SHARE NOW Danmark  Anmeldelser

3,3

Har kørt med share now godt 500 gange ville jeg mene, og jeg kan måske tælle 5-10 gange der har været småproblemer med bilen, men når det så er sagt, så er jeres kundeservice helt fantastisk og hjælp... Se mere

I går tog jeg en SHARE NOW hvor i jeg brugte den omkring 10 minutter. Jeg forlader bilen i god tro om at jeg får afsluttet min tur, men bliver ringet op i dag om at turen stadig var i gang. Turen var... Se mere

SHARE NOW … EJET AF ARRIVA. Bilen kunne ikke låses op. STOD I 30 MIN. I SLUD OG BLÆST MED MIT OVERTØJ INDE I BILEN!! Måtte tage en taxi hjem til 962,-kr De penge er de 15 dage om at r... Se mere

Virksomheden kan desværre ikke anbefales, selvom jeg er stor tilhænger af delebiler. Share Now opkræver månedlige abonnementer. Når man efterspørger regninger, går der dage, før de kan forklare hvorfo... Se mere

1. Delebilscentral

SHARE NOW Danmark lukker 29.febuar 2024. Der vil ikke blive besvaret henvendelser på Trustpilot fra SHARE NOWs side i 2024.

Middel

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Bedste alternativ til egen bil for byboere

Jeg har været ShareNow-kunde i en årrække og er ret tilfreds. Det er surt, at priserne stiger, men alle ved hvorfor. At mange efterlader affald i bilerne, kan jeg ikke bebrejde firmaet, selv om det er ulækkert og irriterende. Jeg har fravalgt at have egen bil fordi jeg 2 ud af 3 gange kan få dækket mit behov hos ShareNow.

Eneste negativ herfra er, at det ikke længere kan betale sig at køre rundt og sætte biler med lav kapacitet til opladning mod en Credit - og til stor glæde for den næste kunde.

Resultatet er helt forudsigeligt: Hvor der tidligere altid var opladte biler til rådighed, står der nu masser af elbiler med 7–9-15% batteri tilbage. Det kommer man ikke langt med og især ikke om vinteren. Det er småligt fedteri og en meget, meget dårlig, taktisk beslutning, der gør det mere besværligt at være kunde.

Kundeservice er blevet bedre og det var ikke for tidligt. Uanset hvornår man før ringede, var der ALTID “utroligt travlt i øjeblikket”, hvilket naturligvis er løgn, der skal dække over en manglende vilje til at hjælpe kunderne.

2. maj 2022

Hej Ulrik,

Vi er rigtig glade for du er tilfreds med vores service samt du er kommet af med din bil og skiftet den ud med vores biler. Det grønneste bil er nemlig den man ikke har og den næst grønneste er den man deler.

Når man afslutter sin tur i en elbil og får sat den til opladning, så kan man tjene helt op til 60 DKK i SHARE NOW kredit. Dette kan benyttes til din næste tur i en af vores biler.
Vi har samtidig udvidet vores mulighed for at oplade på flere ladestandere, så nu kan vi lade hos E-on, Clever, Ionity og Spirii. Det gør det en del nemmere, når man vil tjene noget kredit, eller er på en længere tur ud af byen, hvor man har brug for mere strøm på bilen.

Du kan læse meget mere om præcis dette her: https://www.share-now.com/dk/da/how-to-charge/

Stakkels taxa

Fantastisk mulighed i skønne biler !

2. maj 2022

Hej John,

Mange tak for din flotte anmeldelse.

SHARE NOW

Vi havde lejet en 3 dages pakke henover…

Vi havde lejet en 3 dages pakke henover påsken, og oplevede desværre lidt problemer med opladning af bilen. Vi ringede til kundeservice som var let tilgængelig via app, og som var meget forstående for vores situtation. Vi fik annulleret pakken, og i stedet opgraderet til en benzin bil(Mercedes B-klasse) uden merpris. Påsken reddet!
App’en er super intuitiv, og har aldrig (i de to år jeg har brugt tjeneste) drillet eller været problemfyldt.
Super fine biler som næsten altid fremtræder rene og pæne, som var det en ny bil.
Kæmpe anbefaling og fem stjerner herfra.

17. april 2022

Hej Rasmus,

Vi sætter stor pris på din flotte anmeldelse. Vi er kede af du havde problemer med opladning af bilen, men godt vi kunne hjælpe dig og få dig ud og køre igen.

Håber du havde en god påske med vores bil.

Topkarakter på alle punkter

Virkelig god kundeservice til et fedt koncept. Begge jeg fik i røret var mennesker der havde empati og var jordnære. Kæmpe anbefaling at bruge dem. Det er let, intuitivt, og hvis du har brug for hjælp står de klar og guider dig igennem. 5 stjerner herfra.

12. april 2022

Hej Emil,

Vi er super glade for din anmeldelse af SHARE NOW. Det er godt at høre du er glad for vores service og giver den 5 stjerner.

Smart og effektiv transportform

Smart og effektiv transportform med bil typer til de fleste behov.
Gold og Platin kan reservere fra 23-06 gratis, det ville dog være til stor gavn for mange hvis tiden blev forlænget til 07 da rigtig mange brugere møder 08 og dermed er sikret en bil fra Sharenow.
Ellers et rigtig godt produkt I tilbyder !

1. april 2022

Hej Thomas,

Tak for din fine anmeldelse.
Vi er rigtig glade for du synes godt om vores produkt. Tak for din feedback, den skal vi nok kigge nærmere på.

Godt firma, dårlig kundeservice

Fedt koncept, har også været kunde i længere tid. Men du skal ikke ønske dig at komme i kontakt med deres kundeservice, for så kan der gå rigtig lang tid før man får svar. Men ellers fedt koncept

28. marts 2022

Hej Lahbib,

Vi er glade for du er tilfreds med vores koncept og produkter, men er også ærgerlige over du har haft udfordringer med vores kundeservice.
Hvis det er noget du har lyst til at uddybe, så er du meget velkommen til at kontakte os på kundecenter@share-now.dk, så skal vi nok kigge nærmere på din sag.

Go Ladestil kræver IKKE lovgivning

Go Ladestil kræver IKKE lovgivning, men blot omtanke om god service og jeg har foto dokumentation på at jeres biler holder en hel dag.... det handler om at vi alle tager ansvar og IKKE fejer for egen dør først!
Jeres indstilling til tingene er grundlæggende forkert!

9. marts 2022

Hej Trine,

Vores indstilling er også at folk kun skal holde på en ladestander plads, hvis bilen samtidig lader op. Som besvaret på din tidligere anmeldelse, så opfordrer vi altid vores kunder til at sætte vores biler til opladning efter brug, eller holde et andet sted end ved en ladestander, hvis den ikke sættes til. Der er i forvejen for få ladestandere i byen til det voksende antal af elbiler, så vi er meget enige på denne front. Vi så faktisk gerne, at der var en lovgivning om opladning på ladepladser, for så ville elbiler ikke holde og spærre for en plads uden at lade, da de netop ellers ville få en parkeringsafgift.

I forbindelse med den sag du beskriver, så kan det desværre ske at en bil holder det samme sted en hel dag, men i gennemsnit holder vores biler dog max stille i 4 timer ad gangen. Du må altid gerne kontakte os, hvis du oplever at en bil har holdt stille på en ladeplads, uden at lade i én hel dag – det er vi jo heller ikke interesserede i, da bilen jo så ellers kunnen være blevet ladet og brugt af en anden kunde. Så det er også i vores interesse at bilen bliver ladet og kørt væk.

Isabella’s gode service!

Jeg havde nogle problemer med min sharenow regning & fik hurtigt hjælp af en sød pige ved navn Isabella. Hun var meget behjælpelig & gav den bedste service! Hun fortjener hel klart 5-stjerner herfra. Hvis hendes chef læser med så fortjener hun helt klart en lønforhøjelse !🥳

21. februar 2022

Hej Sereen,

Tak for din flotte anmeldelse.
Vi er super glade for du er tilfreds med vores produkt og service. Vi sørger for at give den flotte feedback videre til medarbejderen, det bliver hun glad for.

Rewards - Wild Card

Denne anmeldelse er givet i relation til jeres Reward-system.
Lige siden oprettelsen af systemet har I skrevet, at Wild Card "snart kommer". Når man henvender sig via e-mail svarer I, at det sker en gang i fremtiden.
Hvor langt tid har I tænkt jer at fortsætte med at sælge jeres produkt på et tilsyneladende falsk grundlag?

17. februar 2022

Hej Bo,

Til at starte med, så er vi kede af du er utilfreds med vores SHARE NOW Rewards. Vi arbejder dagligt på nye ting til vores Rewards program, hvor vi f.eks. lige har åbnet op for Organic Basics.
Nogle af de ting vi har på tegnebrættet, kræver lidt ekstra rent teknisk i vores sytemer og det kan derfor tage længere tid at udvikle på. Wildcard er stadig noget vi arbejder på og det vil stadig komme i fremtiden.

Vi vil gerne lige understrege at SHARE NOW Rewards er gratis at tilmelde sig som kunde. Selv, hvis du ikke har kørt før, så får man stadig fordele ved at tilmelde sig til vores Rewards program.

SHARE NOW

Det har aldrig været nemmere at komme…

Det har aldrig været nemmere at komme på familie-besøg.
Skal ikke tænke på leje af bil, skal blot reservere bilen og hente den nede på gaden.

Må dog sige, at bilerne ikke altid bliver afleveret i rimelig stand.
Papir, flasker og andet affald ligger nogle gange og flyder. Trist der ikke passes bedre på sådan en god ordning

12. december 2021

Hej Irene,

Tak for din anmeldelse. Det er dejligt at høre vi kan hjælpe med at få dig til familiebesøg rundt omkring i Danmark.

Vi er også kede af vores biler til tider, bliver efterladt i en stand, vi ikke kan stå inde for. Vi arbejder dagligt med rengøring af vores biler og opfordrer også vores kunder til at efterlade bilen i en acceptabel stand.
Hvis du oplever bilerne ikke er rene, så må du meget gerne kontakte vores kundecenter telefonisk, så vi kan sørge for en rengøring på bilen. Så kan vi også forhindre næste kunde får samme oplevelse som du desværre kom ud for.

Eneste minus

Eneste minus: der kan være lidt langt til en ledig bil. Ellers fungerer det fantastisk!

9. december 2021

Hej Eva,

Tak for din fine anmeldelse. Det kan ske at man skal gå lidt længere for at få den bil man gerne vil have, især i de travle perioder.
Husk du kan benytte dig af vores radar funktion, hvor du får en notifikation, hvis der bliver bliver en bil ledig indenfor den radius du har valgt. Du kan endda også selv vælge, hvornår radar funktionen skal starte med at søge efter en bil :)

Det fungerer bare.

9. december 2021

Hej Jeannette,

Vi sætter stor pris på din flotte anmeldelse. Vi er super glade for du er tilfreds med vores produkt.

SHARE NOW

Vis anmeldelser på alle sprog. (122 anmeldelser)