En helt ordinær, uproblematisk handel. Men det er grotesk, at man efterfølgende modtager en mail med tårevædet taksigelse, fordi man har købt en usb-hub for 148 kr., og at man dertil bliver bedt om at... Se mere
Vi fik 1. Klasses hjælp af jeres søde medarbejder. Der var total kaos i Rødovrecenteret, så der var problemer med at komme til at parkerer ved Power vareudlevering. Så mange gange tak for hjælpen til... Se mere
Power havde varen jeg skulle bruge. Desværre vidste personalet ikke hvad det ønskede kabel hed men kunne udpege et område hvor det kunne ligge. Kabler var noget dyrere end hos andre udbydere, vil... Se mere
Jeg købte en emhætte af en super sød og hjælpsom sælger. Han solgte mig yderligere noget (forholdsvist dyrt) tilbehør til emhætten, som han mente var nødvendigt. Da jeg kom hjem og havde tid... Se mere
Rødovre Centrum 90, 2610, Rødovre, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Sød og imødekommende personale, god service, virkede godt bekendt med produktet. Var dog skuffet over at jeg ikke kunne se produktet, farve mm. Da varen ikke måtte pakkes ud😦

Besvarelse fra POWER.dk - Rødovre
Jeg købte en emhætte af en super sød og hjælpsom sælger.
Da jeg kom hjem og havde tid til at undersøge tilbehøret på hans anbefaling, viste det sig at 2/2 af de produkter han havde solgt mig ekstra, enten ikke passede til emhætten eller var fuldstændig unødvendige.
Det ville jeg forvente han havde styr på/undersøgt før han solgte mig dem.
Så jeg måtte tilbage og returnere, og endte med at gå fra med en følelse af at det handlede mere om mersalg end egentlig hjælp.

Besvarelse fra POWER.dk - Rødovre
Altid en super skøn oplevelse at handle op i POWER i Rødovre Centret her bliver man taget for den person man er da man har solsikkesnor tak skal i have blive ved med det Det kunne nogle af jeres andre powerforretninger lære noget af

Besvarelse fra POWER.dk - Rødovre
Rigtig god kundeservice. Fik købt en vare og mødt med smil og venlighed

Besvarelse fra POWER.dk - Rødovre
Medarbejderen virkede ikke til at have super meget kendskab til produktets specs og kunne derfor ikke hjælpe så meget, med at vejlede om produktet vs de andre tablets i deres sortiment.

Besvarelse fra POWER.dk - Rødovre
Power havde varen jeg skulle bruge.
Kabler var noget dyrere end hos andre udbydere, vilje er noget skuffende

Rigtig god service!
Der var intet besvær og jeg kom glad derfra på kort tid, grundet den hurtige og gode betjening

Besvarelse fra POWER.dk - Rødovre
Har købt den nye fold 8. + Oplader + Cover og så fik man høretelefoner som en gave.
Har skrevet det er latterlige AI chat 2 gange 🤮
Har snakket med kundeservice 2 gange og vi har brugt ca 2 timer fysisk i butikken og gæt hvad.. har stadig ikke fået hverken cover eller høretelefoner og i butikken bliver man sendt frem og tilbage mellem mobil sælgeren og kassen og den ene ved ikke hvad den anden laver.. SMSerne fra butikken skrev "Hej! En venlig påmindelse om, at din ordre stadig er klar til afhentning ved kassen. Husk legitimation og fuldmagt, hvis en anden henter for dig. Vi glæder os til at se dig! Med venlig hilsen POWER Rødovre" Og det var præcis INGENTING, eller de kunne ikke finde coveret og så var den i Glostrup og høretelefoner.. Ja dem snakkede de jo slet ikke om.. Så power er en joke.. Just don't do it
Skulle bruge 2 skærmbeskyttelser til iPhones hhv. 41mm og 46mm
Sælger garanterer at 42mm og 45 mm passer, hvilket de absolut ikke gør
Jeg spørger endda 2 gange fordi jeg er i tvivl
Virkelig dårlig service og rådgivning!
Tilføjelse
Jeg kører tilbage i morgen og returnerer varerne

Besvarelse fra POWER.dk - Rødovre
Fandt produktet på en outlet hylde, men gik ind til fuld pris, ekspedienten fandt hurtigt og bekvemt ud af jeg havde ret og fik uden nogle problemer produktet til den rette pris.

Besvarelse fra POWER.dk - Rødovre
Jeg bestilte varer Click and collect, det fungerede fuldstændig fantastisk og jeg blev mødt af venligt personale.

Besvarelse fra POWER.dk - Rødovre
Igen igen forsinket levering og leveringstider der angives forskelligt ved bestilling, ved mail og ved indledende bekræftelse.. vores sidste bestilling for ca 9 mdr siden endte jeg med at tage tre fridage for levering, hvor de ændrede datoerne hver gang i sidste øjeblik. Vi har stadig ikke modtaget vores ovn som vi står akut og skal bruge og nu er datoen rykket en uge. Jeg kan ikke anbefale, find et andet firma.

Besvarelse fra POWER.dk - Rødovre
God, nem og hurtig service i butikken
Udover det er det også meget nemt at bestille på deres hjemmeside

Besvarelse fra POWER.dk - Rødovre
Kunne jeg give nul stjerne ville de få det… 2 gange har de fuppet mig med deres online portal der viser produktet er på lager, begge gange sker der absolut ingen ting, intet høre man andet end ordren modtaget og pakkes…. Derfra at der tonedøvt….når man så anullere ordren, får man en bekræftigelse tilsendt med et helt og aldeles forkert navn på mig….
Det er så piv ringe en service…. Vi er i 2026 ikke 1826… det er sidste gang jeg handler i Power… jeg kan få det billigere på Amazon.de leveret indenfor 48 timer
Som ALTID super service fra det dygtige personale, der gør en kæmpe forskel; så ros dem!! 😉 Power er vores "eneleverandør" i elektronik mv. 👍

Besvarelse fra POWER.dk - Rødovre
Super god oplevelse god kvalitet af varerne og personalet giver bare en rigtig god oplevelse jeg kan 100% anbefale Power!