Nu har jag varit med sedan februari. Deras kundtjänst tar god tid på sig för att svara (14 dagar). Deras webplats är fullständigt obegriplig. Jag får inte intrycket att jag ens deltar i något lottospe... Se mere
Virksomheden har svaret
Större chans till vinst var min uppfattning när jag började prenumerera. Det har blivit några kronor men hur kan det bli bättre än så här 🤩 Det var svårigheter under ett par veckor att göra uttag f... Se mere
Virksomheden har svaret
Ett är för mycket! Så dåååligt företag och marknadsföring. Skickar hela tiden ut fakturor på flera ställen (sms, e-post och kivra) och dessutom förseningsavgifter pga dåligt angivna datum när detta sk... Se mere
Virksomheden har svaret
lurendrejeri företag. att man får driva företag på detta vis är en skam för Sverige. så oseriösa att man blir förbannad och dessutom svåra att få tag på. sitta i telefonkö i timmar utan resultat.... Se mere
Virksomheden har svaret
PolarLotto är ett svenskägt lottoföretag som erbjuder lottobetting - där alla svenskar kan slå vad om utfallet i internationella lotterier, som exempelvis amerikanska PowerBall eller spanska El Gordo. Vi erbjuder både singelrader eller möjligheten att spela i grupp - "syndikat" - för ökade vinstchanser. PolarLotto har en svensk spellicens från Spelinspektionen, med licensnummer 22Si1630. (Läs mer på www.spelinspektionen.se) Om du har ytterligare frågor, titta gärna in på www.polarlotto.com eller www.polarlotto.se!
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 uge
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Ett företag med väldigt trevliga/skickliga säljare som snabbt skapar personlig kontakt med frågor om vart jag ska resa när jag vinner. Jag tackade ja till lotteriet först, fick inte återkoppling via mail som utlovat, jag ångrade mig och ringde upp nästa dag för att avstå från att vara med. (ångerrätt 2 dygn) Talade med en annan person som hade svårt att ta emot ett NEJ tack. Ändrade erbjudandet flera gånger till mindre kostnad och kortare abonnemang, från 599:- /6 mån till 199:- ingen bindningstid. Jag ska prova en månad så får vi se hur jag gör om jag säger upp eller ej.

Besvarelse fra PolarLotto
Behövs ej förklara. Alla omdömen här är helt korrekta.
Det är ett bluff företag.

Besvarelse fra PolarLotto
Jag ringde till kundservice för att säga upp mitt konto med 48h ångerrätt, hon ägnade 10min åt att försöka få mig att ändra mitt beslut. Om ni nu strävar mot att ha 100% nöjda kunder kanske ni borde ta och lyssna på vad dom säger och vad dom vill göra! Man ska inte behöva lyssna på er i 10 min för att ändra att sitt beslut om man säger NEJ så är det NEJ man ska inte behöva säga det 30ggr under ett samtal!

Besvarelse fra PolarLotto
Tyvärr går det inte att ge noll stjärnor
Lotteritjänst som säljs via telefon. De får det att låta som om det är jättestora chanser att vinna. Det finns ingen ångerrätt på lotteri som säljs på det här viset och på det sättet kommer de undan. Säg aldrig ja till dem!

Besvarelse fra PolarLotto
Jag blev erbjuden denna tjänst att vinna fina miljoner och skulle betala vare månad 20 kr vilket kändes konstig? Jag sa till en kvinna som heter Julia bergman telefonen tjänsten att får tänka på saken och hon började tvinga på sig att jag ska vara med och vinna vinsten. Vilket gjorde mig mer osäkert dålig magkänsla. Jag kontaktade deras kundtjänst och begär att dom ska radera alla mina uppgifter och mina personnummer. Och kvinnan sa att hon kan bara spärra allt och ingen kan få tag på mig? Då vart jag tvungen höja rösten och bestäm ton om dom kan inte radera mina uppgifter då blir det polis anmälan på deras bransch.

Besvarelse fra PolarLotto
Blev uppringd och personen jag pratade med var väldigt trevlig det kan jag ge plus för. Men vinsten är ju ett hån mot mig som spelare. Vinner 14 öre på flera av min lottor varje dag. Men det kostar mig 800kr i månaden och jag är bunden i 6 månader. På 2 månader har jag vunnit Max 25kr.Kommer säga upp detta så fort dom månaderna är gjorda. Dom pengarna kan jag lägga på annat skoj istället kanske köpa triss lotter istället. Är nog större chans att vinna på.

Besvarelse fra PolarLotto
Blev uppringd och erbjuden chansen att vinna "upp till flera miljoner i vinster" för att jag varit med i en undersökning som jag AVBRÖT innan jag skickade in mina svar just pga att jag inte vill vara med på sånt här. Svaret blev "ja men det spelar ingen roll". Jag la på luren och blockade.

Besvarelse fra PolarLotto
Blev efter mycket tjat och påstridig säljare pålurad ett abonnemang på 4 månader. Egentligen är det 6 månader men kändes länge så fick ner det till 4 månader. Hade ju läst omdömen här och var väldigt tveksam men efter mycket övertalning så tecknande jag ett abonnemang.
Kostade mig strax över 600 kr varje månad totalt nästan 2500 kr. Vad vann jag då på detta jätte bra lotteri som skulle garantera mig vinst? Ja typ 40 kr totalt trots att jag enligt dom varit med i massor av lottdragningar osv. Men eftersom det är väldigt många som delar på vinsten så vinner man högst några ören / kr varje gång.
Mina 49 kr kunde jag inte plocka ut heller eftersom det är för liten summa enligt dom.
Avråder ALLA att undvika detta företag. Lägg hellre dina pengar på trisslotter du kommer garanterat vinna mer då!
Ångrar nå fruktansvärt jag slängde 2500. Spela inte på Polarlotto vad ni än gör!

Besvarelse fra PolarLotto
En ganska aggressiv försäljare övertalade mig att gå med, med argumentet att om man ”spelar på många lotterier samtidigt är det nästan säkert att man vinner något”. På sex månader har jag inte vunnit ett enda öre, däremot har det kostat mig 618 kr/månad. Jag försöker förgäves komma i kontakt med dem för att kontrollera att abonnemanget är över men deras hemsida är blank med endast ett felmeddelande. Det finns inget nummer att ringa. Jag uppfattar dem som lurendrejare och avråder bestämt människor från att spela via dem!

Besvarelse fra PolarLotto
Gick först med men ångrade mig en timme senare. Förstod att detta var för bra för att vara sant så sade upp det direkt. De ringde trots allt tillbaka några gånger så blockerade bara numret. Att man har 90 % chans att vinna insåg jag oxå vara missvisande när jag förstod att det kan handla om kronor bara. En vinst är ju en vinst oavsett summa. Klappar mig själv på axeln att mitt sunda förnuft för en gångs skull fungerade. Gör du detsamma och följ dessa råd istället. Hade det varit massa storvinster hit och dit, hade du förmodligen hört talas om detta både på stan och i medier. Jag hade aldrig hört något om varken företaget eller massa nyblivna miljonärer. Dock tjänade jag ca 3000 kr på att inte gå på bluffen. Till det köpte jag julklappar istället kan man säga. God fortsättning till alla läsare. Ej till de som representerar Polarlotto. Karma kommer till er...

Besvarelse fra PolarLotto
Kommer avsluta så snart det går. Duktiga säljare men ett bluffföretag

Besvarelse fra PolarLotto
Äntligen ur min bindningstid jag haft med polarlotto. Köp en lott och du vinner mer än vad du får här. Detta är en scam.

Besvarelse fra PolarLotto
417 kr /månad I 6 månader o 59 kr i vinst för 2502 kr Aldrig mera polarlotteriet. Det är skamligt , men jag blev övertalad

Besvarelse fra PolarLotto
Mitt upplevelse är fruktansvärt att inte ha vunnit nåt under dem här 5 månader.Har bundit mig i 6 månader, men nu har betalat det sista. Rekommenderar inte spelet. Det bästa är att spara själv, än att betala 780kr varje månad för tusen lotter. Helt galen tycker jag. Det är sant att dom är väldig trevliga när dom ringer. Det jag vill säga är att bara lägga på luren om nån säljaren ringer från därifrån. Önskar alla som har bundit sig i detta spelet, lycka till. Gör aldrig mer. För min är bara skräp och fusk spel.
Lilian.

Besvarelse fra PolarLotto
Gå inte på det. Otroligt skickliga och trevliga försäljare som försöker skapa en relation med dig ”vad drömmer du om? Jag hade åkt världen runt” använder alla säljknep och de funkar ju på en oftast, ju längre man pratar ju svårare blir det att säga nej. Avsluta snabbt med ett nej tack och gå inte på att förklara för dom ”var skon klämmer” då fortsätter övertalningen. Låter det för bra för att vara sant så är det också det. 90% vinstchans stämmer säkert men eftersom många delar är det ofta ören det handlar om. De allra flesta landar under 200 efter halvåret totalt och de pengarna betalas inte ut. Spar pengarna eller köp trisslotter eller vad som helst. De kunde absolut inte skicka mig skriftlig information om erbjudandet och beslutet var tvunget att ta snabbt då det bara var tre platser kvar. Alla som jobbat inom försäljning känner igen dom här strategierna. Gå till affär och spela på nått pålitligt, inte hos nån som ringer och stressar på dig om att inte missa din chans!

Besvarelse fra PolarLotto
Har deltagit i 5 månader o inte ett öre. Säger upp detta imorgon pga ändrade ekonomiska förutsättningar !! Hoppas att det funkar.

Besvarelse fra PolarLotto
Påstår att min mor varit med i en marknadsundersökning och att hon har blivit utvald vilket inte stämmer för fem öre.
Lögnare och bedragare är vad ni är!
Anmält till Konsumentverket, råder er andra att göra det med!

Besvarelse fra PolarLotto
Hur kan man säga att andra lotterier har gått konkurs, när det inte är sant. Ni är inte seriösa.
Mvh Kim

Besvarelse fra PolarLotto
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.