Vi skulle rejse til Portugal med 2 håndtasker. Taskerne var der betalt 2x440 kr. for 1 vej via Travellink, som rejsen var bestilt igennem. Ved gaten blev vi betjent af en uforskammet nedladende yngre... Se mere
Vi nåede ikke check in til tiden p g a div problemer på vej til lufthavnen Medarbejderen ved check in kontaktede gaten og vi nåede derfor med nød og næppe vores fly. De sørgede for at vores kuffert... Se mere
Plat og svindel ! De ændrer konstant deres rejser og pålægger dig udgifterne. De laver om i ruterne og ligger mellemlandinger ind på dine købte ture. Du får ikke en krone igen og deres kundeservi... Se mere
Jeg vil tilkøbe bagage. Det koster 199kr pr vej. Bliver opkrævet 766 kr. Kontakter support center, som fortæller mig, at der er en teknisk fejl. Jeg skal betale overprisen og så bede om refun... Se mere
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Absolut ingen kunde service
Desværre er det ikke muligt, at give nul stjerner, men Norwegian har ikke fortjent en stjerne.
Allerede i marts måned, og før selskabet havde besluttet at aflyse alt flyvning pga. Corona, afbestilte familien flybilletter for mere end 20.000 kr med Norwegian fra København til Tenerife i juli måned 2020, da selskabet havde ændret så meget på afgangstiderne, at turen blev forkortet med næsten et døgn. Efter utallige henvendelser, både skriftlig og telefonisk, erkendte selskabet skriftlig, at vi havde krav på at få alle vores penge retur, men intet skete. Efter endnu flere telefoniske og skriftlige henvendelser, fik vi tilsendt halvdelen af beløbet, men uden forklaring.
Nu er vi så igen igang med at få kontakt med selskabet, men som tusindvis af andre kunder har erfaret, er det umuligt at få svar på skriftlige og telefoniske henvendelser. Nu forsøger vi at køre en sag mod Norwegian gennem Forbruger Europa.
Jeg håber inderligt, at dette svindel foretagne må blive udkonkurreret af mere seriøse firmaer, da de ikke bør overleve med deres kundeservice.
God behandling
Vores fly til Lefkas d. 23/6 blev aflyst pga.
Corona. Vi er er blevet informeret på mail om forløbet hele vejen igennem. Og i dag har vi modtaget tilbagebetalingen for flybilletterne.
Vi kan ikke være andet end tilfredse.
Jeg har ventet siden 1 maj på at få…
Jeg har ventet siden 1 maj på at få mine penge. Ingen kontakt, Ingen svar, kun en kvittering på at de har modtaget mit krav om at de skal betale mine penge retur.
Virkelig dårlig kundeservice. Jeg er helt enig, hvornår gør vores myndigheder noget????
0 stjerner herfra
0 stjerner herfra. Jeg har ventet siden 23/3/20 på at få refunderet min udgift til aflyste afgange til London. Det er umuligt at skrive til dem, ringe til dem - alle opkald bliver jeg bevidst smidt af. Jeg kan se, at virkelig mange har samme oplevelse. Hvornår skrider myndighederne ind? Hold kæft et banan firma :-(.
det er helt umuligt at få kontakt til…
det er helt umuligt at få kontakt til kundeservice, bliver bare stillet om fra den danske til den engelske, hver gang uden nogen form for kontakt
Total radiotavshed
Norwegian aflyste vores tur til Barcelona, og jeg ansøgte derfor om refusion af beløbet (denne mulighed var godt gemt på deres webside). Det er nu 6 uger siden og jeg har intet hørt. og de svarer ikke på henvendelser.
Alle ved, at hvis man har problemer er det bedst at kommunikere, så kundene trods alt er informeret og derfor kan acceptere mere. Men det fatter Norwegian åbenbart ikke.
Virkelig dårlig stil, Norwegian.
Norwegian skylder mig kr. 21.700,- men jeg skal bare vente og vente og......
Har købt to flybilletter til USA og har i januar betalt 21.700,- til norwegian. I marts måned blev flyet aflyst og jeg ansøgte straks om refusion af beløbet.
Jeg modtog et autosvar som kvittering og herefter hører jeg intet.
Jeg har rykket via mail tre gange uden at få svar.
Jeg har ringet til dem, men kan kun få standardsvar, at de har travlt og gør deres bedste osv. Osv.
Jeg har prøvet deres chatrobot, men den er renset for alt hvad der drejer sig om refusion.
I går kom jeg igennem på messenger men desværre uden at blive klogere på hvornår jeg får mine penge.
Uanset hvilken vej man vælger til deres såkaldte kundeservice, så er resulteret det samme: en generel sludder for en sladder og desværre uden mulighed for at kunne få svar på konkrete sager. Det er jo ubrugeligt.
Norwegian er underlagt samme EU lov som andre flyselskaber og skal derfor tilbagebetale billetter for aflyste flyafgange senest efter 7 dage men det ser de stort på. De siger de har travlt, men det virker mere som om, at alt er sat ind på at holde alle krav tilbage i stedet for arbejde med udbetalinger.
Føj for en dårlig service
Norwegian, betyder det “svin” på norsk???
Utallige flyrejser er naturligt nok blevet aflyst p.g.a. Covid 19, mens tilbagebetaling af allerede betalte flybiletter IKKE automatisk, eller på anden vis, bliver refunderet hos Svindlerselskabet Norwegian, ligesom man ved tlf. kontakt kun får en eller anden totalt ignorant og iøvrigt ligeglad person der på uhjælpeligt engelsk, (eller hvad det nu er for et sprog), kun lige kan fremstamme et “I don’t know” ligegyldigt hvad man spørger om.
Så elendige Norwegian, gør os alle en stor tjeneste og gå konkurs hurtigst muligt og overlad markedet til de selskaber der har og udviser bare en smule kundeservice, for I er en sindssyg skændsel for branchen, og håber derfor også at ingen investorer er så dumme og låne jer fem flade ører, da det uundgåeligt kun vil udsætte jeres endeligt og I derved kan nå at fuppe endnu flere mennesker.
Dårligt hjælp ang kompensation
Dårligt hjælp ang kompensation. De skriver mail at de gerne vil give kompensation for vores fly rejse som var forsinket 5 timer fra Fort Lauderdale til Stockholm og videre til DK. Først var der fejl på deres Rolls Royce motor "teknisk fejl". Det var bare falsk info. Efter flere måneder så vil de gerne betale. Vi hører ik mere fra dem. Skod selvskab! Vi bruger dem ikke igen!! De skal bare betale og give os vores penge tilbage. Vi har søgt hjælp fra fly erstatning selvskab og klaget til forbrugerklagernævnet og trafikstyrelsren.
Super godt tilfreds
Jeg håber at flyve med Norwegian snart igen. Var i Marokko fra d, 29 februar og til d. 14 marts. Den 15 marts lukkede de alle lufthavne i Marokko. Var bare så heldig at komme med det sidste fly hjem Tusind tak. Glæder mig til i kommer på vingerne igen . Flyver altid med Norwegian, såfremt det er muligt. Altid billigere end andre fly. Tusind tak
Rebooking hos Norwegian grundet COVID19 koster !
Jeg har lige rebooket en rejse hos Norwegian - så jeg ikke rejser i morgen men til juni.......selvfølgelig grundet COVID 19. Norwegian reklamerer med, at man grundet COVID 19 gratis kan ombooke rejser ---- MEN så skal de være bestilt mellem 6. marts og dags dato. Fordi jeg bookede min rejse allerede for 1 måned siden - så koster det mig 1.200 kr at rebooke. Hvorfor dog denne forskel ????
Fløj med Norwegian til Tenerife den 8/3…
Fløj med Norwegian til Tenerife den 8/3 (tidligere en del i forb. med mit arbejde). Først og fremst de har meget forsinkelser, om det er vejæret eller ej er det en general problem. Udover det, andre airlines giver tilladelser til 8 Kg bagage med i flyet, hos Norwegian skal man betale 490 DKK for 10 Kg men deres billetter er rimelige dyrere end andre. Du får ikke mad eller vand selv i 5 timers tur, og priserne er høj i flyet!! Man kan mærk forskel i behandling, I DK Kastrup er medarbejderne så høj stillet og man ikke kan stille dem 2 spm uden at du mærke irritation!! Jeg vil altid prøve at undgå Norwegian frem over.
Now igen Airlines
Hvis man kunne give -5 stjerner så havde jeg gjort det. Jeg syntes de skulle skifte navn til nu-igen. Mit fly blev forsinket den 23/2 pga sand storm fra cph til grand carnaia . Det er hvad der sker , som kunde forventer man at blive om booket automatisk på et fly dagen efter . Men det er ikke tilfældet. I stedet får du Call center som taler gebrokken engelsk . Det eneste de kan fortage er anullere booking eller fortage en ombooking ugen efter ,Det er ikke fair man skal hamstre fly pladser og resten over lad til sig selv . Jeg vil anbefale hvis man skal flyve med dette selskab Køb ekstra forsikringer og tegne alt hvad der kan tegnes af forsikringer . Find et andet selskab hvis du ikke vil lades i stikken .
23/2 skulle jeg til Tenerife afg
23/2 skulle jeg til Tenerife afg. kl.12
Flyet aflyst p.gr.a. sandstorm, det har jeg fuld forståelse for. ABSOLUT ingen info fra Norwegian, prøvede at ringe til kundeservice, kl 13.30 kom igennem efter 1t 20 min, heller INGEN info, prøvede igen 21.30 kom igennem efter 50 min. medarbejder der talte engelsk og som ikke anede hvad jeg snakkede om, han smed røret på. Dårligere service har jeg aldrig været udsat for.
Britta Essmann
Elektronisk fejl
Lad det være sagt straks: Jeg har bestilt mange flyrejser over nettet, og dette er sket gnidningsfrit.
Jeg skulle bestille en rejse, men da der opstod problemer (rejsens pris ændrede sig, når der skulle betales), ringende jeg til Norwegian. Her fik jeg oplyst, at det formentlig var min browser, der var problemet.Jeg fik bestilt den ønskede rejse via en anden browser, og for at lette arbejdsgangen, loggede jeg mig ind på "Mine rejser", hvor alle mine data er lagret. Her lå i forvejen to (betalte) rejser i midten af maj til min kone og jeg, og uvist af hvilken grund forsvandt disse to bookinger pludseligt under indtastningen. Jeg ringede straks til Norwegian, og her fik jeg at vide, at annulleringen ikke kunne ændres og pengene var spildt, men at jeg kunne klage. Jeg var imidlertid nødt til at sikre mig nye billetter, og jeg følte mig overbevist om, at Norwegian ved dette køb kunne se, at annulleringen var en fejl (hvem annullerer billetter, som ikke kan refunderes to-tre måneder inden rejsen???). Jeg har nu fået svar på min klage, og svaret er et standardsvar, som blankt afviser mit ønske om refundering af beløbet. De gentager blot bevidstløst de stramme regler for lowfare.
Norwegians samarbejde med Goldcar/Interrent
For det meste får vi hvad vi betaler for. Men vi lejede en bil hos Goldcar gennem Norwegian, og er blevet taget "ved næsen" af Goldcar/Interrent. Selvom bilen er lejet på anbefaling og gennem Norwegian, er det umuligt, at få hjælp den vej.
Vi vil på det stærkeste anbefale Norwegian at ophøre samarbejdet med Goldcar/Interrent. Vi kan godt se nu, at mange andre er blevet faktureret for skader, de ikke har begået. Vi har kvittering af en Goldcar/Interrent medarbejder, hvilket man ignorerer.
Kjeld Hansen
Dette flyselskab har helt klart de…
Dette flyselskab har helt klart de absolut bedste priser i forhold til alle andre servicen er ikke den bedste men ok og helt klart fem stjerner herfra
Ikke andet end forsinkelser på…
Ikke andet end forsinkelser på forsinkelser. Elendig kundeservice og general bare et elendigt flyselvskab.
Flyv med SAS hvis du vil frem til din destination i tide. SAS kan flyve fra Oslo til København på 1 time, Norwegian bruger 3 timer på samme tur.
Det er sidste gang jeg flyver med Norwegian!
Uacceptable forretningsmetoder
Havde købt billetter Cph -Stockholm t/r. Da vi skulle hjem fik vi at vide ved check in at reservationen var rykket 6 timer frem, så flyet var afgået! Vi måtte købe nye biletter for at komme hjem. Vi fik billetter til DET SAMME FLY vi oprindelig havde købt billetter til og der var god plads! Check in I Stockholm har set lignende tilfælde før.
Det er helt uacceptabelt !!!
750 norske kroner for 3 kg for meget…
750 norske kroner for 3 kg for meget vægt i Oslo lufthavn. Jeg spurgte enda i check in på vej op om det var ok med mine to tasker eller om jeg skulle tjekke den ene ind, og fik vide det var i orden. Det er ikke fordi flyveren er fuld hellere, så kunne jeg have forstået det. Virkelig dårlig stil Norwegian. I kommer helt sikker til at tabe den ekstra fortjeneste på manglende køb fra min side i fremtiden. Super smart foretningsplan at bødlægge jeres kunder for en bagatel. Hvem har fundet på det der?