Personalet var meget venlig og havde godt styr på hvad hvert enkelt produkt kunne. Havde rig6god tålmodighed da jeg havde rigtig mange spørgsmål til produktet. Ved udgangen stod en person og ønskede m... Se mere
Virksomheden har svaret
Jeg handler kun med Power, fordi jeg fik den bedste behandling, da jeg for et år siden flyttede, og skulle købe alle hårde hvidevarer, og stort tv. Super behandling og betjening, og ikke mindst sto... Se mere
Virksomheden har svaret
Prismatchede ikke på Phillips maskine der var billigere til salg hos konkurrent, grundet et bogstav var anderledes i produktnummer. Præcis samme maskine. For tåbeligt det ikke er til at handle med de... Se mere
Virksomheden har svaret
Vi bliv mødt i butikken af en virkelig sød og venlig ekspedient, som virkelig brugte tid på at forklare og fortælle og råde og vejleder os. Faktisk af 2 omgange- virkelig en hel fantastisk medarbejder... Se mere
Guldborgsundcentret 20, 4800, Nykøbing Falster, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Hurtig levering efter jeg havde bestilt min vare

Besvarelse fra POWER.dk - Nykøbing Falster
I forretningen blev jeg vejledt godt prisen er jeg fuldt tilfreds med

Besvarelse fra POWER.dk - Nykøbing Falster
Jeg blev betjent af en expedient som vidste alt om varen, det hele gik stærkt.
Jeg beskrev en printer ned de behov jeg havde, og få minutter efter bar han den helt ud i bilen til os.
Fet er OKay service.
J. O. P.

Besvarelse fra POWER.dk - Nykøbing Falster
Jeg fandt hurtigt hvad jeg skulle bruge og de var hurtige til at snakke og hygge med mig.

Besvarelse fra POWER.dk - Nykøbing Falster
Ekspedienten var virkelig høflig, og imødekommende. Jeg fik grundig forklaring på funktioner af mobil. Han tog sig tid til mig

Besvarelse fra POWER.dk - Nykøbing Falster
Er så p i s s e irriterende at hvergang jeg køber noget, for man altid vil du spare 500 kr. Ved at skifte til.....

Besvarelse fra POWER.dk - Nykøbing Falster
Jeg får altid super god betjening i Power, de er hurtige til at finde en, smiler imødekommende og undersøger hurtigt på nettet hvis der er behov for det, derudover kan man forhandle sig til rabat ved storkøb

Besvarelse fra POWER.dk - Nykøbing Falster
Jeg har ikke fået de rigtige informationer før mit køb. Og nu kan medarbejderne ikke løse problemet

Besvarelse fra POWER.dk - Nykøbing Falster
Venlig tålmodig ekspedient og en vare som ventet.

Besvarelse fra POWER.dk - Nykøbing Falster
Er dødirriteret over at skulle bruge min tid på at promovere bl.a. jer på Trustpilot. Jeg tager kr 800/timen

Besvarelse fra POWER.dk - Nykøbing Falster
For få medarbejdere når man bare skal hente en vare i forretningen, som var bestilt i forvejen. Det tager bare for lang tid, medarbejderne har naturligvis travlt med ekspeditioner og salg.

Besvarelse fra POWER.dk - Nykøbing Falster
Nem og let handel. Fantastisk med levering at man kan vælge hvornår varen skal leveres.
Fuldt ud tilfreds

Besvarelse fra POWER.dk - Nykøbing Falster
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.