SHARE NOW … EJET AF ARRIVA. Bilen kunne ikke låses op. STOD I 30 MIN. I SLUD OG BLÆST MED MIT OVERTØJ INDE I BILEN!! Måtte tage en taxi hjem til 962,-kr De penge er de 15 dage om at r... Se mere
Virksomheden kan desværre ikke anbefales, selvom jeg er stor tilhænger af delebiler. Share Now opkræver månedlige abonnementer. Når man efterspørger regninger, går der dage, før de kan forklare hvorfo... Se mere
SHARE NOW Danmark lukker 29.febuar 2024. Der vil ikke blive besvaret henvendelser på Trustpilot fra SHARE NOWs side i 2024.
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
korrupt forfærdeligt firma
korrupt forfærdeligt firma. Ik kør med dem
Har kørt med share now godt 500 gange…
Har kørt med share now godt 500 gange ville jeg mene, og jeg kan måske tælle 5-10 gange der har været småproblemer med bilen, men når det så er sagt, så er jeres kundeservice helt fantastisk og hjælper altid uanset hvad problemet skulle være. Hurtige til at svare, hurtige til at fixe. Super ærgeligt i lukker ned i DK, men håber i vender tilbage i fremtiden. Mange tak for denne gang :)
Vh. Kim
Jeg er rigtig glade for ShareNow…
Jeg er rigtig glade for ShareNow service, jeg kører hver weekend fra Københavns centrum til Hvidovre Hospital. Det er hurtig, let, og behagelig ind i bilen når det kold udenfor giver mig en comfort oplevelse når jeg møder op på arbejde frisk og tørt. Det gøre min dag lidt bedre, at kom til tiden,
Sharenow jeg vil savne jer, tak for det
8 år
-niels
Misledende feature
Du får et beløb på 90kr som “credit” når du opretter dig. Som om det er en gave fra dem, så tænker man fedt:) indtil man ser at de har trukket 90kr. Fra ens konto. Goofy ahh kapitalistisk feature i har SHARE now…
KRAFTIG ADVARSEL !!
SHARE NOW … EJET AF ARRIVA.
Bilen kunne ikke låses op.
STOD I 30 MIN. I SLUD OG BLÆST MED MIT OVERTØJ INDE I BILEN!!
Måtte tage en taxi hjem til 962,-kr
De penge er de 15 dage om at refundere!!!
At HÆVE PENGE går betydeligt hurtigere. 12 timer senere havde de hævet FULD LEJE men halveret min reserverede lejetid på et døgn, til 10 timer til samme pris.
Jeg skal altså bøde for at deres materiel er defekt.
VILLE VÆRE SKØNT OM ARRIVA HOLDT ØJE MED DEN DEL AF DERES BUTIK.
Fantastisk kundeservice og god app
Jeg kan kun give SHARE NOW den bedste anbefaling. Deres biler virker. Deres app fungerer. Deres kundeservice er sublim - de er pragmatiske, hurtige, rimelige og hjælpsomme.

Besvarelse fra SHARE NOW Danmark
App’en sagde jeg var klar til at køre…
App’en sagde jeg var klar til at køre og da jeg stod og havde fundet en bil havde de alligevel ikke godkendt mit kørekort.
Elendig verificering og besværligt!

Besvarelse fra SHARE NOW Danmark
Muligvis den bedste kundeservice på markedet
Jeg kan kun skrive positivt om min oplevelse med SHARE NOW. Til trods for at der til tider har været tekniske udfordringer, som man jo kan opleve alle steder (DSB og Metro slår alle rekorder i det), har de altid været super kundeminded. Hvis der opstod et problem, som jeg har nævnt for dem, har de altid været behjælpsomme og professionelle i måden, de løste det på. Jeg har altid følt mig imødekommet som kunde og blev aldrig ladt tilbage med en følelse af, at jeg blev ignoreret eller har spildt min tid. Alle medarbejderne har altid været meget søde og behjælpelige, men jeg vil især understrege, at Ida har ydet en ekstraordinært god kundeservice med sin positive energi og professionalisme. Jeg ærgrer mig rigtig meget over, at SHARE NOW desværre lukker i Danmark, men vil benytte mig af lejligheden til at skrive tusinde tak for al jeres store indsats!
Jeg har virkelig været glad for SHARE NOW konceptet som et alternativ til andet transport, men allermest for de mennesker, som har været byggestenene for en god oplevelse. Jeg ønsker jer alt held og lykke i fremtiden, og jeg håber I kan bruge jeres erfaring og formidabelt gode kundeservice-evner til at skabe værdi et andet sted.
Alt det bedste til jer fra en meget tilfreds kunde 🌟🌟🌟🌟🌟

Fik ikke hjælp
Fik ikke hjælp til at få mit kørekort godkendt som er fra 1990.
De ville vende tilbage men intet sker.
Godt der er andre alternativer.
App slettet.

Besvarelse fra SHARE NOW Danmark
I går tog jeg en SHARE NOW hvor i jeg…
I går tog jeg en SHARE NOW hvor i jeg brugte den omkring 10 minutter. Jeg forlader bilen i god tro om at jeg får afsluttet min tur, men bliver ringet op i dag om at turen stadig var i gang. Turen var løbet op omkring 16 timer og ville have kostet mig et par tusinde, men grundet suplim kundeservice fra Ida, kunne hun identificere hvornår motoren blev sluttet og forkortede derfor min tur til den oprindelig tid. Tusinde tak!

Helt unik kundeserviceoplevelse!
Helt unik kundeserviceoplevelse!
Jeg mistede i weekenden noget i en bil, og særligt Simon - men også to af hans kollegaer - var meget hjælpsomme og effektive. Det er meget rart og trygt at vide, at skulle jeg miste noget i én af ShareNows biler (selvom jeg gør mig store anstrengelser for at tjekke bilen, inden jeg forlader den), så er de der til at hjælpe.
Det er ikke første gang, jeg har kontakt med deres kundeservice, og jeg opfatter dem som meget imødekommende og tilgængelige.
Bilerne er ikke altid lige rene. Det kan jeg se på andre anmeldelser, at ikke kun jeg har oplevet. Men det er vel mere brugernes opdragelse, der halter. Her kan man jo via appen gøre Sharenow opmærksom på, hvis bilen er beskidt, så den næste bruger i hvert fald ikke får samme oplevelse.
Hvad angår mængden af biler, så ville det være rart, hvis der var flere, men jeg anerkender også, at der er udbud og efterspørgsel.
Så det må blive til fem stjerner fra mig.

Besvarelse fra SHARE NOW Danmark
Bad product and worse service
1. Jeg modtog bilen der udvendig var helt ualmindeligt beskidt. Over det hele. Det er utilfredsstillende at modtage en lejebil, der ser ud som om den kommer direkte fra et rally.
2. For det andet var der ingen sprinklervæske på bilen. Da bilen var møgbeskidt, og jeg ikke kunne se ordentligt ud af forruden var jeg nødt til at fylde sprinklervæske på bilen. Det er selvfølgelig utilfredsstillende at modtage en bil hvor det basale ikke er i orden.
Jeg klager ikke over småting, men det her var ikke i orden. Da jeg kontaktede ShareNow havde de et skuldertræk til overs for mig. De tilbød at kompensere 50 kr. for den sprinklervæske jeg havde fyldt på. Jeg synes ikke det er i orden, men heldigvis kan man som kunde vælge at lægge sine penge et andet sted.

LOORTE kundeservice, venter i 30 minutter
Loorte kundeservice, ventede i 30 minutter ved en tank, fordi kundeservice ikke kunne svare på et simpelt spørgsmål "hvordan beuger jeg koetet, når det ikke gider at registrere det", og så begynder kundeservice at lave en ny pin kode som om det var spørgsmålet og det jo ikke gratis at vente, når loortet ikke virker og kundeservice spiller tiden, med at lave en ny kode.
Var først hjemme efter en lang fly rejse kl 00:45 om natten, når jeg kunne havde været hjemme 30 minutter før, skulle så også lige på arbejde dagen efter, med 30 minutter mindre søvn.
Tak for en loorte søvn og 30 minutters ekstra, som skulle betales på grund af kundeservice.

God kundeservice
Fik hurtigt fat på deres kundeservice på telefonen og fik en rigtig sød medarbejder i røret. Medarbejderen var høflig, hjælpsom og effektiv til at løse mit problem. Et kæmpe stort tak for hjælpen og for god service.

Rene biler
Rene biler, der er klar med det samme, når man reserverer dem!

Besvarelse fra SHARE NOW Danmark
Deres kundeservice er helt i top
Deres kundeservice er helt i top. Jeg havde brug for hjælp første gang i efterhånden en del år jeg har brugt sharenow on and off, og de svarede hurtigt, var flinke og fik løst mit problem på ingen tid så det var super fint :)

Jeg er vild med Sharenow
Jeg er vild med Sharenow, nemt at finde biler - smart og god app.
Kundeservice var fantastisk og effektive da jeg havde brug for hjælp med opladning.
5/5!!!

Besvarelse fra SHARE NOW Danmark
Der holder 5 biler tilbage i…
Der holder 5 biler tilbage i lufthavnen. Alle med tekniske fejl, oplyst at Kundeservice den pågældende dag. Og de kunne ikke gøre noget.
Det bliver green mobility fremover

Besvarelse fra SHARE NOW Danmark
Efter ekstra gebyr for at parkere i…
Efter ekstra gebyr for at parkere i Dragør er der næsten aldrig nogen ledige biler at låne.

Stor fan a sharenow
Stor fan a sharenow. Langt bedre biler/priser end de andre konkurrenter, og top klasse kundeservice. Talte med Allan (tror jeg at han hed) i aftes da jeg havde et spørgsmål vdr. opladning. Fantastisk service fra hans side! Har aldrig oplevet andet end fantastisk service fra Sharenow! Kæmpe kæmpe fan her!