Nu har jag varit med sedan februari. Deras kundtjänst tar god tid på sig för att svara (14 dagar). Deras webplats är fullständigt obegriplig. Jag får inte intrycket att jag ens deltar i något lottospe... Se mere
Virksomheden har svaret
Större chans till vinst var min uppfattning när jag började prenumerera. Det har blivit några kronor men hur kan det bli bättre än så här 🤩 Det var svårigheter under ett par veckor att göra uttag f... Se mere
Virksomheden har svaret
Ett är för mycket! Så dåååligt företag och marknadsföring. Skickar hela tiden ut fakturor på flera ställen (sms, e-post och kivra) och dessutom förseningsavgifter pga dåligt angivna datum när detta sk... Se mere
Virksomheden har svaret
lurendrejeri företag. att man får driva företag på detta vis är en skam för Sverige. så oseriösa att man blir förbannad och dessutom svåra att få tag på. sitta i telefonkö i timmar utan resultat.... Se mere
Virksomheden har svaret
PolarLotto är ett svenskägt lottoföretag som erbjuder lottobetting - där alla svenskar kan slå vad om utfallet i internationella lotterier, som exempelvis amerikanska PowerBall eller spanska El Gordo. Vi erbjuder både singelrader eller möjligheten att spela i grupp - "syndikat" - för ökade vinstchanser. PolarLotto har en svensk spellicens från Spelinspektionen, med licensnummer 22Si1630. (Läs mer på www.spelinspektionen.se) Om du har ytterligare frågor, titta gärna in på www.polarlotto.com eller www.polarlotto.se!
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 uge
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Enligt er så har min mor gått med eer lotteri vilket hon ej har gjort. Och nu kräver ni henne på pengar.
Och löser ni inte detta så blir det en polisanmälan på er istället! Riktigt smutsigt att försöka lura gamla människor!

Besvarelse fra PolarLotto
Påstår vid uppringning att jag deltagit i en marknadsundersökning vilket är lögn. Fortsätter att ringa upp trots att jag tydligt har meddelat att jag inte är intresserad.
Detta har nu pågått i snart en månads tid med uppringningar 2-3 gånger per vecka. Har anmält detta till Konsumentverket och rekommenderar er andra att göra likadant.

Besvarelse fra PolarLotto
Bedrägeri; om än på "rätt" sida juridiken/retoriken. 99,9% av konsumenterna gör förlust. #avskum

Besvarelse fra PolarLotto
Rent och skärt bedrägeri. Jag blir uppringd med hänvisning om att jag medverkat i en kundundersökning med chans att vinna en Iphone. Jag har ALDRIG medverkat i någon sådan.
När jag frågar var de fått mina uppgifter från så kan de inte svara på det.
Polarlotto marknadsförs med rena spam-samtal och det är bara att läsa tidigare recensioner om vad som händer om man väljer att gå med i det.
Jag har begärt att de skall ta bort mig ur deras register med hänvisning till GDPR men detta sker självklart inte.
Jag förutspår bara att det kommer att komma en generell ursäkt här på Trustpilot där man ber mig att kontakta dem för att få mer "hjälp"
Fler samtal väntar och jag tycker synd om de personer som sitter med dessa säljsamtal, fullt medvetna om att det är bedrägeri, men som känner sig tvungna pga att det är enda jobbet de kan få. Jag hade gärna sett att man erbjöd anställda en årslön i ersättning om de lyckades få företagen dömda för brott, enligt en visselblåsarlagstiftning.
I dagsläget kommer de bara att byta namn på företaget så snart som det har registrerats tillräckligt med dålig publicitet.

Besvarelse fra PolarLotto
Ni borde skämmas jag är medlem i två år och jag har bara vunnit 80 kr.
Det är rent bedrägeri! Har frågat mina vänner det är samma sak med dom. Köp inte

Besvarelse fra PolarLotto
När dom ringer upp så lovar dom att man inte kommer att ångra sig om man går med. Det är skitsnack. Man vinner bara några ören varje gång så det blir inte mycket till vinst. Man får inte ta någon vinst under 200 kronor. Under mitt halvår som jag varit med har jag kommit upp till 168.74 kronor men dom pengarna är låsta p.g.a ingen vinst under 200 betalas ut. Under detta halvår har det kostat mig 518 kr i månaden till ingen nytta. Skäms på er att ni får hålla på att lura folk på pengar.

Besvarelse fra PolarLotto
Sebastian har varit jätte hjälpsam!
Han hjälpte mig att avsluta mitt konto då jag inte kunde fortsätta av personliga skäl och det var inga problem alls. Klar och tydlig med jätte trevlig personlighet!

Besvarelse fra PolarLotto
Du KAN inte vinna storvinsten.
Du får endast en andel, så ”din” rad delar du med massor av andra. Därför har du många rader. Vid väl liten vinst får du alltså bara din del, oftast ören.
Skulle du mot förmodan pricka rätt kan du och de du delar andelar med Max få 150 miljoner, ATT DELA PÅ.
Så Du kan MAX få 500.000kr

Besvarelse fra PolarLotto
Väldigt trevliga säljare men de ger sig inte. Betalar ca 500 kr/ månaden o vinner ca 5 kr i veckan 😅 Har 800 nummer med fem dragningar i veckan!
Det värsta var att jag hade 160 kr i min vinstpotten. Helt plötsligt bara 70 kr kvar. Företaget förnekade allt 🤪

Besvarelse fra PolarLotto
Är man med i Kronofogden som ni sa till mig så var man inte välkommen. Detta är ju bluff. Jag råkade gå med i 365 lotto, som är ungefär samma. Vinner du under 200 kr får man inte ut dem. Vann ören.

Besvarelse fra PolarLotto
Hej jag fick ett samtal från Erik Berglund väldigt prat glad kille som berättade om polar lotto, trodde först att detta va någon slags bedrägeri när man frågade om mitt personuppgifter och vad ja hette och så annars var han härlig och jätte glad och sa att han skulle vara min kontakt person

Besvarelse fra PolarLotto
Fick ett underbart bemötande av Alexandra. Min ekonomiska situation hade ändrat sig drastiskt. Detta fixade hon suveränt. Tack för fina goda människor. Suverän kvinna på Polarlotto. ALEXANDRA ÄR BÄST ❤️
MVH BRITT NYLÉN

Besvarelse fra PolarLotto
Jag har nu varit med i Polarlotto 5 månader och har bundit mej i 6 månader så snart är jag klar med detta.
Någon storvinst har inte kommit men eftersom jag inte kunnat logga in så har jag ringt upp Polarlotto 2 gånger och då fått tala med Alexandra som är en mycket trevlig tjej och som hjälpt mej med inloggning. ALL HEDER ÅT ALEXANDRA!!

Besvarelse fra PolarLotto
Jag rekommenderar inte Polarlotto. Tog en prenumeration i januari 2023. Andelen kostade 518 kr/månad och man var bunden i 6 månader. Killen som ringde pratade sig varm om detta lotteri, och att det var störst chans att vinna på av alla lotterier. Men nu är min prenumeration slut om en månad. Det jag vunnit på detta halvår är 143,10. När jag ringde och sa upp abonnemanget för någon dag sen så fick jag veta att det lilla jag nu har vunnit betalar man inte ut, nej man måste vinna minst 200 kr för att de ska göra en utbetalning. Inte ens dem lilla "vinsten" betalas ut. Jag har ett tips, istället för att gå med i Polarlotto, köp trisslotter för 3000 kr, då är chansen att du vinner mer än ynka 143,10 kr mycket större.
Mvh Carina

Besvarelse fra PolarLotto
Snabba svar vid funderingar rörande lotteri.

Besvarelse fra PolarLotto
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.