Det började inte så bra. Tellus skickar ett sim kort med fel telefonnummer. Detta leder till att jag är oanträffbar några dagar vilket i sin tur ger en hel del negativa effekter. Trots detta vill... Se mere
Virksomheden har svaret
Älskar! Bästa servicen och personalen är alltid så hjälpsamma och trevliga och man får alltid svar väldigt snabbt både på mejl och telefon! Att fler inte har upptäckt Tellus 🙃
Virksomheden har svaret
Hastigheterna och täckningen är tvärbra! Extremt fördelaktigt med att överbliven data för månaden rullar över till nästa vilket ju ger en en extra databuffert. Enda önskemålet hade varit en online-po... Se mere
Virksomheden har svaret
Tellus Mobil är en svensk mobiloperatör som erbjuder prisvärda och flexibla mobilabonnemang utan bindningstid eller uppsägningstid. Vi använder Tele2:s rikstäckande nät, vilket innebär att alla kunder får tillgång till snabb och stabil uppkoppling med 5G-täckning i Sverige. 😃 Vi har ett brett utbud av abonnemang som passar flera olika målgrupper – från barn och ungdomar till seniorer över 55 år. Seniorabonnemangen är särskilt prisvärda och anpassade efter olika behov. I alla Tellus Mobil abonnemang ingår fria samtal, sms och mms, samt "surfa som hemma" när du reser inom EU/EES. All oanvänd surf sparas i upp till 90 dagar. Med undantag från vårat Rörliga abonnemang. Tellus Mobil gör också en insats för miljön tillsammans med sina partners.💚 För varje ny kund planteras ett träd eller rensas ett kilo plast från haven, i samarbete med organisationer som Håll Sverige Rent och Vi-skogen. Detta gör att kunder inte bara får ett bra abonnemang, utan också bidrar till en mer hållbar framtid. 🌍 För att sticka ut ifrån mängden har Tellus Mobil lagt stort fokus på service via flera kanaler. Till skillnad från många operatörer på marknaden så har Tellus en snabb och tillgänglig kundtjänst per telefon, mail och chatt. Sammantaget är Tellus Mobil ett attraktivt alternativ för den som söker ett prisvärt, flexibelt och miljövänligt mobilabonnemang. Välkommen hem till Tellus Mobil!😃👋
Rosendalsvägen 17, 72597, Västerås, Sverige
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har besvaret 92 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 måned
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Jag tycker bättre skydd för mobil när dom ring om mobilföretag

Besvarelse fra TellUs Mobil
Enkelt, billigt och "mycket" bra!! Har aldrig haft några som helst problem. Fungerar som en klocka. Har 2 abbonemang sedan april 2022 och kommer inte att byta trots andra bolags uppvaktande (men de brukar aldrig kunna konkurera med priset).

Besvarelse fra TellUs Mobil
Alltid hjälpsamma och enkelt att få kontakt med.

Besvarelse fra TellUs Mobil
Mycket bra service och bra priser. Abonnemanget krånglar aldrig.

Besvarelse fra TellUs Mobil
T.ex var i Danmark. Körde förbi Kastrup och Tellus simkort kopplade snabbt till TDC mobil operatör. Tellus via TDC fingerade perfekt

Besvarelse fra TellUs Mobil
Valde Tellus för att de har ett bra seniorpris. Om jag behöver kontakta dem, på mail eller telefon, svarar de snabbt.

Besvarelse fra TellUs Mobil
Inte en massa knapptryckningar när man vill komma i kontakt med er.
Personlig service direkt av trevlig personal

Besvarelse fra TellUs Mobil
Varför har min faktura höjts från 175kr till 355kr?

Besvarelse fra TellUs Mobil
Ett mobilabonnemang som bara funkar utan avbrott till ett mycket bra pris!!

Besvarelse fra TellUs Mobil
Enkel och smidig betalning. Bra kundservice.

Besvarelse fra TellUs Mobil
Aldrig nåt bekymmer med tjänsten. Billigt och pålitligt då det informeras direkt om surfen börjar ta slut.

Besvarelse fra TellUs Mobil
Deras supertrevliga kundtjänst och låga pris för lagom mycket surf för oss lite äldre kunder är fantastiskt.

Besvarelse fra TellUs Mobil
Det är bra med att man kan byta form av abonnemanget när som helst.
Det dåliga är kontakt när man behöver support. Det tar sååå lång tid att få svaret på frågan genom messenger. Mvh

Att kundservice är bemannad med levande människor2025-08-20

Besvarelse fra TellUs Mobil
Jag bor ju nära Västerås och vill gynna dom små aktörerna. Min gumma har tjatat på mig att byta till Telia men jag vägrar. Nu är vi i Grekland på semestern och hon gnäller över att hennes internet inte räcker och det får jag höra med Googlemaps igång bakom ratten på hyrbilen. Tellus har jag nu och hade +46 deras företagssida då jag hade eget. Funkar alltid och ringer man supporten så svarar dom direkt då dom inte har något kösystem!. Klockrent!. Heja Tellus!.

Besvarelse fra TellUs Mobil
Fungerar dåligt för mig. Kopplar bort sig ofta så man måste starta om mobilerna eller sätta på flygplansläge för att tvinga den att söka nätet. Då kommer det tillbaka, men denna bortkoppling sker tyvärr alltför ofta. Trodde först det var min mobil, men har testat i flera olika mobiler med samma resultat.

Besvarelse fra TellUs Mobil
Är mkt nöjd! Allt funkar bra! Uppskattar att det är lätt att nå kundservice via telefon vid frågor. Överskådligt hur mkt surf som finns kvar.

Besvarelse fra TellUs Mobil
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.