Music All In Anmeldelser 17

3,5

1. Musikbutik
  2. Musikinstrumentforretning

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Middels deze Facebookpagina maken we graag kennis met jou, en vinden we het leuk om je kennis te laten maken met Music All In. Des te fijner vinden we het om van je te horen wat jouw ervaringen met Music All In zijn. Ook staan we klaar voor al je vra...

3,5

Middel

"Betrouwbare muziekwinkel" Ik zou die naam maar snel veranderen

11 april bod gedaan op MP betreft een Tyros4.13 april bod geaccepteerd. Op mijn vraag waar en wanneer ik hem kon ophalen niets gehoord. 17 april het bericht: "zijn nog op vakantie ,je krijgt morgen de informatie. Niets meer gehoord en zie 20 april dat het keyboard niet meer beschikbaar is. Tja...Betrouwbare muziekwinkel... Als ik kwaad wil dan stuur ik mijn rechtsbijstand erop af. Alles staat hier zwart op wit.

20. april 2026

Mijn eerste gitaar.

Wat een toppers daar. Zeer goed geholpen met de aankoop van mijn gitaar. Mocht diverse proberen en kreeg goede adviezen.
Mijn eerste echte goede gitaar is er een die nu ook mooi aan de muur hangt en elke dag even heerlijk bespeelt wordt.
Dank jullie wel.

31. januar 2026

Gisteren een Seagull Merlin besteld…

Gisteren een Seagull Merlin besteld nadat ik prima telefonisch contact had gehad. Duidelijke informatie gekregen.
Vandaag thuis ontvangen.
Het instrument was zorgvuldig verpakt.
Ik ben erg tevreden en blij met het instrument.
Bedankt!

3. januar 2026

Misleidende advertentie

Ze adverteren met ;
Heb je een instrument dat je niet meer gebruikt? Dan kun je bij ons terecht voor zowel verkoop als inruil.
Echter ruilen ze echt niet alles in , omdat dat niet in hun standaard assortiment zou thuishoren ...wat een onzin ....een teenage engineer OP-1 is een instrument ....geen pot pindakaas of zo ....
Dus , ik vindt het misleiden.....
Ik zou er ook niks meer kopen .
Gelukkig zijn er betere alternatieven.

16. december 2025

Voor mn vakantie Silent Gitaar besteld…

Voor mn vakantie Silent Gitaar besteld en betaald (bedrag direct van mn rekening afgeschreven) met beloofde levertijd, Navraag bleek levertijd nier te kloppen ivm met vertraging verwerking betaling.
Geen excuus, geen voorstel nieuwe leverdatum geen alternatief, geen interesse alleen dan kunnen we wel annuleren punt. Klantonvriendelijk en onverschillig was mijn ervaring.

2. september 2025

Super

Jan, Dankjewel voor de mooie ruil van het Keyboard. Ben er heel blij mee. Tot ziens en groet.

27. maj 2025

Dat is snel !!! Ik heb weer een piano !!!

Op mijn reactie op marktplaats kreeg ik binnen 10 minuten een reactie, en zo ontstond een hele snelle communicatie. Ik was welkom in de winkel en de Nord piano 5 was gereserveerd, en stond klaar voor mij om te bespelen! Nu amper twee uur later -net de piano thuis geïnstalleerd, en nog nauwelijks gespeeld- maar meteen een positieve review eruit, met de snelheid waarmee ik werd geholpen! Prijs is volgens mij ook ok, (ik kreeg de standaard erbij, hoewel dat niet specifiek was vermeld) en ik werd erg vriendelijk geholpen door Pieter.

19. april 2025

Music All In is TOP !

Music All In is TOP !
Aanbod is geweldig !
De service en response snelheid is SUPER !
Eigenlijk verdient Music All In meer sterren !
Dus geef ik ze maar ook zo
**********************************

11. marts 2025

Gitaar inruil voor een viool.

Ik had een heel goede gitaar in te ruilen tegen een viool. Geen probleem, een mooie prijs voor mijn inruil en een prima viool ervoor. Alleen bleek de bijgeleverde strijkstok niet helemaal lekker te zijn volgens mijn viooldocent. Je wordt er ook bijzonder prettig geholpen.

21. december 2024

Top zaak

Ik had een piano van amper een jaar oud. Ivm rugklachten moest ik de piano verkopen. Ik heb Music All in gemaild of zij mijn piano wilde kopen. Binnen een mum geregeld. Foto’s gestuurd en kreeg er een mooi bedrag voor. Een paar dagen later kwam een zeer vriendelijke jongen de piano halen. Vlak voor hij wegreed kreeg ik een hand. Voordat de piano aangekomen was, had ik mijn geld al op mijn rekening staan. Wat een service. Een dikke 10. Geweldig!!!!

Kiek

11. december 2024

Compleet nutteloos

Zou mijn gitaar hier niet laten inkopen. Erg veel gelul en weinig resultaat. Foto's opgestuurd, nog gevraagd of ze de gitaar goed hebben bekeken en alsnog niks anders dan smoesjes. Zou hier ook geen gitaar kopen, geen nieuwe en geen oude. Liefst helemaal geen muziek instrumenten

2. december 2024

Top!!!

Na 3 weken plaatje kijken, 3 weken nadenken want ik heb er al 3.... Vandaag om 15:05 besloten om telefonisch te bestellen. En geloof het of niet: ze is al (15:45 uur) onderweg met de eigen transportdienst!
Dat wordt vanavond laat naar bed want ik moet er natuurlijk bij blijven hoe mijn nieuwe, mat zwarte, Alhambra gitaar aan het acclimatiseren is!
Dank voor de geweldige service!

14. maj 2021

Weer heel fijn geholpen

Ik ben weer heel fijn geholpen. Ze lieten een gitaar komen om te testen. Het was er een die niet in hun assortiment zat. Netjes afgesteld, speelde lekker en ik ben weer zeer tevreden. Fijn om zo'n grote zaak in de buurt te hebben om testen. Vriendelijk personeel en goed bereikbaar.

15. marts 2021

Er dette din virksomhed?