POWER.dk - Kolding Anmeldelser

4.273

Vejlevej 257C, 6000 Kolding, DK

Meget venlig medarbejder som selv opsøgte os i butikken for at spørge hvad han kunne hjælpe med. Efter vi havde forelagt ham vores ærinde tog det ham, et splitsekund at finde den rigtige varer på syst... Se mere

Dejlig hurtig leveringstid, dog ved man ikke når der står er afsendt fra lager, om det er lager i Danmark eller om varen er på vej fra syd Europa 😏 men det gik hurtigt…

Fuldstændig uprofessionel support og total ignorering I starten af juni henvendte jeg mig med en defekt skærm i POWER Kolding, men medarbejderen nægtede at hjælpe. Derefter oprettede jeg en suppo... Se mere

Power, Kolding: Lasse J. gav god, grundig og brugbar information om varen og var samtidig super venlig og professionel. Fremover kører jeg gerne fra Horsens til Kolding, hvis jeg vil købe noget i Pow... Se mere

1. nr. 49 af de 63 bedste virksomheder i Elektronikbutik

• Vejlevej 257C, 6000, Kolding, Danmark

• 70338080

God

4 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

(4.273)

32.819 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Kan ikke byttes

Det var det forkerte jeg kom hjem med og nu er pakken brudt, så jeg kan ikke bytte.

8. juli 2026

Hej Inger,

Tak for din anmeldelse, Inger. Det er virkelig ærgerligt at komme hjem med det forkerte produkt og så opdage, at den brudte emballage gør situationen endnu mere frustrerende. 😕💬

Din henvendelse er allerede sendt videre til POWER Kolding, så de kan gennemgå forløbet og se nærmere på håndteringen af bytte i denne situation. Vi tager også din feedback med videre internt, så vi kan se på både vejledningen i butikken og forventningsafstemningen omkring åbnet emballage. 😊

Tak fordi du gjorde os opmærksomme på oplevelsen. Vi håber, at vi får mulighed for at give dig en bedre oplevelse næste gang. 🤗

God rådgivning

Hjælpsom medarbejder

8. juli 2026

Hej Tilde,

Tak for de flotte ord og for de 4 stjerner. Det er dejligt at høre, at du fik god rådgivning og blev mødt af en hjælpsom medarbejder i Kolding. Det sætter vi stor pris på.

Med venlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne af POWER Kolding⚡

Dårlig håndtering af min online…

Dårlig håndtering af min online bestilling. Varehuset i Kolding havde ikke styr på hvor varen var og jeg fik en besked om at ordren var klar til afhentning når den ikke var, ergo kørt jeg forgæves til POWER med trailer når der ikke var noget at hente.

Rigtig dårlig service ved vareudlevering hvor man venter i næsten en time. Ikke godt nok

Hej Michael,

Tak for din feedback. Det er ikke i orden at køre forgæves til varehuset med trailer efter at have fået besked om, at ordren var klar til afhentning, og samtidig møde næsten en times ventetid ved vareudleveringen 😕💬

Det er en oplevelse, der skaber unødig frustration, og vi tager både kommunikationen omkring afhentning og ventetiden i Kolding videre til intern gennemgang, så rutinerne kan blive forbedret.

Hvis sagen stadig ikke er afsluttet, er du velkommen til at sende din oprindelige anmeldelse sammen med dine kontaktoplysninger, så den kan blive gennemgået nærmere 😊✨

Tak fordi du gjorde os opmærksomme på det.

total ignorering

Fuldstændig uprofessionel support og total ignorering

I starten af juni henvendte jeg mig med en defekt skærm i POWER Kolding, men medarbejderen nægtede at hjælpe. Derefter oprettede jeg en supportsag . I starten var svartiden forfærdelig, og efter mit svar den 19. juni begyndte jeres kundeservice fuldstændig at ignorere mig. Selv den anden besked, som blev sendt den 29. juni, er forblevet ubesvaret.

I sidste ende blev jeg nødt til selv at henvende mig til et uafhængigt værksted. Der godkendte de med det samme garantien og reparerede skærmen lynhurtigt. POWER lader bare deres kunder i stikken. Forfærdelig service.

19. juni 2026

Hej Danil,

Tak for din anmeldelse. Det er bestemt ikke den oplevelse, man skal have, når man henvender sig med en reklamation, og jeg forstår godt frustrationen over både manglende hjælp i POWER Kolding og de ubesvarede beskeder fra Kundeservice. 😕💬

Din feedback om håndteringen i butikken og den manglende opfølgning er allerede sendt videre internt, så forløbet kan blive gennemgået nærmere og vores rutiner omkring service og kommunikation kan blive forbedret. 😊

Det er godt at høre, at skærmen til sidst blev repareret hurtigt, men hele forløbet hos os har tydeligvis ikke levet op til forventningerne. Tak fordi du gjorde os opmærksomme på det. 🤗

Jeg købte en kogeplade online til…

Jeg købte en kogeplade online til levering i butik, der stod afhent om 2-5 hverdage. Men nu går der yderligere en måned, det er for dårligt….

Hej john,

Tak for din anmeldelse. Det er virkelig frustrerende, når en kogeplade først står til afhentning inden for 2-5 hverdage og derefter bliver forsinket med omkring en måned. Det er ikke den oplevelse, vi ønsker at give 😊

Din feedback om både ventetiden og informationen omkring afhentning er taget videre til POWER Kolding, så forløbet kan blive gennemgået nærmere 💬

Vi bruger den slags tilbagemeldinger til at forbedre vores rutiner for afhentning og opfølgning, så forventninger og leveringstid stemmer bedre overens fremover. Tak fordi du gjorde os opmærksomme på det 🤗

God service og fin betjening.

God service og fin betjening.

30. juni 2026

Hej Bendt Emil,

Tusind tak for de flotte ord. Det er dejligt at høre, at du havde en god oplevelse med god service og fin betjening i Kolding.

Jeg købte tlf.

Jeg
Mødte den sød og meget hjælpsom medarbejder da jeg købte en tlf.
Så skulle jeg have data kørt over i ny tlf. Så faldt servicen De glemte at gi besked da tlf var færdig og jeg måtte derop igen da de havde glemt at sætte SIM-kort i

4. juli 2026

Hej inge lise samuelsen,

Tak for din anmeldelse og for de fine ord om oplevelsen ved købet.

Det er dejligt at høre, at du mødte en sød og hjælpsom medarbejder, men det er samtidig ærgerligt, at forløbet bagefter ikke levede op til samme niveau, når du både manglede besked og måtte tilbage igen for SIM-kortet.

Vi sætter pris på, at du deler oplevelsen, da den slags feedback er vigtig.

Med venlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne af POWER Kolding⚡

Man får ikke hvad man bestiller på clock and collect - dårlig service

Vi bestilte 2 iPhone 17E til click and collect i Kolding. En i hvid og en anden i sort. Bliver mødt med en kollega der starter med at spørger om jeg virkelig gerne ville have den hvide fordi den er hvid hvid…. Jeg siger self ja, det er derfor jeg har bestilt den. Manden går så hen for at hente de to tlf og kommer tilbage med en sort og en hvid der har været åben - som man tydeligt kan se. Jeg spørger ham undrende hvorfor den hvide tlf har været åben og han svare følgende : det er noget vi gør nogen gange for at sætte panserglas på, så kunderne ikke skal vente…. Det lød meget mystisk fordi jeg har ikke bedt dem om at sætte panserglas på og derudover er det heller ikke normalt kutyme at åbne produkter for at sætte panserglas på. Forinden manden henter de to tlf spørger jeg om han kan smide en panserglas oveni nu jeg køber 2 tlf i power i stedet for at gå til Elgiganten hvor de køre med samme pris. Det kunne han ikk, men ligepludselig prøvede han at sælge mig den hvide iPhone fordi så fik jeg jo det gratis panserglas med, som jo var på den….
Jeg måtte gå derfra med 2 sorte iPhones i stedet for det jeg havde bestilt. De kunne skrive en mail og spørge mig hvornår jeg kunne komme for at hente dem men de kunne ikke lige skrive at original forseglingen var brudt på den hvide tlf. den som de havde travlt med at sælge. Synes det er virkelig dårlig stil og dårlig service.

7. juli 2026

Hej Shabeena,

Tak for din anmeldelse. Det er en skuffende oplevelse at møde op til click and collect og ikke få den farve, der var bestilt, samtidig med at den hvide telefon havde brudt forsegling og panserglas på uden at det var aftalt. 😊

Vi forstår godt, at det giver en dårlig oplevelse, og din feedback om både afhentningen, informationen om den åbnede telefon og håndteringen i butikken er taget videre internt, så de relevante rutiner kan blive gennemgået nærmere. 💬

Tak fordi du gjorde os opmærksomme på forløbet. Vi håber, at vi får mulighed for at give en bedre oplevelse en anden gang. 🤗

En specialist vil se nærmere på dette og kontakte dig snart. Vi sætter pris på din tålmodighed og forståelse. 🙏

Der burde nok været en bundgrænse for…

Der burde nok været en bundgrænse for hvornår man skal svare. Jeg byttede en kulsyrepatron !

5. juli 2026

Hej Claus,

Tak for anmeldelsen og de 5 stjerner.

Vi sætter pris på, at du tog dig tid til at dele oplevelsen, også når den var så kort og kontant som et bytte af en kulsyrepatron.

Med venlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne af POWER Kolding⚡

Hurtig og nem ekspedition.

Hurtig og nem ekspedition.

5. juli 2026

Hej Lis,

Tak for de flotte ord. Det er skønt at høre, at ekspeditionen var hurtig og nem, præcis som den skal være.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med POWER Kolding.

Hej Mohammad,

Tak for de 5 stjerner og for de fine ord. Det er skønt at høre, at shoppingturen i POWER Kolding var sjov.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse, og vi håber at se dig igen.

Knap så heldig oplevelse

Knap så heldig oplevelse.

Jeg havde bestilt en tablet hjemme fra, kørte til power og hentet den men på turen hjem fra power opdager jeg at det er den forkerte tablet. Jeg vendte om og kørte tilbage med tabletten. Der stod 3 medarbejdere i den afdeling jeg lige havde hentet tabletten og sludret. Jeg fik øjen kontakt med dem men de forsatte med at sludre og vente ryggen til istedet for at hjælpe. Efter 5-10 min fik jeg nok og det endte med at jeg gik op og afbrød dem hvor jeg blev bedt om at gå til kundeservice. Heldigvis var den unge man i kunde service super god og venlig. Det viser sig dog at den tablet jeg har bestilt har de slet ikke på lager og kan ikke skaffes. Jeg bliver tilbudt en anden som er bedre til samme pris som den jeg havde bestilt som jeg synes var en fin løsning. Jeg takker den venlige sjæl bag disken og smutter. Da jeg kommer hjem opdager jeg at tabletten har en pin kode og jeg kan derfor ikke komme ind på den og at den mangler det hylster som høre med til tabletten som gør den kan stå selv på dette tidspunkt er butikken lukket. Jeg får kontakt til power over telefonen næste dag og får hjælp til det med pin koden og fik det ændret til min egen. Jeg måtte alligevel tilbage til butikken hvor jeg heldigvis møder den samme gode kunde service medarbejder som fandt et cover til mig som skulle have fulgt med købet ifølge salgs annoncen på den tablet jeg blev budt. Mange køre ture og meget bøvl. Jeg er glad for tabletten og taknemmelig for den gode kunde service medarbejer.

Hej Stephanie,

Tak for din anmeldelse og for at du delte hele forløbet.

Det lyder som en oplevelse med unødigt mange ture og for meget bøvl, selv om det heldigvis endte bedre til sidst. Det er godt at høre, at du blev mødt godt i kundeservice, og at du til sidst fik en løsning, du kunne bruge.

Samtidig er det klart, at afhentningen, ventetiden i afdelingen og problemerne med den udleverede tablet ikke var en god oplevelse. Det tager vi med videre.

Tak også for at fremhæve den gode hjælp, du fik undervejs. Det sætter vi stor pris på.

Hej jette,

Tak for de flotte ord. Det glæder os at høre, at du altid oplever god og saglig betjening i Kolding.

Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse med os.

Dejlig hurtig leveringstid

Hej michael,

Tak for din fine anmeldelse og for de 4 stjerner.

Det er skønt at høre, at leveringstiden var hurtig, og vi forstår godt din pointe om, at statusbeskeden godt kan være lidt uklar, når der står “afsendt fra lager”.

Vi sætter pris på, at du deler oplevelsen, især når det både gik hurtigt og samtidig gav anledning til lidt tvivl undervejs.

Med venlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne af POWER Kolding⚡

Fantastisk service og service minded…

Fantastisk service og service minded personal

1. juli 2026

Hej Britta,

Tusind tak for de flotte ord og for din anmeldelse.

Det er en fornøjelse at høre, at du havde en fantastisk oplevelse, og at personalet i Kolding gjorde et så godt indtryk.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele det.

God service, flinke folk..😁

Hej Jacob,

Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner! Det er dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse i Kolding, og at servicen sad lige i skabet.

Hurtig ekspedition.

Hurtig ekspedition.
Da vi vidste hvad skulle have, tog det max 5 minutter i butikken.

4. juli 2026

Hej Børge,

Tak for de flotte ord. Det er skønt at høre, at det gik hurtigt og nemt i butikken, når I allerede vidste, hvad I skulle have.

Køb af aircondision

Bestilte varen over nettet, til afhentning i nærmeste pakkeshop.

29. juni 2026

Hej Hans,

Tak for de 5 stjerner og for at dele din oplevelse.

Det er dejligt at høre, at bestillingen online og afhentning i pakkeshop fungerede godt for dig.

Vi sætter stor pris på din feedback.

Med venlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne af Kolding⚡

Fin betjening

Fin betjening, men meget begrænset udvalg af de tilbudte varer

Hej FS,

Tak for din anmeldelse og for de 4 stjerner.

Det er dejligt at høre, at du fik fin betjening i Kolding. Samtidig tager vi også din kommentar om det begrænsede udvalg med videre, da det selvfølgelig har stor betydning for oplevelsen.

Vi sætter pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Hej Karl,

Tusind tak for de flotte ord. Det er en fornøjelse at høre, at du fik hurtig og venlig betjening i Kolding.