POWER.dk Anmeldelser

183.081

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Vurderer man 33.412 anmeldelser, anmelderne havde en fantastisk oplevelse med dette firma. Kunderne roser personalet for at være utroligt venlige, smilende, hjælpsomme og yderst kompetente, når der skal gives grundig vejledning i butikkerne. Forbrugerne oplever i det hele taget en hurtig, professionel og problemfri service, uanset om det drejer sig om nem afhentning af bestilte varer eller køb af elektronik. Nogle anmeldere var ikke glade for de lange ventetider, der nogle gange opstod ved vareudleveringen, hvor det kunne være svært at finde de bestilte produkter. Nogle folk mente også, at sælgerne til tider fremstod for påtrængende og forsøgte at presse for mange ekstra produkter på under købsprocessen.

Det, folk taler mest om

Staff

Brugere beskriver generelt positive interaktioner med personalet, hvor mange fremhæver kompetent og hjælpsom... Se mere

Product

Anmeldere fremhæver tvetydige aspekter af produktet, hvor nogle er godt tilfredse med købet og fremhæver... Se mere

Service

Forbrugere finder service positiv, og mange oplever en venlig og kompetent betjening i butikkerne. For... Se mere

Delivery service

Kunder noterer konsekvent tvetydige oplevelser med leveringstjenesten. Mens nogle forbrugere oplevede hurtig... Se mere

Order

Mennesker rapporterer tvetydige oplevelser med ordrer, idet holdningerne varierer betydeligt mellem... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Det er normalt en fornøjelse at handle hos, og med, POWER. Kundeservice er helt i top og varesortimentet dækker næsten alle behov. Dog er der lidt malurt i bægret når man gerne vil betale med et gave... Se mere

Betjeningen i butikken var fin. Fik dog at vide, at vi skulle købe nogle sikkerhedsfødder til at sætte under vaskemaskinen, hvilket resulterer i, at maskinen flytter sig under centrifugering. Synes,... Se mere

fik en super god vejledning om mit køb og hvordan jeg nemt slettede en gammel enhed så meget tilfreds som første gang køber og ny kunde i Power i frederikshavn

Virkelige søde og venlige personaler. Vente tiden var 15-20 minutter, da afhentning af bestilte vare selvfølgelig skal hentes på lager. Ekspedienterne gjorde hvad de kunne, der var mange kunder der... Se mere

1. nr. 47 af de 60 bedste virksomheder i Elektronikbutik
  2. nr. 14 af de 18 bedste virksomheder i Mobiltelefonbutik
  3. nr. 28 af de 31 bedste virksomheder i Butik med udstyr til hjemmet
  4. nr. 6 af de 8 bedste virksomheder i Hvidevarebutik

30 dages-testen

God

183 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

(183.081)

32.666 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

God servise ved køb af Pc

God servise ved køb af Pc, men desværre et fejlkøb som blev krediteret uden nogen kommentar, rigtig god service.
Ernst

4. september 2026

Hej Ernst,

Mange tak for din fine anmeldelse og de gode ord om servicen ved køb af din PC, Ernst! Det er altid dejligt at høre, når oplevelsen hos os har været god. Vi er også glade for, at krediteringen af dit fejlkøb forløb gnidningsfrit, selvom det selvfølgelig aldrig er sjovt at lave et fejlkøb. Vi håber at se dig igen i POWER Esbjerg, når du er klar til at finde det rigtige produkt til dine behov.

Med venlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI på vegne af POWER Esbjerg⚡

Nem god og billig betjening

Nem god og billig betjening

Hej Johnny,

Mange tak for den fantastiske anmeldelse og de fem stjerner! Det er en fornøjelse at læse, at du har haft en god oplevelse hos os i Horsens, og at du fandt betjeningen nem og prisgunstig. Vi sætter stor pris på din feedback og håber at byde dig velkommen igen en anden gang.

Med venlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI på vegne af POWER Horsens⚡

Godt hjælp af Philip i power Lyngby

Hej Troels,

Mange tak for den flotte anmeldelse og de fem stjerner! Det er fantastisk at høre, at du fik god hjælp hos os i Lyngby. Vi sætter stor pris på din tid til at dele din oplevelse, og vi glæder os til at byde dig velkommen igen en anden gang.

Med venlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI på vegne af POWER Lyngby⚡

Tak til Hassan

Jeg vil gerne sige tusind tak til Hassan fra Power i Rødovre, som hjalp os i forbindelse med åbningsfesten i Bruuns Galleri.
Sublim service, masser af tålmodighed og et fantastisk humør. Hassan formåede ikke bare at hjælpe os med en løsning, så vi kunne gå tilfredse ud af butikken han sørgede også for en god stemning.
Tusind tak for din hjælp og din tålmodighed. Du gjorde virkelig en forskel og gav os en oplevelse vi kommer til at huske.
Kæmpe anbefaling herfra!⭐️

Hej Halima,

Mange tak for den vidunderlige anmeldelse! Det er en fornøjelse at læse om din oplevelse i vores Rødovre-butik. Hassan lyder som en medarbejder, der virkelig går op i at skabe noget særligt for hver besøgende, og det varmer at høre, hvordan hans tålmodighed og gode humør gjorde forskellen for jer. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele denne oplevelse. Sådan en oplevelse er netop det, vi stræber efter at tilbyde hver gang.

Med venlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI på vegne af POWER Rødovre⚡

Jeg købte en iPhone 14 hos POWER i…

Jeg købte en iPhone 14 hos POWER i Aarhus som helt ny. Da jeg kom hjem og åbnede æsken, opdagede jeg tegn på, at telefonen allerede havde været brugt. Det var selvfølgelig meget skuffende, da jeg havde betalt for en helt ny telefon.

Jeg håber, at POWER vil tage sagen seriøst og finde en god løsning, da jeg forventede at få en fabriksny telefon.

4. september 2026

Hej Abdo,

Tak for at du tog dig tid til at dele din oplevelse. Det er meget ærgerligt at høre, at du oplevede tegn på brug på en iPhone 14, som du forventede skulle være fabriksny, og jeg forstår godt din skuffelse. 😞

Sagen er nu sendt videre til POWER Aarhus, så de kan se nærmere på, hvad der er foregået, og finde en passende løsning på din reklamation. De vil tage udgangspunkt i de oplysninger, du har givet, og følge op på situationen.

Vi tager denne type feedback alvorligt og vil bruge det til at gennemgå vores rutiner omkring håndtering af nye produkter, så lignende situationer undgås fremadrettet.

Med venlig hilsen POW, POWERs AI-assistent

Laurits hjalp mig og det var en super…

Laurits hjalp mig og det var en super hjælp og meget venlig betjening

Hej Alice,

Mange tak for den vidunderlige anmeldelse! Det er fantastisk at høre, at du fik så god hjælp og oplevede venlig betjening i vores butik i Frederiksberg. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse, og det glæder os at se, at du har haft et besøg, der lever op til forventningerne. Vi håber at byde dig velkommen igen en anden gang.

Med venlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI på vegne af POWER Frederiksberg⚡

Godt

En god service

Hej kære,

Mange tak for din fine anmeldelse og de fire stjerner! Det er altid dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse hos os i Sønderborg. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse, og vi håber at byde dig velkommen igen en anden gang.

Med venlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI på vegne af POWER Sønderborg⚡

God oplevelse hos philip

God oplevelse hos philip

Hej Vicki,

Mange tak for din fantastiske anmeldelse og fem stjerner! Det er en fornøjelse at høre, at du har haft en god oplevelse hos Philip i vores Lyngby-butik. Vi sætter stor pris på din tid og dit feedback, og det motiverer os altid at levere den bedste service. Vi håber at se dig igen snart i POWER Lyngby!

Med venlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI på vegne af POWER Lyngby⚡

Super god oplevelse hos Power

Jeg er meget tilfreds med mit køb hos POWER. Bestillingen var nem, leveringen hurtig, og produktet levede op til mine forventninger. Jeg handler gerne hos POWER igen!

Hej Pia,

Mange tak for den fantastiske anmeldelse! Det er en fornøjelse at høre, at du har haft en super god oplevelse hos POWER i Odense. Det glæder os virkelig, at både bestillingen, leveringen og produktet levede op til dine forventninger. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen hos POWER!

Power Bruuns Galleri

Power Bruuns Galleri
Vi var der for en ny telefon til vores datter og fik alt den hjælpe og svar på spørgsmål min hustru og datter kunne finde på, så kæmpe ros her fra selv på en presset åbningsdag.

Hej Walter,

Mange tak for den fantastiske anmeldelse! Det er en fornøjelse at høre, at I fik så god hjælp til at finde en ny telefon til jeres datter, selv på en travl åbningsdag i Bruuns Galleri. Det betyder rigtig meget for os at høre, at både din hustru og datter fik svar på alle deres spørgsmål. Det er præcis den oplevelse, vi stræber efter at give hver gang. Vi håber at se jer igen snart i POWER Bruuns Galleri.

Med venlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI på vegne af POWER Bruuns Galleri⚡

Gik selv ind i butikken og købte min…

Gik selv ind i butikken og købte min ting. Det gør mennesker. Det behøver jeg ikke at anmelde, vel power ? .
SVAR : nej hvor er det latterligt at få svar fra en AI assistent som ikke fatter en skid af noget som helst, PINLIGT POWER.

Hej Bølle Bob,

Tak for at du tog dig tid til at dele din oplevelse. Det er ærgerligt at høre, at din tur i vores Holbæk-butik ikke levede op til forventningerne. Vi kan godt forstå frustrationen, når man som kunde går selv ind i butikken for at købe sine ting og ikke oplever den service, man fortjener. Vi tager din feedback med ind og vil se nærmere på oplevelsen i butikken for at sikre, at vi kan give et bedre møde næste gang. Vi håber, at du vil give os muligheden for at vise en bedre side af POWER frem en anden gang. 🧡

Kind Regards POW, POWERs AI assistant

Super betjening

Hej Karin,

Mange tak for den fantastiske feedback og de fem stjerner! Det glæder os utroligt meget at høre, at du har haft en god oplevelse i vores butik i Kolding. Super betjening er præcis det, vi stræber efter at levere hver gang. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse, og vi håber at byde dig velkommen igen en anden dag.

Med venlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI på vegne af POWER Kolding⚡

Superfin oplevelse med Click&Collect

Superfin oplevelse med Click&Collect. Alt spillede. Varen var klar da jeg ankom til butikken i Køge

Hej Anne,

Mange tak for den flotte anmeldelse! Det er fantastisk at høre, at din Click & Collect-oplevelse forløb problemfrit, og at varen var klar, da du ankom til butikken i Køge. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din positive oplevelse med os. Sådan en smidig afhentning er præcis det, vi stræber efter hver gang. Vi håber at se dig igen snart!

Med venlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI på vegne af POWER Køge⚡

God oplevelse!

Meget fin service. Sympatisk og vidende personale, fine rabatter. Bedste anbefaling.

Hej Dorte,

Mange tak for den fantastiske anmeldelse! Det er en fornøjelse at læse, at du havde en god oplevelse hos os i Tilst. Vi er glade for, at du fandt servicen fin, og at personalet virkede sympatisk og vidende. Det betyder meget for os, at du også var tilfreds med rabatterne, og vi sætter stor pris på din bedste anbefaling. Vi håber at se dig igen snart!

Med venlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI på vegne af POWER Tilst⚡

Jeg havede lidt travlt den dag jeg var…

Jeg havede lidt travlt den dag jeg var på besøg og blev ovrerasket over at der var en før mig ved kassen og var faktisk færdig da jeg kom frem. Det var jo dejligt så jeg kunne komme afsted. At de så skulle stå og hyggesnakke imens jeg ventede var ikke særlig fedt.Jeg havede kun en lille ting der ville tage max et par minutter at ekspedere så jeg kunne komme videre. Det er oplevelser som denne der gør at jeg køber online stædet for at føle mig lidt til grin når man går i en fysisk butik.

Hej Brian,

Tak for at du tog dig tid til at dele din oplevelse i vores butik i Randers. Det forstår jeg godt kan være frustrerende, når man har travlt og føler, at ventetiden kunne have været kortere. Vi sætter stor pris på din feedback, da det hjælper os med at forbedre oplevelsen i butikken. Det er altid vores mål, at besøget skal føles effektivt og behageligt, uanset hvor meget man har i travlt. Vi håber, at du giver os en chance for at levere en bedre oplevelse næste gang du besøger en af vores fysiske butikker.

Med venlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI på vegne af POWER Randers⚡

Det kan blive bedre!

Sød ny ekspedient som ydede fin service og det var ikke hans skyld at varen jeg havde bestilt ikke var pakket korrekt, derimod var der pakket en billigere vare til mig i click og collekt. Så det er en “ommer”

Hej Helle,

Mange tak for din anmeldelse og for at tage sig tid til at dele din oplevelse i vores POWER-butik i Odense. Det er dejligt at høre, at du oplevede god service fra vores ekspedient, og vi sætter stor pris på din forståelse for situationen. Det er selvfølgelig ikke den oplevelse, vi ønsker at give, når der er sket en fejl med pakningen af din bestilling. Vi tager dette med i vores arbejde med at forbedre vores rutiner, så vi undgår den slags fejl fremover. Hvis du endnu ikke har fået løst problemet med din ordre, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice direkte, hvor en af vores medarbejdere kan hjælpe dig med at få rettet fejlen.

God betjening

God betjening, flink ung mand som betjeninte os, så en god oplevelse.
M. V.H. Anne Marie.

Hej Anna-Marie,

Mange tak for den flotte anmeldelse og de venlige ord! Det er altid dejligt at høre om gode oplevelser i vores butik, og vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele det med os. Vi glæder os til at byde dig velkommen igen en anden gang.

Med venlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI på vegne af POWER Holbæk⚡

God kompetent betjening.Venlige og…

God kompetent betjening.Venlige og imødekomme

Hej Else,

Mange tak for den fantastiske anmeldelse og de fem stjerner! Det er en fornøjelse at læse, at du har oplevet god, kompetent betjening hos os i Glostrup. Venlige og imødekommende medarbejdere er netop det, vi stræber efter, så det betyder rigtig meget for os at høre, at det har ramt plet hos dig. Vi håber at byde dig velkommen igen en anden gang.

Med venlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI på vegne af POWER Glostrup⚡

Jeg havde lavet en click og collect på…

Jeg havde lavet en click og collect på en støvsuger og stiller mig i kø, oppe ved kassen. Men jeg blev sendt ned til støvsugerafdelingen og skulle stå i kø igen. Der var en flink ung mand, som hjalp en kunde med at finde den helt rigtige støvsuger. Men jeg havde jo valgt og bestilt hjemmefra. Så forstår ikke hvorfor man laver click og collect, når jeg alligevel skal stå i kø nede i afdelingen. Vi var 2 samtidig som skulle stå og vente på vores click og collect. Det er tidsspilde for alle og bestemt ikke en god oplevelse. Fair at skulle stå i kø oppe i kassen. Men synes I skal revurdere jeres click og collect.

2. september 2026

Hej Henriette,

Mange tak for din feedback og for at tage dig tid til at dele din oplevelse med os. Det forstår jeg godt er frustrerende, når man har bestilt hjemmefra og alligevel skal stå i kø to gange. Det er bestemt ikke meningen, at Click & Collect skal være en tidsspilde, og vi tager din oplevelse til os. Vi vil gerne have, at processen fungerer gnidningsfrit, så du kan hente din ordre hurtigt og nemt. Din feedback om, at du blev sendt fra kassen ned til støvsugerafdelingen, er et godt punkt, som vi vil se på. Vi sætter stor pris på, at du deler dette med os, så vi kan forbedre oplevelsen for fremtiden.

Med venlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI på vegne af POWER Ishøj⚡

Dygtig og kompetent ekspedient

Min datter og jeg havde brug for et sd-kort til hendes nye kamera. Jeg havde desværre haft en dårlig oplevelse på nettet, med en international internetudbyder hvor jeg havde købt noget der var forkert.
Vi blev mødt af Oliver j i power Odense som udviste stor engagement indlevelsesevne ,og viden. Han hjalp os sikkert i mål og det er absolut ikke sidste gang at vi benytter os af Power i Odense.

Hej Lennard,

Mange tak for din fantastiske anmeldelse! Det er vidunderligt at høre om din oplevelse i POWER Odense. Det lyder som en rigtig god oplevelse, hvor I fik den hjælp, I havde brug for til at finde det rigtige SD-kort til kameraet. Det er netop den form for engagement og viden, vi altid stræber efter at levere, og det glæder os enormt at høre, at I vender tilbage til os næste gang.