POWER.dk - Glostrup Anmeldelser 4.705

3,8

Hovedvejen 197, 2600 Glostrup, DK

Ekspeditionen i butikken var fantastisk. Vi kom omkring det hele og endte også med en supergod pris på produktet. 5 stjerner til den. Da min mand ene mand hentede maskinen var der desværre ikke et... Se mere

Der er ingen grund til at sælge op på en vare til en kunde som allerede har besluttet sig for et køb, samt prøve at sælge ekstra ydelser som ikke er nødvendigt. Var tæt på at finde et andet sted at kø... Se mere

Der stod på nettet i havde 20 roborstøvsugere på lager i Glostrup da min datter kommer derind har i 2 og den ene er en udstillingsmodel. Og så blev prisen også 6.200,00 i stedet for 5.580,00 hvil... Se mere

God rådgivning og personlig betjening af Viktor i Power Glostrup. Vi skulle have en større hårde hvidevarer pakke og efter lidt søgning på priser og modeller på nettet, endte valget på Power.... Se mere

1. nr. 52 af de 63 bedste virksomheder i Elektronikbutik

• 70338080

3,8

God

5 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Havde bestilt to Samsung telefoner på…

Havde bestilt to Samsung telefoner på tilbud. Afhenter dem i Herlev og pludselig er den ene model åbnet og med panseglas på. Det hed sig at den var ny og jeg kunne få glasset uden beregning. Alt fornuft sagde mig, at det var en brugt telefon, som der var returneret, som de prøver at sælge videre til mig. Jeg følte virkelig at man forsøgte at narre mig. Jeg har før købt en dyr dyson håndstøvsuger i Power som der havde været brugt og boret op på væggen. Den blev solgt til mig som en ny støvsuger. Jeg kunne ikke få en anden, da det hed sig den var udsolgt. Så jeg takkede pænt nej tak i Herlev og kunne bestille de 2 ønskede modeller I ønskede farver uden problemer i Glostrup og afhentede dem 45 minutter senere her med fin service. Men kunne så spilde min tid på kørsel til nyt sted og brændstof.

9. april 2026

Hej Kenneth,

Det er virkelig en ubehagelig oplevelse, du beskriver – både med telefonen i Herlev, der fremstod som ny men allerede var åbnet og havde panserglas på, og din tidligere oplevelse med en Dyson hos os. Følelsen af, at der bliver forsøgt at sælge noget brugt som nyt, er slet ikke den kundeoplevelse, vi ønsker at give, og det vil jeg gerne beklage.

Samtidig er det godt at høre, at du fik en god og professionel oplevelse i Glostrup, hvor du kunne hente de to ønskede modeller i de rigtige farver kort efter. Din feedback om forskellen mellem butikkerne tager vi med videre internt, så vi kan stramme op på håndtering af retur-/udstillingsvarer og sikre, at “nyt” også reelt opleves som nyt – uden tvivl og uden spild af din tid.

Mange venlige hilsner

Lang ventetid ved kassen

Lang ventetid ved kassen

9. april 2026

Hej Flemming,

Tak for din feedback om din oplevelse i vores butik i Glostrup. Vi beklager, at du oplevede lang ventetid ved kassen.

Din feedback er vigtig for os, og vi sætter pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Alt det bedste, Erik hos POWER! ⚡

I er alt for aggressive...

Tror jeg springer over næste gang, jeg skal bruge noget elektronik
For den måde jeres medarbejdere prøver at sælge telefon abonnement på er for aggressiv...
Tænker her på, at der er mennesker som ikke kan sige fra, jeg måtte sige nej tak 2 gange, og gik med følelsen her sætter jeg ikke mine ben igen...

Hej Kenneth,

Det er virkelig ærgerligt at læse, at du går fra butikken med en følelse af, at salget af telefonabonnementer var alt for aggressivt, og at du måtte sige nej tak flere gange, før det blev respekteret. Det er ikke sådan en kundeoplevelse, vi ønsker at give, og det vil jeg gerne beklage.

Din pointe om, at der også er kunder, som kan have svært ved at sige fra, tager vi alvorligt. Din feedback bliver givet videre som intern læring, så vi kan blive langt skarpere på balancen mellem gode tilbud og respekt for, når “nej tak” rent faktisk betyder nej.

Altid imødekommende.

Power er altid imødekommende og personalet klar til at hjælpe.

Hej Gitte,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det varmer virkelig vores hjerter at høre, at du har haft en så positiv oplevelse med vores personale i Glostrup. Vi er stolte af vores team og deres dedikation til at hjælpe vores kunder.

Det betyder meget for os at vide, at du føler dig velkommen hos os. Vi arbejder hårdt på at skabe den bedste oplevelse for alle vores kunder.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse!

Alt det bedste, Erik hos POWER! ⚡

God service og hjælp til at finde det…

God service og hjælp til at finde det rette produkt

2. marts 2026

Hej Morten,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os enormt at høre, at du oplevede god service og fik den rette hjælp til at finde det perfekte produkt i vores Glostrup butik. Vores team arbejder hårdt for at sikre, at alle kunder får den bedste oplevelse, og din feedback betyder meget for os.

Det er dejligt at vide, at vi kunne hjælpe dig med at finde præcis det, du havde brug for!

Alt det bedste, Erik hos POWER! ⚡

Reservation online gik let, men sælger i butik fik mig næsten til at annulere købet

Jeg reserverede en Nintendo Switch 2 igennem Powers hjemmeside, hvilket fungerede upåklageligt. Da jeg skulle afhente den var sælgeren også hurtigt til at hente den. Desværre endte jeg med at gå fra butikken utroligt irriteret.

Da sælgeren ankom med Switchen prøvede han ihærdigt mersalg i form af en el-aftale, hvilket jeg først takkede pænt nej tak til. Da jeg på 3. gang sagde nej tak, sagde jeg også til ham at jeg kun var ankommet til butikken for at købe Nintendo Switch'en og intet andet.. Der sluttede han så af med at spørge om jeg var interesseret i at købe en forsikring til den.. Hvilket jeg også takkede nej tak til - jeg var som nævnt kun interesseret i Nintendo Switch 2'en.

Jeg stod med min hustru og det var en fødselsdagsgave til hende, så jeg kunne ikke gå fra butikken uden den. Havde hun ikke været der havde jeg sagt til sælgeren at jeg ikke længere var interesseret i at købe den hos Power, og ville finde en anden forhandler, udelukkende pga. at han blev ved med at forsøge at sælge en el aftale til mig under den forklaring at jeg kunne spare penge på Nintendo Switch 2'en.

Hej Thomas,

Det er helt forståeligt, at du blev irriteret over oplevelsen i butikken, når du egentlig bare kom for at hente din Nintendo Switch 2, og flere gange gjorde det klart, at du ikke var interesseret i hverken el‑aftale eller forsikring. Det er ikke meningen, at mersalg skal fylde så meget, at det ødelægger hele kundeoplevelsen – og det vil jeg gerne beklage.

Din feedback tager vi med som intern læring, så vi kan blive skarpere på balancen mellem rådgivning, gode tilbud og respekt for, når man som kunde tydeligt siger, at man kun vil have det produkt, man har reserveret og betalt.

POWER / Christian

Fantastisk service søde medarbejder og…

Fantastisk service søde medarbejder og meget hjælpsomme

Hej Yvonne,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det varmer virkelig vores hjerter at høre, at du havde en så positiv oplevelse med vores team i Glostrup. Vi er stolte af vores medarbejdere og deres dedikation til at give den bedste service. Det betyder meget for os, at du tog dig tid til at dele din oplevelse!

Med venlig hilsen, Erik hos POWER! ⚡

Intet med klink og hent at gøre

Når jeg bestiller en vare til klink og hent, gør jeg derop fordi jeg fravælger at komme ind i varehuset, det gjorde vi så påskelørdag 4/4
Det skal man så hos Power og så er ideen jo væk, så kunne jeg jo lige så godt bare gå ind og købe det jeg skal bruge. Finder det er lidt bondefangeri og intet har med klink og hent at gøre. Så det var første og sidste gang i Power

Hej Dorthe,

Jeg kan godt forstå, du føler dig snydt, når du vælger click & collect netop for at undgå at skulle ind i varehuset – og så alligevel ender med at skulle ind i butikken. Det er slet ikke den oplevelse, vi ønsker, du skal have, og det vil jeg gerne beklage.

Din kommentar om, at ideen med click & collect forsvinder, når man alligevel skal ind i butikken, tager vi med som intern feedback, så vi kan blive skarpere på, hvordan vi gør processen mere enkel og tro mod det, vi lover.

POWER / Christian

Ekspedienten var så sød og hjælpsom

Ekspedienten var så sød og hjælpsom , købte et fedt LG 65” Smart TV, han sørgede for alt spillede . Handler helt sikkert hos Power i Glostrup 👍🏼😊

Hej Lotte,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det varmer virkelig vores hjerter at høre, at vores ekspedient i Glostrup var så hjælpsom og sørgede for, at alt spillede med dit nye LG 65" Smart TV. Vi er så glade for, at du havde en positiv oplevelse hos os!

Det betyder meget for os at vide, at du vil handle hos POWER Glostrup igen. Vi sætter stor pris på din tillid og ser frem til at betjene dig næste gang.

Med venlig hilsen, Erik hos POWER! ⚡

Flink medarbejder der var der for at…

Flink medarbejder der var der for at hjælpe. Han havde ikke fokus på oversalg men en rationel tilgang til st hjælpe. Der var rart.

Hej Burhan,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os enormt at høre, at vores medarbejder i Glostrup gav dig en så god oplevelse. Det er præcis den tilgang, vi stræber efter - at være der for at hjælpe med en rationel og kundevenlig tilgang frem for at fokusere på oversalg.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din positive oplevelse. Det betyder meget for os og vores team.

Dårlig oplevelse

Havde bestilt et nyt produkt via click og collect og får at vide at det er en udstillingsmodel i SMS’en. Tænkte dog det var okay. Men da vi vil hente varen 20 minutter efter den er meldt klar, så kan de ikke finde varen! Vi venter i 30-40 minutter før at de giver os et lidt dyrere produkt til samme pris.
Kundeoplevelsen piv dårlig - men produkt okay.

Hej Michael,

Det er en rigtig ærgerlig oplevelse med click & collect, når du både får besked om, at varen er klar, og så alligevel skal vente 30–40 minutter, fordi udstillingsmodellen ikke kan findes. Det er slet ikke sådan, det skal fungere, og det vil jeg gerne beklage – især når det netop skulle være hurtigt og nemt.

Vi tager din feedback videre internt, så vi kan blive skarpere på håndtering af udstillingsmodeller og gøre hele oplevelsen omkring click & collect langt mere smidig fremover.

Godt service

Hej Tim,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os enormt at høre, at du har haft en god oplevelse med vores service i Glostrup. Din positive feedback betyder meget for os og motiverer vores team til at fortsætte med at levere den bedste service muligt.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os!

Alt det bedste, Erik hos POWER! ⚡

Alt fungerede lige fra bestilling til…

Alt fungerede lige fra bestilling til levering og opbæring ,tak for det

28. marts 2026

Hej Helle,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os enormt at høre, at hele processen fra bestilling til levering og afhentning forløb perfekt. Det er præcis den oplevelse, vi stræber efter at give alle vores kunder.

Vi sætter stor pris på din positive feedback og er glade for, at du valgte POWER til dit køb.

Hej Sigrid,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du oplevede hurtig og kompetent betjening i vores Glostrup-butik. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din positive oplevelse med os.

Hej Jette,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det er dejligt at høre, at vores medarbejder i Glostrup var både venlig og kompetent. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din positive oplevelse med os. Det betyder meget for os at vide, at vi leverer den service, som vores kunder fortjener.

Fin hjælp ved mit køb

Fin hjælp ved mit køb

Hej Mona,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os enormt at høre, at du fik fin hjælp ved dit køb i vores Glostrup butik. Vores team arbejder hårdt for at give den bedste service, så det betyder meget for os at vide, at vi leverede en god oplevelse for dig.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din positive oplevelse med os!

Hurtig klar

Hurtig klar, Dejligt m sms, sød betjening

20. marts 2026

Hej Marie,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du var tilfreds med den hurtige service og den søde betjening. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din positive oplevelse med os.

Alle de bedste, Erik hos POWER! ⚡

Super god service

Super god service

28. marts 2026

Hej Hanne,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du har haft en super god oplevelse med vores service i Glostrup. Vi sætter stor pris på din positive feedback, og det betyder meget for os at vide, at vi har levet op til dine forventninger. Din tilfredshed er vores største belønning!

Med venlig hilsen, Erik hos POWER! ⚡

Når man bestiller med click og collect

Når man bestiller med click og collect, så er det jo for at det skal være hurtigt. Lidt den omvendte koncept hos power, du skal alligevel ind i selve afdelingerne, i dette tilfælde hårdehvidevarer, kun for at en medarbejder kan finde mig i systemet på computeren og jeg så kan betale. Hvis man nu kunne det hjemmefra, som hos alle andre, så var man fri for at stå og vente på en medarbejder… hvorfor de overhovedet har click og collect, er mig lidt en gåde…

2. april 2026

Hej Tenna

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre, at din Click & Collect-oplevelse ikke levede op til forventningen om en hurtig og enkel afhentning. Vi forstår godt din frustration over, at processen krævede ekstra trin i butikken, og at det oplevedes som mindre effektivt end forventet.

Click & Collect er netop tænkt som en hurtig løsning, og derfor er det vigtigt for os, at afhentningen også fungerer smidigt i praksis. Din feedback er derfor meget værdifuld, og vi tager den med videre i arbejdet med at forbedre både flowet i butikkerne og den samlede kundeoplevelse.

Du ønskes en dejlig dag.

De bedste hilsner,
Astrid/POWER

Power bad mig om at anmelde dem

Power bad mig om at anmelde dem, selvom mit køb endnu ikke er leveret. På tidspunktet for denne anmeldelse har jeg stadig ikke modtaget mit køleskab, og den lovede leveringsdato er ikke blevet overholdt. Derfor giver jeg kun 2 stjerner.

29. marts 2026

Hej Mads,

Det er forståeligt, at du kun giver 2 stjerner, når dit køleskab endnu ikke er leveret, og den lovede leveringsdato ikke er blevet overholdt – det er slet ikke den kundeoplevelse, vi sigter efter, og det vil jeg gerne beklage.
Det er selvfølgelig også upraktisk at blive bedt om at anmelde os, før du overhovedet har modtaget dit produkt, og den del tager vi med videre, så invitationer til anmeldelser passer bedre med, hvornår varen faktisk er leveret.

Vi arbejder hele tiden på at blive skarpere på både levering og kommunikationen omkring den, så du tydeligt kan regne med de tidspunkter, vi giver.