Telemore, en del af TDC Group Vildt dårlig service, totalt ligeglade med kunderne. Havde skiftet til dem, og de afbestilte mit gamle nummer den 30 december før jeg havde fået mit nye Simkort. F... Se mere
Hvis TDC ikke havde en teknikker som vidste lidt om sagen var der ingen stjerner (Teknikeren skulle have 5 stjerner) deres support 0 stjerner, ringede 5 gange til support, der var ingen af de unge me... Se mere
Advarsel: TDC Erhverv hasler kunder TDC Erhverv snyder og binder dig i 3 år, selvom de siger, at der kun er 3 måneders opsigelse. I kontrakten står der tydeligt 3 måneders opsigelse, men med... Se mere
Ringer uopfordret for at sælge telefoni
Telemore ligeglade med kunderne
Telemore, en del af TDC Group
Vildt dårlig service, totalt ligeglade med kunderne.
Forsøgte at få et E-Sim, men det tillader de kun, hvis det første er blevet aktiveret.
Så henvendte mig til Duka, og de kunne oprette et E-Sim, og jeg kunne have et Tlfnr over nytåret ved dem.
Mit Simkort kom først den 6. januar, og jeg kan ikke undvære telefon så længe.
Ringede til deres kundeservice første åbningsdag efter nytår, men de var totalt ligeglade med mig og mine problemer.
Som sagt: Vildt dårlig service, totalt ligeglade med kunderne.
Får ikke den hastighed på internettet, som jeg betaler for
Fik fibernet via Norlys primo august månede. Der kunne ikke oprettes en IP adresse på bopælen, før jeg sagde, at jeg havde haft kontakt til YouSee, som meddelte, at det kunne de godt. YouSee tilbød 100 mbps til meget højere pris end de 200 mpbs, jeg "fik"/betalte hos Norlys.
Jeg har nu fået opgraderet hastigheden til 500 mbps, men får kun leveret en svingende forbindelse på ca. 150 mbps, så der er nu oprettet flere sagsnumre, men intet sker.
Det er imidlertid TDC, som rent faktisk leverer internet forbindelsen til adressen. Er det mon derfor YouSee kun anbefaler 100 mbps, fordi TDC ikke er i stand til at levere mere?
TDC kommunikations udstyr
Hvis der anvendes yousee som tele udbyder (de anvender tdc som telekommunikations selskab af udstyr), ja så vær forberedt på deres ventende I kø, har de ikke råd til skulle star I kø af 100-200. Man bliver smidt af ved opkald, idet der er for mange I kø. Ganske interessant at den kø ikke kan hedde 'du star I kø som nummer 1000'. Det siger en del om dem og deres telekom (tdc) af dårlig Teknik.
Anton fra tdc erhverv support og 2…
Anton fra tdc erhverv support og 2 tøser fra hovedkontoret. 5 stjerner herfra!
Tak
Advarsel Advarsel
Advarsel: TDC Erhverv hasler kunder
TDC Erhverv snyder og binder dig i 3 år, selvom de siger, at der kun er 3 måneders opsigelse. I kontrakten står der tydeligt 3 måneders opsigelse, men med småt i betingelserne gemmer de en 3-årig binding – noget de aldrig oplyser klart.
Vi havde aftalt, at jeg kunne beholde mine gamle numre, som jeg har haft i 25 år, men i stedet fik jeg tildelt tre helt nye numre. Mine oprindelige numre kan jeg ikke længere få med.
Det er bevidst vildledning. Når man beder om dokumentation fra sælger-samtalen, nægter de at udlevere det. Ren svindel.
Mit råd er klart: Hold jer langt væk – TDC Erhverv er nogle haslere. Jeg vil politianmelde dette og gå videre med sagen.
𝓀ℰℊ𝒾ℯ𝓍ℴ𝓇ℊ
At have med de her fyre at gøre endte med at dræne hele min pensionsopsparing. Jeg fortryder, at jeg ikke fik min overskrift med i rapporten tidligere!! De har virkelig været en livredder.
Levering af fiber
Bestilte Hiper fiber, som TDC skulle levere. Nu er datoen rykket 6 gange over omkring 6-7 måneder. Aldrig har jeg oplevet så ringe planlægning og service
Kom lidt for sent til aftale men det…
Kom lidt for sent til aftale men det var intet problem med arbejder kristinn hjalp meget med vi kunne få løst denne sag 5 stjerner her fra ⭐️!!
Hvad bilder i her ind og blive…
Hvad bilder i her ind og blive ved med at ringe med tilbud, efter at man gentagne gange har sagt pænt nej!!
“Lad mig lige tale færdig” Nej da, ikke hvis man har sagt nej TAK.
I må stoppe det telefonfis og respektere folks tid😡
Erhvervskunder betaler prisen for mobilabonnementer
Ved overgangen til TDC Erhverv forventede jeg et billigere eller matchende produkt end YouSee tilbyder privatkunder på mobiltelefonabonnementer. Men Nej - det blev til 2-3 gange prisen for mindre data og betaling af forbrug i udlandet. Ifølge TDC kan man ikke til firmaer tilbyde det samme produkt som YouSee tilbyder privatkunder og YouSee må ikke fakturere til CVR registrerede firmaer af hensyn til GDPR regler? Begrundelsen for et dyere abonnement skyldes et højere serviceniveau end YouSee bl.a med døgnsupport support også i weekender - så er det også betalt!
Jeg kan kun understøtte de som mener at TDC skal have flere negative stjerner.
Dårlig stil - lukker ned uden varsel for nettet
Der blev lukket for vores net uden besked. Vi har nu ikke haft internet i 5 dage og kan se frem til yderligere 7 dage uden, da der holdes påske. Dvs at vi ikke har net i 12 dage - hermed heller ikke tv - uden varskoen. Oveni skal vi nu betale 10 kr mere i måneden.
Hvis det var et elskelskab kan man jo heller ikke bare kappe elforsyningen og sige - vent lige i 2 uger, så kan i få strøm, men det skal i så også betale mere for!
Latterligt dårlig måde at behandle kunder på. Der står pålidelig og sikker forbindelse. Det er det langt fra. Desværre får vi fra en anden udbyder at vide at det er en typisk TDC ting ikke altid at melde ud.
Kunne de få mindre end 1 stjerne, så fik de det!
Jeg er ikke blevet informeret om
Jeg er ikke blevet informeret om, hvilken betydning det ville have at få fiber net. I stedet får jeg et brev om, at det nu er alt de kan tilbyde. De sender en tekniker ud og installerer og jeg kommer hjem til en boks placeret det mest latterlige sted i hele mit hjem. Nu har jeg en boks synligt fremme, med et kæmpe uønsket tdc logo. Oven i det skal jeg have en stor router stående nærmest lige ved siden af, da der kun er fulgt en lille ledning med. Tydeligt at hjemmets æstetik betyder nul og niks for tdc. Havde sgu nok bare valgt en anden udbyder, nu står jeg med det her i stedet. Rasende er en underdrivelse.
Teknikerbesøg!
Man venter og venter på et teknikerbesøg, der er en tidsintervall fra 8 -16. Man skulle forestille sig, jeg gjorde det samme med mine kunder-“ ja, vi ses i morgen, mellem 8 -16”.
Så sjovt!
Service af nederste skuffe!
Offensiv
Offensiv, pressende og aggressiv salgsteknik.
Håber ikke den sælger ringer igen, for han var da direkte ubehagelig at tale med
TDC webmail SIKKE NOGET SKIDT …
TDC Webmail er ændret til det næsten ubrugelige såfremt man har flere mailadresser -SIKKE NOGET SKIDT
De der sidder derinde aner åbenbart ikke hvordan det fungerer ude i den store verden
Gennemført dårlig oplevelse.
Gennemført dårlig oplevelse.
Jeg kan ikke drive min virksomhed, da jeg ikke kan skifte esimkort. og jeg kan ikke komme i kontakt med nogen hos TDC. øv øv.
ville ønske man kunne blive ringet op, af et rigtigt menneske så man kan stille et spørgsmål, som sikkert nemt kan besvares, så vi kan komme videre.
Jeg føler mig dårlig behandlet.
Et ubehageligt firma……
I psykopater forstår jo ikke en skid når man kontakter jer, men jeg skriver lige 1 gang til.
J e g g i d e r i k k e m o d t a g e f l e r e o p r i n g e r f r a TDC, d e r. k a n. s k e f r y k t l i g e t i n g h v i s i i k k e l y t t e r
Klokkerne ringer ikke for TDC
Så har man en aftale med teknikker Bo som skal komme mellem ja 8-16, for bedre service kan man ikke få hos TDC. Men efter at have ventet i 8 timer, er ingen teknikker dukket op, eller har givet besked.Min mor er handicappet og er afhængig af sin tlf. derfor rigtig vigtigt. Jeg har så taget fri for at hjælpe min mor.
Som selvstændig har denne dag så kostet mig.
Kr. 4000,- Jeg kan godt forstå kunder flygter fra denne virksomhed. Der skal ikke meget til for anden virksomhed kan gøre det bedre. Vil jeg anbefale TDC til nogen, bestemt ikke. Ringe service. Ringe produkter. Priser der er for høje i forhold til produkter og service.
Hold da op hvor er det svært at komme…
Hold da op hvor er det svært at komme igennem på telefonen. Men er nu flinke nok.