
correcte en fatsoenlijke collega, heeft mij goed te woord gestaan en gaf met name een goed beeld bij nieuwe tarieven wat ik bij eerdere conculega's nogal een moest missen.
geholpen door Quincy Gall
Chris is bij ons langs geweest en heeft…
Chris is bij ons langs geweest en heeft ons super goed geholpen een fijne duidelijke uitleg.
Marvin is bij ons op bezoek geweest.
Marvin is bij ons op bezoek geweest.
Gaf prima en heldere uileg.
Heb er een goed gevoel bij!
Goed geholpen door Chris
Goed geholpen door Chris, prettig in de omgang en samenwerking
Besparing gerealiseerd
Fijn, persoonlijk gesprek met Chris Dopper (met taart!) en de volgende dag contract afgesloten.
Geholpen door Quincy Gall
Geholpen door Quincy Gall, heeft na zijn transparant verhaal mij overgehaald. Fijne kerel en goed geholpen, bedankt!
Goed geholpen Duidelijke uitleg van…
Goed geholpen Duidelijke uitleg van Quincy Gall
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.