Jeg forklarede mit TV problem til en medarbejder, der straks viste mig hen til en kollega, som vidste alt om, hvordan det skulle løses. Jeg er ikke nogen ørn til elektronik, men han forklarede still... Se mere
Købet var godt nok, men det er en overvejelse værd om man skal bruge tid på at sælgeren prøver at sælge et tillægsprodukt enten som el-aftale eller mobilabonnement. Måske skal jeg prøve Skousen næst... Se mere
Fantastisk, yderst personlig, venlig og ekstremt hjælpsom service; hvor sælgeren (Anders, Frederiksberg Centeret) gav sig rigtig god tid til at hjælpe og forklare mig alt dét, som var nødvend... Se mere
Udemærket oplevelse og god hjælp med køb, men fik at vide at min ordre kunne afhentes efter 3 dage ca. Nu er det blevet til 2-3 uger i stedet (hvilket lød som om de hele tiden har vidst det), så synes... Se mere
Falkoner Alle 21, 2000, Frederiksberg, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Da jeg skulle betale blev jeg næsten guilt trippet, fordi jeg ikke ville tage i mod tilbuddet på 800DKK, hvis jeg lagde min el-aftale om.
Et simpelt nej burde være nok, og omlægning af el-aftale bør samtidig ikke være del af jeres mer salg.
Kh en lettere utilfreds kunde

Besvarelse fra POWER.dk - Frederiksberg
Upåklagelig service, og behjælpelig med godt overblik. Mahdi

Besvarelse fra POWER.dk - Frederiksberg
God, hurtig og høflig betjening. Men jeg vidste jo præcis hvilken varer, så den skulle bare hentes 🤭

Besvarelse fra POWER.dk - Frederiksberg
Svindel. Salg af abonnementer med automatisk fornyelse uden samtykke.

Power, Frederiksberg.
Omhandler operatørnr: 362113 eller 382113 i kassen, da tallet ikke fremgår tydeligt af kvitteringen.
Købte en iPhone 17, sælger spurgte om jeg ville have 300kr rabat pga. loyalitetsrabat hos Cbb, takkede ja, hvoraf han derefter sagde det ikke kunne lade sig gøre alligevel. Hvad finder jeg så ud af på kvitteringen? Han har indtastet 300kr rabat, men brugte dem på at indlede to abonnementer, F-secure og Applecare (samlet 277kr-ish), som jeg på intet tidspunkt havde godkendt.
Skete lørdag, d.1. august. Fed start på måneden, med en sælger der lyver op i ens ansigt og indtaster abonnementer for at sikre sig nogle bonusser på min regning uden at fortælle mig om det.
Desværre opdaget for sent, så kunne ikke konfrontere ham i butikken, men jeg kommer selvfølgelig til at kontakte kundeservice og få det tilbagevirket med abonnementerne. Superklam opførsel fra sælgerens side.

Besvarelse fra POWER.dk - Frederiksberg
Jeg købte et TV hos Power, og jeg er meget tilfreds med både produktet og oplevelsen. Bestillingen var nem, leveringen gik som forventet. God service og et stort udvalg – jeg handler gerne hos Power igen.

Besvarelse fra POWER.dk - Frederiksberg
Blev mødt af Mehmet i frb center power, virkelig sød smilende og hjælpsom, kanon sælger.
Gi manden en lønforhøjelse

Besvarelse fra POWER.dk - Frederiksberg
Opdatering: Desværre er min ellers rigtig gode oplevelse hos Power blevet efterfulgt af en meget frustrerende leveringsoplevelse.
TV’et skulle leveres fredag mellem kl. 8 og 17, så jeg har været hjemme hele dagen og ventet. Det blev aldrig leveret. Da leveringsvinduet var gået, var Powers kundeservice lukket, og den eneste hjælp, jeg kunne få, var fra deres AI-assistent. Den er ganske høflig, men kan ikke løse et konkret problem som dette eller sætte mig i kontakt med nogen, der kan.
Jeg endte derfor med selv at finde kontaktoplysningerne på transportfirmaet og følge op direkte med dem. Det ser ud til, at Power slet ikke har booket leveringen hos dem.
Nu står jeg fredag eftermiddag uden TV, uden mulighed for at få hjælp fra kundeservice og uden nogen information fra Power om, hvad der er gået galt. Næste skridt bliver tilsyneladende, at jeg fysisk må tage hen i en Power-butik og forsøge at finde en medarbejder, der kan hjælpe mig.
Det er dybt frustrerende at have brugt en hel dag hjemme på at vente på en levering, som tilsyneladende aldrig var blevet bestilt. Min oplevelse med Redha i butikken var stadig rigtig god, men Powers håndtering efter købet og manglen på reel kundeservice, når noget går galt, har desværre trukket den samlede oplevelse markant ned.
—————-
Oprindeligt:
Jeg havde en rigtig god oplevelse hos Power Frederiksberg, da jeg skulle købe et nyt TV. Redha tog sig god tid til at forstå mine behov og gav ærlig, kompetent og meget professionel rådgivning. Han kendte produkterne virkelig godt og forklarede forskellene på en måde, der gjorde det nemt at træffe det rigtige valg – uden at jeg på noget tidspunkt følte mig presset til at købe.
Det er sjældent, man møder så hjælpsom og vidende en sælger. Stor ros til Redha for den gode service. Jeg kommer helt sikkert tilbage næste gang, jeg skal købe elektronik.

Besvarelse fra POWER.dk - Frederiksberg
Dårlig oplevelser, selv om jeg har købt for 10400kr.
Selvom jeg havde bestilt computeren online og kun kom ind i butikken for at betale og hente den, blev oplevelsen meget skuffende.
I stedet for at hjælpe mig og give en professionel rådgivning om en ekstra produktet samt forklare fordele og ulemper ved de forskellige muligheder på markedet, forsøgte den unge medarbejder at nedgøre mig.
Derefter hentede han computeren, men mistede den og brugte min tid på at lede efter den, mens jeg måtte stå og vente.
Han kunne heller ikke forklare de forskellige finansieringsmuligheder på en ordentlig måde. I stedet forsøgte han at få mig til at tegne en kontrakt med et elselskab, selv om det slet ikke var derfor, jeg kom.
Jeg forventede en hurtig og professionel afhentning af en computer, som allerede var bestilt og reserveret online, men fik desværre en meget dårlig kundeoplevelse.

Besvarelse fra POWER.dk - Frederiksberg
Meget venligt og kompetent butikspersonale, og seviceafdelingens personale også i top. Alt i alt en godt oplevelse.

Besvarelse fra POWER.dk - Frederiksberg
Rigtig god service. Vi tog til Power for at købe nye telefoner og blev mødt af Jakup som hjalp os hele vejen. Han var hjælpsom og vi fik købt alt hvad vi skulle. Kæmpe anbefaling.

Besvarelse fra POWER.dk - Frederiksberg
Hurtig og god betjening af Yakub. Rigtig god.
Gode medarbejder Diana og Kerim

Besvarelse fra POWER.dk - Frederiksberg
Kære Power jeg elsker power, og det har jeg også grund til i dag. Super service Oscar.

Besvarelse fra POWER.dk - Frederiksberg
Fremragende indsats med bøvlet reklamation fra Oscar med C på Frederiksberg. Han klarer ærterne 🧡

Besvarelse fra POWER.dk - Frederiksberg
Jeg er vild med jer især Elias og yakup fantastisk service

Besvarelse fra POWER.dk - Frederiksberg
Blev betjent af en meget sød, ung pige ved navn Kicki. Rigtig god service. Jeg blev endda tilbudt en kold vand på sådan en varm sommerdag!😊 5 stjerner herfra🌟