De havde desværre ikke den komfur hjemme som jeg havde reserveret, men jeg fik en anden til lidt mere pris, men også meget bedre kvalitet. De 2 unge mænd gjorde alt hvad de kunne, og var meget behj... Se mere
Virksomheden har svaret
Skulle købe et nyt køleskab hos Power i Holstebro . Det gamle strejkede helt og aldeles. Blev betjent af en ung medarbejder,(Jonas) som med stor ekspertise og tålmodighed viste og forklarede alt o... Se mere
Virksomheden har svaret
Jeg fandt selv varen og det var fint nok, men der stod 3-4 fra personalet og snakkede sammen ved kassen og man havde lidt en fornemmelse af, vi måske var lidt i vejen, andre kunder måtte spørge et p... Se mere
Virksomheden har svaret
Annoncerede priser på produkter i butikken gælder ikke. Måtte forbi butikken to gange, da et produkts pris ikke var gyldig før ca. 4 timer senere på dagen. ----------------------------------... Se mere
Nyholmvej 6, 7500, Holstebro, Danmark
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Ekspedienten var rigtig god til at opfatte mit behov og vejlede. Han var stille, rolig og venlig hvilket er guld værd når man er en gammel kone. Han tilbød selv at bære købet ud i bilen.

Besvarelse fra POWER.dk - Holstebro
Jeres system med at bestille til butik samt man kan bestille hjem til eller betaling butik det er f…..
forvirrende.. Når første fjernsyn man bestiller ikke er der og næste fjernsyn og så vælger ikke er på lageret samt de to næste fjernsyn heller ikke når man derefter er nået til at vælge et helt tredje fjernsyn eller fjerde fjernsyn så bliver man måske en anende varm når man skal bruge 1 time plus på at finde et fjernsyn som man ville afhente på 10 minutter..

Besvarelse fra POWER.dk - Holstebro
Sælger blev ved med og ville sælge mere og mere til produktet selvom jeg op til flere gange sagde jeg kun skulle have den iPad.. fair nok de spørger om en forsikring med han blev ved og ved med alle mulige ting.

Besvarelse fra POWER.dk - Holstebro
Rigtig god og venlig betjening af behagelig ung mand

Besvarelse fra POWER.dk - Holstebro
Jeg benyttede mig af Powers Click & Collect for at spare tid, men det endte med at være en af de mest ineffektive oplevelser længe. Konceptet med "hurtig afhentning" falder fuldstændig til jorden, når man bliver sendt rundt i butikken som en kastebold.
Først skal man stå i kø ved kassen for at få en bon, hvorefter man bliver sendt videre til en ny kø ved udleveringen/EDB-afdelingen. Hvad er pointen med at bestille og betale på nettet, når man skal igennem to separate køer i butikken?
Det tog 20 minutter at få udleveret en PC, der var klar. Til sammenligning tager det 2 minutter hos Elgiganten, hvor tingene rent faktisk spiller. Det her er ikke 2026-værdigt. Hvis I vil have folk til at handle hos jer fremfor konkurrenterne, så få styr på jeres workflow. Det her var sidste gang, jeg valgte Power til hurtig afhentning.

Besvarelse fra POWER.dk - Holstebro
Jeg havde helt specifikke krav til den nye tablet, og den blev lynhurtigt fundet frem og jeg er glad for resultatet.
Dygtig ung mand med flair for handel.

Besvarelse fra POWER.dk - Holstebro
Jeg fik forkerte oplysninger ved køb af en galaxy A16 .Jeg spurgte om min gamle gamle A10 oplader og ledning passede til den nye A16 .det viste sig ikke at passe sammen

Besvarelse fra POWER.dk - Holstebro
Selvom jeg bor tæt på Herning, så vælger jeg fra og med i dag, at tage til power i holstebro.
Lad mig her forklare.
Jeg arbejder selv med salg til hverdag og kender købeloven m.m.
Mit fjernsyn har haft samme fejl og nu står jeg så 5. Gang med fejlen.
Først kontakter jeg service i herning. Det er der jeg har købt fjernsynet.
Her nægtede man tage fjernsynet retur og man fyldte mig med falske oplysninger ift. Købelov og returret.
I power herning talte jeg med en sælger, der hedder Jonas og jeg spillede bare med i samtalen, selvom jeg udmærket kender mine rettigheder. Han nævnte jeg skulle ringe til samsung og sige jeg havde et barn med adhd, der ikke kan undvære sit fjernsyn. Han tager hurtigt en afsporet beslutning og siger "ikke for jeg skal virke sælger agtig men..."
Nu forsøger han ikke lytte længere, han forsøger kun sælge mig et nyt fjernsyn og det var ikke derfor jeg henvendte mig. Jeg tænkte bare, det her kommer jeg ingen steder med.
Nu kommer top oplevelsen nemlig.
Jeg møder (kasper) i power holstebro. Han slår sagen op og kan hurtigt konkluderer, at vi har haft vores fjernsyn sendt til reparation med samme fejl 4x gange.
Han siger... det giver ikke mening at sende det ind her 5. Gang.
Der var fra vores side dokumentation for hele forløbet, videoer m.m.
Tak power holstebro og et kæmpe tak til Kasper, der arbejder der. Vi følte han tog os seriøst og han hjalp os.
Tag til holstebro istedet for herning, det er mit bedste råd.

Besvarelse fra POWER.dk - Holstebro
Man ka ikke overfører data uden at skulle betale 500kr og man ska ha renset sin bytter før man får den man køber så man heller ikke selv ka overfører data ! Utroligt at Power ikke ka matche noget så simpelt som Elgiganten gør uden vrøvl

Besvarelse fra POWER.dk - Holstebro
Meget venligt, imødekommende og hjælpsomt personale - meget fin service.

Besvarelse fra POWER.dk - Holstebro
Kunne ikke finde personale til at rådgive mig . Skulle købe en luftfugter. Der var masse af personale i telefon og computer området. Tydligt at det bliver prioriteret end andet

Besvarelse fra POWER.dk - Holstebro
Jeg vil ikke lyde som et brokhoved, så derfor er min eneste kommentar. "Dårligre service har jeg aldrig været ude for.

Besvarelse fra POWER.dk - Holstebro
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.