Vi skulle rejse til Portugal med 2 håndtasker. Taskerne var der betalt 2x440 kr. for 1 vej via Travellink, som rejsen var bestilt igennem. Ved gaten blev vi betjent af en uforskammet nedladende yngre... Se mere
Vi nåede ikke check in til tiden p g a div problemer på vej til lufthavnen Medarbejderen ved check in kontaktede gaten og vi nåede derfor med nød og næppe vores fly. De sørgede for at vores kuffert... Se mere
Plat og svindel ! De ændrer konstant deres rejser og pålægger dig udgifterne. De laver om i ruterne og ligger mellemlandinger ind på dine købte ture. Du får ikke en krone igen og deres kundeservi... Se mere
Jeg vil tilkøbe bagage. Det koster 199kr pr vej. Bliver opkrævet 766 kr. Kontakter support center, som fortæller mig, at der er en teknisk fejl. Jeg skal betale overprisen og så bede om refun... Se mere
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Overbooket fly
Min kæreste og jeg sidder nu i Bangkok og kan ikke komme hjem, da Norwegian havde overbooket vores fly. Nu har vi fået en noget længere flyrute, og skal vente en dag på den.
Fine priser til USA
Stjålet bagage
Hvis jeg kunne give minus stjerner havde jeg gjort det!
Først var vores bagage ikke med flyet hjem!
Vi måtte vente 3 dage på den!
Da vi endelig fik den var der så stjålet fra min bagage!
Jeg har ringet & fået besked på at skrive en mail!
Det har jeg gjort for snart en uge siden - det eneste jeg har hørt er et autosvar om at de har modtaget min mail!
Aldrig har jeg prøvet noget lignende... Uaceptabel!!!
Mistet kuffert
Hej
Jeg ankom til Paris i går kl 12.20 fra København, desværre dukkede min kuffert aldrig op! Jeg har endnu ikke hørt noget. Jeg har sendt jer en besked med reference nummer. Hver gang jeg ringer, bliver jeg omstillet til et callcenter hvor medarbejderne er enormt uhøflige og som absolut intet vil fortælle mig! Når jeg spørg om der i det mindste kan tjekkes op på, om kufferten er kommet med, vil de heller ikke svare! Jeg er her for at holde jul med min familie, og jeg sidder nu i mit joggingtøj, som jeg rejste i. Jeg synes I behandler min mistede kuffert SÅ uprofessionelt og jeg vil gerne udbede mig en opklaring hurtigst muligt.
Mvh Alexandra Panowski
Hvis jeg kunne give 0 stjener ville jeg…
Hvis jeg kunne give 0 stjener ville jeg gøre det, da de ikke engang fortjener 1 stjerne.
det væreste vi længe har oplevet, vi flyver tit og ofte til Far east, men denne gang skulle vi med Norwegian til Los angels, vi købte flybilletterne i sommers, men fandt ud af at vi skulle have en golfbag med. Da vi desværre ikke kunne komme igennem deres kundeservice prøvede vi selv at bestille den, men vi kom desværre til at bestille en bagage istedet for.
Vi har forsøgt at få dette ændret, da det er samme pris for en ekstra bagage som for en golfbag, men kundeservice vil overhovedet ikke hjælpe, faktisk oplevede vi dem meget næsvise og ville ikke ulevere deres navne,
flyver aldrig mere med det selskab!
Vi har for det meste fløjet med…
Vi har for det meste fløjet med norwegian. Men sidst vi skulle afsted, blev vi hijacket af en eller anden sælger type, på vej til gaten i kastrup. Jeg havde svært ved at forstå hvad han sagde. Det endte med han prakkede os 2 norwegian kort på, jeg tænkte det kunne være fedt at få rabat på vores billet, men indså senere, at det bare var en kredit scam. Jeg valgte at smide kortene ud i skraldespanden, da de kom. Senere er vi blevet ringet op af et selskab, kaldet kloss hold, som holder til ved kastrup lufthavn. Det var ang. vores kredit kort. Det stod der ikke noget om i kontrakten. Jeg synes sgu det er lusket at stå på vej til gaten, og prakke folk noget skrammel på. De ved folk er stressede, og nemme at overtale. Sådanne firmaer burde forbydes.
Ødelagt kuffert
Fløj fra Barcelone til CPH med Norwegian, min kuffert fik en forholdsvis lang revne i forbindelse med bagagehådteringen, hullet gik helt igennem kufferten. Det er en Samsonite, 1 år gammel til 2.700 kr. Jeg anmeldte straks skaden i lufthavnen, men blev oplyst om, at Norwegian kun dækkede max. 500,00 kr. Det er da helt urimeligt med så dyr en kuffert.
Stort set altid rigtig gode oplevelser med Norwegian.
Rejser ofte og oftest med Norwegian. Har stort set altid haft gode oplevelser med selskabet og foretrækker at flyve med dette selskab.
Mistet kuffert på hjemrejse og absolut…
Mistet kuffert på hjemrejse og absolut ingen hjælp at hente fra Norwegian. Hvis den ikke dukker op indenfor en måned, kan jeg få indholdet erstattet. Indtil da må jeg selv købe alt uundværligt indhold uden kompensation, hvis kufferten dukker op.
Absolut dårlig service og ingen forståelse for problemet fra kundeservices side.
Mistede min kuffert
Rejsen til Seattle gik såmænd fint. Vi købte selv mad i Gatwick til turen (kan anbefales). Hjemrejsen fra JFK derimod
var en trist afslutning på en ellers god ferie. In checkning var forvirrende. Vi blev kaldt frem efter at have stået i en meget lang kø længe som om at vi var sent på den. Det viste sig at flyet alligevel var 2 timer forsinket. I stedet for at kompensere vælger de at køre rundt med passagererne i flyet i en time sikkert i håb om at man ikke opdager forsinkelsen.. Vi skulle vente to timer på vores bestilte mad efter at det blev annonceret at nu var det klar. Irriterende når man gerne vil sove.. Morgenmaden var utrolig trist. Derudover var det usædvanlig og vanvittig koldt! Interessant at de ret hurtigt viser på skærmen at man kan købe et tæppe til 5$, som vi så også blev nødt til da vi frøs meget. Men værst af alt var dog at min kuffert ikke nåede frem til KBH! Efter 15 dage med en masse besvær!, og tlf samtaler på Norsk, brev sendt til Norge på egen regning, fandt de heldigvis min kuffert i JFK. Man kan kun undre sig over hvorfor den ikke kom med på flyet.. Overbookning? Kan kun anbefale at man træffer alle forholdsregler hvis man flyver med Norwegian da de virker forvirrede og ikke særlig kompetente. Medbring egen mad og pak efter at du kan miste din kuffert!!
Jeg er fløjet med Norwegian til London
Jeg er fløjet med Norwegian til London. Forsinkelse 1 time 55 min. Hjemturen Forsinkelse 1 time.
Kan IKKE anbefale selskabet hvis man/du regnet med at komme frem til en bestemt tid eller hvis man ikke gider sidde i Lufthavnen og bare vente, vente og vevente, vente og vente, vente, og vente..
Verdens værste service og hjælp, strandet i Frankrig
Hvis jeg havde mulighed for at give minus stjerner var det sket.den 27 maj, kl. 18.30 ankommer vi til Orly og skal flyve hjem kl. 21.50. 5 min. senere får vi en SMS om at vores fly er annulleret pga. uvejr/strejke (så er man vist også helgarderet, mon ikke). Der står en franskmand der ikke taler særlig meget engelsk og vi er over 200 mennesker. Vi prøver alle at komme i kontakt med Norwegian, men efter 2½ time vente tid på telefonen, opgiver vi og prøver at finde en løsning med franskmanden, han skriver os op til overnatning og kl. 01.30 er der stadigvæk ikke fundet en løsning. Vi får at nogle af de andre der er kommet igennem at vide at næste fly er på onsdag aften, en tur med lidt stop, således at det tager 11 timer at komme fra Orly til København. Så vi beslutter at leje en bil til kr. 22.000 og kører hjem. Mandag over frokost lykkedes det os at komme igennem til Norwegian og han starter med at sige at, da vi ikke har ringet inden vores fly skulle afsted, kan han ikke hjælpe...HA HA, men han mente det. Nu skal vi så bruge de næste mange måneder på at få refunderet vores tur og man kan være helt sikker på at Norwegian ikke hjælper til på nogen måde - BRUG DEM ALDRIG
Orker ikke at skrive mine klager men…
Orker ikke at skrive mine klager men det har kostet mig 10.000 kr at have tillid til Norwegianairlines har fløjet med dem de sidste 5 år ( I øvrigt uden at blive krediteret) skønt jeg er medlem.Så jeg tror mit forhold til NWA er slut og vil heller ikke længere anbefale andre at bruge deres hårdt tjente penge
Klage for dårlig kundeservice
Klage for manglende behjælpsom kundeservice ved check in i lufthavn.
Vi havde en yderst dårlig behandling og kundeservice i Kastrup lufthavn ved Norwegian check in skranke, da vi skulle check in baggage. Min kæreste havde sin dyr guitar med sig og ville gerne medbringe den med ombord, som han har gjort flere gange med Norwegian med fin Service, men ikke denne gang! Han fik prompte at vide at det ikke kunne lade sig gøre! Man prøvede ikke at behjælpelig situationen og finde en løsning, men blot afvise at hans guitar taske var for stor og han skulle have købt et ekstra sæde online! Men hvor står det henne på hjemmeside via online App?!?! Derudover ville personalet heller ikke imødekomme at han kunne checke in guitaren med ekstra omhu og forsigtig baggage, så det endte med at jeg heldigvis var med i lufthavnen, så hans guitar blev “efterladt” i København! Men hvordan skal musikere check ind deres guitarer eller “købe et ekstra sæde”, når valgmuligheden ikke eksisterer?!?! Jeg vil gerne bede om svar eller en undskyldning for den dårlige service, især når jeg har været god kunde i mange år! Venlig hilsen Christine
Fløj med deres dreamliner til USA og er…
Fløj med deres dreamliner til USA og er du 2m som mig er der meget ringe benplads. Personale og service m.m. er fint ellers. Men pga. vi blev en dag forsinket på vej hjem fra USA søgte jeg erstatning/refusion og dette har de nægtet, så sagen er pt ved inkasso. Virkelig skuffende. Havde de udbetalt dette som loven siger, så havde jeg nok faktisk givet dem 4-5 stjerner.
Normalt er vi tilfredse med Norwegian
Normalt er vi tilfredse med Norwegian, men.... På trods af mange henvendelser til Norwegian, og en næste 100% rating på 1 stjerne til CArtrawler, så bliver Norwegian ved med at henvise til dem.
Det er ikke ok Norwegian. Se at få fjernet dem som partner.
Super tur
Super tur. BCN-HAM. Alt forløb glidende og med smilende, servicemindet crew :-)
Skuffende og uhjælpsom kundeservice
Vi fløj med Norwegian fra CPH-NYC direkte. Vi havde booket direkte flybilletter, fordi formålet med rejsen var et hurtigt get-away og derfor ville vi undgå for meget rejsetid.
Vi lagde ud med, at flyet var forsinket en halv time, hvilket i sig selv ikke er ret meget.
Vi havde opgraderet vores billetter, så vi havde reserveret sæder, købt bagage og mad ombord på flyet. Det viste sig, at der var helt utroligt lidt plads trods vi sad med ekstra benplads. Bordet på det ene af vores sæder virkede ikke og vi kunne derfor ikke spise vores flymad sammen. Skærmen til at se film på kunne ikke opretholdes selv, hvorfor vi måtte holde den selv (det er en smule anstrengende med en flytid på 7 timer)
Da vi klagede over dette til en stewardesse fik vi til gengæld super god hjælp og hun forsøgt at give os en god oplevelse. Hun kunne dog ikke give os andre pladser og henviste til at skrive en klage, hvor hun nævnte at vi havde mulighed for en opgradering til Premium på vejen hjem eller Cash-points.
Vi fik mailadressen, skrev klagen på 1.dag, da vi var ankommet. Da vi intet hørte på dag 3 (og skulle hjem på dag 5), ringede vi til Norwegian og spurgte efter en status, her var der absolut ingen hjælp at hente og vi måtte bare vente på skriftligt svar (som i øvrigt var 2-8 uger) ret ubrugtbart når vi skulle hjem 1,5 dag efter.
På hjemrejse-dagen vågner vi til besked fra Norwegian om, at vores fly af aflyst pga. dårlige vejrforhold i NYC (her kommer den 2. stjerne i spil, da sikkerheden er prioriteret)
Vi kontakter straks Norwegian for at ombooke vores fly og her må vi indrømme at vi på ingen måde er imponeret af kundeservice.
Vi talte med en mand, der ikke anede hvad vi kunne få refunderet, hvad vi måtte bruge af penge, hvornår det næste fly gik, hvilke sæder vi kunne få eller om vi måtte have den bagage med, som vi faktisk allerede havde betalt for.
Han kunne her heller ikke henvise til en klageafdeling, for at få en status. Det var intet mindre end ubrugeligt.
Da vi endelig fik ombookede vores flybilletter (til 3 dage senere) og uden at vide, hvor stor en del af vores omkostninger til kost og logi (og transport) Norwegian dækkede fordi ingen kunne fortælle det, eller give en rettesnor, fik vi flybilletter med mellemlanding i Gatwick og 8 timers ventetid.... OG skal dermed også bruge 2 fridage ekstra fra arbejdet, som heller ikke dækkes..
Vi er super skuffede over store dele af forløbet i det hele taget og kundeservice, hjælpsomhed og venlighed er en afgørende faktor for at få loyale kunder.
I stedet var medarbejderne ligeglade, konfliktsky og meget uhjælpsomme.
Vi ville fravælge at flyve med Norwegian igen, da man alene får hvad man betaler for og intet outstanding. Andre selskaber evner at sælge billige(re) flybilletter og levere højere servicestandard.
Kære Norwegian, hvor er det ærgerligt at I ikke evner at leve bedre op til jeres - ellers - ret fantastiske koncept. Det ku' ha' været så godt.
PS: Vi mangler stadig svar på vores klage over flyturen på vej ud. ØV ØV
Dårlig og Iskold oplevelse,,
Vi er netop kommet hjem fra vores dejlige ferie i Florida. Vi fløj med Norweigan Dreamliner, lidt overdrevet navn efter vores oplevelse.
Udrejsen var ok, ikke noget ekstra, men ok.
Hjemrejsen derimod... den var virkelig en dårlig oplevelse..
Der var så koldt i kabinen, at vi alle sad med overtøj, i form af dunjakker, halstørklæder m.m., og alle frøs alligevel om fødder, ben og ansigt. Det var som om der kom en kold luft lige ind på os. Det 1. Måltid var ok (ikke mere end det) og vinen var af dårlig kvalitet. Men det 2. Måltid slår alt,,,, det skulle forestille morgenmad - det var et iskoldt brød uden ´smør´ med et lille stykke ost og et lille stykke “kalkunbryst” en æblejuice og en kanelsnegl der var så kold og tør at den kunne slå sidemanden ned.....
Oplevelsen af tjek ind og afrejsetid i Fort Lauderdale, var helt ok.
Denne oplevelse giver ikke os 4 voksne personer lyst til at benytte Norweigan på lange rejser fremover.
Overbooket fly
ALDRIG FLYV MED NORWEGIAN!!!
Vi skulle have været med fly til New York 10/01, og får pr. sms 5-6 timer inden afgang af vide at vores fly er overbooket... Vi bliver derfor tilbudt €300 i kompensation, hvis vi vælger at flyve dagen efter. Vi vælger ikke at tage tilbuddet, men hører alligevel hvornår flyafgangene er den pågældende dag. Vi får af vide af Norwegians kundeservice, at de har fly HELE dagen d. 11/01...
Vi kører ud mod lufthavnen, og en ny sms tikker ind. Nu lyder tilbuddet på €400, hvis vi tager afsted d. 11/01. Vi ringer ind, og efter at have hørt at flyet er overbooket med mere end 30 sæder, vælger vi at tage afgangen d. 11/01 i stedet. Først prøver kundeservice at bilde os ind at tilbuddet stadig kun var €300, efterfølgende får vi af vide at de kun har et fly 24 timer senere, OG altså ikke hele dagen, som nævnt tidligere..
Vi flyver d. 11/01 efter en total forsinkelse på ca. 3 timer.......
På flyet havde vi forudbestilt 2 vegetar menuer, som vi i øvrigt havde betalt omkring 500kr.- for. Dem havde de selvfølgelig ikke, da vi jo var blevet rykket på et nyt fly, og de ikke overfører "menu info" hvis ens afgang bliver ændret. Vi bliver derfor bedt om at skrive en ny seperat klage, og herefter få vores penge refunderet for maden. Vi var nødsaget til at bestille mad på flyet istedet, men 85% af maden var udsolgt! Ikke så fedt med en 8+ timers flyvetur.
Efter at have udfyldt utallige claims på Norwegians hjemmeside, bliver vi ved med at modtage en besked der siger at vi straks vil få en bekræftelse pr. mail. Vi har INGENTING modtaget, selvom de siger de har modtaget vores klage..
Vi er nok nød til at kontakte et andet firma til at tage sig af sagen, hvis vi nogensinde vil have vores penge at se igen...
I følge EU-forordningen har vi krav på at få udbetalt 4.465 pr. person, og ikke de €400 (3000kr) pr. person som Norwegian har lovet. Det vidste vi selvfølgelig ikke inden vi sagde ja. Det er bare en reminder om at Norwegian vil prøve at snyde en på alle tænklige måder.