Har kørt med share now godt 500 gange ville jeg mene, og jeg kan måske tælle 5-10 gange der har været småproblemer med bilen, men når det så er sagt, så er jeres kundeservice helt fantastisk og hjælp... Se mere
I går tog jeg en SHARE NOW hvor i jeg brugte den omkring 10 minutter. Jeg forlader bilen i god tro om at jeg får afsluttet min tur, men bliver ringet op i dag om at turen stadig var i gang. Turen var... Se mere
SHARE NOW … EJET AF ARRIVA. Bilen kunne ikke låses op. STOD I 30 MIN. I SLUD OG BLÆST MED MIT OVERTØJ INDE I BILEN!! Måtte tage en taxi hjem til 962,-kr De penge er de 15 dage om at r... Se mere
Virksomheden kan desværre ikke anbefales, selvom jeg er stor tilhænger af delebiler. Share Now opkræver månedlige abonnementer. Når man efterspørger regninger, går der dage, før de kan forklare hvorfo... Se mere
SHARE NOW Danmark lukker 29.febuar 2024. Der vil ikke blive besvaret henvendelser på Trustpilot fra SHARE NOWs side i 2024.
Andre kiggede også på
Skod firma
Skod firma, de lukkers ens konto fordi en anden har kørt i bilen og begynder og opdigte deres egne historier

Livsfarligt produkt!!
Har benyttet mig af Share Now i flere år og ofte oplevet at man skal vedligeholde ting som dæktryk, når man lejer deres produkt, da vedigholdelse af bilen også er en blevet en del af kundeoplevelsen sammen med de stigende priser gennem årene. I sommers var det dog så galt at lige efter jeg lånte deres produkt, i nærheden af Holbæksmotorvejen så nåede jeg at køre 5 min. før det ene hjul sprang på motorvejen mens jeg kørte 110 km/t. Heldigvis skete der ikke noget med mig eller andre trafikanter da jeg fik rettet bilen op, men det har ShareNow været ligeglade med da de kun har gået op i at få erstatning for skaden, selvom det var deres produkt der var vedligeholdt så dårligt, at det overhovedet kunne ske. Så jeg endte med at måtte køre af den første afkørsel og sætte bilen undenfor deres område i Husum, for derefter at skulle have fat i ShareNow og forklare situationen. Derefter måtte jeg så benytte mig af en taxa, så jeg "kun" kom en time for sent til min aftale samtidig med at pulsen var helt i vejret. Har endnu ikke hørt så meget som en beklagelse fra dem for situationen, så det er servicen man kan forvente hos Share Now. Tilgængeld er priserne stigende og produktet er muligvis i forsvarligt tilstand, så det hele går op...

Dårlig oplevelse
Jeg var begyndt at bruge meget ShareNow og blev en fast kunde med et uge forbrug på cirka 500-800 kr.
Det hele starter så da min telefon skal til reparation d. 09/11-2022.
Jeg skifter til en backup telefon vi har i husstanden og får en mail:
''En ny enhed logget på ved navn Mikkel'' Hvis det ikke var dig bedes du kontakte kundersvice....
Jeg tænker ikke yderligere over det men da jeg skal til møde næste dag, så får jeg en besked om at min ShareNow konto er spærret og jeg ender med at bruge 400 kr på en Taxa for ikke at møde op for sent.
Pengene gør mig ikke det store men at være løsningsorienteret og have kunden i fokus - der skal ShareNow kigge meget langt efter det...
Jeg fortæller, at den er til reparation og får sendt kørekort ind igen om morgenen i håb om at få den åbnet .. men kundeservice fortæller, at de ikke kan gøre noget, fordi sikkerheds afdelingen har lukket kontoen og de manuelt skal genåbne.
Jeg får af vide jeg skal sende en mail men ikke præcis hvilken mail jeg skal sende til og så sender jeg en til kundeservice hvor de i stedet for at vidersende den svarer mig at jeg skal skrive til sikkerhed?
Jeg har snakket med sikkerhedsafdelingen før i forbindelse med for høj fart, hvilket var min fejl men som jeg også har været meget opmærksom på siden.
Så står der i mailen fra kundeservice, at sikkerhed ingen telefon har og dem jeg snakker i telefon med oplyser også de ikke kan viderstille mig.
Jeg ringer igen dagen efter d. 10/11 for at høre om de ikke kan åbne den nu men det kan de ikke ....
Jeg kan huske jeg ringer ind om morgenen og får en ung dreng i telefonen og han lyder som en der ikke magter sit liv og derfor lagde jeg bare på - samtalen er optaget, så hvis i hører den så smid en fyreseddel efter ham for uanset hvor irriteret man kan lyde som kunde så håndterede han det ikke ligefrem godt. Han lød som en der simpelthen ikke magtede sit liv.
Nu bliver det alt for rodet med diverse info og datoer men altså jeg hører ikke yderligere og nu her d. 16/11 får jeg en besked om, at sikkerhedsafdelingen beklager svartiden men at den nu er åbnet?
Der stod aldrig i mailen de sendte, at den blev lukket blot at de havde noteret jeg var logget på fra en ny enhed og advaret mig mod beskyttelse af kontoen..
En anden i kundeservice oplyser mig fordi, at jeg fortæller det en lånetelefon - at kontoen er spærret på baggrund af at telefonen har været brugt til noget den ikke skulle være brugt til og jeg mener han sagde på ShareNow.
Jeg ændrer det til, at det er en lånetelefon jeg fik af min mor da det var hendes gamle arbejdstelefon da det er det rigtige.
Hun arbejder for DTU og har aldrig haft ShareNow, så den begrundelse fra kundeservice lyder meget mystisk og opfundet.
Hvorfor skal der gå 7 dage, 6-7 opkald og 2-3 mails til forskellige afdelinger før man kan få åbnet en konto??
Denne anmeldelse er meget rodet og gider dårligt rette igennem for fejl og grammatik men den rodet og dårlige grammatik afspejler sig i det mindste lidt i ShareNow.
En trofast kunde blev til en færdig kunde.
(Der er stadig flinke kundeservice mennesker i ShareNow og i gør det skide godt men lige i forbindelse med lukning af konto, så blev det sku for rodet)

Besvarelse fra SHARE NOW Danmark
Tekniske problemer bliver kundens ansvar
Bilen afsluttede midt i en parkering. Når jeg ringer til kundeservice og fortæller bilen afsluttede turen mens jeg sad i bilen og før jeg kunne parkere den ordentligt, får jeg at vide den er blevet reserveret af en ny de ikke kan hjælpe mig. Jeg får at vide at selv om jeg IKKE selv afsluttede turen, hænger jeg på en potentiel parkeringsbøde. Jeg snakker med en superviser og siger det er uacceptabelt af en teknisk fejl med Share Now's app kan blive mit ansvar. Efter et 15 minutters samtale med kundeservice og deres superviser, holder de fast på at der er intet de kan gøre og jeg hænger på bøden hvis den kommer. Det er åbenbart mit ansvar at app'en havde en bug, bilen bliver efterladt ulåst og jeg risikere at få en parkeringsbøde. Men jeg var velkommen til at skrive en klage, så det er hermed gjort. Jeg blev trofast stående og holdte vagt så der ikke kom fremmede ind i den ulåste bil eller en jeg kom til at hænge på parkeringsbøde. Det kunne let være løst ved at Kundeservice tog ansvar for en potentiel bøde ELLER at jeres systemer manuelt kunne give adgang til bilen i de 10 sekunder der skulle til at køre bilen helt op i parkeringsbåsen. Kom for sent til mit kundemøde og opsiger mit Share Now Pass.

Endnu engang skuffende
Jeg har brugt jeres service en del gange, og har hver gang prøvet at se udover de mange mangler, der ofte forekommer ved leje af jeres biler. Dog lejede jeg en af jeres biler i søndags, som var en yderst utilfredsstillende og skuffende oplevelse. Dette har desværre resulteret i, at jeg ikke vil anbefale jeres service til andre, og ikke længere selv ønsker at benytte mig af den - trods jeg har været glad for konceptet, og har valgt jer frem for andre udlejningsfirmaer.
I har sikkert modtaget min mail, hvor situationen bliver nærmere beskrevet.

0/10
Selve appen og selve idéen er topdollar, men hold da op en dårlig support. Efter at have brugt sharenow i nu 3 år, er jeg godt nok træt af den inkompetente support. Heldigvis skal man ikke have kontakt til dem ofte.
Det starter med, at jeg ikke kan købe en 4-timers pakke, så jeg vælger at kontakte telefon support. Jeg får fra start at vide at jeg er nr. 1 i køen. 15 minutter herefter, får jeg endelig kontakt med en. Enten er i én på arbejde samtidig, som havde en meget meget langsom kunde forinden, ellers ringede jeg lige midt i vagtbytteskift, eller mest sandsynligt, I gad sgu ikke lige svare mig.. Det var jo jeres kaffepause..
Efter får jeg fat på en, som vil undersøge sagerne. Han kommer tilbage efter lang ventetid, for at komme med det meget inkompetente svar, at jeg skal kontakte min bank, fordi de skal give mig "Godkendelse" til at købe for 430 kr. Come on...

SHARE NOW for Business.... NOT so much
SHARE NOW for Business.... NOT so much klar for business, men mere recession.
I burde lukke jeres service idag. Dårligste kundeservice oplevelser jeg har prøvet i mit liv, ikke fordi jeres medarbejder ikke er gode, men I har låst dem i standard fraser og uden mulighed for kreditering på dårlige oplevelser.
Hvis en bybil / leasingbil ikke er ren eller klartgjort inden, så failer jeres koncept altså rimelig meget, når en anden kundens bytur fortsætter i min bybil.
Jeg har ridset forløbet op for jer på mail, som I ikke kan imødekomme, nu må I så leve med endnu en dårlig rating.
Årsagen til at vi lejede en bil fra jer, var for at prøve det af og se lidt på hvilke bilmodeller vi bedst kunne lide + At vi ikke havde bil i en måneds tid.
DB 34252 - FIAT 500E - Vi lejer en bil, der er fyldt med affald - vi har taget billeder og dokumenteret det hele
Vi skal lade bilen, fordi vi har valgt en billig løsning, og gerne ville prøve bilen af med vilje. Den kører fint og mine forventninger til bilen er ok, men mine forventninger til en erhvervsløsning.
Hvor jeg hopper ind i skjorte og sætter mig i noget beskidt McDonalds papir, sodavand eller øl eller lugter af røg eller tilsvarende. I den forbindelse vil jeg mene at man skulle vælge nyere biler til firmabilen.
CT 84520 Mercedes A200 - Næste bil er ikke lige så beskidt men tilsvarende.
Lugter af røg + fyldt med snavs og glimmer på sæderne.
Jeg købte selv noget sæderens + 2 gange støvsugeren
Luften fes ud af dækket og bilen gav besked om det - ( Mercedes standard fandt jeg så ud af )
Vi var strandet i Hirtshals - Til en reception / kundemøde vi var på - Vi havde 1.000 km inkluderet --> så at vi ender I Hirsthals er vel ikke uden for jeres betingelser tænker jeg ?
CX 28171 - FIAT 500E - Næste bil + Mere McDonalds mad + øl og sodavand
Lugter af røg + fyldt med snavs på sæderne og i handskerummet
DD 95503 - FIAT 500E - Næste bil + Øl og sodavand - Plus meget beskidt bilen igen
Gjorde den ren og støvsuget den i en times tid.
DE 58729 - FIAT 500E - Næste bil + Mere McDonalds mad + øl og sodavand - Den her bil fungerede vist ok og var ikke så beskidt.
I burde læse op på MOT konceptet og virkelig overveje om I skal tilbyde jeres service til business, for jeg ligger ikke min business i jeres igen.
Det er til gengæld genialt at man kan have en bil stående klar - reserveret.
I har bare ikke styr på jeres service og koncept.

Besvarelse fra SHARE NOW Danmark
Share Now er et super koncept
Share Now er et super koncept. Nemt og enkelt.
Desværre efterlader mange kunder affald i bilerne - mad, papir, plastflasker m.m. og det er ulækkert, når man forventer at leje en bil som ikke er en skraldespand.
Share Now anerkender problemet, men for mig som kunde er der ikke nogen form for kompensation, selv om jeg bruger tid på at dokumentere med foto og ringe ind, at bilen er brugt som skraldespand.
Dét giver en ærgerlig oplevelse, hvor ShareNow virker lidt ligeglad, til et ellers godt koncept.

Billigt – dertil tilsvarende produkt
Ok, når det virker. Men lad dog ikke friste af en BMW eller lignende. Det er som det koster: billigt.
Til gengæld god dækning, og typisk høj ledighed.
Kundeservice er venlig, men begrænset mhp. mulighed for hjælp.

Virker altid efter hensigten
Virker altid efter hensigten, og fantastisk kundeservice i telefonen.

Besvarelse fra SHARE NOW Danmark
ShareNow, en legeplads for voksne i København
ShareNow gør det super let for os at ordne de ting, som kræver, at vi har en bil, uden at vi behøver at ha' en bil.
Vi slipper for månedlige udgifter til parkering, forsikringer og alle de andre udgifter, som normale bilejere har, og så har vi mulighed for at køre i alle mulige forskellige biler, både elektriske og konventionelle.
Det er som en legeplads for voksne i København, men vi kører naturligvis forsvarligt!
ShareNow's kundeservice har været fantastisk hjælpsomme til at få os i gang og hjalp med at få styr på hvilke pakker, som er de rigtige at vælge til hvilket formål, hvilket vi er super taknemmelige for.

Kundefjendsk tilmeldelse
Min tilmeldelse til denne service gik, af uvisse grunde, helt i skoven, og jeg endte med en blokeret konto, allerede før jeg var helt tilmeldt.
Jeg fik en mail om at mit kørekort var afvist, men uden begrundelse, som mailteksten ellers lagde op til. Jeg kunne se i appen at min konto var blokeret, og da jeg kontakter kundeservice, som der flere steder stod jeg skulle, får jeg bare af vide at jeg skal kontakte nogle andre i formaet, da de ikke kan hjælpe. Man skulle tro de ville være mere serviceminded - ikke mindst når de kræver 90 kroner for tilmeldelsen.
Jeg valgte at ikke spilde mere tid på dette firma, og bad dem slette mine kundedata i stedet.
Absolut ikke en anbefalelsesværdig oplevelse!

Besvarelse fra SHARE NOW Danmark
Share Now er meget kunde venlige når…
Share Now er meget kunde venlige når man ringer til dem. Dog kan der godt være lidt ventetid på telefonen. Har været meget glad for Share Now ordningen. Har brugt dem flittigt i mange år. Men gid folk ville tage deres skrald med fra bilerne.

Fremragende koncept
Fremragende koncept!
Vores første tur var fra Rødovre til lufthavnen, og med ShareNow er det jo væsentligt billigere end en taxa. Alt fungerede som det skulle, og det var super nemt, da vi skulle parkere i lufthavnen.

Besvarelse fra SHARE NOW Danmark
Sendt uberettiget til unavngivet opkrævningsfirma
God oplevelse med selve bookingen og brugen af køretøjet. Jeg fik en parkeringsbøde. Den vil jeg gerne betale. Denne virksomhed valgte, uden at notificere mig forudgående, at sende mig videre til et opkrævningsfirma som de benævner CP Aps. Der findes intet på dette navn og jeg har ikke modtaget nogen kontaktoplysninger. Denne videresendelse kostede desuden et større gebyr. Så nu afventer jeg bare at de med vilje sætter flere gebyrer på før de kontakter mig. Brug ikke ShareNow de er ikke til at stole på.
Har nu fået en regning fra CP Aps. Helt som jeg havde forventet har de lagt alle mulig gebyrer oveni så det nu er blevet 1480 kr.
Jeg kan på ingen måde anbefale Share Now's ydelser når I på denne måde håndterer noget så simpelt som en parkeringsafgift.

Besvarelse fra SHARE NOW Danmark
Virkelige en dårlig kundeservice...
Virkelige en dårlig kundeservice...
Forstår slet ikke man kan have så lidt respekt, eftersom at der tydeligvis bare var sket en fejl med bilen. Jeg skulle bare bruge hjælp til at afslutte turen, hvor ham knægten fra kundeservice vælger at være rigtig hurtig i munden, og bare ville videre... Jeg havde ventet ude i kulden i +10 min. Han mente endda at jeg løj flere gange. Kan ikke huske hvad han hed, men mit fakturanummer var 3194000002643624 - Så håber jeg lige at i kan tage fat i ham, og så er jeg klar på en undskyldning til hver en tid ;)
Efter den her oplevelse, vil jeg aldrig vælge share now igen...

Bilen var der ikke
Bilen var der ikke, hvilket resulterede i at jeg måtte tage en taxa.

Besvarelse fra SHARE NOW Danmark
Min Første gang med sharenow
Pisse fed oplevelse, alt spiller bare.
Hurtig kundeservice, bilerne er flot vedligeholdt.
Var ny bruger af sharenow, kunne ikke finde ud af låse bilen desværre, så sad i kø i 5 min før jeg kom igennem, der blev taget lidt ekstra kroner og øre pga det, men det er min egen fejl, i ydet en super service.
Fakturaerne får man efter turen er sluttet, det er mega fedt. Kan sagtens anbefales.

Ladeproblemer
Vi bookede en Fiat 500 elbil i 3 dage. Vi ville oplade bilen på en Clever ladestation i Frederiksværk, men maskinen ville ikke godkende det. Vi ringer til Share Now kundeservice som ikke kan løse problemet, men blot foreslår vi prøvet en anden ladestation. Det gør vi så, og den virker heller ikke. Vi ringer til kundeservice igen, og de stiller os videre til kundeservice hos Clever, men de kan heller ikke hjælpe. Det er klart et Share Now problem og efter at have brugt ca. 1 time på dette opgiver vi. Dagen efter prøver vi endnu en Clever ladestation i Hundested, og samme problem opstår. Vi ringer igen til Share Now kundeservice og får besked på at vi selv skal betale for strømmen gennem Clever appen og sende kvitteringen på mail for at få pengene refunderet. Alt dette bøvl fik vi sølle 25 kroner credit fra Share Now for. Det har været utroligt bøvlet og tidskrævende at elbilen ikke kunne lade på Clever ladestationerne.

Dårlig håndtering af skade
Jeg har været en storforbruger af jeres services i mange år, og jeg har, indtil nu, haft en rigtig god oplevelse med jer.
Jeg så én af jeres BMW 118d holdende tæt på mit hjem, og det passede perfekt med, at jeg skulle hjem til en ven på Østerbro, så den snuppede jeg; ligesom jeg har gjort så mange andre gange.
På turen hjem til ham, et par km fra hans hjem, bremser jeg op mod et lyskryds, der er rødt, og jeg svinger samtidig ind i højre vejbane, da jeg skal dreje. Ved dette lyskryds samles cykelstien med vejen, og cykelstien forsvinder altså, hvorved kantstenen forsvinder ned i vejen. Da jeg drejer, rammer jeg den sidste kantsten (ikke voldsom hårdt), der forsvinder ned i vejen, og jeg hører et højt bang. Derved får jeg en advarselslampe op på bilens display, og jeg vælger at køre direkte ind på den nærmeste parkeringsplads, så den hverken er til gene for alle andre bilister og for jer, der så ville blive nødt til at hente den med det samme.
Det første jeg derefter gør er at ringe til jeres kundeservice, hvor jeg forklarer situationen (før jeg slutter sturen). Både I og jeg bliver enige i, at dækket ikke burde kunne sprænge så let, så som reaktion fra jeres side vælger I at annullere turen (jeg får pengene tilbage), og jeg bliver krediteret 40 kr. grundet besværet (skulle gå resten af vejen). Derefter spørger jeg, om jeg fra min side skal gøre mere ved situationen, hvorved jeg får at vide, at jeg ikke skal forholde mig til mere. I vælger alligevel at meddele mig i en mail nu 1,5 måned efter, at jeg ikke har skadesanmeldt det til jer. Derudover skriver I, at I tidligere har skrevet og informeret mig om dette, hvilket ikke er korrekt (er heller ikke endt i SPAM).
Jeg er altså over telefonen blevet informeret om fra jeres side, at situationen er blevet håndteret (på en korrekt måde), og jeg tænker derfor ikke mere over det.
Pludselig modtager jeg en mail 1,5 måned efter hændelsen, hvor I nævner, at der er sket skade på dæk og fælg, samt at jeg ikke har skadesanmeldt det. Af denne årsag kræver I automatisk 2.845,8 kr. fra mig til dækning af reparationen fra mit betalingskort, hvilket jeg nægter at give tilladelse til og informerer jer om over email. De blev så trukket alligevel.