Nu har jag varit med sedan februari. Deras kundtjänst tar god tid på sig för att svara (14 dagar). Deras webplats är fullständigt obegriplig. Jag får inte intrycket att jag ens deltar i något lottospe... Se mere
Virksomheden har svaret
Större chans till vinst var min uppfattning när jag började prenumerera. Det har blivit några kronor men hur kan det bli bättre än så här 🤩 Det var svårigheter under ett par veckor att göra uttag f... Se mere
Virksomheden har svaret
Ett är för mycket! Så dåååligt företag och marknadsföring. Skickar hela tiden ut fakturor på flera ställen (sms, e-post och kivra) och dessutom förseningsavgifter pga dåligt angivna datum när detta sk... Se mere
Virksomheden har svaret
lurendrejeri företag. att man får driva företag på detta vis är en skam för Sverige. så oseriösa att man blir förbannad och dessutom svåra att få tag på. sitta i telefonkö i timmar utan resultat.... Se mere
Virksomheden har svaret
PolarLotto är ett svenskägt lottoföretag som erbjuder lottobetting - där alla svenskar kan slå vad om utfallet i internationella lotterier, som exempelvis amerikanska PowerBall eller spanska El Gordo. Vi erbjuder både singelrader eller möjligheten att spela i grupp - "syndikat" - för ökade vinstchanser. PolarLotto har en svensk spellicens från Spelinspektionen, med licensnummer 22Si1630. (Läs mer på www.spelinspektionen.se) Om du har ytterligare frågor, titta gärna in på www.polarlotto.com eller www.polarlotto.se!
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 uge
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Jag gick med i en prenumeration för tre månader sedan. Var lite skeptisk innan men tack vare deras trevliga kundtjänst och framförallt Estelle så har min bild ändrats. Hon var trevlig och hjälpsam. Till skillnad från postkoden har ändå jag lyckats vinna. Rekommenderar!

Besvarelse fra PolarLotto
Kul spel upplevelse. Brukar aldrig vara med på sånt här men det var kul att testa på något nytt, jätte trevlig kundtjänst som alltid är hjälpsamma och jag får tacka för vinsterna. Blev att ta med frugan på en semester till Spanien ⭐

Besvarelse fra PolarLotto
Vässade säljare som.lurar en att gå med sen är det stört omöjligt att komma ur fick ringa 3 ggr innan jag lyckades avsluta prenumerationen

Besvarelse fra PolarLotto
Har ringt 3 gånger under ca 1 månads tid att sluta bli uppringd av dem.
Deras säljare med nr +46726663367.
Fortsätter att ringa flera gånger, jag har gett dem nr som ringer mig och bett flertal gånger att sluta.
Jag har också frågat hur mitt nr som är hemligtnoch varit hemligt i över 10 års tid hamnat där.
Jag har ej skrivit in det någonstans!

Besvarelse fra PolarLotto
Trevlig person, men påstod att jag varit med i en undersökning (vilket jag inte varit angående några spel) och blivit utvald för att vara med i en grupp av 300 utvalda personer där jag har möjlighet att vinna stora pengar.
Tyckte inte om att han hade all information om mig utan att jag behövde svara på något... Tex hade han hela personnummret, adress mm mm. "Jätte bra pris" på lottoraderna men så fort jag sa att jag inte har råd just nu så ändrades stämningen på samtalet. Personen försökte pusha att jag ändå skulle delta men jag stod på mig så här kom han ingenstans...återstår att se hur lång tid det tar innan nästa samtal...

Besvarelse fra PolarLotto
Blev uppringd idag om att jag var med i en tävling om tekning produkter för länge sedan då jag kanske inte kommer ihåg det själv.
Jag spelar ej varken lotto eller andra tävlingar som drar in vinster, så lite fel person att ringa och försöka övertala stt man var med.

Besvarelse fra PolarLotto
Påstår jag varit med i en undersökning nyligen "det kommer du säkert ihåg" ... Och det är helt enkelt inte sant.
Ringer från olika mobilnummer och är väldigt påträngande.
Oseriöst så det bara skriker om det.
EDIT: Jag ringde upp kundtjänst efter svaret nedan och bad dem spärra och det gjorde de. Så kundtjänst var trevlig i alla fall.

Besvarelse fra PolarLotto
Kännde mig lurad först.då försäljaren först inte sa ja till ångerrätt.sen fick jag 24 timmar.men deras uppgifter med telenr.dröjde 20 timmar innan jag fick mailet.o då hade jag givit upp.ringde nu.nästa vardag.o fick veta att jag hade 48 timmars ångerrätt.plus för den röda dagen som var igår.så hon fixade bort allt.o spärrade mitt telenr till dom.o tipsade om nix.telefoni.mycket bra bemötande!

Besvarelse fra PolarLotto
Polarlotto är det värsta blufföretag jag har haft att göra med. Man mer eller mindre blåste mig på flera hundra. Säljaren lovade guld och gröna skogar. Vad ni än gör så teckna inget abonnemang.

Besvarelse fra PolarLotto
Påstår att jag spelat tidigare hos dem - vilket inte är sant - och har erbjudande som i princip har vinstgaranti.

Besvarelse fra PolarLotto
Vidrig försäljare som ringer trots NIX, som inte ger sig och som absolut inte kan ta att man ringer upp och ångrar sig. Inte förrän min fru (som blev utsatt) sade att hon skulle ringa upp sin man på en annan telefon och låta mig prata med säljaren på det sättet gav hon upp. Det är ju också ett jäkla sätt att bete sig på, framför allt förnedrande och diskriminerande.
Uppdatering. RINGER FORTFARANDE TILL MIN FRU TROTS NIX. De använder sig olika telefonnummer också, så det hjälper inte att blocka dem. Sist ringde de för att gratulera på födelsedagen med en "fin" present. Hur blir man av med dem?

Se rubriken!

Besvarelse fra PolarLotto
Bytt adress för fyra månader sen.
Anmält adressändring, men ändå skickas räkningarna till den gamla adressen. Och nu i veckan fick jag två räkningar, båda utskrivna 25/3 2024.
En påminnelse och inkassokrav.
Vill nu avsluta abonnemanget hos er.
Inte vunnit en krona 👑
Bara dyra räkningar
Mvh 5493, Birgitta Ekström

Besvarelse fra PolarLotto
Totalt värdelöst, telefonnumrena de har angivit existerear inte, de svarar inte på mail. bankgirot hittar man inget namn på och de kräver en på pengar. Säljarens nummer existerar inte i heller.
Anmälda så klart till bank, datainspektionen, mm

Besvarelse fra PolarLotto
SÅ FRUSTRERANDE att bli fullständigt överkörd, omkullkastad av försäljaren som LOVAR ”guld o gröna skogar” + att INTE kunna avsluta en påstådd prenumeration som SAS vara ett specialerbjudande.
FÖRFÄRLIGT//Susanne Syversen

Besvarelse fra PolarLotto
Skickliga säljare får jag medge
6mån a 568kr och och varit med i en grupp med 700 lotter
Vinsten 193kr på 6 mån
Dessutom betalas vinster under
200kr ej ut
Ren bluff alltihop
Gå ej på detta lurendrejeri.

Besvarelse fra PolarLotto
Hej jag blev uppringd å blev grattulerad. Försäljaren frågade vad jag skulle göra för alla pengar jag hade chansen att vinna. Jag hade alltså vunnit chansen att vinna!
Å bara 590 kr i månaden. När jag sa nej jag kommer lägga på så sa säljaren fort.. okej jag kommer nu ge dig chansen att vinna en miljard utan extra kostnad! Efter det la jag på. Ser också att svaren på omdömen är standard svar, som om det är en dator som sitter å svarar.
Efter att läst alla kommentarer så verkar det vara ett bluff företag. Varför åker dom inte fast?

Besvarelse fra PolarLotto
Jag har varit med i 3månad men har bara vunnit 160kr, jag tycker att man ska inte gå med den spel det bara kastar pengar, jag tycker det är inte bra att säga det 90porcent att man ska vinna men man har inte vunnit något när man betala 600kr per månad. Jag är missnöjd.Men jag kan säga alla säljare personal är trevlig.

Besvarelse fra PolarLotto
Har varit med i 3 månader nu och har blivit lite vinster men inget stort ännu hoppas på storvinst snart. Haft kontakt med kundtjänst där Sebastian är jätte trevlig och hjälpsam med frågor

Besvarelse fra PolarLotto
Ringer en säljare som påstår att man vunnit och varit med i en tävling rena bluffen

Besvarelse fra PolarLotto
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.