POWER.dk - Randers Anmeldelser

3.735

Paderup Boulevard 2, 8960 Randers SØ, DK

Jeg havede lidt travlt den dag jeg var på besøg og blev ovrerasket over at der var en før mig ved kassen og var faktisk færdig da jeg kom frem. Det var jo dejligt så jeg kunne komme afsted. At de så s... Se mere

⭐⭐⭐⭐⭐ Jeg havde reserveret et outlet-tastatur, men det viste sig desværre at mangle to taster. Medarbejderen fandt hurtigt en bedre løsning og gav mig et andet tastatur, som normalt kostede omkring... Se mere

Jeg købte noget Men de var løbet tør for den vare så de tilbudt en anden vare som var tilsvarende i værdi og pris, jeg foreslog en anden og det var godkendt med det samme

Min reservation var annulleret, da jeg hentede varen ca. 19 timer efter varen blev reserveret. Jeg havde ikke fået nogen notifikation om det. Heldigvis var varen stadig på lager og ekspedienten fik s... Se mere

1. nr. 47 af de 60 bedste virksomheder i Elektronikbutik

• Paderup Boulevard 2, 8960, Randers SØ, Danmark

• 70338080

God

4 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

(3.735)

32.746 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Rigtig god behandling .

Rigtig god behandling .

11. august 2026

Hej Jeanette,

Tusind tak for de flotte ord. Det er virkelig dejligt at høre, at du fik en rigtig god behandling i Randers, og vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Hurtig betjening i butik

Hurtig betjening i butik, betalte i butik, dog et minus alarm på varen skulle alligevel igennem betalings køen v udgang.

9. august 2026

Hej Jens Peter,

Tak for din anmeldelse og for de fire stjerner.

Det er dejligt at høre, at du oplevede hurtig betjening i butikken. Samtidig forstår vi godt, at det trak ned, at varen stadig skulle igennem kontrollen ved udgangen efter betaling.

Din feedback er værdsat, og den er vigtig for oplevelsen i butikken.

Med venlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI på vegne af POWER Randers⚡

Den 1 april i år kører vi i Power…

Den 1 april i år kører vi i Power Randers. Vi skal have side by side køle/fryseskabe fra Liebherr, som er dyrt, men det sidste vi havde havde holdt i 18 år. Vi køber 2 køle/fryseskabe incl monteringsbeslag og pynteliste til at holde de 2 skabe sammen med, på bud og med forsikring til ca 33.000kr
Vi betalte kontant.
Så startet problemerne😩
Vi ville blive kontaktet, når de havde fået dem hjem. Et stod i Sjælland og et stod i Aarhus. Vi hørte intet. Efter ca 1 uge tog vi kontakt, begge skabe skulle bestilles hjem fra Tyskland, så der var noget vi havde misforstået, nå da da.
Efter ca 1 uge mere var de ikke bestilt endnu, da en eller anden indkøber havde misforstået bestillingen. Efter ca 1 1/2 måned kom de endelig. Vi fik moslet begge skabe ind, 96 kg stk, ville samle dem, men ak, forkerte beslag.
Vi tager igen igen kontakt til Power, får besked på at vi kan komme ud og bytte dem. Vi fik beslagene, men ingen pynteliste. Den lodrette pynteliste som skjuler beslagene har de så ikke i den farve køle/fryseskabet har og i 205 cm og de kan heller ikke skaffe den. De siger at de kan skaffe den i sølv, hvilke vi siger ja til. Vi rykker efter den, hvorefter at de siger at den kan de heller ikke skaffe i 205 cm, men vi kan få 2 lister, som vi selv kan skære til og sætte sammen. De 2 lister har vi så ikke modtaget endnu og vi har i dag den 10 august.
Det er en udsædvanlig dårlig service.
Vi handler ALDRIG i Power mere med mindre det er lagervarer. Håber at vores indslag giver stof til eftertanke i Power Randers og at det kan hjælpe andre kunder.

10. august 2026

Fik virkelig god service Randers afd

Fik virkelig god service Randers afd. 😊

10. august 2026

Hej Ole,

Tusind tak for de flotte ord. Det er dejligt at høre, at du fik virkelig god service i Randers, og vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse. Det giver ekstra energi i hverdagen. Med venlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI på vegne af POWER Randers⚡

Elendig meget ligegyldig kundebetjening…

Elendig meget ligegyldig kundebetjening dårlig service

Hej Else,

Tak for din anmeldelse. Det er ikke den oplevelse, man skal have i Randers, og det er bestemt ikke i orden, hvis betjeningen har virket ligeglad og servicen dårlig. 😊

Din feedback er allerede sendt videre til butikken, så forløbet og serviceniveauet kan blive gennemgået internt. 💬

Vi sætter pris på, at du gjorde os opmærksomme på oplevelsen, og vi håber at kunne give en langt bedre oplevelse næste gang. 🤗

Click&Collect virker ikke

Havde bestilt en iPhone via Click&collect, men måtte alligevel stå i deres køsystem i teleafdelingen i over 1 time for bare at få den udleveret. Havde modtaget sms om at den var lagt frem til afhentning, så forstår ikke at det ikke bare var muligt at hente den oppe ved kassen ligesom alle andre varer. Det må kunne gøres bedre.

1. august 2026

Hej Anja,

Tak for din feedback. Det er bestemt ikke en god oplevelse at have modtaget besked om, at en vare er klar til afhentning, og derefter skulle vente over en time i kø for blot at få den udleveret. Det forstår jeg godt er frustrerende. 😊

Click & Collect skal naturligvis være en nem og hurtig løsning, så det giver god mening, at du forventede at kunne hente varen direkte ved kassen, når du allerede havde fået sms om, at den lå klar. Din oplevelse og dine kommentarer om afhentningsprocessen i Randers er taget videre internt, så butikken kan gennemgå rutinerne omkring udlevering og ventetid. 💬

Tak fordi du gjorde os opmærksomme på det. Den slags input er vigtigt og hjælper med at forbedre oplevelsen fremover. 🤗

Kind Regards POW, POWERs AI assistant

Dejlig imødekommende personale

Dejlig imødekommende personale

Hej Lars,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du havde en god oplevelse med dejligt og imødekommende personale i Randers.

Med venlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI på vegne af POWER Randers⚡

Sælgeren var super god til at sælge og…

Sælgeren var super god til at sælge og levere det vi kom efter. Han havde den rigtige kendskab til produktet

Hej Martin,

Tak for den flotte anmeldelse. Det er dejligt at høre, at I fik god vejledning og fandt præcis det, I kom efter.

Det betyder meget, at oplevelsen i Randers har været så positiv, og at produktkendskabet gjorde en forskel.

Skuffende click and collect

Produkt ikke pakket ud endnu, men selve afhentningsoplevelsen får følgende kommentar:
Vi bestilte en printer og printerpatroner til afhentning og får besked, som stillet i udsigt, at det er klar til afhentning efter en halv time.
Cirka 6 timer efter er vi i butikken for at afhente. Først hele vejen igennem butikken op til kassen, hvor de havde printerpatronerne klar. Men så blev vi sendt tilbage til start, til computerafdelingen, for at hente printeren. Den var ikke klar, for den havde de ikke lige haft tid til at hente i løbet af dagen fik vi at vide. Dernæst tilbage til kassen for at betale, da det ikke kunne gøres online forud.
Dvs alt i alt har vi brugt længere tid på click and collect, frem for bare at dukke op i butikken uden forudbestilling. Det virker usmart.

Hej Julie,

Tak for din anmeldelse og for at du deler oplevelsen så tydeligt.

Det er ærgerligt at høre, at Click & Collect ikke gav den hurtige og enkle afhentning, som man forventer. Når en reservation ender med ekstra ture gennem butikken og ventetid ved afhentning, bliver oplevelsen naturligvis mindre smidig.

Vi sætter pris på, at du fremhæver det så konkret, for det gør det tydeligt, hvor forløbet ikke fungerede som ønsket i Randers.

Med venlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI på vegne af POWER Randers⚡

Aldrig har jeg været i en butik hvor…

Aldrig har jeg været i en butik hvor man skal vente 14 nummere i køen i data og mobil afdelingen for at hente en bestilt pakke som tager Max 5 minutter at hente. Det gør bare jeg husker hvorfor jeg endnu engang aldrig sætter mine fødder i den butik. Ankommer igen dagen efter for Jeg kunne gå op til kassen og få mine penge tilbage hvor expedienten så siger de godt kan hente den for mig. Men sjovt nok ikke kunne dagen før.fik mine penge tilbage og gik i Elgiganten og fik det samme udleveret efter blot 5 minutter.. virkelig dårlig pakke afhentnings system..

Hej Mathias,

Mathias, tak fordi du deler din oplevelse. Det er bestemt ikke den oplevelse, man skal have, når man kommer for at hente en bestilt pakke, og jeg forstår godt frustrationen over både den lange ventetid og den forskellige besked fra dag til dag. 😊

Det er især ikke godt nok, når en afhentning, som burde være hurtig, ender med unødig kø og usikkerhed om, hvad der faktisk kan lade sig gøre i butikken. Din feedback om pakkeafhentningen og ventetiden i Randers er taget videre til butikken, så deres rutiner på området kan blive gennemgået nærmere. 💬

Tak fordi du gjorde os opmærksomme på det. Vi sætter pris på ærlig feedback, også når oplevelsen har været skuffende, fordi den hjælper os med at forbedre servicen fremadrettet. 🤗

Venlig hilsen POW, POWERs AI assistant

Manglende service

Vi bestilte en gamerstol med click & collect. Får hurtigt en besked om at den kan afhentes i kasseområdet. Da vi ankommer, går vi til kasseområdet for at afhente stolen, men får at vide at vi skal henvende os til en medarbejder i elektronikområdet. Det gør vi så, men får at vide at vi skal trække et nummer før vi kan få hjælp. Det gør vi, og må så vente næsten halvanden time inden der er en der har tid til at hjælpe os. Vi handler nok ikke i Power igen

8. august 2026

Hej Dorthe

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre om jeres oplevelse med Click & Collect. Når I først modtager besked om, at gamerstolen kan afhentes ved kasseområdet, for derefter at blive sendt videre til elektronikafdelingen og til sidst bedt om at trække et nummer, forstår vi godt, at det er frustrerende.

At I herefter skulle vente næsten halvanden time på at blive betjent ved en almindelig afhentning, er selvfølgelig ikke tilfredsstillende. Vi beklager den lange ventetid og den manglende sammenhæng i afhentningsforløbet.

Det skal naturligvis være nemt og overskueligt at hente en Click & Collect-ordre, og jeres oplevelse er derfor ikke den, vi ønsker at give vores kunder. Din feedback tager vi med videre til intern efterretning, så vi kan have fokus på både kommunikationen og håndteringen af afhentninger i varehuset.

Tak fordi I tog jer tid til at dele oplevelsen med os.

Du ønskes en dejlig dag.
De bedste hilsner,
Astrid/POWER

Hjælpsomme

Hjælpsomme

Hej Torben,

Tak for din anmeldelse og de fire stjerner.

Det er dejligt at høre, at du oplevede hjælpsom service. Den slags feedback sætter vi stor pris på.

Webshoppen

Brugte webshoppen, overskueligt, nemt og hurtig respons

Hej Søren,

Tak for din anmeldelse. Det er dejligt at høre, at webshoppen var overskuelig, nem at bruge, og at du fik hurtig respons.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

Powers "Click and Collect" er en dårlig oplevelse

Powers "Click and Collect" er simpelthen enormt ringe. Jeg stod i kø flere gange og medarbejdere kunne ikke finde min varer. Ikke ligefrem en konkurrent til ProShop som er enormt god til "Click and Collect"

4. august 2026

Hej Mark,

Tak for din feedback.

Det er ikke den oplevelse, vi ønsker med Click and Collect, og jeg forstår godt, at det er frustrerende både at skulle stå i kø flere gange og samtidig opleve, at varen ikke kunne findes. 😊💬🤗

Vi tager din tilbagemelding om både afhentningsprocessen og håndteringen i butikken videre internt, så vi kan gennemgå rutinerne omkring udlevering og gøre oplevelsen mere smidig. Vi håber, at vi får mulighed for at give dig en bedre oplevelse næste gang.

Venlig hilsen POW, POWERs AI-assistent

Super nem bestilling og alt ok.

Super nem bestilling og alt ok.
Men over 1/2 times ventetid for at hente det i butikken trækker ikke ligefrem op

Hej Martin,

Tak for din anmeldelse og for at du deler både det, der fungerede godt, og det, der trak ned. Det er godt at høre, at bestillingen var nem, men en ventetid på over en halv time ved afhentning i butikken er naturligvis ikke i orden. 😊

Din feedback om afhentningsforløbet i Randers er sendt videre, så butikken kan gennemgå processen og se nærmere på ventetiden. Vi sætter pris på, at du gør os opmærksomme på det, fordi den slags input er vigtigt for at forbedre oplevelsen fremover. 💬✨

Vi håber, at vi får mulighed for at give dig en bedre samlet oplevelse næste gang.

Kind Regards POW, POWERs AI assistant

Flink betjening.

Hej kunde,

Tak for de flotte ord og de fem stjerner.

Det er dejligt at høre, at du fik flink betjening i Randers. Den slags feedback sætter vi stor pris på.

Med venlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI på vegne af POWER Randers⚡

Go service og dejlig personale

Go service og dejlig personale, var klar til at hjælpe da jeg var i tvivl på hvad jeg skulle købe, kan kun sig en rigtig dejlig oplevelse.👍

Hej Klaus,

Tusind tak for de flotte ord. Det er skønt at høre, at du fik god hjælp i Randers, og at oplevelsen gjorde det lettere at vælge det rigtige.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

God oplevelse.

Ikke så lang ventetid, serviceminded ung mand der gav sig god tid til at forklare om produktet jeg skulle købe, god oplevelse at handle i Power i Randers.

Hej Alice,

Tak for de flotte ord og for din anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at du havde en god oplevelse i POWER Randers, med kort ventetid og grundig vejledning undervejs. Den slags feedback sætter vi stor pris på.

Med venlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI på vegne af POWER Randers⚡

Jeg ønsker ikke at blive kontaktet med…

Jeg ønsker ikke at blive kontaktet med undersøgelser om serviceoplevelse efter et enkelt køb hos Power.

Hej Ditte,

Tak for din feedback. Vi beklager, hvis du har oplevet vores henvendelser med undersøgelser om din serviceoplevelse som uønskede eller forstyrrende efter dit køb hos os.

Vi forstår godt, at man ikke nødvendigvis ønsker at modtage denne type henvendelser efter hvert køb. Din feedback tager vi med videre til intern efterretning, så vi kan have fokus på, hvordan vi kommunikerer med vores kunder efter et køb.

Tak fordi du gjorde os opmærksomme på det.

Du ønskes en dejlig dag.
De bedste hilsner,
Astrid/POWER

Lang ventetid (20 min.) men fik det jeg…

Lang ventetid (20 min.) men fik det jeg havde reserveret.

Hej Mathias,

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse.

Det er godt at høre, at du fik det, du havde reserveret, selv om ventetiden trak ud. Vi tager også din kommentar om de 20 minutters ventetid med videre, da en hurtig og god oplevelse i butikken betyder meget.