POWER.dk - Kolding Anmeldelser 4.116

3,9

Vejlevej 257C, 6000 Kolding, DK

Når jeg køber noget til mit hjem fra denne virksomhed, føler jeg, at jeg køber fra min familie. De giver os gode råd og forklarer produkterne for os, som var de deres egne. Medarbejderne er venlige... Se mere

Vi ringer i forvejen og bestiller et komfur, da vi skal køre fra Rømø til Kolding efter det. Manden i kundeservice reserveret det til os, og dertil er alt fint. Men da vi kommer til Kolding kan de ikk... Se mere

bestilte opvasker på jeres chat med afhentning næste morgen i Kolding, fik at vide at jeg vil får en sms med bekræftelse på ordren. Den kom så aldrig men heldig vis havde de en opvasker til mig næste... Se mere

1. nr. 51 af de 63 bedste virksomheder i Elektronikbutik

• 70338080

3,9

God

4 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Hurtigt nemt i forretningen

Hurtigt nemt i forretningen. Service på højt plan.

8. maj 2026

Hej Frank,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at besøget i butikken var hurtigt og nemt, og at servicen levede op til forventningerne.

God pris

God pris, og ingen træls sælger der forsøger at sælge tillægsprodukter man ikke ønsker. God oplevelse

29. april 2026

Hej Henrik,

Mange tak for den flotte anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at du havde en god oplevelse og fik en god pris uden unødigt mersalg.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele det.

All the best, Erik at POWER! ⚡

Det er altid en fornøjelse at handle…

Det er altid en fornøjelse at handle hos power i kolding. Smilende og hjælpsom personale, der gerne bruger tiden på dig.

6. maj 2026

Hej Kennet,

Tusind tak for de flotte ord.

Det glæder os meget at høre, at det altid er en fornøjelse at handle i Kolding, og at oplevelsen er præget af smilende og hjælpsom betjening.

Den slags feedback er virkelig værdsat.

Alt det bedste, Erik at POWER! ⚡

Når man køber som click og collect…

Når man køber som click og collect forventer man at varen ligger ved skranken!!! ikke at man skal venter på en medarbejder som er optaget af anden kunde for selv der at få at vide at jeg er nr. 3 i køen.

8. maj 2026

Hej Henning

Tak for din anmeldelse. Jeg er ked af at høre om din oplevelse med Click & Collect.

Jeg kan godt forstå din frustration, da man netop vælger Click & Collect med forventningen om, at varen er klar til hurtig afhentning. Det er derfor ikke tilfredsstillende, at du først skulle vente på en medarbejder og derefter få besked om yderligere ventetid i køen.

Det er naturligvis ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder, og din feedback er vigtig for os i arbejdet med at gøre afhentningsprocessen mere effektiv og smidig.

Du ønskes en dejlig dag. De bedste hilsner,
Astrid/POWER

Tak , 🤗

Tak , for det, jeg meget glad for at AirPods 🤗

4. maj 2026

Hej Natalia,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at der er glæde over AirPods.

De bedste priser

De bedste priser, fantastiske personale.

6. maj 2026

Hej FG Kolding,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at både priserne og oplevelsen i butikken har været i top.

Fin betjening

Fin betjening

3. maj 2026

Hej D,

Mange tak for de flotte ord.

Det er dejligt at høre, at oplevelsen i Kolding var så god, og at betjeningen gjorde et positivt indtryk.

Hej Jens,

Tusind tak for de flotte ord og de fem stjerner.

Det er en fornøjelse at høre, at du har haft en super god serviceoplevelse. Den slags feedback sætter vi virkelig pris på.

All the best, Erik at POWER! ⚡

Jeg er taknemmelig for jeg er glad for…

Jeg er taknemmelig for jeg er glad for tiden og kaffemaskine

Hej Khesraw,

Tusind tak for de flotte ord. Det er virkelig dejligt at høre, at du er glad for både oplevelsen og kaffemaskinen.

Hurtig og effektiv ekspedition

Hurtig og effektiv ekspedition ved kassen, men lidt mærkeligt at ekspedienten ikke tilbud at hjælpe med at bære varen (fjernsyn 55 tommer) ud af forretningen.

4. maj 2026

Hej Ib,

Tak for din anmeldelse og for de fire stjerner.

Det er dejligt at høre, at ekspeditionen ved kassen var hurtig og effektiv.

Samtidig forstår vi godt, at det kan virke lidt underligt, når der ikke bliver tilbudt hjælp til at få et 55 tommer TV med ud. Den feedback er værdifuld og relevant.

Vi sætter pris på, at du tog dig tid til at dele både det positive og det, der kunne være bedre.

Mindre udvalg af Photo Frames

Mindre udvalg af Photo Frames. Er det større. Men acceptabelt
Fik købt en.
Fin betjening.

1. maj 2026

Hej Jørgen,

Tak for anmeldelsen.

Det er godt at høre, at du fandt en photo frame, og at oplevelsen i butikken var fin.

Tak også for bemærkningen om udvalget. Dejligt at høre, at det samlet set stadig var acceptabelt.

Alt det bedste, Erik at POWER! ⚡

Har aldrig oplevet nogle dårlig.

Har aldrig oplevet nogle dårlig.

1. maj 2026

Hej Rosalyn,

Tusind tak for de flotte ord og den gode anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at oplevelsen har været så god.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele det.

Alt det bedste, Erik at POWER! ⚡

Man bestiller click og collect og…

Man bestiller click og collect og alligevel er skal man stå og vente på at der er en medarbejder der har tid til at tage imod betaling

5. maj 2026

Hej monja,

Tak for anmeldelsen.

Det er godt at høre, at du brugte Click & Collect, men ventetiden ved betaling i butikken har tydeligvis trukket oplevelsen ned.

Click & Collect gør det muligt at reservere varen på forhånd, men hvis der vælges betaling ved afhentning, kan der stadig være lidt ventetid i butikken, før betalingen bliver gennemført.

Hvis du ønsker den hurtigst mulige afhentning næste gang, kan det være en fordel at betale online på forhånd, når det er muligt.

Tak fordi du delte oplevelsen. Den feedback er værdifuld.

Alt det bedste, Erik at POWER! ⚡

Hurtig og nem bestilling på hjemmeside

Hurtig og nem bestilling på hjemmeside. Varen kom som aftalt og blev installeret af dygtig montør.

30. april 2026

Hej Søren,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at bestillingen var hurtig og nem, og at varen kom som aftalt. Det er også skønt, at installationen levede op til forventningerne.

God betjening

God betjening
Men over 1/2 times ventetid før betjening

5. maj 2026

Hej Bjarne,

Tak for anmeldelsen.

Det er dejligt at høre, at betjeningen var god.

Samtidig tager vi med, at der var ventetid før betjening.

All the best, Erik at POWER! ⚡

God personlig service og…

God personlig service og imødekommenhed. Nemt at bytte/aflevere når man ændrer planer

30. april 2026

Hej Marten,

Mange tak for de flotte ord.

Det er skønt at høre, at oplevelsen var præget af god service, imødekommenhed og en nem proces.

All the best, Erik at POWER! ⚡

Jeg har for nylig købt en iPhone 17 Pro…

Jeg har for nylig købt en iPhone 17 Pro Max, og jeg havde en rigtig god oplevelse hele vejen igennem. Medarbejderen, jeg talte med, var både flink og meget snaksalig, hvilket gjorde stemningen afslappet og behagelig.

Jeg følte mig godt hjulpet og fik svar på mine spørgsmål uden problemer. Alt i alt en positiv oplevelse, som jeg klart kan anbefale til andre😊

Hej Daniel,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er skønt at høre, at oplevelsen var god hele vejen igennem, og at du følte dig godt hjulpet med dine spørgsmål.

Den slags feedback sætter vi stor pris på, og det er dejligt at høre, at besøget kan anbefales videre.

Alt det bedste, Erik at POWER! ⚡

God pris og kvalitet af produkter

Jeg er meget tilfreds med højttaler der jeg har købt! Tusind tak for hjælpen og god kvalitet.

29. april 2026

Hej Galina,

Mange tak for de flotte ord.

Det er skønt at høre, at du er meget tilfreds med både prisen, kvaliteten og hjælpen.

Lang ventetid uden kø….

Lidt voldsomt at vente 25 minutter på at blive betjent i en butik med minimalt travlt - fordi der kun lige var én medarbejder i telefonafdelingen, som var i gang med at betjene en kunde der tog meget lang tid. Efter 25 minutters ventetid blev der endelig tilkaldt en ekstra medarbejder…. Jeg var meget tæt på at gå over til konkurrenten, som i øvrigt havde nøjagtigt samme tilbud som jeg gik efter hos jer…

Hej Camilla

Tak for din anmeldelse. Jeg er ked af at høre om din oplevelse med ventetid i butikken.

Jeg kan godt forstå, at det føles frustrerende at vente 25 minutter på at blive betjent, især når der ikke virker til at være travlt. Det er naturligvis ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder, og det burde ikke være nødvendigt at vente så længe, før der bliver tilkaldt ekstra hjælp.

Jeg kan også godt forstå, at du overvejede at gå til en konkurrent i situationen – det understreger netop, hvor vigtigt det er, at vi er tilgængelige og klar til at hjælpe, når kunderne har brug for det.

Din feedback er vigtig for os og bliver taget med videre i arbejdet med at sikre bedre bemanding og hurtigere hjælp i butikken.

Du ønskes en dejlig dag. De bedste hilsner,
Astrid/POWER