Na lang wikken en wegen besloten om voor mijn eerste Rolex te gaan "shoppen". Samen met mijn vrouw vanochtend naar Zoetermeer gereden en dit bleek een zeer goede keuze. Gastvrij ontvangen en er werd... Se mere
Virksomheden har svaret
Zeer goed ontvangen door Merill. Gaf ons alle nodige uitleg over het klokje, onderhoud, enz. Zeer goed gevoel bij deze verkoop en een hele leuke babbel gehad over verschillende andere zaken. Alhoewel... Se mere
Virksomheden har svaret
Vandaag m'n eerste Rolex aangeschaft! Via een lid van 'Dutch Rolex Forum' op Facebook ben ik hier terecht gekomen. Een hele aardige, geduldige en spontane meneer met verstand en passie voor horloge'... Se mere
Virksomheden har svaret
Vandaag bij Toptijd geweest voor de aanschaf van een nieuwe Rolex. ( Datejust Wimbledon 36mm) Ik werd hartelijk ontvangen door Merrill die de tijd nam om mij te voorzien van specifieke en algemen... Se mere
Virksomheden har svaret
Exclusieve Rolex horloges kopen en verkopen met vertrouwen. Toptijd is gespecialiseerd in het kopen en verkopen van authentieke Rolex-horloges. Het bedrijf biedt een zorgvuldig samengestelde collectie van exclusieve en hoogwaardige horloges voor verzamelaars en liefhebbers. Echtheid, transparantie en persoonlijke service vormen de kern, zodat klanten met vertrouwen een Rolex aanschaffen of verkopen.
Kelvinstraat 5K, 2723RJ, Zoetermeer, Holland
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Ik ben sinds vandaag de trotse bezitter de hulk Rolex en de prachtige Rolex Daytona Paul Newman. Beiden aangeschaft bij Merrill. Ik kan iedereen dit bedrijf aanbevelen. Hartelijke ontvangst, nette , reele prijzen en honderd procent betrouwbaar!! Band van de Hulk werd ter plekke op maat gemaakt, alle papieren konden worden geverifieerd en ik ben weer heel wat wijzer geworden van het merk Rolex an sich.
Ik kan niet anders dan Merrill van harte aanbevelen. Ik heb begrepen dat hij binnenkort zijn eigen Galery gaat starten en ik zal daar bij gelegenheid zeker wel eens langsgaan, in ieder geval bij de opening.
Merrill , veel succes met Toptijd en we’ll keep on touch!
Groeten, Andre

Besvarelse fra Toptijd
Fijn om zaken mee te doen. Nette biedingen, afspraken nakomen en fijne manier van communiceren

Besvarelse fra Toptijd
Alles was vlotjes en netjes op eerlijke manier, het is mijn eerste rolex, maar gaat niet het laatste zijn. Ik ga zeker nog is in contact komen met toptijd wanneer ik mijn tweede rolex wil halen!
Grtjs x

Besvarelse fra Toptijd
Wij zijn 100% tevreden over de service wat ons is aangeboden. Wij komen dan ook zeker weer terug.
Dankjewel

Besvarelse fra Toptijd
Top service en kwaliteit. Kwam mee voor extra controle, zeer prettig in omgang. Kwam na ons toe zonder hier moeilijk over te doen en kosten of iets voor te verrekenen. Top service en kwaliteit. Afgesproken bij Gassan, wat voor ons beide een unieke ervaring was.

Besvarelse fra Toptijd
5 Sterren voor de prettige en plezierige afwikkeling! Het juiste adres voor goede service.

Besvarelse fra Toptijd
Super vlotte en aangename verkoop. Geweldig dat ik mij zelfs niet moest verplaatsen om mijn
Uurwerk te verkopen. Een voorbeeld voor andere handelaars!! Top!!

Besvarelse fra Toptijd
Netjes en keurig met geduld geholpen. . Er wordt de tijd voor je genomen. De volgende keer doe ik graag weer opnieuw zaken met Toptijd.nl

Besvarelse fra Toptijd
I bought a nice Rolex Daytona at a fair price!
A pleasure to deal with and extremely happy with my purchase.
Communication with Merrill was first class. He is very knowledgeable, extremely helpful and professional.
I picked up the watch in Zoetermeer! We had a very nice conversation! The coffee was good too!
Cannot recommend these guy enough. Thank you Merrill!
If I am looking for a Rolex again, I will definitely contact Toptijd!

Super dank Merrill,
Van het eerste mailcontact tot aan de laatste handdruk een correcte en zeer prettige ervaring!

Besvarelse fra Toptijd
Correcte afwikkeling, zoals je verwacht, zoals het hoort, maar zoals de meeste het helaas niet begrepen hebben. Deze firma wel!

Besvarelse fra Toptijd
Ik heb via Toptijd de hand weten te leggen op een nieuwe GMT-Master II 'Batman'. Ontvangst was hartelijk en meteen vertrouwd.
Merrill van Toptijd, is in tegenstelling tot het gros van andere 'handelaren' die alleen maar snel geld willen maken, een echte liefhebber van mooie horloges, met écht kennis van zaken. Hij nam alle tijd om alles uit te leggen en mooie verhalen te delen over mooie klokken. Het was gewoon een soort feestelijk gebeuren om het horloge te mogen ontvangen uit zijn handen. Het is dat ik na een uur weer weg moest, maar eigenlijk kwamen we tijd te kort. Topgozer en absoluut een aanrader voor wie op zoek is naar exclusieve horloges. Voor mijn volgende aankoop kom ik hier zeker weer terug.

Besvarelse fra Toptijd
Zeer tevreden en zeer goed geholpen !
En een mooi horloge en belangrijk een
Goede prijs
Merrill je ziet me zeker terug
En een happy newyear 2020 !
Mvgr
Hènk K

Besvarelse fra Toptijd
Super goede ervaring met Top Tijd, Merrill reageert snel en adequaat en heeft scherpe prijzen. Net een splinternieuwe Dea Dweller James Cameron van hem ontvangen.
Op naar de volgende.

Besvarelse fra Toptijd
Wederom bedankt voor de goede uitleg en TOP-service, tot de volgende keer!

Besvarelse fra Toptijd
Zeer fijn bedrijf om zaken mee te doen betrouwbaar en komt afspraken goed na !!!

Besvarelse fra Toptijd
Todo perfecto, envío a tiempo a España y reloj en perfecto estado!
recomendado totalmente

Besvarelse fra Toptijd
Very friendly and I can fully recommend this honest and trustworthy dealer