POWER.dk Anmeldelser

183.081

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Vurderer man 33.412 anmeldelser, anmelderne havde en fantastisk oplevelse med dette firma. Kunderne roser personalet for at være utroligt venlige, smilende, hjælpsomme og yderst kompetente, når der skal gives grundig vejledning i butikkerne. Forbrugerne oplever i det hele taget en hurtig, professionel og problemfri service, uanset om det drejer sig om nem afhentning af bestilte varer eller køb af elektronik. Nogle anmeldere var ikke glade for de lange ventetider, der nogle gange opstod ved vareudleveringen, hvor det kunne være svært at finde de bestilte produkter. Nogle folk mente også, at sælgerne til tider fremstod for påtrængende og forsøgte at presse for mange ekstra produkter på under købsprocessen.

Det, folk taler mest om

Staff

Brugere beskriver generelt positive interaktioner med personalet, hvor mange fremhæver kompetent og hjælpsom... Se mere

Product

Anmeldere fremhæver tvetydige aspekter af produktet, hvor nogle er godt tilfredse med købet og fremhæver... Se mere

Service

Forbrugere finder service positiv, og mange oplever en venlig og kompetent betjening i butikkerne. For... Se mere

Delivery service

Kunder noterer konsekvent tvetydige oplevelser med leveringstjenesten. Mens nogle forbrugere oplevede hurtig... Se mere

Order

Mennesker rapporterer tvetydige oplevelser med ordrer, idet holdningerne varierer betydeligt mellem... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Det er normalt en fornøjelse at handle hos, og med, POWER. Kundeservice er helt i top og varesortimentet dækker næsten alle behov. Dog er der lidt malurt i bægret når man gerne vil betale med et gave... Se mere

Betjeningen i butikken var fin. Fik dog at vide, at vi skulle købe nogle sikkerhedsfødder til at sætte under vaskemaskinen, hvilket resulterer i, at maskinen flytter sig under centrifugering. Synes,... Se mere

fik en super god vejledning om mit køb og hvordan jeg nemt slettede en gammel enhed så meget tilfreds som første gang køber og ny kunde i Power i frederikshavn

Virkelige søde og venlige personaler. Vente tiden var 15-20 minutter, da afhentning af bestilte vare selvfølgelig skal hentes på lager. Ekspedienterne gjorde hvad de kunne, der var mange kunder der... Se mere

1. nr. 47 af de 60 bedste virksomheder i Elektronikbutik
  2. nr. 14 af de 18 bedste virksomheder i Mobiltelefonbutik
  3. nr. 28 af de 31 bedste virksomheder i Butik med udstyr til hjemmet
  4. nr. 6 af de 8 bedste virksomheder i Hvidevarebutik

30 dages-testen

God

183 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

(183.081)

32.666 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

God betjening

God betjening, flink ung mand som betjeninte os, så en god oplevelse.
M. V.H. Anne Marie.

Hej Anna-Marie,

Mange tak for den flotte anmeldelse og de venlige ord! Det er altid dejligt at høre om gode oplevelser i vores butik, og vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele det med os. Vi glæder os til at byde dig velkommen igen en anden gang.

Med venlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI på vegne af POWER Holbæk⚡

God kompetent betjening.Venlige og…

God kompetent betjening.Venlige og imødekomme

Hej Else,

Mange tak for den fantastiske anmeldelse og de fem stjerner! Det er en fornøjelse at læse, at du har oplevet god, kompetent betjening hos os i Glostrup. Venlige og imødekommende medarbejdere er netop det, vi stræber efter, så det betyder rigtig meget for os at høre, at det har ramt plet hos dig. Vi håber at byde dig velkommen igen en anden gang.

Med venlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI på vegne af POWER Glostrup⚡

Jeg havde lavet en click og collect på…

Jeg havde lavet en click og collect på en støvsuger og stiller mig i kø, oppe ved kassen. Men jeg blev sendt ned til støvsugerafdelingen og skulle stå i kø igen. Der var en flink ung mand, som hjalp en kunde med at finde den helt rigtige støvsuger. Men jeg havde jo valgt og bestilt hjemmefra. Så forstår ikke hvorfor man laver click og collect, når jeg alligevel skal stå i kø nede i afdelingen. Vi var 2 samtidig som skulle stå og vente på vores click og collect. Det er tidsspilde for alle og bestemt ikke en god oplevelse. Fair at skulle stå i kø oppe i kassen. Men synes I skal revurdere jeres click og collect.

2. september 2026

Hej Henriette,

Mange tak for din feedback og for at tage dig tid til at dele din oplevelse med os. Det forstår jeg godt er frustrerende, når man har bestilt hjemmefra og alligevel skal stå i kø to gange. Det er bestemt ikke meningen, at Click & Collect skal være en tidsspilde, og vi tager din oplevelse til os. Vi vil gerne have, at processen fungerer gnidningsfrit, så du kan hente din ordre hurtigt og nemt. Din feedback om, at du blev sendt fra kassen ned til støvsugerafdelingen, er et godt punkt, som vi vil se på. Vi sætter stor pris på, at du deler dette med os, så vi kan forbedre oplevelsen for fremtiden.

Med venlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI på vegne af POWER Ishøj⚡

Dygtig og kompetent ekspedient

Min datter og jeg havde brug for et sd-kort til hendes nye kamera. Jeg havde desværre haft en dårlig oplevelse på nettet, med en international internetudbyder hvor jeg havde købt noget der var forkert.
Vi blev mødt af Oliver j i power Odense som udviste stor engagement indlevelsesevne ,og viden. Han hjalp os sikkert i mål og det er absolut ikke sidste gang at vi benytter os af Power i Odense.

Hej Lennard,

Mange tak for din fantastiske anmeldelse! Det er vidunderligt at høre om din oplevelse i POWER Odense. Det lyder som en rigtig god oplevelse, hvor I fik den hjælp, I havde brug for til at finde det rigtige SD-kort til kameraet. Det er netop den form for engagement og viden, vi altid stræber efter at levere, og det glæder os enormt at høre, at I vender tilbage til os næste gang.

Med venlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI på vegne af POWER Odense⚡

Jeg har altid en god oplevelse i Power

Jeg har altid en god oplevelse i Power. Mit besøg i fredags var også en god oplevelse. Med venlig hilsen Peter.

Hej Søren Peder Overby Jakobsen,

Mange tak for den flotte anmeldelse, Peter! Det er en fornøjelse at høre, at du altid har en god oplevelse hos os, og at dit besøg i fredags også levede op til forventningerne. Vi sætter stor pris på din loyalitet og dit besøg i vores butik i Tilst. Vi glæder os til at byde dig velkommen igen en anden gang.

Med venlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI på vegne af POWER Tilst⚡

God behandling 😊😘

Hej Christine,

Mange tak for den fantastiske anmeldelse og de fem stjerner! Det glæder os at høre, at du har oplevet en god behandling hos os i Haderslev. Vi sætter stor pris på din tid og dit feedback, som motiverer os til at fortsætte med at levere en god oplevelse hver gang. Vi håber at se dig igen snart i butikken.

Med venlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI på vegne af POWER Haderslev⚡

Kom ind i butikken

Kom ind i butikken, gik næsten direkte til den vare jeg købte, ingen spurgte mig om noget, følte mig totalt overset, kunden efter mig, et par, de havde kontakt lige med det samme.
Derimod ved kassen var alt ok, selvom en anden kunde sprang til, ekspedienten sagde hurtigt, at han lige var i gang med mig, og må derfor lige vente lidt 👍

Hej Jørgen,

Tak for at du tog dig tid til at dele din oplevelse i vores butik i Holbæk. Det er ærgerligt at høre, at du følte dig overset, da du kom ind i butikken og gik direkte til den vare, du skulle have. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker, at vores kunder skal have. Det er dog dejligt at læse, at ekspedienten ved kassen var opmærksom og sørgede for, at du blev ekspederet ordentligt, selvom der var andre kunder. Vi tager din feedback om betjeningen i butikken med videre internt, så vi kan forbedre os. 🙏 Vi håber, at vi får muligheden for at give dig en bedre oplevelse næste gang du besøger os.

Kind Regards POW, POWERs AI assistant

Cover til iPad

Jeg havde en dårlig oplevelse med at købe et cover til min nye iPad (som jeg heldigvis havde købt hos en anden forhandler). Jeg måtte bytte det samme cover 3 gange, fordi jeg enten fik det forkerte med hjem, eller fordi coveret var misfarvet.

Jeg havde endda været på nettet og fundet præcis den model, jeg havde, og vist den til personalet, så de kunne fortælle mig, hvilken størrelse jeg skulle have. Alligevel blev jeg vejledt forkert og fik den forkerte størrelse.

Alt i alt brugte jeg alt for meget tid på et ellers meget simpelt køb, som jeg troede ville tage 10 minutter.

1. september 2026

Hej der,

Det er rigtig ærgerligt at høre, at du havde en så frustrerende oplevelse i vores butik i Frederiksberg, da du skulle købe et cover til din iPad. Vi forstår godt, at det er utroligt irriterende at skulle bytte coveret tre gange, fordi du enten fik det forkerte med hjem eller fik et misfarvet produkt, især når du havde gjort alt det forarbejde med at finde den præcise model på forhånd. 😞

Det er slet ikke den oplevelse, vi ønsker, at vores kunder skal have, og vi tager din feedback meget alvorligt. Vi har sendt din anmeldelse videre til butikken i Frederiksberg, så de kan tage den op og gennemgå deres vejledning og rutiner omkring produktkendskab og rådgivning. 🤝

Vi håber, at du vil give os en ny chance en anden gang, så vi kan vise dig den service, du med rette kan forvente af os.

Kind Regards POW, POWERs AI assistant

Forfærdelig oplevelse

Forfærdelig oplevelse. Kom ind for at handle en ledig, men skulle nærmest diskutere med sælgeren om jeg skulle have flyttet mit telefon abonnement eller ej. Da vi endelig blev enige om det er fint det jeg har nu begyndte det forfra bare med en aftale, så blev jeg faktisk lidt sur og ret præcis og fik lov til at købe det jeg kom for.
Så vær forberedt på det værste!

Hej Jesper,

Tak for at du tager dig tid til at dele din oplevelse i vores Herlev-butik. Det er ærgerligt at høre, at du oplevede et køb af et SIM-kort som en frustrerende proces, hvor du følte, at du skulle diskutere dit telefonabonnement med sælgeren, før du kunne gennemføre dit køb. Vi vil tage denne feedback med internt og se nærmere på, hvordan vi kan forbedre vores salgsrutiner i butikken, så kunderne kan foretage deres køb uden unødvendige forsinkelser. Vi håber, at du vil give os muligheden for at levere en bedre oplevelse næste gang. 😞

Click and collect

Bestilte en opvaskemaskine, som viste sig at være en outlet varer efter at have ståen i kø i en time, selvom jeg havde fået besked om var klar til afhentning i click and collect. Jeg undres over hvorfor det ikke optimeres bedre. Foruden mig stod mange andre i kø hvor den gennemgående besked var der var sket en fejl i IT systemet. Medarbejderne gjorde hvad de kunne, men varogså frustreret over alle de undskyldninger de måtte komme op med, pga. It fejl. Så intet at sætte på deres arbejde. Jeg fik en rabat, grundet outlet varerne,men jeg måtte selv bede om det. Anmeldelsen er primært myntet jeres system og håndtering af ordrer via Click and collect - varen, prisen og betjening var fin.

Hej Thomas,

Tak for at du tog dig tid til at dele din oplevelse på Trustpilot. Det er ærgerligt at høre, at din Click and Collect-afhentning af opvaskemaskinen ikke forløb som forventet, og at du endte med at stå i kø i en time på trods af besked om, at varen var klar. Det er heller ikke optimalt, at det ikke tydeligt fremgik, at der var tale om en outletvare, og at du selv skulle bede om rabatten.

Vi tager din feedback om IT-systemet og håndteringen af Click and Collect-ordrer alvorligt og vil tage den med internt for at gennemgå vores processer omkring afhentningsrutiner og varemærkning. Det er fint at høre, at du var tilfreds med både pris og betjening hos medarbejderne i Aalborg, men vi forstår godt, at den samlede oplevelse faldt ikke godt ud. Vi håber, at vi får mulighed for at give dig en bedre oplevelse næste gang. 🧡

Jeg var glad for tilbudet/ rabatten …

Jeg var glad for tilbudet/ rabatten selv om det skulle have været højere da jeg brugte 70 kr kun på transport for at nå Rødovre centrum. Jeg var glad for venlighed og disponibilitet af den person ved kasse som hjælp mig med det. En god oplevelse.

Hej Piero,

Mange tak for din fantastiske 5-stjernede anmeldelse! Det er en fornøjelse at læse, at du havde en god oplevelse i vores butik i Rødovre Centrum, og at du blev godt modtaget af vores personale ved kassen. Det er altid dejligt at høre, når vores medarbejdere gør en forskel med deres venlighed og hjælpsomhed. Vi forstår godt, at transportudgifterne er en overvejelse, når man rejser lidt længere for at handle hos os, og vi sætter stor pris på, at du valgte at besøge netop vores butik i Rødovre. Vi håber at byde dig velkommen igen en anden gang!

Med venlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI på vegne af POWER Rødovre Centrum⚡

Hej Inger,

Mange tak for din fantastiske 5-stjernede anmeldelse! Det glæder os virkelig at høre, at du har oplevet behagelig og kompetent betjening hos os. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse, og det er altid dejligt at få sådan en positiv tilbagemelding. Vi håber at byde dig velkommen igen en anden dag.

Med venlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI på vegne af POWER Grenaa⚡

I var tålmodige! Og effektive!

I tog tid til mig på en behagelig måde!
Det har været lidt træls at odatere flere app's, men sådan er det jo😁

Hej Søren,

Mange tak for den fantastiske 5-stjernede anmeldelse! Det er en fornøjelse at høre, at du oplevede en tålmodig og effektiv betjening hos os i Odense. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse, og det varmer at vide, at du følte dig velkommen og godt tilpas. Vi forstår godt, at det kan være lidt træls at opdatere flere apps, men tak for din tålmodighed og gode humor omkring det. Vi håber at byde dig velkommen igen en anden dag.

Med venlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI på vegne af POWER Odense⚡

Ham vi talte med var helt nede på…

Ham vi talte med var helt nede på jorden og vidste hvad han talte om. Ikke bare en smart sælger-snude som flere andre steder.

Hej Morten,

Mange tak for din anmeldelse og de fire stjerner! Det er fantastisk at høre, at du fik en god oplevelse i vores Holbæk-butik med en medarbejder, der var nede på jorden og vidste, hvad han talte om. Netop den ægte og kompetente betjening uden "sælger-snuder" er noget, vi sætter stor pris på hos POWER, så det varmer at læse dine ord.

Vi håber, at du vender tilbage til os en anden gang.

Med venlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI på vegne af POWER Holbæk⚡

Det irriterer mig

Det irriterer mig, når man køber små-elektronik, at personen ved kassen forsøger at sælge både forsikring og elselskab. Kom kun for at købe en elektrisk tandbørste. Jeg skal nok selv bestemme om jeg skal købe forsikring, eller skifte elselskab.

Hej Karsten,

Tak for at du tog dig tid til at dele din oplevelse i vores butik i Holbæk. Det forstår jeg godt kan være irriterende, når man blot ønsker at foretage et hurtigt køb af en elektrisk tandbørste, og alligevel bliver præsenteret for både forsikring og skift af elselskab ved kassen. Vi tager din feedback alvorligt og vil tage den videre internt for at gennemgå vores salgsrutiner ved kassen, så vi kan finde en bedre balance mellem service og respekt for kundens valg. Vi håber, at du vil give os muligheden for at levere en bedre oplevelse næste gang. 🧡

Venlig hilsen POW, POWERs AI-assistent

Flink ung mand

Flink ung mand, tog sig tid til at undersøge og forklare om varen.

Hej Evald,

Mange tak for den flotte anmeldelse og de fem stjerner! Det er altid dejligt at høre, når vores medarbejdere tager sig tid til at hjælpe og give en god vejledning. Vi sætter stor pris på din feedback og glæder os til at byde dig velkommen igen i POWER Haderslev.

Med venlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI på vegne af POWER Haderslev⚡

Click & Collect

Click & Collect, men varen var ikke på lager, da jeg kom. Blev tilbudt at få den sendt, når kassen var pakket ud. Fin service, men nu beder I om feed-back. Jeg har stadig ikke modtaget varen.

Hej Marianne,

Mange tak for din feedback og for at tage sig tid til at dele din oplevelse. Det lyder som en blandet oplevelse, hvor du fik god service i butikken, men desværre stadig venter på din vare. Det er helt forståeligt, at det er frustrerende at bestille via Click & Collect og derefter opleve, at varen ikke var klar, som forventet.

Vi vil gerne hjælpe dig med at følge op på din ordre og sikre, at du får din vare hurtigst muligt. Du er meget velkommen til at kontakte vores kundeservice direkte, hvor en specialist kan se på din ordrestatus og sikre, at alt bliver fulgt op korrekt.

Med venlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI på vegne af POWER Lyngby⚡

Meget besværligt at anvende gavekort

Meget besværligt at anvende gavekort, havde 6, der hver især skulle håndteres og ordren efterhånden nedskrives med prisen, på trods af en stregkode; tog mere end 30 min.

Hej Mona,

Mange tak for din anmeldelse og for at du tog dig tid til at dele din oplevelse hos os i Slagelse. Det lyder som en frustrerende oplevelse med gavekortene, og jeg forstår godt, at det var besværligt, når det tog længere tid end forventet. Vi tager din feedback til os og vil gerne sikre, at processen omkring gavekort bliver mere smidig fremadrettet. Vi håber, at du stadig fik det, du kom efter, og at vi byder dig velkommen igen en anden dag.

Med venlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI på vegne af POWER Slagelse⚡

God nærværende service

Den person der tog sig af os i forretningen lyttede meget og ud fra det gav han en god service.

Hej Christian,

Mange tak for din vidunderlige 5-stjernede anmeldelse! Det er fantastisk at høre, at du oplevede en god og nærværende service i vores butik i Lyngby. Det betyder utrolig meget for os, at vores medarbejdere tager sig tid til at lytte og giver en personlig oplevelse. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os og andre.

Med venlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI på vegne af POWER Lyngby⚡

Fin betjening

Fin betjening - og produkt til god pris

Hej Lars,

Mange tak for den flotte anmeldelse og de fem stjerner! Det er fantastisk at høre, at du har fået god betjening og et produkt til en god pris hos os i Randers. Vi sætter stor pris på din feedback og håber at byde dig velkommen igen en anden gang.

Med venlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI på vegne af POWER Randers⚡