Købte deres nye 12 model - desværre uden at læse på Trustpilot ført. Dener ustabil, og deres kundeservice svarer ikke på fejlmeldingerne, selvom de i første mail skriver de ser frem til mine svar og... Se mere

Fik lavet to bestillinger med et par dages mellemrum. En magnetisk oplader og stand.Samt en forudbestilling på det nye Oneplus Watch 3. Begge dele kom uden problemer, endda før den annoncerede dat... Se mere

Fik mulighed for at teste deres kundeservice og empati i forhold til at sætte sig i kundens sted. Modtog en gave hvor giveren havde set et enkelt bogstav forkert i modelnavnet og kommet til at best... Se mere

2,7

Under middel

Hold jer lang væk!

Hold jer lang væk!! Det er fup og fidus!!
Jeg købte en OnePlus 11 og indløste en kampagne de havde kørende gennem CBB. Jeg modtog bekræftelse på at jeg havde indløst kampagnen men har aldrig modtaget mine OnePlus buds 2!! I kampagnen stod der at jeg ville modtage indenfor 3-5 uger. Jeg har sidenhen haft skrevet til dem utallige gange da jeg idag 8 uger efter fortsat ikke har modtaget mine OnePlus buds! Kundeservice løser ikke problemet og jeg har haft skrevet over 20 mails til dem og sågar ringet. Selv over tlf får de ikke løst problemet.

Jeg købte udelukkende tlf da der stod at de havde en kampagne og at man ville modtage OnePlus buds 2 ( værdi 1.200 kr). Jeg har fortsat ikke modtaget noget!!

Hold jer meget lang fra dette selskab og køb Samsung eller anden Android tlf i stedet!!

3. august 2023

Bondefangeri! Hold jer langt væk!

Bondefangeri! Hold jer væk!
Købte et par buds pro og modtog dem med defekt. Jeg sender dem retur med deres elendige UPS service..
Jeg får at vide i supporten, at en retur godt kan tage 3 uger. Efter 3 uger modtager jeg et par helt nye buds... Med samme defekt!

Jeg kontakter support igen og siger jeg vil returnere de nye buds og have refunderet pengene. Svaret fra supporten er at dette ikke er muligt da det kun kan ske indenfor 15 dage og de 15 dage er gået (fordi de oprindelige buds var sendt defekte tilbage til reparation). Svaret er nu fra supporten at det ikke længere er en mulighed at få refunderet pengene men at de gerne sender mig et par nye buds endnu engang..

Hold jer væk folkens. Det er bondefangeri og ulovligt det de foretager ift. at nægte refundering

Dato for oplevelse: 13. januar 2023

12. januar 2023

Kundeservice er ikke tilstede.

Havde problemer med min telefon, som sendes til rep hos deres service partner. Hvor de snyder mig, ved at fejlagtig udskifte dele som jeg skal betale for.

Dette hjælper ikke og kort tid efter skal den ind igen. Først er det fordi der er et hak i min telefons skærm.

Efterfølgende fordi skærmen er skiftet til en uoriginal skærm. Jeg benægter at få den skiftet og de sender telefonen retur. Når den kommer tilbage, virker den så igen. Efter rigtig mange klage mails med deres kundeservice, hvor de ikke forstår en fis af min problematik. De benægter ALT.

Til sidst indrømmer værkstedet så at det er en sensor som de har kaliberet der har været skyld i telefonens drillerier.

Så ville gerne have mine penge retur, når de har skiftet så mange dele i telefonen uden det hjalp + at de ville have skiftet skærmen.

Men ingen hjælp at hente der. De kan på ingen måde anbefales. Hold jer væk, der er ingen hjælp at hente fra kundeservice.

20. december 2022

Købeloven gælder ikke for OnePlus!

Har siden august, og indtil i dag, været i dialog med kundeservice, for at få dem til at udbedre en fejl i et par earbuds. En fejl de tidligere har udbedret, men som de nu ikke mener er en fejl de kan drages til last for. Også selvom jeg kan henvise til reglerne i købeloven osv. Deres svar er varierende, og der henvises til egne garantier og forkerte steder i købeloven osv. Svaret ender altid med at de har vendt problemstillingen med deres lovlige afdeling, og de desværre ikke har mulighed for at afhjælpe problemet.
Jeg har givet op. De er totalt umulige at få en seriøs dialog med og man kan ikke komme igennem til nogle med beslutningskompetencer.
Jeg vil anbefale at man overvejer kraftigt at handle med dette firma, da man er dårlig stillet, hvis produktet får en fejl.
Jeg gider ikke at handle med dem fremover.

26. november 2022

Aldrig igen!

Købte mobil og tilbehør for knap 8000 kr. Laderen var død ved ankomst. Det har taget tre uger at få ny lader og der er blevet sendt en 65 W i stedet for den originale 80 W. Køber aldrig noget fra Oneplus igen!!

21. september 2022

Aldrig mere

Aldrig mere! Rimelig hardware. Forfærdeligt styresystem der sjældent opdateres og ændrer på mine indstillinger, hver eneste dag. Selv timer apps bliver lukket og slukket og det selv om de er låst eller sat til "dont optimize".

15. september 2022

Useriøs og håbløs "kundeservice"

Useriøs og håbløs "kundeservice" - 15 dages garanti på panserglas...og fordi det - ifølge jer selv - er "umuligt" at bevise, at det ikke er mig, der har fejlmonteret glasset, vil I ikke erstatte det, på trods af, at det efter en uges brug er begyndt at slippe - og i forsøg på at rette dette slår det en revne.
I er godt nok kommet langt væk fra de "værdier", I startede ud med for efterhånden nogen år siden.

18. juli 2022

Engang god ikke i dag

OnePlus 8+.... Har fungeret okay, end til seneste software opgradering. Nu er mobilen, ekstrem langsom, en del funktioner virker ikke, skærmen fungerer ikke ordentligt mere heller. Faktisk blevet en ubrugelig mobil. Jeg har endda været på OnePlus fra starten af. Software, bygge Kvalitet er faldet så meget, at det er slut for mig.

3. maj 2022

IK KØB FRA ONEPLUS!

IK KØB FRA ONEPLUS!

I juni 2021 købte jeg en Oneplus 8T. Den virkede i 2 uger, hvorefter der opstod problemer. Problemerne indebar spontan nedlukning, og ville ikke tænde igen, vibrerede uden grund, reagerede ikke på at man trykkede på skærmen, samt frøs den. Jeg skrev til deres support, og fik at vide at jeg skulle forsøge at ryde cache. Dette gjorde jeg, så virkede den i en dag, jeg gjorde det igen, så virkede den endnu en dag. Jeg skrev igen til dem, og de sagde at jeg måtte nulstille den. Efter at nulstille den virkede den i et par dage, men gik så fuldstændig i sort, og ville hverken tænde eller slukke, og reagerede slet ikke på noget. Jeg måtte skrive til dem igen, og de sagde at jeg kunne sende den ind til dem, og de ville forsøge at reparere den. Jeg sendte den afsted, og fik den tilbage efter 1-2 uger.

Telefonen virkede således i kort tid (omkring en uge), og jeg forsøgte mig med at nulstille cache igen, og da det ikke virkede så skrev jeg igen til dem. Jeg måtte igen sende min telefon afsted for at blive repareret. Igen gik der 1-2 uger inden jeg fik den tilbage igen.

Da jeg fik den tilbage igen, skete der præcis det samme! Den virkede igen i omkring en uge (max to), hvorefter jeg frustreret igen måtte skrive til dem. De skrev at efter at have forsøgt sig med at reparere den to gange kunne jeg få en erstatning. Jeg skrev om det ikke var muligt at få mine penge tilbage, da jeg ikke var glad for en så ustabil telefon, og frygtede at en ny heller ikke ville virke. De skrev tilbage, at jeg kun kunne få de penge tilbage som enheden er værd, og i og med at den ikke virkede så ville jeg ikke kunne få særligt mange af mine penge tilbage.

Så for at opsumerer: De sendte mig en defekt telefon, forsøgte at reparere den to gange, og ville så ikke give mig mine penge tilbage for mere end det enheden var værd i dens tilstand. Men det er jo dem der sendte mig en defekt telefon, så hvordan det hænger sammen forstår jeg ikke.

Jeg bedte så om at få en ny enhed. Jeg hørte ikke fra dem i en måneds tid, og da jeg skrev, sagde de at det var fordi de ikke havde flere på lager i den farve min telefon var. De tilbød at sende mig en i sølv, hvilket jeg tog i mod, og modtog den et par dage senere.
Den nye enhed (telefon) virkede!... i hele to uger... Jeg skrev igen dybt frustrede til dem, og de sagde at det måske var min sikkerhedskopiring der var noget galt med. Så efter at have nulstilt min telefon og manuelt overført alt min data, så virkede den igen i en uges tid, hvorefter problemerne vendte tilbage igen!

Jeg står nu og skal til at sende den tilbage til dem igen, hvor de så skal vurdere om det er min skyld eller deres skyld, men under alle omstændigheder, får jeg nok ikke mine penge igen. Så jeg må nu vurdere om jeg bare skal blive ved med at sende den tilbage, i håbet om at de reparere den eller sender mig en ny enhed der virker. Eller om jeg bare skal give op og købe en helt ny.

En ting er sikker: Jeg kan IKKE anbefale OnePlus, da de sælger en defekt telefon, og ikke vil give en sine penge tilbage, da de kun vil give det som enheden er værd, og når ikke den virker, så er det jo ikke meget.

20. januar 2022

Det er bar for dårligt på den forige…

Det er bar for dårligt på den forige one+7pro kunne mit høreappoarat (phonak) oplyse hvem der ringede men oneplus 9 pro har ikke denne mulighed har haft 6 one + i gennem tiden og har altid syntes at det var et godt produkt men nu er det slut det er da simpelhen for dumt det er nedværdigen for os der desværre er nød til at bruge høreapparat.

29. december 2021

De stod for nogle gode produkter engang

Var med fra starte af i 2014 da jeg købte en oneplus one gennem invitation systemet og har siden da jævnligt købt ting derfra. Desværre levere de ikke samme kvalitet som de engang gjort og står slet ikke for hvad de gjorde engang. Nu er de så gået i gang med at kun kan købe ting igennem instagram konkurrencer og limited tidskøb, som crasher deres hjemmeside og som er umuligt at få fat i fordi der kun er 1 af produktet i hele Danmark. Det er at gøre nar af en ellers loyal fan base.

Nyeste problem for mit vedkommende er så et oneplus buds med ingen lyd i den ene bud. Sendte den til reparation for 4 måneder siden. Hørte ikke fra dem i to uger, det viser sig at den ikke kan repareres og er udsolgt så kan ikke få en erstatning. Deres forslag er at jeg betaler ekstra for deres pro version. Da det ikke var af interesse bad jeg om pengene retur som jeg har ret til ifl. Forbrugerrådet. Det var over en uge siden og de har ikke svaret på en simpelt forespørgsel. Det er nok en af de dårligeste kundeservice man kan komme i nærheden af. Desværre går deres ting i stykker så man kan ikke kom udenom dem.

13. december 2021

Jeg har altid haft en god oplevelse

Jeg har købt OnePlus buds z Steven Harrington edition, OnePlus Warp Charge 50 Wireless Charger White og så fik jeg OnePlus 8 pro i konfirmations gave. Hver gang jeg har købt noget der fra så er det altid kommet hurtigt og den måde de viser hvad deres produkter kan er bare fantastisk

26. november 2021

Jeg har for ca 2 uger købt en OnePlus…

Jeg har for ca 2 uger købt en OnePlus Nord CE 5g. Det er det "arrigeste l...", Første problem , den kunne ikke sende sms, kun engang imellem. Var inde med den 3 timer og den skulle være fixet. Kom hjem var piletaster væk, dem der bruges når du skal gå retur til forrige side. Plus jeg ikke kunne downloade app trods jeg havde forbindelse til skyen. Og havde aktiveret min Google konto. Derind igen og klage over dette. Fik den repareret igen. Mine piletaster kom tilbage og kunne downloade app. Sidder nu her igen og kan sende sms, men er de længere end 8 ord, sender den dog tager 5 min eller mere.
Fik at vide OnePlus var bedre end min Samsung. F... Noget grrr. Anbefaler ikke oneplus til nogen.
Vh Anni

29. september 2021

Jeg købte en Nord CE 5G

Jeg købte en Nord CE 5G, et cover og en skærmbeskytter. Allerede de første dage efter jeg har fået telefonen, finder jeg ud af at der er en fejl på den. Kundeservice beder mig sende den til reparation, og så vil de sende en erstatning. Jeg tager coveret af, og sender telefonen afsted med skærmbeskytter på. De konstaterer at den er defekt og vil sende en ny. Efter 2-3 uger uden at høre noget fra dem, hvor jeg har rykket et par gange, informeres jeg om at telefonen er udsolgt og bliver tilbudt at få refunderet telefonen. Det takker jeg ja til. Jeg bliver ikke refunderet for coveret, men kun for telefonen og skærmbeskytteren. Jeg efterspørger at blive refunderet coveret også, da jeg ikke har noget at bruge det til uden telefonen - de beder om at få dette returneret. Efterfølgende informeres jeg om, at jeg ikke kan få det refunderet da der er en ridse på det. Selvfølgelig er der en meget lille ridse på det, når jeg har brugt det i en uge - det blev ikke sendt med retur i første omgang, da jeg da bestemt regnede med at de holdt hvad de lovede og ville erstatte min defekte telefon med en ny.
Nu ligger coveret jeg har betalt for i Polen, og OnePlus nægter at refundere det.

13. august 2021

uacceptabel opførsel

Et ellers rigtigt godt event...
Danmark spiller mod Finland... spændingen var stor, øllene var kolde, og pølserne var dyre...
Det hele er som det skal være, det er lørdag den 12.6 , lokation: National museet.

Oneplus holder et "event" som er super hyggeligt. Alt forløber stille og roligt indtil en af deres medarbejdere, ved navn Dannielle Young, får en hjerneblødning og kaster en drink i hovedet på mig. uacceptabel opførsel uden konsekvens. Ingen undskyldning fra Oneplus side. Man bliver helt bekymret når man kigger på Danielles instagram profil og ser: Unapologetic, crazy loud. @Oneplus tagget i bio.
Oneplus er måske et brand i Danmark der ønsker at associeres med ikke sympatiske mennesker. Mennesker, som ikke angrer, føler skyld, eller ønsker at undskylde en uacceptabel handling. Martin jeg venter stadig på erstatningen af den nye trøje du lovede mig.
Forfærdelige mennesker ansat i oneplus danmark.

24. juli 2021

Ualmindelig dårlig kundeservice

Havde i april 2020 købt en oneplus 8 pro, og har enlig været tilfreds med den, maj 2021 kan jeg så ikke warp charge mere, og ser lidt i gennem finger med det, da jeg ikke bruge den funktion særlig tit, Juni 2021 kan jeg så slet ikke få den til at lade, og i telefonen står der så at det vil tage 4 DAGE at lade den fuldt op, efter flere snakke med kundeservice, år jeg så at vide jeg skal udfylde en formular og sende et screenshot af at det vil tage 4 dage at få den ladet op, lige pludselig kræver de også en video, og det har på dette tidspunkt taget 7 dage om den tilbage melding, og da jeg ikke har andre mugligheder for opladning står jeg i den situation at, jeg slet ikke kan få noget strøm på min telefon.

Kort fortalt, mega god telefon indtil der kommer problemer med den, så er de pisse ligeglade med deres kunder

ALDRIG KØB DEN

22. juni 2021