Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Nu har jag varit med sedan februari. Deras kundtjänst tar god tid på sig för att svara (14 dagar). Deras webplats är fullständigt obegriplig. Jag får inte intrycket att jag ens deltar i något lottospe... Se mere

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Större chans till vinst var min uppfattning när jag började prenumerera. Det har blivit några kronor men hur kan det bli bättre än så här 🤩 Det var svårigheter under ett par veckor att göra uttag f... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ett är för mycket! Så dåååligt företag och marknadsföring. Skickar hela tiden ut fakturor på flera ställen (sms, e-post och kivra) och dessutom förseningsavgifter pga dåligt angivna datum när detta sk... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

lurendrejeri företag. att man får driva företag på detta vis är en skam för Sverige. så oseriösa att man blir förbannad och dessutom svåra att få tag på. sitta i telefonkö i timmar utan resultat.... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Spiltjeneste

Skrevet af virksomheden

PolarLotto är ett svenskägt lottoföretag som erbjuder lottobetting - där alla svenskar kan slå vad om utfallet i internationella lotterier, som exempelvis amerikanska PowerBall eller spanska El Gordo. Vi erbjuder både singelrader eller möjligheten att spela i grupp - "syndikat" - för ökade vinstchanser. PolarLotto har en svensk spellicens från Spelinspektionen, med licensnummer 22Si1630. (Läs mer på www.spelinspektionen.se) Om du har ytterligare frågor, titta gärna in på www.polarlotto.com eller www.polarlotto.se!

Kontaktoplysninger

1 stjerne

Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Omdöme

Jag gick med i en prenumeration för tre månader sedan. Var lite skeptisk innan men tack vare deras trevliga kundtjänst och framförallt Estelle så har min bild ändrats. Hon var trevlig och hjälpsam. Till skillnad från postkoden har ändå jag lyckats vinna. Rekommenderar!

22. maj 2024

Hej Nicole,
Det gör oss glada att höra att du har blivit bra bemött av Estelle! Vi uppskattar din feedback och om du någon gång undrar något är du alltid välkommen att höra av dig till oss.
Vi på PolarLotto önskar dig en trevlig dag!

Kul spel upplevelse

Kul spel upplevelse. Brukar aldrig vara med på sånt här men det var kul att testa på något nytt, jätte trevlig kundtjänst som alltid är hjälpsamma och jag får tacka för vinsterna. Blev att ta med frugan på en semester till Spanien ⭐

22. maj 2024

Hej Shaze,
Vad kul att höra att du är nöjd! Vi gör alltid vårt bästa för att hjälpa till, och är det något du undrar över är du alltid välkommen att kontakta oss.
Vi på PolarLotto önskar dig en fortsatt trevlig semester!

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Vässade säljare som.lurar en att gå med…

Vässade säljare som.lurar en att gå med sen är det stört omöjligt att komma ur fick ringa 3 ggr innan jag lyckades avsluta prenumerationen

20. maj 2024

Besvarelse fra PolarLotto

Väldigt tråkigt att du känner dig lurad. Vår personal brinner starkt för deras jobb och vill ge alla en möjlighet att vara med. Självklart har man alltid rätt att ångra sitt beslut, och det är skönt att höra att du har fått hjälp med att avsluta din prenumeration.
Om det skulle vara något mer vi kan hjälpa till med är du alltid välkommen att kontakta vår kundtjänst på 010 - 888 55 90 med öppettider 09-17 måndag till torsdag, fredagar 09-16 och lunchstängt mellan 13-14 varje dag.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Har ringt 3 gånger under ca 1 månads…

Har ringt 3 gånger under ca 1 månads tid att sluta bli uppringd av dem.
Deras säljare med nr +46726663367.
Fortsätter att ringa flera gånger, jag har gett dem nr som ringer mig och bett flertal gånger att sluta.
Jag har också frågat hur mitt nr som är hemligtnoch varit hemligt i över 10 års tid hamnat där.
Jag har ej skrivit in det någonstans!

21. maj 2024

Hej Hanna,
Vår kampanjavdelning tar bara kontakt med folk som har godkänt uppringning och inte har spärrade nummer. Skulle det mot all förmodan vara så att något har gått fel, så ser vi självklart till att lösa det. Ditt nummer är spärrat i vårt system på förfrågan.
Vi önskar dig en fortsatt trevlig dag!

Trevlig person

Trevlig person, men påstod att jag varit med i en undersökning (vilket jag inte varit angående några spel) och blivit utvald för att vara med i en grupp av 300 utvalda personer där jag har möjlighet att vinna stora pengar.
Tyckte inte om att han hade all information om mig utan att jag behövde svara på något... Tex hade han hela personnummret, adress mm mm. "Jätte bra pris" på lottoraderna men så fort jag sa att jag inte har råd just nu så ändrades stämningen på samtalet. Personen försökte pusha att jag ändå skulle delta men jag stod på mig så här kom han ingenstans...återstår att se hur lång tid det tar innan nästa samtal...

20. maj 2024

Hej Sussann,
Vi vill självklart inte att någon ska behöva känna sig pushad att vara med på något av våra erbjudanden. Jag kan tyvärr inte se varför just du har blivit uppringd, men upplever du att något har blivit fel får du gärna ringa in till oss för vidare hjälp. Du når oss på 010 - 888 55 90 med öppettider 09-17 måndag till torsdag, fredagar 09-16 och lunchstängt mellan 13-14 varje dag.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Blev uppringd idag om att jag var med i…

Blev uppringd idag om att jag var med i en tävling om tekning produkter för länge sedan då jag kanske inte kommer ihåg det själv.
Jag spelar ej varken lotto eller andra tävlingar som drar in vinster, så lite fel person att ringa och försöka övertala stt man var med.

16. maj 2024

Besvarelse fra PolarLotto

Vad tråkigt att du känner dig missnöjd. Om du känner att något har blivit fel kan du alltid kontakta oss på 010 - 888 55 90 med öppettider 09-17 måndag till torsdag, fredagar 09-16 och lunchstängt mellan 13-14 varje dag för vidare hjälp.

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Påstår jag varit med i en undersökning…

Påstår jag varit med i en undersökning nyligen "det kommer du säkert ihåg" ... Och det är helt enkelt inte sant.
Ringer från olika mobilnummer och är väldigt påträngande.
Oseriöst så det bara skriker om det.

EDIT: Jag ringde upp kundtjänst efter svaret nedan och bad dem spärra och det gjorde de. Så kundtjänst var trevlig i alla fall.

14. maj 2024

Besvarelse fra PolarLotto

Tråkigt att du är missnöjd med oss. Om du känner att något inte har gått rätt till tar vi alltid det på största allvar och vill du ha hjälp med något är du alltid välkommen att kontakta oss på 010 - 888 55 90 med öppettider 09-17 måndag till torsdag, fredagar 09-16 och lunchstängt mellan 13-14 varje dag.
Vi på PolarLotto önskar dig fortsatt trevlig dag!

Ändrad uppfattning.

Kännde mig lurad först.då försäljaren först inte sa ja till ångerrätt.sen fick jag 24 timmar.men deras uppgifter med telenr.dröjde 20 timmar innan jag fick mailet.o då hade jag givit upp.ringde nu.nästa vardag.o fick veta att jag hade 48 timmars ångerrätt.plus för den röda dagen som var igår.så hon fixade bort allt.o spärrade mitt telenr till dom.o tipsade om nix.telefoni.mycket bra bemötande!

7. maj 2024

Hej Gun,
Vi uppskattar att höra att du känt dig så pass bra bemött av vår support! Vi strävar alltid efter att ha så nöjda kunder som möjligt, och rätt ska såklart vara rätt.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Polarlotto är det värsta blufföretag…

Polarlotto är det värsta blufföretag jag har haft att göra med. Man mer eller mindre blåste mig på flera hundra. Säljaren lovade guld och gröna skogar. Vad ni än gör så teckna inget abonnemang.

8. maj 2024

Hej Sture,
Det är tråkigt att höra att du inte har fått någon storvinst ännu som vi hade hoppats på. Då det är ett lotteri är det såklart upp till slumpen, och vi kan tyvärr inte påverka utfallet. Det enda vi kan påverka är chansen för våra kunder att vinna stort, vilket vi gör genom andelsspel. Du kan alltid gå in på ditt spelkonto och kolla om du har några dragningar kvar, så håller vi tummarna att det kommer in en större vinst inom kort!
Finns det något mer vi kan hjälpa till med får du gärna höra av dig till år kundtjänst 010 - 888 55 90 med öppettider 09-17 måndag till torsdag, fredagar 09-16 och lunchstängt mellan 13-14 varje dag.

Skojare!

Påstår att jag spelat tidigare hos dem - vilket inte är sant - och har erbjudande som i princip har vinstgaranti.

30. april 2024

Hej Linus,
Jag kan dessvärre inte se om du har varit med och spelat hos oss tidigare, men misstänker du att något har blivit fel får du gärna ringa in till oss ska vi såklart se till att hjälpa dig. Våra spelsystem är optimerade så att våra kunder ska ha så hög vinstchans som möjligt, men det finns såklart inga garantier då det i slutändan är ett lotteri.
Vid eventuella frågor når du vår kundtjänst på numret 010 - 888 55 90 med öppettider 09-17 måndag till torsdag, fredagar 09-15 och lunchstängt mellan 13-14 varje dag.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Vidrig försäljare som ringer upprepade trots NIX

Vidrig försäljare som ringer trots NIX, som inte ger sig och som absolut inte kan ta att man ringer upp och ångrar sig. Inte förrän min fru (som blev utsatt) sade att hon skulle ringa upp sin man på en annan telefon och låta mig prata med säljaren på det sättet gav hon upp. Det är ju också ett jäkla sätt att bete sig på, framför allt förnedrande och diskriminerande.

Uppdatering. RINGER FORTFARANDE TILL MIN FRU TROTS NIX. De använder sig olika telefonnummer också, så det hjälper inte att blocka dem. Sist ringde de för att gratulera på födelsedagen med en "fin" present. Hur blir man av med dem?

16. april 2024

Hej Per,
Det är jättetråkigt att höra att ni känt er dåligt bemötta. Vi ser alvarligt på ärendet och ni får väldigt gärna ringa in till vår kundtjänst på 010 - 888 55 90 med öppettider 09-17 måndag till torsdag, fredagar 09-16 och lunchstängt mellan 13-14 varje dag, så ska vi se till att kolla närmre på ärendet.
Vi på PolarLotto önskar er en trevlig kväll!

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Satsat nästan 3500 kr och kvitterat ut 229 kr på 6 månader.

Se rubriken!

9. april 2024

Hej Marianne,
Vad tråkigt att just din grupp inte har fått någon större vinst. I grund och botten är det ett lotteri och därför kan vi inte påverka utfallet. Det vi kan påverka är chansen för våra kunder att vinna stort, vilket vi gör genom andelsspel. Självklart innebär det att de mindre vinsterna blir mindre, men samtidigt får man som kund ta del av många fler vinstchanser än man vanligtvis brukar spela med - därför ökar vi även chansen för våra kunder att ta hem en större vinst!

Bytt adress

Bytt adress för fyra månader sen.
Anmält adressändring, men ändå skickas räkningarna till den gamla adressen. Och nu i veckan fick jag två räkningar, båda utskrivna 25/3 2024.
En påminnelse och inkassokrav.
Vill nu avsluta abonnemanget hos er.
Inte vunnit en krona 👑
Bara dyra räkningar

Mvh 5493, Birgitta Ekström

5. april 2024

Hej Birgitta!
Tråkigt att höra att något har gått fel. Vänligen kontakta oss så kommer vi självklart att hjälpa dig! Du når oss enklast på vårt kundtjänstnummer som är 010 - 888 55 90 med öppettider 09-17 måndag till torsdag, fredagar 09-16 och lunchstängt mellan 13-14 varje dag.

Totalt värdelöst

Totalt värdelöst, telefonnumrena de har angivit existerear inte, de svarar inte på mail. bankgirot hittar man inget namn på och de kräver en på pengar. Säljarens nummer existerar inte i heller.
Anmälda så klart till bank, datainspektionen, mm

1. april 2024

Besvarelse fra PolarLotto

Vi har haft stängt över påskhelgen vilket kan förklara varför du inte har fått tag i oss. Finns det något vi kan hjälpa till med får du gärna ringa in till oss på 010 - 888 55 90 med öppettider 09-17 måndag till torsdag, fredagar 09-16 och lunchstängt mellan 13-14 varje dag.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

SÅ FRUSTRERANDE att bli fullständigt…

SÅ FRUSTRERANDE att bli fullständigt överkörd, omkullkastad av försäljaren som LOVAR ”guld o gröna skogar” + att INTE kunna avsluta en påstådd prenumeration som SAS vara ett specialerbjudande.
FÖRFÄRLIGT//Susanne Syversen

9. marts 2024

Hej Susanne,
Det är tråkigt att höra att du känner dig dåligt bemött. Beroende på vilken kampanj du har tagit del av har vi olika tidsbegränsninar på hur länge man binder upp sig, men känner du att något har blivit fel får du mer än gärna kontakta vår kundtjänst på 010 - 888 55 90 med öppettider 09-17 måndag till torsdag, fredagar 09-16 och lunchstängt mellan 13-14 varje dag, så ser vi till att kolla närmre på ditt ärende.

Bluff o båg

Skickliga säljare får jag medge
6mån a 568kr och och varit med i en grupp med 700 lotter
Vinsten 193kr på 6 mån
Dessutom betalas vinster under
200kr ej ut
Ren bluff alltihop
Gå ej på detta lurendrejeri.

27. februar 2024

Hej Rolf,
Det är jättetråkigt att höra att just din grupp inte fått någon större vinst. Vi har optimerat vinstchanserna så mycket som möjligt, men tyvärr kan vi inte garantera att alla vinner stort. Som de flesta andra företag har vi en gräns för uttag, men det går självklart att få ut din vinstsumma.
Behöver du hjälp med detta får du gärna kontakta vår kundtjänst på 010 - 888 55 90 med öppettider 09-17 måndag till torsdag, fredagar 09-16 och lunchstängt mellan 13-14 varje dag.

Har ngn vunnit?

Hej jag blev uppringd å blev grattulerad. Försäljaren frågade vad jag skulle göra för alla pengar jag hade chansen att vinna. Jag hade alltså vunnit chansen att vinna!

Å bara 590 kr i månaden. När jag sa nej jag kommer lägga på så sa säljaren fort.. okej jag kommer nu ge dig chansen att vinna en miljard utan extra kostnad! Efter det la jag på. Ser också att svaren på omdömen är standard svar, som om det är en dator som sitter å svarar.

Efter att läst alla kommentarer så verkar det vara ett bluff företag. Varför åker dom inte fast?

20. februar 2024

Hej Charles,
Tråkigt att du inte kände att vårt upplägg var något för dig.
När det kommer till spel så är det alltid upp till slumpen, så vi kan inte erbjuda mer än de bästa förutsättningarna för en bättre spelupplevelse.
Vi har en svensk spellicens och följer förstås alltid de svenska riktlinjerna när det kommer till spel.
Du är mer än välkommen att ringa in till oss så kommer du se att vi inte är någon dator.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Jag har varit med i 3månad men har bara…

Jag har varit med i 3månad men har bara vunnit 160kr, jag tycker att man ska inte gå med den spel det bara kastar pengar, jag tycker det är inte bra att säga det 90porcent att man ska vinna men man har inte vunnit något när man betala 600kr per månad. Jag är missnöjd.Men jag kan säga alla säljare personal är trevlig.

9. februar 2024

Hej Carlene,
Det är tråkigt att just din grupp inte har fått någon större vinst ännu. I grund och botten är det ett lotteri och därför kan vi inte påverka utfallet. Det vi kan påverka är chansen för våra kunder att vinna stort, vilket vi gör genom andelsspel. Det innebär att man som kund får ta del av många fler vinstchanser än man vanligtvis brukar spela med - därför ökar vi även chansen för våra kunder att ta hem en större vinst!
Vi uppskattar att höra att du blivit trevlig bemött, och dyker det upp några frågor är du alltid välkommen att kontakta oss på 010 - 888 55 90 med öppettider 09-17 måndag till torsdag, fredagar 09-16 och lunchstängt mellan 13-14 varje dag.
Vi på PolarLotto håller tummarna för en riktig storvinst!

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Trevlig kundtjänst

Har varit med i 3 månader nu och har blivit lite vinster men inget stort ännu hoppas på storvinst snart. Haft kontakt med kundtjänst där Sebastian är jätte trevlig och hjälpsam med frågor

31. januar 2024

Hej Lennart,
Jättekul att höra att du känt dig bra bemött av vår support! Vi strävar alltid mot att ha så nöjda kunder som möjligt, och håller såklart tummarna att vi får ringa och gratulera dig på en större vinst inom kort!
Ha en trevlig kväll önskar vi på PolarLotto!

Bluff…

Ringer en säljare som påstår att man vunnit och varit med i en tävling rena bluffen

9. februar 2024

Hej Ulrika,
Om du har blivit kontaktad av oss så är det defintivt inte en bluff då vi har en svensk spellicens som går att läsa om på vår hemsida, men också direkt genom spelinspektionens egna hemsida.
Däremot kan det vara så att någon har varit med i en tävling med dina kontaktuppgifter och det ser vi såklart allvarligt på. Skulle det vara så att det är fallet så är du välkommen att kontakta vår kundtjänst på 010 - 888 55 90 med öppettider 09-17 måndag till torsdag, fredagar 09-16 och lunchstängt mellan 13-14 varje dag så kollar vi gärna vidare på det.

Dette er Trustpilot

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.