Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Nu har jag varit med sedan februari. Deras kundtjänst tar god tid på sig för att svara (14 dagar). Deras webplats är fullständigt obegriplig. Jag får inte intrycket att jag ens deltar i något lottospe... Se mere

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Större chans till vinst var min uppfattning när jag började prenumerera. Det har blivit några kronor men hur kan det bli bättre än så här 🤩 Det var svårigheter under ett par veckor att göra uttag f... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ett är för mycket! Så dåååligt företag och marknadsföring. Skickar hela tiden ut fakturor på flera ställen (sms, e-post och kivra) och dessutom förseningsavgifter pga dåligt angivna datum när detta sk... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

lurendrejeri företag. att man får driva företag på detta vis är en skam för Sverige. så oseriösa att man blir förbannad och dessutom svåra att få tag på. sitta i telefonkö i timmar utan resultat.... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Spiltjeneste

Skrevet af virksomheden

PolarLotto är ett svenskägt lottoföretag som erbjuder lottobetting - där alla svenskar kan slå vad om utfallet i internationella lotterier, som exempelvis amerikanska PowerBall eller spanska El Gordo. Vi erbjuder både singelrader eller möjligheten att spela i grupp - "syndikat" - för ökade vinstchanser. PolarLotto har en svensk spellicens från Spelinspektionen, med licensnummer 22Si1630. (Läs mer på www.spelinspektionen.se) Om du har ytterligare frågor, titta gärna in på www.polarlotto.com eller www.polarlotto.se!

Kontaktoplysninger

1 stjerne

Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Fulspel

Att ha aggressiva försäljare och sen ha tidsbundna abonnemang är oseriöst. Har man ett spelmissbruk utnyttjar de detta direkt. Som kund bör man kunna avsluta eländet när man vill och inte "skinnas" på stora summor för att man varit naiv. Det är många som får sin ekonomi förstörd pga av detta.
Är man ett seriöst spelbolag bör man låta kunden kunna avsluta när den vill! PolarLotto är hänsynslös!

4. oktober 2024

Hej Jim,
Vi som spelbolag ser självklart på spelmissbruk med allra största allvar och hjälper dig mer än gärna med ditt ärende.
För vidare hjälp får du gärna ringa in till vår kundtjänst på 010 - 888 55 90 med öppettider 09-17 måndag till torsdag, fredagar 09-15 och lunchstängt mellan 13-14 varje dag.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ingå ej i avtal med polarlotto!

Vad ni än gör, ingå inte i ett avtal med dem! Klicka direkt, blocka numret! Det är omöjligt att säga nej och omöjligt att ångra sitt köp. De är helt omöjliga med otydliga avtal. Det framkommer efter bindningstider som inte framgår i avtalet.

De är så snälla säljare men kundservice därefter gör allt för att hålla fast i dig.

Aldrig känt mig så lurad innan.

2. oktober 2024

Hej Isak,
Det är tråkigt att du känner dig missnöjd. Vi har en ångerperiod man kan nyttja om man går med, förutsatt att man hör av sig i tid. Det är såklart viktigt att detta samt bindningstiden framgår tydligt i avtalet.
Vi hjälper dig väldigt gärna vidare med ditt ärende, men då får du gärna höra av dig till vår kundtjänst på 010 - 888 55 90 med öppettider 09-17 måndag till torsdag, fredagar 09-15 och lunchstängt mellan 13-14 varje dag.

Detta företag suger

Detta företag suger, har en bindningstid på 6 månader och som spelare har jag inte vunnit ett öre. Kostat hittills ca 4000 kr

Känns som bedrägeri och dom skickar ut fakturor och ger påminnelser innan betaldatum löpt ut. Märker att dom bluffar.

1. oktober 2024

Hej Tommy,
Vad tråkigt att det inte har blivit någon större vinst för just din grupp ännu. Då det är ett lotteri kan vi tyvärr inte påverka utfallet. Det vi kan påverka är chansen att vinna stort, vilket vi gör genom andelsspel - det gör att du som kund får ta del av flera tusentals vinstchanser och i sin tur har större chans att vinna stort än ett vanligt lotteri!
Upplever du att något har blivit fel med fakturorna får du gärna höra av dig direkt till vår kundtjänst. Du når oss på vårt kundtjänstnummer som är 010 - 888 55 90 med öppettider 09-17 måndag till torsdag, fredagar 09-15 och lunchstängt mellan 13-14 varje dag.

Skojare!

Skojare!
Det senaste året har Polarlotto eller det inkassobolag de anlitar skickat ett tiotal bluffakturor. Mitt namn är korrekt, men med en adress till Löwstabruk. Grejen är den att adressen är fel - drygt 50 mil. Jag bor i Umeå. Det finns ett tiotal med mitt för och efternamn. En bor i Löwstabruk. Hoppsan säger ett flickebarn i supporten. Det ska ändras. Upplyser deras ekonomiavdelningen per e-post. Deras svar: De skickar ytterligare en bluffaktura. De kan varken räkna, läsa, eller tänka logiskt. Femte polisanmälan.

25. september 2024

Besvarelse fra PolarLotto

För att vi ska kunna hantera ditt ärende korrekt får du gärna kontakta vår kundtjänst. I ditt fall låter det som att det kan vara ett adressfel. Har du ett öppet ärende kommer du att få svar och vi kommer se till att hjälpa dig snarast möjligen.
Har du några ytterliggare frågor får du gärna höra av dig till vår kundtjänst på 010 - 888 55 90 med öppettider 09-17 måndag till torsdag, fredagar 09-15 och lunchstängt mellan 13-14 varje dag.
Vi på PolarLotto önskar dig en fortsatt trevlig dag!

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ringde om och om igen tills jag…

Ringde om och om igen tills jag tillslut svarade för att se vad de ville och på någon vänster fick de in att jag ville ha deras service vilket jag inte ville och nu är jag fast att betala summor jag inte ens ville ha från början

22. september 2024

Besvarelse fra PolarLotto

Det är tråkigt att höra att din upplevelse inte har levt upp till dina förväntningar. Självklart är det viktigt att man vet vad man har tackat ja till, men upplever du att något har blivit fel får du gärna ringa in till oss på 010 - 888 55 90 med öppettider 09-17 måndag till torsdag, fredagar 09-15 och lunchstängt mellan 13-14 varje dag.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ni är toppen som lyssnade på min…

Ni är toppen som lyssnade på min situation 🥰🥰❤️❤️

19. september 2024

Hej Linda,
Vad kul och höra att du har känt dig bra bemött och att vi kunde hjälpa till! Vi siktar alltid efter att ha så nöjda kunder som möjligt. Har du några frågor är du alltid välkommen att kontakta vår kundtjänst på 010 - 888 55 90 med öppettider 09-17 måndag till torsdag, fredagar 09-15 och lunchstängt mellan 13-14 varje dag.

De ringer mig 3 gånger per dag

De ringer mig 3 gånger per dag. Jag blockar varenda nummer men det kommer alltid nya som säger att jag får en chans att vinna. Lägger på direkt. Dryga

11. september 2024

Hej Katarina,
Det är tråkigt att höra att du har känt dig dåligt bemött av vår säljavdelning. Önskar du att inte få fler samtal av oss får du gärna ta kontakt med oss på 010 - 888 55 90 med öppettider 09-17 måndag till torsdag, fredagar 09-15 och lunchstängt mellan 13-14 varje dag, så hjälper vi dig vidare!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Trevligt kundbemötande

Tycker dom är trevliga och pratar ganska klart språk om vad som gäller och vad man kan vinna, som dom flesta här skriver så är det inte någon som kan lura in en i att spela man väljer ju själv, vågar man inte satsa då kan man aldrig vinna och satsar man så klart man kan förlora det är därför det kallas för spel alla är inte vinnare alltid.

11. september 2024

Hej Beba,
Vad kul och höra att du känt dig trevligt bemött! Vi lägger stort fokus på kundbemötandet, och det glädjer oss mycket att du är nöjd. Har du några frågor är du alltid välkommen att kontakta vår kundtjänst på 010 - 888 55 90 med öppettider 09-17 måndag till torsdag, fredagar 09-15 och lunchstängt mellan 13-14 varje dag.
Vi på PolarLotto önskar dig en trevlig kväll och håller tummarna för en rejäl storvinst inom kort!

NordfinCapital 111 AB drar in milioner…202

NordfinCapital 111 AB drar in milioner på Inkasso !
Sänder inte ut inbetalnings-blanketter i tid heller . Kundservicen är miserabel och bara öppet 09 - 12 Besviken kund Tony Nord

20. august 2024

Besvarelse fra PolarLotto

Vi beklagar att din upplevelse av Nordfin inte lever upp till dina förväntningar. Vi vill dock påpeka att vi är två skilda bolag, men om det är något vi kan hjälpa dig med är du välkommen att kontakta vår kundtjänst på 010 - 888 55 90 med öppettider 09-17 måndag till torsdag, fredagar 09-15 och lunchstängt mellan 13-14 varje dag.

Typiskt bondfångeri

Typiskt bondfångeri, entusiastisk säljare pratar om miljoners miljoner som nästan säkert kommer rulla in på mitt konto. Det kan man lugnt säga att det inte gjorde. Får skylla mig själv😂😂

12. august 2024

Hej Kristina,
Det är väldigt tråkigt att det inte blivit någon storvinst för din grupp ännu. Eftersom att det är ett lotteri är utfallet upp till slumpen, och tyvärr inget vi kan påverka. Det vi kan påverka är chansen för våra kunder att vinna stort vilket vi gör genom andelsspel - det gör att ni som kund ta del av flera tusentals vinstchanser och har på så sätt en högre chans att vinna stort!
Finns det något mer vi kan hjälpa till med får du gärna höra av dig till år kundtjänst 010 - 888 55 90 med öppettider 09-17 måndag till torsdag, fredagar 09-16 och lunchstängt mellan 13-14 varje dag.
Vi på PolarLotto håller fortsatt tummarna och önskar dig en trevlig kväll!

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Det här är inget annat än lurendrejeri

Det här är inget annat än lurendrejeri! Det lovas såååå stora vinstchanser, guld och gröna skogar, det finns liksom ingen gräns hur bra det här spelet är…BULLSHIT!, Jag har spelat för 600kr/mån i ett halvår och min absoluta toppvins har varit.28 öre!?!
I skrivande stund har jag betalat in min absolut sista inbetalning bara för att få en ny faktura igen.
Avråder alla som ens överväger att gå med i den här megabluffen att tänka tillen extra gång.

9. august 2024

Hej Kenneth,
Det är väldigt tråkigt att det inte har blivit någon större vinst för din grupp ännu. Då det är ett lotteri är resultatet upp till slumpen, men vi ser självklart till att påverka det vi kan. Det vi kan påverka är vinstchansen, och det gör vi genom att ni som kund ta del av flera tusentals vinstchanser och har på så sätt en högre chans att vinna stort!
Känner du att något har blivit fel med fakturorna får du gärna höra av dig till oss på 010 - 888 55 90 med öppettiderna 09-17 måndag till torsdag, fredag 09-15 och lunchstängt mellan 13-14 alla dagar, så ser vi till att hjälpa dig vidare.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

BEDRÄGERI Varför ändrar hon summan ju…

BEDRÄGERI Varför ändrar hon summan ju längre man pratar med dem. Pratade i över 30 min å det ändrades summor hela tiden. Då jag ställde kluriga frågor. Det visade sig också att de i slutänden av godkännandet skulle ha BankID för att det skulle gälle med 90% vinst chans. Bedrägeri av högsta klass.

6. august 2024

Hej Monica,
Vi har inga krav på att legitimera sig med BankID för att ta del av våra tjänster. Man kan däremot logga in med BankID om man vill, men det går även bra att logga in med sin mejladress.
Vi förstår självklart att man kan vara skeptisk, och gör därför allt för att våra kunder ska känna sig trygga. Vi har självklart en svensk spellicens som går att läsa om på vår hemsida, men också direkt via spelinspektionens egna hemsida, så det är defintivt inget bedrägeri.
Har du några ytterligare frågor går det alltid bra att höra av dig till oss på 010 - 888 55 90 med öppettiderna 09-17 måndag till torsdag, fredag 09-15 och lunchstängt mellan 13-14 alla dagar.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Jag var tveksam men blev lockad med ett…

Jag var tveksam men blev lockad med ett stort antal rader som sänktes till rimligare kostnad. Har varit med två månader och betalat hundralappar vinsten blev 23 kronor, tänkte ta ut dessa men icke gränsen är 200 kronor som miniminivå på uttag. Varning!!! Svaret nedan borde stå på deras hemsida detta är redan för sent då jag måste spela för att få nytta av pengarna så¨återigen VARNING

1. august 2024

Besvarelse fra PolarLotto

Det är tråkigt att det inte har blivit någon större vinst för din del ännu. Eftersom att det är ett lotteri kan vi tyvärr inte påverka utfallet. Det vi kan påverka är chansen för våra kunder att vinna stort, vilket vi gör genom andelsspel. Även om det innebär att de mindre vinsterna blir mindre, får man som kund ta del av flera tusentals lottorader - därför ökar vi även chansen för våra kunder att ta hem en större vinst! Behöver du hjälp med att göra ett uttag från spelkontot kan du alltid ringa in till oss på 010 - 888 55 90 med öppettider 09-17 måndag till torsdag, fredagar 09-16 och lunchstängt mellan 13-14 varje dag.
Vi på PolarLotto önskar dig en fortsatt trevlig dag och håller tummarna för en större vinst inom kort!

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Konstigt att man inte får lotto raderna…

Konstigt att man inte får lotto raderna så man kan rätta själv.

1. juni 2024

Besvarelse fra PolarLotto

Alla lottorader går att se inne på sitt egna spelkonto. Behöver du hjälp med att logga in kan du alltid höra av dig till vår kundtjänst på 010 - 888 55 90 med öppettider 09-17 måndag till torsdag, fredagar 09-15 och lunchstängt mellan 13-14 varje dag.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

bra spel

bra spel, vill spela på powerball. Nöjd än så länge många lotter för ett förmånligt pris. Kundtjänsten är sköna att tjöta med också.

1. maj 2024

Hej Anders,
Vad kul att höra att du är nöjd med vår produkt och support! Vi strävar alltid efter att ha så många nöjda kunder som möjigt, och du är alltid välkommen att höra av dig till oss vid eventuella frågor.
Vi på PolarLotto håller tummarna för en rejäl storvinst och önskar dig en trevlig kväll!

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

De kan inte ta nej som svar

De ringer och trakasserar min sambo varannan månad och kan inte ta ett nej som svar. Han säger om och om igen att vi inte har råd, att vi inte kommer kunna äta den här veckan om han betalar för det etc. Om och om igen så tar säljarna aldrig ett nej som ett svar, trots att han förklarar vår svåra ekonomiska situation. Vad hände med "Okej, tack, ha en trevlig dag"? Varför fortsätta trakassera fattiga personer som är i svår ekonomisk kris? Förstår att säljarna måste säga vissa saker för att behålla jobbet, men när någon säger att de absolut inte har råd så borde det ta stopp. När vi inte har råd med någon sorts komprimiss så borde man inte fortsätta försöka sälja. Och "jag tackar nej och lägger på nu" ska inte leda till att de fortsätter försöka... Det är som att prata med en vägg varenda gång.

15. juli 2024

Hej Anastasia,
Vår personal brinner starkt för sin produkt, men vi förstår också att det finns en gräns. Önskar ni att inte få fler samtal av oss får ni gärna höra av er till vår kundtjänst på 010 - 888 55 90 med öppettider 09-17 måndag till torsdag, fredagar 09-15 och lunchstängt mellan 13-14 varje dag, så ska vi se till att hjälpa er vidare med detta.
Vi på PolarLotto önskar er en trevlig kväll!

VARNING!!!!!

VARNING!!!!!

Band mig 6 månader, efter andra månaden bytte de fakturabolag.
Fast jag betalt fakturan (1 vecka innan utgångsdatum) började de skicka inkassofakturor!
Mailade och frågade vad de höll på med?!
Automail kom 6 ggr om att de vill ha mitt bankkontot, ocr nr på fakturan osv...
Svarade varje gång, men fick bara samma automail tillbaka.
Tillsist ringer vi upp dem och de förstår ingenting, de skyller på att de bytt fakturaföretag.
Men om jag betalar inkassofrakturan så ska de genast betala tillbaka alltihop!
Sagt och gjort, under denna tid hinner jag betala in faktura nr tre!

Inga pengar återbetalas så jag meddelar PolarLotto att jag inte kommer betala nåt mer förens de återbetalt mig.
Samma autosvar kommer IGEN!
Sen kommer inkassofrakturan IGEN!
Ringer upp dem, de är helt oförstående IGEN!
Mannen säger först att återbetalt, när jag säger nej och erbjuder mig att skicka uppgifter från banken tar han tillbaka det och säger
- Betala in de sista fakturorna så löser vi det med inkasso och du får en klumpsumma....

Eftersom jag inte vill hamna hos KRONOFOGDEN betalar jag och meddelar jag anmält dem!

Det har gått 3 månader sen bindningstiden gick ut, jag har betalt nästan 3000:- förmycket, spärrats på att ta något annat på faktura och inte fått EN KRONA TILLBAKA!!!

Vi får se vad ARN tycker om detta!!!

9. juli 2024

Hej Anna,
Vi är väldigt ledsna att du känner att något har gått fel. Vår kundtjänst är till för att hjälpa med alla ärenden och det låter som att det har skett något missförstånd. Vänligen kontakta oss snarast möjligen, så ska vi kolla på ärendet direkt!
Du når oss på 010 - 888 55 90 med öppettider 09-17 måndag till torsdag, fredagar 09-15 och lunchstängt mellan 13-14 varje dag.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Försäljare som är mycket påträngande…

Försäljare som är mycket påträngande kan ej ta ett nej behöver bli otrevlig för o bli av med människan!!!!!

8. juli 2024

Hej Per,
Det är tråkigt att höra att du känt dig dåligt bemött av en av våra medarbetare. Önskar du att inte få fler samtal av oss får du gärna ta kontakt med oss på 010 - 888 55 90 med öppettider 09-17 måndag till torsdag, fredagar 09-15 och lunchstängt mellan 13-14 varje dag.

Avsluta spelkontot

Försöker avsluta kontot då det inte fungerar för mig att spendera nästan 700 kronor på lotteri längre men när jag ska gå stegen för att avregistrera mig fungerar det inte på datorn. SURT

6. juli 2024

Hej Margareta,
Vi ser gärna till att hjälpa dig med ditt ärende. Om du inte redan har tagit kontakt med oss ber vi dig ringa oss på 010 - 888 55 90 alternativt skicka ett mejl till support@polarlotto.com, så ser vi till att hjälpa dig vidare. Våra öppettider är 09-17 måndag till torsdag, fredagar 09-15 och lunchstängt mellan 13-14 varje dag.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Fick en faktura idag ifrån Polarlotto…

Fick en faktura idag ifrån Polarlotto som överlåtit den till Nordfin Capital lll AB, jag har aldrig tackat ja till att vara med. Känns som en stor bluff

27. juni 2024

Hej Ulf,
Har du inte tackat ja till att vara med låter det som att något har blivit fel, och det ska vi defintivt se till att lösa! Om du inte redan har fått hjälp med ditt ärende ber vi dig ringa till oss på 010 - 888 55 90 med öppettider 09-17 måndag till torsdag, fredagar 09-15 och lunchstängt mellan 13-14 varje dag.

Dette er Trustpilot

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.