POWER.dk - Frederikshavn Anmeldelser

1.806

Grønlandsvej 22, 9900 Frederikshavn, DK

Kom ind i forretningen kom til at snakke med en flink dygtig sælger Vi fandt frem til de hvidevarerne jeg gerne ville ha fik en fantastisk pris tak Så et par dage efter fandt jeg frem til en k... Se mere

Det gik fint i butikken med at få 65” TV udleveret. Tilbudt trolley til at transportere det ud til bilen. Udfordringen var at få tv’et bakset sikkert ind i bilen, og selv om jeg stort set var eneste... Se mere

Vi havde et køleskab vi skulle have byttet på garanti, og det fik vi, service var super fin. Men fra jeg kontaktede dem og til vi fik det nye køleskab er der gået en hel måned. Vi var oppe og se og b... Se mere

1. nr. 49 af de 63 bedste virksomheder i Elektronikbutik
  2. nr. 12 af de 19 bedste virksomheder i Mobiltelefonbutik
  3. nr. 30 af de 33 bedste virksomheder i Butik med udstyr til hjemmet
  4. nr. 6 af de 8 bedste virksomheder i Hvidevarebutik

30 dages-testen

• Grønlandsvej 22, 9900, Frederikshavn, Danmark

• 70338080

2 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

(1.806)

32.819 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Hun Meget godt kundeservice de giver rabat…

Meget godt kundeservice de giver rabat og meget sød mennesker i butikken/jeg har købt i butikken

30. juni 2026

Hej Feliks,

Tusind tak for de flotte ord og for din anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at du havde en god oplevelse i Frederikshavn, og at både servicen og stemningen i butikken gjorde et godt indtryk.

Ovnen

Ovnen

Den blev ekspederet som i lovede , på SMS og mail.

Hentede selv og det gik uden problemer.

30. juni 2026

Hej Jacob,

Tak for den flotte anmeldelse. Det er dejligt at høre, at ovnen blev ekspederet som lovet, og at både beskeder på SMS og mail samt afhentningen fungerede helt problemfrit.

Med venlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne af POWER Frederikshavn⚡

Jeg lavede en god handel på et…

Jeg lavede en god handel på et restparti, kundeservice og godt humør hos ekspedienten.

1. juli 2026

Hej Jon,

Tak for den flotte anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du fik en god handel, god service og en positiv oplevelse i Frederikshavn.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele det.

God og reel rådgivning

God og reel rådgivning. Personalet er serviceminded og aktivt lyttende i forhold til kundens ønsker.

28. juni 2026

Hej Mogens,

Tak for de fine ord og for at dele din oplevelse med POWER Frederikshavn.

Det er dejligt at høre, at du fik god og reel rådgivning, og at du oplevede personalet som servicemindede og lyttende. Den slags feedback sætter vi stor pris på.

Hej Jan,

Tusind tak for de flotte ord og for din anmeldelse. Det er dejligt at høre, at oplevelsen i Frederikshavn var præget af venlige og kompetente medarbejdere. Den slags feedback betyder meget og bliver sat stor pris på.

Hej Lene,

Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner! Det er skønt at høre, at du havde en god og problemfri oplevelse hos POWER Frederikshavn.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Frederikshavn⚡

Jeg er tilfreds med købet og servicen…

Jeg er tilfreds med købet og servicen hos Power

27. juni 2026

Hej Senad,

Tusind tak for de flotte ord. Det er virkelig dejligt at høre, at du er tilfreds med både købet og servicen hos POWER Frederikshavn.

Hej Jan,

Tak for de flotte ord. Det glæder os at høre, at du havde en god oplevelse, og at du oplevede et godt køb hos os.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din anmeldelse.

Hej Andy Jensen,

Tak for de flotte ord og de 5 stjerner. Det er dejligt at høre, at oplevelsen i Frederikshavn har været hyggelig, og at medarbejderne har gjort et godt indtryk.

Meget kundevenlig personale

Meget kundevenlig personale, der straks spørger til hvad vi søger.Henviser til een i den afd. hvor hvidevaren vi søger er. Hurtig og supervenlig betjening . Altid gode tilbud hos jer . Kommer der igen,når vi mangler en varer i har.

27. juni 2026

Hej Grethe,

Tusind tak for den flotte anmeldelse og de venlige ord.

Det er dejligt at høre, at I fik hurtig og imødekommende hjælp, og at besøget i Frederikshavn gav en god oplevelse fra start til slut.

Vi sætter stor pris på, at I vil komme igen, når I mangler noget fra vores sortiment.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Frederikshavn⚡

Fin butik, dugtig sælger, dog: politikken med at sælge el og tlf abonn bryder jeg mig ikke om

Fon butik, dygtig sælger, dog politikken med at sælge el og tlf abb bryder jeg mig ikke om

24. juni 2026

Hej CA Anlæg,

Tak for din anmeldelse og for de pæne ord om butikken og sælgeren.

Det er godt at høre, at du havde en fin oplevelse i Frederikshavn, og samtidig tager vi din bemærkning om el og telefonabonnementer med videre. Vi forstår godt, at den del ikke er noget for alle.

Hej Villy,

Tak for de flotte ord og de 5 stjerner. Det er skønt at høre, at oplevelsen i Frederikshavn var hurtig og venlig. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele det.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Frederikshavn⚡

Vi fik en god saglig behandli g og…

Vi fik en god saglig behandli g og købte en stor airfrai med 2 varmelegemer og vi købte en mindre sidste år her hos jer,fordi vi hos Elgiganten fik en dårlig behandling i Næstved så nu har den på Læsø og hjemme

23. juni 2026

Hej Poul,

Tusind tak for den flotte anmeldelse og for de pæne ord.

Det er dejligt at høre, at I fik en god og saglig oplevelse i Frederikshavn, og at det gav jer lyst til at handle hos os igen.

Vi håber, at I bliver rigtig glade for jeres airfryer både hjemme og på Læsø.

Hej Steen,

Tak for den flotte anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du fik venlig og kompetent betjening i Frederikshavn.

God service , hurtig levering

24. juni 2026

Hej Bjarke,

Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner.

Det er skønt at høre, at du har haft en god oplevelse med både service og hurtig levering.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Frederikshavn⚡

Super at føle sig velkommen

Blev genkendt da jeg kom ind af døren af den medarbejder som betjente mig sidst, personen kunne huske mig og hvad vi havde snakket om. Det gjorde hele episoden til en fornøjelse.

23. juni 2026

Hej Lonnie,

Tusind tak for de flotte ord og for din anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at du følte dig velkommen, og at oplevelsen i Frederikshavn blev så personlig og positiv. Den slags betyder meget, og vi er glade for, at besøget blev en fornøjelse.

Hjælpsomt personale

Hjælpsomt personale

22. juni 2026

Hej Kim,

Tak for de flotte ord og for din anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du havde en god oplevelse med hjælpsomt personale i Frederikshavn.

Venlige og imødekommende

Venlige og imødekommende
Hjælpsomme

20. juni 2026

Hej Jogven,

Tak for de fine ord. Det er dejligt at høre, at oplevelsen i Frederikshavn var venlig, imødekommende og hjælpsom. Det sætter vi stor pris på.

Venlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne af POWER Frederikshavn⚡

God service👍👍

God service👍

17. juni 2026

Hej Gerda,

Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner.

Det er en fornøjelse at læse, at du har haft en god oplevelse og fået god service i Frederikshavn. Det sætter vi stor pris på.

Med venlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne af POWER Frederikshavn⚡

Handlede på college. Varen var straks klar. Blev informeret grundigt om varen.

14. juni 2026

Hej poul,

Tak for den flotte anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du fik god service i Frederikshavn, at varen var klar med det samme, og at du fik en grundig gennemgang.