Jeg kom ind med mit barn, som ønskede at købe et headsæt, men Sælger ville gerne sælge mig et mobilabonnement. Sælger var alt for påtrængende og brugte beskidte kneb. Fx at mit barn kunne få headsætte... Se mere
Jeg var godt tilfreds med købet men ikke jeres efterfølgende henvendelse. Befri mig for sådanne henvendelser. Der er for mig afgørende og jeg tror ikke jeg er alene forbindelse jeg fortsat vil han... Se mere
Havde reserveret en printer i Slagelse afdelingen. Den stod klar da vi kom for afhente den, sælger spørger på en venlig måde om han måtte give os et tilbud hvis vi var interesseret! . Sælgeren fortæ... Se mere
Deniz i Slagelse butikken leverede et vanvittig godt stykke arbejde, han afdækkede mit behov og gjorde virkelig alt for det blev en god oplevelse, samt gav en god kundeservice. Jeg kan klart anbefale... Se mere
- nr. 53 af de 64 bedste virksomheder i Elektronikbutik
- nr. 15 af de 20 bedste virksomheder i Mobiltelefonbutik
- nr. 33 af de 35 bedste virksomheder i Butik med udstyr til hjemmet
- nr. 6 af de 8 bedste virksomheder i Hvidevarebutik
30 dages-testen
Japanvej 8, 4200, Slagelse, Danmark
En god løsning 🙃 click og collect varen…
En god løsning 🙃 click og collect varen var klar

Besvarelse fra POWER.dk - Slagelse
Der er plads til forbedringer i deres…
Der er plads til forbedringer i deres Internet handel. Har lige haft en kedelig oplevelse. Forklaringen var siger de at min pakke havde forputtet sig. Okay den kostede kun 130 Kr men det er penge for mig. Når jeg fik mine pakke til sidst men syntes der er plads til forbedringer 🙂

Besvarelse fra POWER.dk - Slagelse
dygtig ekspedient. langsom betaling(ventetid ca. 15 min)
Dygtig ekspedient. Langsom betaling (ca 15 min)

Hjælpen kom
Gik lidt lang tid før der kom en og hjalp mig. Men fik hjælp da ekspedient kom.

Besvarelse fra POWER.dk - Slagelse
Det var en utrolig god oplevelse.
Det var en utrolig god oplevelse.
Butiksassistenten gav rigtig gode oplysninger om de produkter, som vi kiggede på og ovenikøbet kunne vi få et godt tilbud, som han kunne lave til os.

Professionel og grundig information
Professionel og grundig information. Empatisk og venlig fremtræden.

Besvarelse fra POWER.dk - Slagelse
Jeg fik hurtig og god betjening
Jeg fik hurtig og god betjening. Og fik den købte vare til en god pris

Besvarelse fra POWER.dk - Slagelse
Det var en fornøjelse at handle hos…
Det var en fornøjelse at handle hos Power da gik hurtigt👍

Besvarelse fra POWER.dk - Slagelse
Får en email fra kundeservice
Får en email fra kundeservice: "Du har bestilt xx og vi har desværre ikke varen tilgængelig mere"
Mystisk, I har solgt noget, I ikke kan levere. Men i har den stadig til salg på hjemmesiden, med levering 18 dage senere? Det vil vi så gerne vente på. Ok, sådan bliver det. Fredag får vi en klar Sms og lørdag henter vi, alt I orden herfra.

Besvarelse fra POWER.dk - Slagelse
Jeg var meget tilfreds med…
Jeg var meget tilfreds med behandlingen, yderst kompetent behandling.

God information under betjeningen
God information under betjeningen, og synes vi, en god købsoplevelse

Besvarelse fra POWER.dk - Slagelse
Kedelige sælgere som er interesseret i…
Kedelige sælgere som er interesseret i at sælge andet end de bliver spurgt om. Det gentager sig gang på gang, virkelig dårlig politik fra butikkens side.

Besvarelse fra POWER.dk - Slagelse
Mit cover til mit Apple Watch Series…
Mit cover til mit Apple Watch Series 11, som jeg har købt hos Power, er en god og praktisk løsning til at beskytte mit ur i hverdagen. Coveret hjælper med at beskytte mod ridser og små stød, som let kan opstå, hvis jeg rammer noget i løbet af dagen. Det giver mig en større tryghed, fordi jeg ikke behøver at være lige så forsigtig med uret hele tiden.
Coveret sidder godt fast omkring uret og virker solidt. Det påvirker ikke brugen af uret særlig meget, da både skærmen og knapperne stadig er nemme at bruge. Touch-funktionen fungerer fint, og jeg oplever ikke de store problemer i daglig brug. Samtidig er det rart, at coveret ikke gør uret alt for tungt, selvom det bliver en smule større at se på.
Der er dog også små ulemper. Hvis coveret har en indbygget skærmbeskyttelse, kan der nogle gange komme lidt fugt ind under, hvilket kan påvirke touch midlertidigt. Derfor skal man huske at tage det af og rengøre det en gang imellem.
Alt i alt synes jeg, at mit cover er en god investering, som forlænger levetiden på mit ur og gør det mere robust i hverdagen.

500 kr for dit brugte tv ved køb sf nyt samsung
500 kr for dit gamle tv ved køb af nyt samsung . Vi har samsung i forvejen og skulle bare bruge et ekstra 43" . Men de 500 kr skulle gå lige op med en kalibrering og vi skulle så også købe vægbeslag som vi så kunne returnere hvis vi ikke fik brug for det. Da vi havde været der i over en halv time uden at komme videre med tv'et som vi var kommet efter måtte vi gå i Bilka,hvor vi fik god service