Jeg elsker bare OnePlus' produkter. Jeg har aldrig oplevet problemer med produkter eller levering af produkter! Jeg savner sådan min OnePlus.
Købte deres nye 12 model - desværre uden at læse på Trustpilot ført. Dener ustabil, og deres kundeservice svarer ikke på fejlmeldingerne, selvom de i første mail skriver de ser frem til mine svar og... Se mere
Fik lavet to bestillinger med et par dages mellemrum. En magnetisk oplader og stand.Samt en forudbestilling på det nye Oneplus Watch 3. Begge dele kom uden problemer, endda før den annoncerede dat... Se mere
Fik mulighed for at teste deres kundeservice og empati i forhold til at sætte sig i kundens sted. Modtog en gave hvor giveren havde set et enkelt bogstav forkert i modelnavnet og kommet til at best... Se mere
OnePlus3T problemer ..
Efter flere problemer, efter en Android opdatering, bl.a. med batteri, fingeraftryk og Bluetooth. Bad de om at få telefonen til service på deres servicecenter i Krakow, Polen. Den blev hentet af UPS dagen efter, blev returneret efter 4 dage tiptop i orden.
Flot flot service uden problemer overhovedet og uden udgifter for mig..
Super service!
Jeg købte den nyeste Oneplus 3T og modtog en telefon, der desværre efter et par dage havde et dødt pixel på skærmen. Men intet problem, Oneplus bestilte en ombytning, DHL kom lige til døren og hentede den, og en uge efter have jeg en ny telefon i hånden - helt ny, ikke blot en skærmreparation. Dette på trods af at jeg desværre dagen inden den skulle afhentes selv kom til at tabe telefonen så man kunne have mistænkt mig for at have forskyldt skærmproblemet selv, efter der nu var synlige ridser. Men Oneplus stolede på mit ord, når jeg sagde, den fejl altså var der inden. Super service! Og så er den altså meget bedre end den iPhone 7, jeg solgte for at få den. :)
Horibel kundeservice
Umiddelbart er speks og priser på oneplus fine men efter at have købt to telefoner fra dem (oneplus og oneplus2) er det slut.
Efter at oneplus droppede invite-modellen og skallerede produktionen op er kvaliteten Desværre dalet. Har måtte returnere både lader og kabel og senest en helt ny telefon som efter kort tids brug ikke kunne lade.
Kundeservice responderer utroligt langsomt, der går 5-7 dage mellem svar og jeg mistænker dem for at bruge chatbots for indtil man beder om at blive eskaleret til en leder får man kun utroligt høflige svar uden indhold. Når man så endelig får oprettet en servicesag og har sendt telefonen til arvasto bertelsmann som håndterer Service for oneplus får man at vide at det er udenfor garantien (vi taler om en helt en ny telefon). Prøver du at lave en forbrugerklagesag så gemmer de sig bag det kinesiske selskab. Hvis du føler dig heldig så kan oneplus være en god og billig telefon men du skal ikke regne med nogen form for service eller dækning på garantien