Snelle en vriendelijke klantenservice. Ik kocht de AKG K240 MKII hier omdat deze snel geleverd kon worden. Ik kreeg een prijsverlaging, omdat de koptelefoon elders goedkoper was. Na een snelle reactie... Se mere
Virksomheden har svaret
Een tijdje geleden had ik monitor speakers besteld via de webshop. Alles top geregeld en goed verpakt. Helaas vielen ze toch tegen, maar de afhandeling van de retour (heb ze zelf afgegeven) verliep ge... Se mere
Virksomheden har svaret
Ik heb een audio device besteld die ik achteraf niet nodig bleek te hebben, dus geretourneerd. Toch een goede recensie, want zowel de levering als het retourneren verliep zonder problemen. De winkel w... Se mere
Virksomheden har svaret
Eenvoudig besteld en snel geleverd. Zeer tevreden over Tone Control dus toekomstige bestellingen ga ik zeker ook bij Tone Control doen.
DJ shop ► De goedkoopste online DJ winkel ► DJ gear zoals DJ mixers & controllers ► Ook voor studio & stage ► Pioneer DJ (zoals de nieuwe Pioneer XDJ-RX2), maar ook merken als Ableton, Native Instruments, Allen&Heath, Technics & Numark ► Altijd de laagste prijs.
Tempeliersstraat 71, 2012 EC, Haarlem, Holland
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 uge
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Best shop ever! The guys are always helpful!
Great service ,fast delivery and good prices comparing with what is on the market!
I bought so far many times and I will definitely buy again in the future!🥳

Besvarelse fra ToneControl.nl
was opzoek naar een gecombineerde aankoop, meerdere bedrijven aangeschreven.
Dit bedrijf reageerde snel en had een goed voorstel, en hierbij het voordeel dat zij alles op voorraad hadden en dus geen na leveringen.
Bestelling was snel gedaan via een speciale link
levering was de volgende dag binnen
Goed verpakt en via de PostNL en hun updates duidelijk wanneer het pakket zou komen

Besvarelse fra ToneControl.nl
Super geregeld, koste me totaal geen moeite, en ik heb een fantastisch keyboard van M-audio binnengehad, getest en werkt als een zonnetje! dus 0 klachten en alleen maar lof!

Besvarelse fra ToneControl.nl
Steeds correcte prijzen en de levertijden die vermeld worden bij een artikel zijn steeds juist, geen stockbreuken zoals ik vaak bij andere handelaars ervaar 🧐

Besvarelse fra ToneControl.nl
Het keyboard (Nektar Impact GX49) was heel netjes verpakt, werd snel geleverd en door de goede informatie op de web-site kon ik een juiste keuze maken. Informatie tijdens leverproces via mail uitstekend! Heel blij mee. (was ook écht plug & play)
Bestelling gedaan van Focusrite solo 4th gen + Rode NT1A 5th gen en binnen 1 dag geleverd zoals aangegeven!
One of the best online shop. Very kind stuff, super fast shopping, too customer service. Wide range of products at competitive price nothing wrong with this people, they are the best you can get!

Besvarelse fra ToneControl.nl
ToneControl levert altijd erg snel. Voor 17.00 is echt de volgende dag in huis. Bij deze bestelling was ik iets later, dus dan duurt het een dagje langer. Logisch. De prijs van de bestelde Shure SM7dB werd gematcht met die van concurrenten, waardoor je dus niet te veel betaalt. Als je dan toch de keuze hebt om bij een echte geluidswinkel te kopen, dan heeft dat natuurlijk de voorkeur. Ik heb de klantenservice nog nooit nodig gehad, dus daar kan ik niet over oordelen. Maar in algemene zin is ToneControl zeker aan aanrader!

Besvarelse fra ToneControl.nl
Zaterdag besteld, dinsdag in huis. Snelle levering van een toestel waarvan het bijna overal out of stock is.

Besvarelse fra ToneControl.nl
Snelle levering en goed op de hoogte gehouden van de voortgang van verzending de tracking

Besvarelse fra ToneControl.nl
Update: Geld terug ontvangen, jammer dat een review nodig was maar fijn dat het is opgelost
Online een bestelling geplaatst op 22 mei. Vandaag besteld, morgen in huis. Nog gebeld want het had enige urgentie. Ik hoefde mij geen zorgen te maken, pakket werd ingepakt en zou dezelfde dag weg gaan. Dag erna bericht ontvangen dat de zending nog niet verstuurd was, ondanks eerdere toezeggingen. Dit zou geen probleem moeten zijn want het PostNL punt was ook op 24ste geopend. Zending uitgesteld omdat het een locatie is die niet op zaterdag is geopend. Na 7 dagen zou de zending retour gestuurd worden en ik zou mijn aankoop bedrag ontvangen. Tot op heden niks gehad. Sterker nog vandaag een mail gehad dat het zogenaamd aan PostNL ligt en dat er een onderzoek is gestart. Mooi verhaal, maar niet mijn probleem lijkt me. Het zal mij benieuwen of ik mijn aankoop bedrag van 2049 ooit nog terug zie. We zijn bijna een maand verder......... Vrij onbetrouwbaar bedrijf!!

Besvarelse fra ToneControl.nl
Gegarandeerd de beste elektronica winkel voor alle DJ gear en producers! Service is altijd 200%! Grote voorraden en scherpe prijzen zijn een standaard bij Tonecontrol! Zeer vriendelijk en deskundig personeel! Parkeren voor de deur is ook fijn ivm inladen! Experience center voor de beleving van producten is aanwezig! Dikke vette Adam T10S subwoofer aangeschaft en daar komen beste klappen uit en zeer tevreden!

Besvarelse fra ToneControl.nl
Makkelijke website, Spullen netjes afgeleverd op de aangegeven datum.
Perfecte selectie van producten in combinatie met een snelle,
Pakket was netjes verpakt.

Besvarelse fra ToneControl.nl
Ik heb goede ervaringen met Tonecontrol. Niet alleen worden de bestellingen snel afgehandeld, op een artikel dat niet direct leverbaar was, werd ik snel ingelicht en kreeg de mogelijkheid de koop ongedaan te maken. Dat heb ik niet gedaan en het artikel heb ik nu in huis. Tonecontrol beantwoord ook altijd snel verzoeken om advies ook als daar niet direct een koop aan vast zit. Top!

Paar dagen geleden mixer van reloop besteld en was bij op 4 dagen in België
Netjes verpakt , onmiddellijk getest en werkt prima
Verkopers vriendelijk en antwoord op mails vrijwel onmiddellijk
Zeer tevreden

Besvarelse fra ToneControl.nl
Ik had nog nooit van ToneControl gehoord, totdat ik een MPKminiplay van Akai moest hebben. Laat dat keyboardje nu overal heel slecht te verkrijgen is. Even gezocht op internet en daar kwam ik ToneControl tegen. Een eerste kennismaking dus... Zij hadden de Akai wel op voorraad. Gelukkig. Meteen in een hoerastemming en het daar besteld. Ik moet zeggen dat alles daar in een sneltreinvaart gaat. Bestelt en meteen wordt er werk van gemaakt. Een prima overzicht van de status van de bestelling en gaan met die banaan. Vandaag, dus 2 dagen later, staat de AKAI voor mijn neus en heb er zelfs een riedeltje op gespeeld. Een prima ervaring met ToneControl en ook met hun klantenservice die een vraagje mijnerzijds helder beantwoordde. Ook hulde voor PostNL die mijn pake op Hemelvaartsdag bezorgde. Langs deze weg dus 2 dikke duimen. 1 voor ToneControl en de andere voor PostNL.

Besvarelse fra ToneControl.nl
Top koptelefoon! Licht in gewicht maar klinkt echt top! PostNL bleek weer eens spelbreker te zijn door niet op tijd te kunnen leveren. Daarom online besteld en opgehaald in de shop.

Besvarelse fra ToneControl.nl
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.