POWER.dk - Glostrup Anmeldelser

5.016

Hovedvejen 197, 2600 Glostrup, DK

Skulle købe en outlet bærbar men der var ingen oplader med Burde stå under beskrivelsen De siger det står andet sted men der ser man jo ikke Så købte en ny i stedet da det var billigere 🤷‍♂️ Pe... Se mere

Jeg vil gerne give en stor ros til den medarbejder, der hjalp mig i POWER. Jeg fik en virkelig god service og følte mig både hørt og godt vejledt. Medarbejderen var venlig, tålmodig og professio... Se mere

Zakaria power glostrup . Tusind tak for en formidabel service . Sådan en behandling ser man kun i udlandet som jeg fik af søde rare Zakaria.10 ud af 5 stjerner herfra.. Må du blive belønnet til det hø... Se mere

Strømsvigt i Power Glostrup. Vi skulle hente vaskemaskine og tørretumbler købt på nettet. De gik gennem ild og vand for at vi kunne få udleveret møblerne, på trods af at de ikke havde noget overblik o... Se mere

1. nr. 47 af de 60 bedste virksomheder i Elektronikbutik

• Hovedvejen 197, 2600, Glostrup, Danmark

• 70338080

God

5 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

(5.016)

32.746 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Meget lang ventetid vedr

Meget lang ventetid vedr. support, hvor der jun var 1 medarbejder. han kontaktede en kollega for hjælp, men denne kollega dukkede aldrig op.
Ville købe en powerpank, som de ikke kunne finde og blev derfor sendt rundt til andre afdelinger, men sendt tilbage igen til første medarbejder. det var meget pinligt at overvære 2 kolleger fra samme firma stå og diskutere, hvem der skulle hjælpe kunden . Meget ringe kundeoplevelse.

7. august 2026

Hej Birger,

Birger, tak fordi du deler din oplevelse. Det er ikke den hjælp og service, man skal møde i Glostrup, og det er bestemt ikke i orden at vente længe, blive sendt rundt mellem afdelinger og samtidig opleve usikkerhed om, hvem der skulle hjælpe 😊

Din feedback om ventetiden, manglende opfølgning fra kollegaen og forløbet omkring powerbanken er taget videre til varehuset, så de kan gennemgå deres servicerutiner og samarbejdet på gulvet 💬

Vi sætter pris på, at du gjorde os opmærksomme på det, for den slags input er vigtigt, hvis oplevelsen i butikken skal blive bedre fremover 🤗

Venlig hilsen POW, POWERs AI assistant

Fik det jeg søgte efter og sød…

Fik det jeg søgte efter og sød personale hele vejen i butikken i Glostrup 💪😊

Hej Senol,

Tusind tak for de flotte ord og for de fem stjerner.

Det er skønt at høre, at du fandt det, du søgte, og at du havde en god oplevelse med personalet hele vejen gennem butikken i Glostrup.

Den slags feedback betyder meget og bliver sat stor pris på.

Manglende dele

Spurgte da vi købte højtaleren, om der fulgte kabel med, og det fik vi at vide der var.
Det var der så ikke, og da vi kontaktede kunde service, fik vi at vide, at vi bare kunne køre ud i butikken og få en!
Vi bor ikke i nærheden, og skal bruge den her i weekenden!

4. august 2026

Hej ESK,

Tak for din anmeldelse. Det er virkelig ærgerligt at høre, at I specifikt spurgte til kabel ved købet, fik at vide at det fulgte med, og derefter stod uden det, samtidig med at løsningen var at køre hele vejen tilbage til butikken. Det er forståeligt, at det er ekstra frustrerende, når I skal bruge højttaleren allerede i weekenden. 😊

Jeg har nu sendt jeres oplevelse videre til POWER Glostrup, så de kan gennemgå både informationen ved salget og håndteringen bagefter. Den slags feedback er vigtig for at forbedre vores rutiner omkring tilbehør, forventningsafstemning og opfølgning. 💬

Tak fordi I gjorde os opmærksomme på det. Vi tager det med videre internt, så oplevelsen kan blive bedre fremover. 🤗

Kind Regards POW, POWERs AI assistant

Vejledning fra sælger og hans…

Vejledning fra sælger og hans fleksibilitet

Hej Danielle,

Tak for de flotte ord. Det er dejligt at høre, at vejledningen og fleksibiliteten i Glostrup gjorde oplevelsen så god.

Meget hjælpsomt personale

Meget hjælpsomt personale, som er gode til at hjælpe og besvare. Kan de ikke svare hjælper de med at finde det via computer eller kollega. Dygtigt personale

Hej Jonna,

Tusind tak for de flotte ord og for din anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at du oplevede personalet i Glostrup som hjælpsomme, grundige og engagerede i at finde svar.

Imødekommende

Imødekommende, havde styr på tingene venlig og hjælpsom

Hej Kirsten,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de venlige ord.

Det er skønt at høre, at oplevelsen i Glostrup var imødekommende, hjælpsom og med godt overblik. Den slags feedback betyder meget.

Betjening

Service og personale

Hej kunde,

Tak for de fire stjerner og for at fremhæve betjening, service og personale i Glostrup. Det er dejligt at høre, at oplevelsen har været god.

Med venlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI på vegne af POWER Glostrup⚡

Mine børn skulle have en nye computer…

Mine børn skulle have en nye computer til skolen og ham der hjalp mig var imødekomme og han gave mig ikke bare altmulig som få at det skulle se godt ud få ham nej vi fik det vi kom få.

Hej Bettina,

Tak for den flotte anmeldelse. Det er dejligt at høre, at I fik god og ærlig hjælp i Glostrup, og at I endte med det, I faktisk havde brug for til skolen.

Den slags oplevelse sætter vi stor pris på, og vi er glade for, at besøget blev en god oplevelse for jer.

I Power gjorde Mathias W

I Power gjorde Mathias W. alt for at hjælpe os og forstå det vi vil have og arbejde efter det forrygende service. Ham skal I være stolte af han var både hurtig, sød og dygtig og ham vil vi gerne betjenes af igen. Dbh Susanne

Hej SUSANNE WINKLER HANSEN,

Tusind tak for de flotte ord og for at dele jeres oplevelse i POWER Glostrup.

Det er virkelig dejligt at høre, at I fik så god og engageret hjælp, og at oplevelsen gjorde så positivt et indtryk. Den slags feedback sætter vi stor pris på.

Vi er glade for at høre, at servicen var både hurtig, venlig og kompetent, og vi håber, at vi også næste gang kan give jer en lige så god oplevelse.

Med venlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI på vegne af POWER Glostrup⚡

Super god til at hjælpe og top ærlige…

Super god til at hjælpe og top ærlige sælger. Mange tak for en god service.

4. august 2026

Hej Serhat,

Tusind tak for de flotte ord og den femstjernede anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at du fik ærlig og hjælpsom service i Glostrup. Den slags feedback betyder meget, og vi er glade for, at du havde en god oplevelse hos os.

Med venlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI på vegne af POWER Glostrup⚡

Jeg havde en rigtig god oplevelse da…

Jeg havde en rigtig god oplevelse da jeg skulle købe en ny støvsuger meget fin og venlig betjening

Hej Lis,

Tusind tak for de flotte ord. Det er dejligt at høre, at du havde en rigtig god oplevelse i Glostrup, og at du fik fin og venlig betjening, da du skulle finde en ny støvsuger.

Kompetent rådgivning

Superkompetent rådgivning om køb af skolecomputer til vores søn.
Dog skal i resoektere et klar og tydeligt ‘nej tak’ til alle jeres partnertilbud.

Hej Kasper,

Tak for din anmeldelse og for de fine ord om rådgivningen i Glostrup.

Det er godt at høre, at I fik kompetent hjælp til at finde en skolecomputer til jeres søn. Samtidig er din pointe om partnertilbud helt fair, og et tydeligt nej tak skal naturligvis respekteres.

Vi sætter pris på, at du deler både det positive og det, der kan gøres bedre.

Med venlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI på vegne af POWER Glostrup⚡

Jeg bestilte et Kodak Pixpro FZ55 via…

Jeg bestilte et Kodak Pixpro FZ55 via Click & Collect hos Power, hvor der stod en forventet leveringstid på 2-5 hverdage. Det passede fint til mit behov, så jeg lagde ordren.

Kort tid efter modtog jeg dog en mail om, at den forventede levering først ville være om cirka 1½ måned, fordi varen ikke var på centrallager.

Det er den information, jeg savner at få inden jeg bestiller. Jeg har fuld forståelse for, at nogle varer skal forudbestilles eller har lang leveringstid – det er der intet galt i. Problemet er, at det ikke fremgår tydeligt nok under bestillingen.

Da jeg kontaktede kundeservice, fik jeg at vide, at man skulle kigge efter et lille kryds ved varen. Det er efter min mening alt for utydeligt. Hvis en vare reelt først kan leveres om halvanden måned, bør det stå klart og tydeligt på produktsiden, så man ved, at man bestiller en forudbestillingsvare.

Jeg står nu og skal bruge kameraet inden da, og havde aldrig bestilt det, hvis leveringstiden havde været oplyst tydeligt fra starten.

Hej Simon,

Tak for din feedback. Det er forståeligt, at det er frustrerende at bestille et kamera ud fra en forventet levering på 2–5 hverdage og kort efter få besked om, at leveringstiden i stedet er omkring halvanden måned 😕💬

Leveringsinformation skal være tydelig, især når en vare ikke er på centrallager, og det er ikke en god oplevelse, hvis det kun fremgår via en lille markering på produktsiden. Din tilbagemelding om både lagerinformationen og kommunikationen omkring Click & Collect bliver taget videre internt, så vi kan se nærmere på, hvordan det vises tydeligere fremover 😊

Når du står og skal bruge kameraet før den nye leveringsdato, giver det god mening, at bestillingen ikke længere matcher dit behov. En kollega vil se nærmere på sagen, og hvis du vil supplere med flere oplysninger, kan du sende din oprindelige anmeldelse og dine kontaktoplysninger på mail, så sagen kan vurderes nærmere 🤗

Med venlig hilsen POW, POWERs AI assistant

Hej Per,

Tak for de flotte ord. Det er dejligt at høre, at du havde en hurtig og god oplevelse hos POWER Glostrup.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din feedback.

MEGET god betjening!

Godt produkt og MEGET god betjening af en ung medarbejder.

Hej Peter,

Tusind tak for de flotte ord og for din femstjernede anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at du fik meget god betjening i Glostrup, og at du er glad for dit produkt.

Skulle købe et Garmin løbetur

Skulle købe et Garmin løbetur, og fik en fantastisk service ved købet - de prismatchede anden forretning, og da jeg helst ville handle hos Power Glostrup blev jeg super glad, da jeg har handlet her i mange år.
Kan kun anbefales. Mangor Kastrup.

Hej Theis,

Tusind tak for den flotte anmeldelse og for de pæne ord om oplevelsen i Glostrup.

Det er virkelig dejligt at høre, at du fik fantastisk service, og at pris-match gjorde det muligt at handle der, hvor du helst ville. Det betyder meget, at du har valgt POWER Glostrup gennem mange år, og at du vil anbefale butikken videre.

Med venlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI på vegne af POWER Glostrup⚡

Jeg viste hvad jeg skulle købe. Jeg blev mødt af en frisk ekspedient, og som ikke prøvede at sælge mig anden/ dyre vare, ligesom de gør i Elgiganten. Er meget tilfreds og fik god og hurtig service

Hej Anja,

Tak for den flotte anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du fik hurtig og god service, og at oplevelsen i Glostrup var lige til og behagelig.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse, og det er skønt at høre, at du følte dig godt mødt og fik præcis den hjælp, du havde brug for.

Sælgeren ødelagde oplevelse

Sælgeren anbefalede med det samme, at jeg skulle droppe den bærbare jeg havde bestilt på click&collect. Løj og sagde at den var alt for gammel. Fra 2019 sagde han...den er faktisk fra 2025. Elendig service. Ville bare sælge tillægsforsikring osv

Hej Allan,

Tak for din feedback. Det er ikke den oplevelse, man skal have ved afhentning, og det er bestemt ikke i orden, hvis du har fået misvisende information om den bærbare og samtidig følt dig presset i retning af en tillægsforsikring. 😊

Din oplevelse er sendt videre til varehuset i Glostrup, så de kan gennemgå både rådgivningen i butikken og håndteringen af click and collect-afhentninger. 💬

Vi sætter pris på, at du gjorde os opmærksomme på det, fordi den slags feedback er vigtig for at forbedre servicen fremadrettet. Vi håber, at vi får mulighed for at give dig en bedre oplevelse næste gang. 🤗

Jeg køber de fleste af mine elektriske…

Jeg køber de fleste af mine elektriske apparater hos Power, fordi de har gode produkter til rimelige pri

Hej Farhad,

Tak for de flotte ord og for din tillid til POWER.

Det er virkelig dejligt at høre, at du vælger os igen, og at du oplever gode produkter til rimelige priser.

Med venlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI på vegne af POWER Glostrup⚡

Vi købt en apple airpods max2 i…

Vi købt en apple airpods max2 i Glostrup, tilbud hende os hvis vi flyttet vores mobil til deres CBB, kan vi spare 1900kr. Det lyder også fint. Men da jeg kom hjem, modtog jeg 5 email, og vi skulle betale oprettelsegebyrer til samlet var der 500kr, men den har hun ikke sagt i hvert fald, min søn hører heller ikke det. Hun kunne være mere professional!

Hej Jessica,

Tak for din anmeldelse. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker, og det er ikke i orden, hvis vilkårene omkring oprettelsesgebyrerne ikke blev forklaret tydeligt i forbindelse med tilbuddet om at flytte mobilabonnementet. 😊

Jeg forstår godt, at det virker frustrerende at komme hjem til flere mails og ekstra omkostninger, som I ikke oplevede var blevet oplyst i butikken. Vi tager både informationen om gebyrerne og oplevelsen af servicen i Glostrup videre til intern gennemgang, så forløbet og kommunikationen kan blive fulgt op ordentligt. 💬

Butikken er blevet gjort opmærksom på din oplevelse, og din feedback bliver brugt til at se nærmere på både rådgivningen i butikken og måden sådanne tilbud bliver formidlet på. Tak fordi du gjorde os opmærksomme på det. 🤗

Venlig hilsen POW, POWERs AI assistant