Det var relativt nemt med click and collect, men fik aldrig SMS’en med at den var klar samt instruktion til afhentning. Så skulle jeg bedømme udelukkende ud fra dét, så var det tre stjerner. Til gengæ... Se mere
Vi købte et beslag til ophæng af TV, det var fra outlet. Standen var egentlig fin og hvad man kunne forvente af et returneret produkt, men der manglede desværre en del skruer, og de klistrende dele va... Se mere
Brugte click and collect. Da jeg skulle hente TV i butikken, blev jeg spurgt til anvendelse og blev herefter rådgivet til anden model. Den service var jeg glad for. Jeg havde behov for hjælp til... Se mere
.... men sjovt jeg skal ned og hente udleveringssedlen I TV-afdelingen, når bestillingen lå ved kassen Kunne være nemt med en selvbetjeningskasse til print af udleveringssedlen eller en QR-kode, hvo... Se mere
Løven 25, 9200, Aalborg SV, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
En rigtig god oplevelse. Havde brug for hjælp. Det må jeg da sige at jeg fik. Gik efter to ting og fik begge dele. Med en fantastisk god hjælp af en ung kundevenlige mand.

Besvarelse fra POWER.dk - Aalborg
Der var meget stor forvirring da nummer stymrt ikke virkede. Så alt i alt brugte jeg 2 timer i power på de to ting som jeg vidste og havde planlagt jeg ville købe.så ikke den bedste oplevelse.

Besvarelse fra POWER.dk - Aalborg
De havde den mikroovn jeg kom efter, men deres kundeservice er helt umulig.
Først henvender jeg mig ved en kasse, hvor to unge mænd står i Powertøj, den ene står og drikker energidrik. Jeg spørger, hvor den pågældende vare er. Han går et par skridt i den retning og peger så. Der bliver ikke spurgt, om jeg har brug for hjælp.
Jeg ser selv på udvalget, men finder ikke den ønskede vare.
Retur til den energidrikkende fyr, hvor jeg spørger om hjælp til apparaterne. Jeg har brug for beskrivelse af knapperne. Han svarer, at man bare trykker på knapperne. Det er ikke et brugbart svar, da jeg søger en ovn med enkel betjening. Han bliver nu modvilligt nødt til at sætte strøm til et par ovne, for selv at finde ud af, hvordan de overhovedet fungerer.
Jeg vælger så en maskine og beder om den i hvid, hvor efter han peger på en hylde fyldt med forskellige ovne, så kan jeg selv finde en. Jeg beder nu ham om at finde en. Han må nu erkende, at der ikke er en, han slår den op og finder så en i uafhentede collectapparater et andet sted. Samtidig opdager han, at den er billigere end skiltet viser.
Alt i alt en sløv og træg betjening.
Troede ikke energidrik hørte til i arbejdstiden i Power. Måske skulle de sætte sig ind i varesortimentet og kurset med kundebetjening i stedet.

Besvarelse fra POWER.dk - Aalborg
Jeg synes at det er for dårligt at i har tilbud, men har ikke varerne på lager

Besvarelse fra POWER.dk - Aalborg
Vi fik den sødeste og venligste betjening af den unge mand, der tålmodigt guidede os igennem købet af ny Iphone.

Besvarelse fra POWER.dk - Aalborg
Venlig og hjælpsom sælger. Som hjertepatient var det dog svært at finde finde frem til et smartwarch, der kunne vise pulskurver tilstrækkeligt detaljeret. Det købte ur er ok.

Besvarelse fra POWER.dk - Aalborg
Ingen hjælp til betjening. Skulle bare hente et hyld produkt. Bliver bevidst undgået af medarbejdere. Spørger i information om de kan hjælpe til sidst, hvoraf svaret lyder at jeg må hende mig i den respektive afdeling

Besvarelse fra POWER.dk - Aalborg
Har tre gange gået i Power for købe elektronik. En Printet, 65” tv og en router. Hver gang er det endt med at varen er købt hos Elgiganten. Personalet i Power er bare “trætte”. Tror ikke jeg kommer der mere

Besvarelse fra POWER.dk - Aalborg
Betjeningen er under alt kritik... Man kan stå i kø mellem 20 min og en halv time, for at få rådighed til en medarbejder... Det skal her tilskrives at der var to medarbejdere, der bare stod og snakkede ude bagved, der ved efterspørgsel var medarbejdere til kundebetjening..

Besvarelse fra POWER.dk - Aalborg
Service, ventede i 30 minutter, ungarbejder som bare snakker i stedet for at lave noget